• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
برادر این چارتارو از کجا میاری؟ شبیه متاتریدر که نیست .
برنامشو اگه میتونی بزار , یه مدت بریم تو خطش ببینیم چی به چیه.
اگه جوری میشه توی متاتریدر ایمپورت کرد بهتره , سیستمای خودمو بندازم روش.
البته نمیدونم این چیه !!
ولی 1.150 میشده فروخت
دو احتمال داشت , یکی اینکه بریزه که خب سود بوده
دوم اینکه بره بالا که دوباره تمایل پیدا میکرده برگرده به این قیمت و میشد خرید.

سلام
دوست عزیز این چارت برای نرم افزار رهاورد نوین شرکت مبنا هست که اشتراک سالانه حدود 180 تومن داره - البته اگر بخواهید شرکتش سی دی دموش رو براتون میفرسته ولی مهم اینه که اکانت دمو رو براتون فعال کنن
اگر چارت شرکتی رو از این نرم افزار خواستید بفرمائید براتون اینجا آپ میکنم
در مورد متا تریدر هم وارد سایت شرکت مفید بورس بشید نرم افزار مفید تریدر رو دانلود کنید همون متا تریدر هست که برای بازار ایران تغیر دادن - البته هنوز دمو هست و اینکه نمودارش یکم با این نمودار فرق میکنه - این نمودار لگاریتمیه
سوالی بود در خدمتم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
دوست عزیز این چارت برای نرم افزار رهاورد نوین شرکت مبنا هست که اشتراک سالانه حدود 180 تومن داره - البته اگر بخواهید شرکتش سی دی دموش رو براتون میفرسته ولی مهم اینه که اکانت دمو رو براتون فعال کنن
اگر چارت شرکتی رو از این نرم افزار خواستید بفرمائید براتون اینجا آپ میکنم
در مورد متا تریدر هم وارد سایت شرکت مفید بورس بشید نرم افزار مفید تریدر رو دانلود کنید همون متا تریدر هست که برای بازار ایران تغیر دادن - البته هنوز دمو هست و اینکه نمودارش یکم با این نمودار فرق میکنه - این نمودار لگاریتمیه
سوالی بود در خدمتم
مرسی اقا
فقط این متاتریدرشو دانلود کردم ولی اکانت دمو نمیسازه , اصلا سروراش پینگ ندارن
براش ما هم همینطوره؟
ادیت.......
مشکل سرور حل شد تونستم اکانت بسازم
ولی نماداشت نماد فارکسه
فقط دوتا نماد داره
یکی اخابر یکی هم فعلی
با همین دوتاباید کار کرد یا یه جای کار ایراد داره؟

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام حجت جان
اصلا و ابدا نیاز به خرید اکانت نیست
این کاسبیهای بیخود رو برا خالی کردن جیب من و شما راه انداختن
شرایط شرکتها که مشخصه اون کسی هم که به قول خودش خبر از دل شرکت داره یا باباش باید مدیر عامل باشه یا برادرش حسابرس
سایتهای رایگان زیاده که با کمی مطالعه اطلاعات خواننده از اون تحلیلگر مدعی خیلی بیشتر میشه
ولی در مورد برنامه من برنامه میشناسم که بازدهیش بالاست و با مبلغ ناچیز اونو در اختیار کاربران قرار میدن
البته نرم افزار چند صد هزارتومنی نوین رو نمیگم که اصلا به کار نمیاد
سایت خوبی هم میشناسم که اونم با مبلغ ناچیزی اطلاعات بسیار عالی درونش ردو بدل میشه و حرفه ایهای بازار دارن پشتی بانیش میکنن و واقعا تیم حرفه ای هستند
اقا دستت درد نکنه بابت راهنمائیت هر چند من شنبه اعزام به خدمت آموزشی هستم و دوماه نیستم واسه همین امروز رفتم و جندتارو برا شنبه درخواست فروش دادم (کسرا و فولای و بالاس و شپنا و ثتران) البته الان که راهنمائیتونو خوندم فردا اگه دفتر کارگزاری باز بود یرم ودی رو هم رد میکنم.
درمورد رکیش من از چندجا شنیدم که قیمت واقعیش 1700 هست واکثر بانکا در حال جمع کردن سهمشن البته نمیدونم درست باشه.خوارزمی هم سهامدار عمده رکیش چون از رکیش عقب افتادم اینو خریدم.البته چندتا سهم اولمو بد خریدم مثل کسرا و بالاس و کطبس هر چند دوتای آخری رو واسه نوسان گیری خریدم ولی رفتن تو استراحت صعود نکردن.
اگه میشه چندتا سایت خبر درست درمون بهمون معرفی میکنید؟ سایت تحلیلی که الان گفتید خیلی خوبو ارزونه رو هم میگید؟ من از آریا سهم تا مجانی بود استفاده میکردم
الان واسه تکنیکال از برنامه پارس رسام استفاده میکنم البته نسخه مجانی ولی از سربازی اومدم بیشتر روی بورس تمرکز میکنم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
اقا دستت درد نکنه بابت راهنمائیت هر چند من شنبه اعزام به خدمت آموزشی هستم و دوماه نیستم واسه همین امروز رفتم و جندتارو برا شنبه درخواست فروش دادم (کسرا و فولای و بالاس و شپنا و ثتران) البته الان که راهنمائیتونو خوندم فردا اگه دفتر کارگزاری باز بود یرم ودی رو هم رد میکنم.
درمورد رکیش من از چندجا شنیدم که قیمت واقعیش 1700 هست واکثر بانکا در حال جمع کردن سهمشن البته نمیدونم درست باشه.خوارزمی هم سهامدار عمده رکیش چون از رکیش عقب افتادم اینو خریدم.البته چندتا سهم اولمو بد خریدم مثل کسرا و بالاس و کطبس هر چند دوتای آخری رو واسه نوسان گیری خریدم ولی رفتن تو استراحت صعود نکردن.
اگه میشه چندتا سایت خبر درست درمون بهمون معرفی میکنید؟ سایت تحلیلی که الان گفتید خیلی خوبو ارزونه رو هم میگید؟ من از آریا سهم تا مجانی بود استفاده میکردم
الان واسه تکنیکال از برنامه پارس رسام استفاده میکنم البته نسخه مجانی ولی از سربازی اومدم بیشتر روی بورس تمرکز میکنم

خواهش میکنم
قربونت 5شنبه ها کلا بازار تعطیله و فقط بازار اتی به مدت یکی دوساعت فعاله
سایتهم معرفی میکنم کیگفته قیمت واقعیش 1700 قیمت واقعیش پائینتر از این عدده
رکیش مگه کلا چندتا سهم داره؟ چند درصد سهام شناور داره
سهم خوبیه ولی نه با این قیمت البته برا سهامداری اگه کسی کننده باشه وفقط بتونه تو یک سال 5 بار نوسان بگیره سهم عالی میشه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دیروز در 3 ساعت بالای 65 میلیارد تومن سهام خرید و فروش شد
نمیدونم چرا هنوز یکسریها این بازارو نمیشناسن وقبولش ندارن
این قضیه نون از بازو درمیاد هنوز در ذهن همه ما وجود داره و خیلیها قبول نمیکنن که میشه از بازار های مالی مثل بورس با فکر و تامل و تحقیق کسب درامد کرد
یکسری که تازه به سرمایه گذاری و واسطه گری ایمان اوردن سرمایشون رو در بازار ارز و سکه خوابوندن به امید سود بردن ولی قافل از اینکه سود بردن از این بازارها کار بسیار مشگل و سختیه تعداد محدودی از این سرمایه گذارها چون راه و روش رو نمیدونن به زور تونستن فقط وفقط حفظ سرمایه کنن وبقیه هم تو جو روانی قرار گرفتن و ضررهای کوچیک و بزرگی رو متحمل شدن. نه اینکه بازار سکه وارز ضرر ده باشه منظور من اینکه از راهش وارد نمیشن و چون طلا وارز بحث اینتر نشنال داره بازار وحشی و بیرحمیه و ختم میشه به 2تا موضوع فقط و فقط طلا و ارز و گستردگی زیادی نداره ولی این گزینه ها واقعا برای سرمایه گذاری بلند مدت حریفی ندارند( به غیر از ملک که اونم جای بحث داره و وابسطه به همین موارده)
الان شرایطی محیاست که میشه در بازار اتی از همین سکه سود گرفت( نه حفظ سرمایه) حالا چه دلیلی داره که حتما با سرمایه بالا سکه فیزیکیرو خرید وبه زور سعی کرد در کوتاه مدت ازش سود گرفت
بازار ما بین سنتی ومدرن گیر کرده وبیشتر تمایل داره به سمت سنتی و چون در دنیا بازار مدرن سخنگوست بازار سنتی ما به دلیل تاثیر جهانی در اکثر موارد دچار اشفتگی و ضرر میشه
چرا با نزدیک به 80 میلیون نفر جمعبت فقط چند صد هزار نفر در بورس مشغول به فعالیت هستند؟
ما کد بورسی زیاد داریم مخصوصا از زمانی که تسهیلات مسکن افتاد دست بورس ولی اکثرا یک بار خرید بودن و اصلا تا حالا رنگ تالار رو ندیدن و نتاسفانه امارهائی که داده میشه تعداد کدهای بورسیه نه فعالان بازار
ازدیاد فعالان به نفع تمامی موارد مرتبط با بورس میشه فروشندگان خریداران صنایع مختلف اقتصاد کشور و..............
دوستان سعی کنن بازارهارو بشناسن بعد اقدام به سرمایه گذاری کنن . درگیر کردن سرمایه با بانک و امثالهم از نظر من اشتباه بزرگیه که اکثر مردم مرتکب میشن و اگر دوستان یک نگاه به سرمایه گذاری بانکها بیاندازند متوجه میشن که بانکیها هم در بورس سرمایه گذاری کردن یا بحث شراکت یا اجرای مستقیم در طرح های اقتصادی که ماهانه بالاتر از 20 درصدی که سر سال با شرایط خاص پرداخت میکنند درامد دارند. بیشتر این سرمایه گذاری ها و طرح های اقتصادی رو خود سرمایه گذاران میتونن بهش بپردازن ولی نمیدونم چرا حتما باید با واسطه گری بانک انجامش بدن .
خواهش من از دوستان اینکه راه و چاه سرمایه گذاری رو بدونن و بدون شناخت فعالیت اقتصادی انجام ندن.

Last edited:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام به شما برای این تایپیک جالب و تشکر بابت زحمتی که میکشین من هم این متا تریدر رو از سایت مفید دانلود کردم اما مشکلی که وجود داره اینه که ازشما می خواد عدد 443 رو وارد کنید تا وصل به سرور بشه و اکانت دمو رو بسازه و پس مشخصات وارد کردم اما مرحله اخر که ساخت یوزر وپس ورد برای لاگین شدن هست به مشکل برخورد میکنه و من نمیتونم وارد اکانت دمو بشم میتونید راهنمایی کنید مشکل کار از کجاست ممنون

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
دیروز در 3 ساعت بالای 65 میلیارد تومن سهام خرید و فروش شد
نمیدونم چرا هنوز یکسریها این بازارو نمیشناسن وقبولش ندارن
این قضیه نون از بازو درمیاد هنوز در ذهن همه ما وجود داره و خیلیها قبول نمیکنن که میشه از بازار های مالی مثل بورس با فکر و تامل و تحقیق کسب درامد کرد
یکسری که تازه به سرمایه گذاری و واسطه گری ایمان اوردن سرمایشون رو در بازار ارز و سکه خوابوندن به امید سود بردن ولی قافل از اینکه سود بردن از این بازارها کار بسیار مشگل و سختیه تعداد محدودی از این سرمایه گذارها چون راه و روش رو نمیدونن به زور تونستن فقط وفقط حفظ سرمایه کنن وبقیه هم تو جو روانی قرار گرفتن و ضررهای کوچیک و بزرگی رو متحمل شدن. نه اینکه بازار سکه وارز ضرر ده باشه منظور من اینکه از راهش وارد نمیشن و چون طلا وارز بحث اینتر نشنال داره بازار وحشی و بیرحمیه و ختم میشه به 2تا موضوع فقط و فقط طلا ارز و گستردگی زیادی نداره ولی این گزینه ها واقعا برای سرمایه گذاری بلند مدت حریفی ندارند( به غیر از ملک که اونم جای بحث داره و وابسطه به همین موارده)
الن شرایطی محیاست که میشه در بازار اتی از همین سکه سود گرفت( نه حفظ سرمایه) حالا چه دلیلی داره که حتما با سرمایه بالا سکه فیزیکیرو خرید وبه زور سعی کرد در کوتاه مدت ازش سود گرفت
بازار ما بین سنتی ومدرن گیر کرده وبیشتر تمایل داره به سمت سنتی و چون در دنیا بازار مدرن سخنگوست بازار سنتی ما به دلیل تاثیر جهانی در اکثر موارد دچار اشفتگی و ضرر میشه
چرا با نزدیک به 80 میلیون نفر جمعبت فقط چند صد هزار نفر در بورس مشغول به فعالیت هستند؟
ما کد بورسی زیاد داریم مخصوصا از زمانی که تسهیلات مسکن افتاد دست بورس ولی اکثرا یک بار خرید بودن و اصلا تا حالا رنگ تالار رو ندیدن و نتاسفانه امارهائی که داده میشه تعداد کدهای بورسیه نه فعالان بازار
ازدیاد فعالان به نفع تمامی موارد مرتبط با بورس میشه فروشندگان خریداران صنایع مختلف اقتصاد کشور و..............
دوستان سعی کنن بازارهارو بشناسن بعد اقدام به سرمایه گذاری کنن . درگیر کردن سرمایه با بانک و امثالهم از نظر من اشتباه بزرگیه که اکثر مردم مرتکب میشن و اگر دوستان یک نگاه به سرمایه گذاری بانکها بیاندازند متوجه میشن که بانکیها هم در بورس سرمایه گذاری کردن یا بحث شراکت یا اجرای مستقیم در طرح های اقتصادی که ماهانه بالاتر از 20 درصدی که سر سال با شرایط خاص پرداخت میکنند درامد دارند. بیشتر این سرمایه گذاری ها و طرح های اقتصادی رو خود سرمایه گذاران میتونن بهش بپردازن ولی نمیدونم چرا حتما باید با واسطه گری بانک انجامش بدن .
خواهش من از دوستان اینکه راه و چاه سرمایه گذاری رو بدونن و بون شناخت فعالیت اقتصادب انجام ندن.
دوست من سالهاست تو بورسه و خیلی هم موفقه و پول هنگفتی هم در آورده، اونوقت بابام مغازش رو فروخت هرچی گفتم بورس اصلا گوش نکرد گفت پولم میره ... رفت گذاشت بانک ۲۰% سود بگیره. میدونی مردم ما قدیمی فکر میکنن و به این چیزا اصلا باور ندارند یا نهایتا یه چیزی مثل قمار میدوننش. من میخوام وارد بورس شم اما نمیدونم اصلا چی به چیه به این دوستم هم گفتم دو تا کتاب پایه ای داد که اونم خوندم اما همش حرف بود دیگه ننوشته بود خوب الان باید برم سراغ چی؟کجا؟ چجور اقدام کنم... فک کنم باید تو این کلاساش پبت نام کنم. اصلا میشه با ۴-۵ میلیون امیدی به سود کردن داشت تو بورس؟

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من سالهاست تو بورسه و خیلی هم موفقه و پول هنگفتی هم در آورده، اونوقت بابام مغازش رو فروخت هرچی گفتم بورس اصلا گوش نکرد گفت پولم میره ... رفت گذاشت بانک ۲۰% سود بگیره. میدونی مردم ما قدیمی فکر میکنن و به این چیزا اصلا باور ندارند یا نهایتا یه چیزی مثل قمار میدوننش. من میخوام وارد بورس شم اما نمیدونم اصلا چی به چیه به این دوستم هم گفتم دو تا کتاب پایه ای داد که اونم خوندم اما همش حرف بود دیگه ننوشته بود خوب الان باید برم سراغ چی؟کجا؟ چجور اقدام کنم... فک کنم باید تو این کلاساش پبت نام کنم. اصلا میشه با ۴-۵ میلیون امیدی به سود کردن داشت تو بورس؟
کلاس هم میتونی بر داداش چندتا سایت هم هستن که آموزش غیر حصوری همراه با مشاوره میدن یعنی جزو میفرستن میخونی هر روز سر میزنی به بورس و سایت اونا سهم پیشنهاد میدن تحلیل میدن. البته یه راه ساده واسه تهرانی ها هست یه دو هفته مدام برن تالار بشینن همه چی دستت میاد از اینو اون تا حد مقدماتی بعد کتابا و یه انجمن مثل اینجا راه میندازدت. با دومیلیونم میشه سود کرد ولی درصدی هست دیگه اولا 2 تا 5 درصد در ماه ولی جرفه ای بشی تا 30 درصد درماه هم در میاد حالا 10 درصد 2 میلیون یک ساعت کارتینگه 200 میلیون یه 206 تیپ 5 در ماه:D.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
امروز یکی رو دیدم ، میگفت روی قند اصفهان بالغ بر 110% سود کرده :wacko:

badform

Registered User
لایک‌ها
97
کلاس هم میتونی بر داداش چندتا سایت هم هستن که آموزش غیر حصوری همراه با مشاوره میدن یعنی جزو میفرستن میخونی هر روز سر میزنی به بورس و سایت اونا سهم پیشنهاد میدن تحلیل میدن. البته یه راه ساده واسه تهرانی ها هست یه دو هفته مدام برن تالار بشینن همه چی دستت میاد از اینو اون تا حد مقدماتی بعد کتابا و یه انجمن مثل اینجا راه میندازدت. با دومیلیونم میشه سود کرد ولی درصدی هست دیگه اولا 2 تا 5 درصد در ماه ولی جرفه ای بشی تا 30 درصد درماه هم در میاد حالا 10 درصد 2 میلیون یک ساعت کارتینگه 200 میلیون یه 206 تیپ 5 در ماه:D.
اون سایت های آموزش غیر حضوری را معرفی می کنی؟

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63

سلام دوستان
هیچ شخصی در هیچ سطحی نمیتونه درصدی برای کسب سود یا ضرر دادن مشخص کنه این بازار تا نداره یعنی اصلا مشخص نمیکنه سودی که میخواد بده چند درصده ( البته خرید و فروش سود سالیهاه هرسهم که مشخصه تا حدودی)

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
الان درصد تورم بیشتر از 2برابر سود بانکیه اینکار یعنی سرمایرو از بین بردن و هیچ کاریشم نمیشه کرد چون شناختی وجود نداره
شما تاپیک چگونگی فعالیت در بازار بورس رو دنبال کن تا مباحث کلی رو متوجه بشی که چگونه واز کجا باید شروع کرد
سایت زیاده ولی شما دوره های خود سازمان بورس رو پیگیری کن اصلا سمت سایتهائی که به اسم ثبت نام و اموزش مبلغ دریافت میکنن نرو
مبلغ 4 یا 5 میلیون برای سرمایه گذاری خوبه ولی کمتر از این بنا به یکسری مسائل توجیه نداره
هیچ وقت فکر نکن اگر کسی تونسته از بازار سود ببره همیشه به همین شکله چون ضررهم جرئی از بازاره به امید بردن سودهای فضائی اصلا توصیه به سرمایه گذاری نمیکنم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
الان درصد تورم بیشتر از 2برابر سود بانکیه اینکار یعنی سرمایرو از بین بردن و هیچ کاریشم نمیشه کرد چون شناختی وجود نداره
شما تاپیک چگونگی فعالیت در بازار بورس رو دنبال کن تا مباحث کلی رو متوجه بشی که چگونه واز کجا باید شروع کرد
سایت زیاده ولی شما دوره های خود سازمان بورس رو پیگیری کن اصلا سمت سایتهائی که به اسم ثبت نام و اموزش مبلغ دریافت میکنن نرو
مبلغ 4 یا 5 میلیون برای سرمایه گذاری خوبه ولی کمتر از این بنا به یکسری مسائل توجیه نداره
هیچ وقت فکر نکن اگر کسی تونسته از بازار سود ببره همیشه به همین شکله چون ضررهم جرئی از بازاره به امید بردن سودهای فضائی اصلا توصیه به سرمایه گذاری نمیکنم

این دوره های سازمان بورس کجاست؟ سایتی چیزی داره؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
امروز یکی رو دیدم ، میگفت روی قند اصفهان بالغ بر 110% سود کرده :wacko:

من سهمی رو دیدم که در عرض 4-5 ماه دقیقا 5 برابر شده

یکمی سوت کشید سرم

اما این وسط وقتی بالا میره یکی دو روز ممکنه منفی باشه

و وسط کار طرف میفروشه

معلوم نیست خوب فردا چی میشه

تحلیل ها یک طرف اما استرس هم حاکمه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

یکمی سوت کشید سرم

و وسط کار طرف میفروشه

ولی چه لذتی داره اون استرس بعد 5 برابر شدن سرمایه !

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70

یکمی سوت کشید سرم

و وسط کار طرف میفروشه

کاش میشد بفهمیم چه وقت کدوم سهم میره بالا، سود های خوبی میکردیم ... هیـــــی :دی :D

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
کاش میشد بفهمیم چه وقت کدوم سهم میره بالا، سود های خوبی میکردیم ... هیـــــی :دی :D
اگر مشخص بود چه سهمی کی و چقدر میره بالا اصلا به سود نمیرسید
ولی در کل میشه موقعیت سهم رو تشخیص داد و ازش سود گرفت
خیلی ها به تمع همین 5 برابر چند درصد هم ضرر کردن
اگر به معاملات سال قبل کبافق و باما نگاه کنید این سود چند برابر و ضرر چندین برابر رو میبینید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مرسی اقا
فقط این متاتریدرشو دانلود کردم ولی اکانت دمو نمیسازه , اصلا سروراش پینگ ندارن
براش ما هم همینطوره؟
ادیت.......
مشکل سرور حل شد تونستم اکانت بسازم
ولی نماداشت نماد فارکسه
فقط دوتا نماد داره
یکی اخابر یکی هم فعلی
با همین دوتاباید کار کرد یا یه جای کار ایراد داره؟

سلام
راستش من با همین نرم افزار رهاورد نوین کار میکنم
ولی چند وقت پیش که دیدم مفید این امکان رو گذاشته (چون قرار بود معاملات آنلاین هم رو متاتریدر بزاره) نرم افزارش رو گرفتم و درست هم نصب شد و اکانت ساخت
اللبته یه فایل توضیحات به همراه چند فایل جانبی یادمه داشت که باید اونا رو میگرفتی تا نمادها اضافه بشه و تاریخ هم فارسی بشه
اون فایل رو اگر بخونی احتمالا درست میشه

در مورد قند اصفهان و 110 درصد بالاتر رفتنش باید بگم سهام گروه قند امسال همشون تقریبا ترکوندن و به نظرم هنوز هم جای زیادی برای رشد دارن
برای مثال قند مرودشت از قیمت زیر 100 تومن تو یکسال و نیم رسید به 2400 تومن - یا قند ثابت از تابستون که 150 تومن بود تا 750 که دوباره تا 418 برگشته و قیمتش منسابه الان - یا قند نیشابور از تابستون از 120 تومن رسید به 1550 تومن که الان 1075 تومن هست و برای ورود مناسبه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اگر به معاملات سال قبل کبافق و باما نگاه کنید این سود چند برابر و ضرر چندین برابر رو میبینید

دقیقا این بر میگرده به جوگیر شدن ما و اینکه واقعا خیلیها تو بورس سواد کافی از مبانی بورس ندارن و با جو گیر شدن یه سری سهمها رو میخرن و ... - کسی رو میشناسم که 80 درصد زندگیش رو فراور 7500 تومنی خرید ( البته خود من هم به خاطر اشتباه کارگزار رو این قیمت خرید زیادی داشتم ولی ناخواسته بود) و همون سهم رو به قیمت 110 تومن فروخت - این میشه جو گیر شدن - آخه بابا سهم 7500 تمونی مگه قراره چند بشه که زندگیت رو روش میزاری

در نهایت به همه دوستانی که تازه وارد بورس شدن یا میخوان بشن میگم بورس رو فقط با پول اضافتون واردش بشید - با پول افتاده و بیکار - نرید خونه زندگیتون رو بفروشید بزارید تو بورس - من این اشتباه رو کردم و تمام زندگیم رو یکبار دادم به این بازار
دوم اینکه اول یاد بگیرید - مطالعه کنید با سواد بشید و با تحلیل خودتون سهم رو بخرید - تو تالارهای بورسی به وفور مشاهده میشه که عده ای میگن فلانی گفت این سهم رو بخریم و خریدیدم ضرر کردیم- در صورتی که بابا اون فلانی بدبخت یه خبری داشته گفته این سهم خوبه ، شما باید بری تحلیل کنی - تحقیق کنی ببینی این سهم خوبه یا بد بعد با تحلیل خودت بخری نه به گفته فلانی
سوم اینکه اینجا ایرانه - این بورس ایرانه و هر دقیقه تو هر سهم و قیمتی دستکاری میشه این رو به عنوان یک اصل مهم تو بورس ایران بدونید - شرکتی که سه برابر سال قبل تولید داشته و قیمت فروشش هم دو برابر سال قبله موقع صعود به هر بهانه ای بسته میشه و موقع بازگشایی سهامدار عمده رو مجبور به فروش میکنن تا قیمت سهم رو پائین باز کنن و با لعکس شرکتی که تولیدش نصف سال قبل هم نیست و نیمه تعطیله یک دفعه صف خرید میشه - پس آگاه باشید که اینجا تحلیل و خبر و .... نصفه قضیه هست و بقیه قضیه سازمان بورس ایران و تعدادی سهامدار کلفت مثل همین تامین اجتماعی -و دلیل اینکه بالاتر گفتم یکبار زندگیم رو تو این بورس دادم به همین دلیله چون سهمی که بینهایت بهش اطمینان داشتم و بارها با مدیرانش صحبت کرده بودم و وضعیت عالی داشت رو به خاک سیاه نشوندن و از 2000 سهامدار حداقل 1000 تاشون رو بدبخت کردن و بعد که سهم افتاد دست خودشون 10 برابر قیمتش رشد کرد تو چند ماه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
ولی چه لذتی داره اون استرس بعد 5 برابر شدن سرمایه !

اخه شما که نمیدونید سقف چقدر هست پس یا زودتر میفروشید یا بعد از سقوط

بعله البته اگه اینطور بود که همه مردم ایران میلیونر بودن

چون دور از جمع هیچ کدوم ایرانیا راز دار نیستن و بورس اولین چیزی که میخواد راز دار بودن هست

نامرد نیستم اما خودم هم بخوام سهمی رو معرفی کنم اول خودم میخرم بعد معرفی میکنم

یا بخوام بفروشم اول خودم میفروشم بعد میگم بفروشید

من رو نامرد نبینید من واقعیت رو میگم اگه این کارو توی بورس نکنید و راز دار نباشید خودتون ضرر میکنید یا اگه ضرر هم نکنید سود کمتری میبرید

بله دقیقا مثل من که به طمع بالا رفتن زامیاد نفروختم :D

بالا