• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دقیقا این بر میگرده به جوگیر شدن ما و اینکه واقعا خیلیها تو بورس سواد کافی از مبانی بورس ندارن و با جو گیر شدن یه سری سهمها رو میخرن و ... - کسی رو میشناسم که 80 درصد زندگیش رو فراور 7500 تومنی خرید ( البته خود من هم به خاطر اشتباه کارگزار رو این قیمت خرید زیادی داشتم ولی ناخواسته بود) و همون سهم رو به قیمت 110 تومن فروخت - این میشه جو گیر شدن - آخه بابا سهم 7500 تمونی مگه قراره چند بشه که زندگیت رو روش میزاری

در نهایت به همه دوستانی که تازه وارد بورس شدن یا میخوان بشن میگم بورس رو فقط با پول اضافتون واردش بشید - با پول افتاده و بیکار - نرید خونه زندگیتون رو بفروشید بزارید تو بورس - من این اشتباه رو کردم و تمام زندگیم رو یکبار دادم به این بازار
دوم اینکه اول یاد بگیرید - مطالعه کنید با سواد بشید و با تحلیل خودتون سهم رو بخرید - تو تالارهای بورسی به وفور مشاهده میشه که عده ای میگن فلانی گفت این سهم رو بخریم و خریدیدم ضرر کردیم- در صورتی که بابا اون فلانی بدبخت یه خبری داشته گفته این سهم خوبه ، شما باید بری تحلیل کنی - تحقیق کنی ببینی این سهم خوبه یا بد بعد با تحلیل خودت بخری نه به گفته فلانی
سوم اینکه اینجا ایرانه - این بورس ایرانه و هر دقیقه تو هر سهم و قیمتی دستکاری میشه این رو به عنوان یک اصل مهم تو بورس ایران بدونید - شرکتی که سه برابر سال قبل تولید داشته و قیمت فروشش هم دو برابر سال قبله موقع صعود به هر بهانه ای بسته میشه و موقع بازگشایی سهامدار عمده رو مجبور به فروش میکنن تا قیمت سهم رو پائین باز کنن و با لعکس شرکتی که تولیدش نصف سال قبل هم نیست و نیمه تعطیله یک دفعه صف خرید میشه - پس آگاه باشید که اینجا تحلیل و خبر و .... نصفه قضیه هست و بقیه قضیه سازمان بورس ایران و تعدادی سهامدار کلفت مثل همین تامین اجتماعی -و دلیل اینکه بالاتر گفتم یکبار زندگیم رو تو این بورس دادم به همین دلیله چون سهمی که بینهایت بهش اطمینان داشتم و بارها با مدیرانش صحبت کرده بودم و وضعیت عالی داشت رو به خاک سیاه نشوندن و از 2000 سهامدار حداقل 1000 تاشون رو بدبخت کردن و بعد که سهم افتاد دست خودشون 10 برابر قیمتش رشد کرد تو چند ماه

افرین

واقعا درست گفتی

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
دوستان مگه تو بورس ایران با متا تریدر میشه معامله کرد؟
یعنی دیگه نیازی نیست هی فرم پر کنیم و ...؟
لطفا در مورد معاملات آنلاین توضیح بیشتری بدین.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
دوستان مگه تو بورس ایران با متا تریدر میشه معامله کرد؟
یعنی دیگه نیازی نیست هی فرم پر کنیم و ...؟
لطفا در مورد معاملات آنلاین توضیح بیشتری بدین.

دوست عزیز شما میتونید به کارگزارتون مراجعه کنید و ازش درخواست اکانت آنلاین کنید و بعد از اون به صورت آنلاین خرید و فروش کنید
البته با نرم افزار متاتریدر برای معامله هنوز نیست ولی همین که خودتون میتونید آنلاین خرید و فروش کنید خوبه (محیط نرم افزار تو اکسپلورر هست و با جاوا نوشته شده)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون از راهنماییتون.
یعنی عین متا تریدر با یه کلیک خرید و فروش میکنی؟
دوست عزیز شما میتونید به کارگزارتون مراجعه کنید و ازش درخواست اکانت آنلاین کنید و بعد از اون به صورت آنلاین خرید و فروش کنید
البته با نرم افزار متاتریدر برای معامله هنوز نیست ولی همین که خودتون میتونید آنلاین خرید و فروش کنید خوبه (محیط نرم افزار تو اکسپلورر هست و با جاوا نوشته شده)

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
ممنون از راهنماییتون.
یعنی عین متا تریدر با یه کلیک خرید و فروش میکنی؟

بله شما میتونی با بشینی خونه و خرید و فروش کنی . بعضی جاها باید پول به حساب کارگزار بریزی و بعضی جاها حساب اینترنتی شما به حساب بانکی وصله یعنی اگر سهامی رو بفروشید همون موقع پول میره به حساب شخصی شما . معاملات بورس خیلی آسون شده . ولی مهم اینه که شما اصول انتخاب و خرید و فروش سهام رو بدونید .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
خیلی وقت بود اینورا نیومده بودم . خوشحالم که این تاپیک هم رونق گرفته . اگر ایران و غرب واقعا به توافق برسند . امسال بورس واسه سرمایه گذاری عالی میشه .

راستی یکی دوهفته دیگه شبندر ( پالایشگاه بندرعباس ) عرضه میشه . کسی ازش چیزی میدونه ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
برای ثبت نام در بورس حتما باید حضوری به بورس تهران مراجه کرد؟ نمیشه مجازی ردیف کرد کاراشو ؟
من تهران نیستم !

لازم نیست تهران بیائید . فقط با شناسنامه و کارت ملی به یک کارگزاری در شهر خودتون یا یک شهر نزدیک که کارگزاری داره مراجعه کنید .

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
بله شما میتونی با بشینی خونه و خرید و فروش کنی . بعضی جاها باید پول به حساب کارگزار بریزی و بعضی جاها حساب اینترنتی شما به حساب بانکی وصله یعنی اگر سهامی رو بفروشید همون موقع پول میره به حساب شخصی شما . معاملات بورس خیلی آسون شده . ولی مهم اینه که شما اصول انتخاب و خرید و فروش سهام رو بدونید .

این مفید تریدر فقط همین 2 تا سهم اخابر و فملی رو داره ؟ کامل نیست یعنی ؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
این مفید تریدر فقط همین 2 تا سهم اخابر و فملی رو داره ؟ کامل نیست یعنی ؟

نه برای من که لیستش کامل بود
اون فایل راهنماش رو بخونید و کارهایی که گفته رو انجام بدین درست میشه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان
برج 6 مجمع ساختمانی هاست منتظر شکار ساختمانی ها در کف باشید
حواستون به پتروشیمیها ونفتی ها باشه
این 3تا صنعت امسال در بازار جولان میدهند

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
زامیاد بسته شده

اطلاعیه ای ندیدم ازش

میلاد جان شما اطلاع دارید ؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

دیروز شنیدم که برای فروش نیسان بدون ای بی اس تا اول خرداد مجوز گرفتن و 3000 تا آماده دارن و احتمالا بتونن تا اون موقع به 10000 تا برسوننش که اینجوری یکم خوب میشه
ولی در کل هفته گذشته هم گفتم که وضعیت شرکت مناسب نیست

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دیروز شنیدم که برای فروش نیسان بدون ای بی اس تا اول خرداد مجوز گرفتن و 3000 تا آماده دارن و احتمالا بتونن تا اون موقع به 1000 تا برسوننش که اینجوری یکم خوب میشه
ولی در کل هفته گذشته هم گفتم که وضعیت شرکت مناسب نیست

5 تومن دیگه اماده گذاشته بودم که وقتی رسید به 100 تومن دوباره خرید کنم

قائدتا باید میرسید به 115 دوباره و همه رو میفروختم

اصلا هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست

با این اوصاف باید تا زمان دریافت سود صبر کنم و حد اقل سودش زیانم رو جبران کنه

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستان
برج 6 مجمع ساختمانی هاست منتظر شکار ساختمانی ها در کف باشید
حواستون به پتروشیمیها ونفتی ها باشه
این 3تا صنعت امسال در بازار جولان میدهند

برج 6 پایان سال مالی ساختمانیهاست . مجامعشون برج 8 به بعد هست . بنظر من بهترینشون هم ثمسکن و آ اس پ هستند . برای خریدشون هم از شهریور میشه شروع کرد .

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
حجت جان من گفتم احتمالا نگفتم حتما
داداش ناراحت نباش درست میشه
گزارش 28 رو خوندی ؟

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
حجت جان اون سایترو فعلا دست نگه دار تا یه لیست کامل برات بفرستم ولی 3تا شو معرفی میکنم تا تقریبا بیمه باشی
نمیدونم چرا هرچی سعی کردم pm ثبت نشد

بالا