hojatshabani
Registered User
دقیقا این بر میگرده به جوگیر شدن ما و اینکه واقعا خیلیها تو بورس سواد کافی از مبانی بورس ندارن و با جو گیر شدن یه سری سهمها رو میخرن و ... - کسی رو میشناسم که 80 درصد زندگیش رو فراور 7500 تومنی خرید ( البته خود من هم به خاطر اشتباه کارگزار رو این قیمت خرید زیادی داشتم ولی ناخواسته بود) و همون سهم رو به قیمت 110 تومن فروخت - این میشه جو گیر شدن - آخه بابا سهم 7500 تمونی مگه قراره چند بشه که زندگیت رو روش میزاری
در نهایت به همه دوستانی که تازه وارد بورس شدن یا میخوان بشن میگم بورس رو فقط با پول اضافتون واردش بشید - با پول افتاده و بیکار - نرید خونه زندگیتون رو بفروشید بزارید تو بورس - من این اشتباه رو کردم و تمام زندگیم رو یکبار دادم به این بازار
دوم اینکه اول یاد بگیرید - مطالعه کنید با سواد بشید و با تحلیل خودتون سهم رو بخرید - تو تالارهای بورسی به وفور مشاهده میشه که عده ای میگن فلانی گفت این سهم رو بخریم و خریدیدم ضرر کردیم- در صورتی که بابا اون فلانی بدبخت یه خبری داشته گفته این سهم خوبه ، شما باید بری تحلیل کنی - تحقیق کنی ببینی این سهم خوبه یا بد بعد با تحلیل خودت بخری نه به گفته فلانی
سوم اینکه اینجا ایرانه - این بورس ایرانه و هر دقیقه تو هر سهم و قیمتی دستکاری میشه این رو به عنوان یک اصل مهم تو بورس ایران بدونید - شرکتی که سه برابر سال قبل تولید داشته و قیمت فروشش هم دو برابر سال قبله موقع صعود به هر بهانه ای بسته میشه و موقع بازگشایی سهامدار عمده رو مجبور به فروش میکنن تا قیمت سهم رو پائین باز کنن و با لعکس شرکتی که تولیدش نصف سال قبل هم نیست و نیمه تعطیله یک دفعه صف خرید میشه - پس آگاه باشید که اینجا تحلیل و خبر و .... نصفه قضیه هست و بقیه قضیه سازمان بورس ایران و تعدادی سهامدار کلفت مثل همین تامین اجتماعی -و دلیل اینکه بالاتر گفتم یکبار زندگیم رو تو این بورس دادم به همین دلیله چون سهمی که بینهایت بهش اطمینان داشتم و بارها با مدیرانش صحبت کرده بودم و وضعیت عالی داشت رو به خاک سیاه نشوندن و از 2000 سهامدار حداقل 1000 تاشون رو بدبخت کردن و بعد که سهم افتاد دست خودشون 10 برابر قیمتش رشد کرد تو چند ماه
افرین
واقعا درست گفتی