500مثه اینکه کلا مفید خرابه
مشاهده پیوست 1186660
------------------------------------------------------------------------
دوستان
حداقل خرید چقدره الان
۵۰۰ تومن یا ۱۰۰ تومن؟؟؟؟
صف فروش رفتهدوستان
چرا این عدد به کمتر از ۴.۹۹ نمیرسه؟
یعنی یه سقفی رو گذاشتن که کمتر از ۵ درصد ضرر در روز نده درسته ؟
مشاهده پیوست 1186655
همچنین توی قسمت پیشنهاد های خرید، اون قسمتی که فلش زدم به کمرنگ در اومده
مشاهده پیوست 1186656
یه توضیح میدید، ممنون میشم.
شگویا تو پول بکشه و به لطف حراجی که -6 زیر پایانی زدن فرصت خوبیه برای ورود پله ای .کدوم از اینا بهتره؟
شگویا وغدیر حفاری فولاژ فخوز دانا
فکر کنم به خاطر کارمزدی که پرداخت کردین پرتفوی منفیه.یه مسئله ای رو نمیفهمم لدفن یکی بهم توضیح بده
امروز حداکثر قیمتی که نماد #ونوین قبل از ساعت 8.30 داشت 6910 بود. من روی همین قیمت خرید زدم و اتفاقا تو 6910 صف خرید بود.در ابتدا تقاضا واسه خریدش بیشتر بود اما کم کم صف فروش خرکی شکل گرفت
چند دقیقه پیش چک کردم اخرین قیمتش 6190 بود و الانم کلا صف فروشه و هیچ خریداری نیست
این یعنی ما هر سهمی رو در ابتدای پیش گشایش بخریم ضرر کردیم ؟ یا از شانس شخمی من این یکی اینجوری شده؟
بعد مگر دامنه نوسان 5 درصد نیست؟ پس چرا تو پرتفوی لحظه ای اون درصد زیان منو اندازه 10 درصد قیمت خریدم نشون میده ؟
یه توصیه دوستانه بکنم خدمتتونیه مسئله ای رو نمیفهمم لدفن یکی بهم توضیح بده
امروز حداکثر قیمتی که نماد #ونوین قبل از ساعت 8.30 داشت 6910 بود. من روی همین قیمت خرید زدم و اتفاقا تو 6910 صف خرید بود.در ابتدا تقاضا واسه خریدش بیشتر بود اما کم کم صف فروش خرکی شکل گرفت
چند دقیقه پیش چک کردم اخرین قیمتش 6190 بود و الانم کلا صف فروشه و هیچ خریداری نیست
این یعنی ما هر سهمی رو در ابتدای پیش گشایش بخریم ضرر کردیم ؟ یا از شانس شخمی من این یکی اینجوری شده؟
بعد مگر دامنه نوسان 5 درصد نیست؟ پس چرا تو پرتفوی لحظه ای اون درصد زیان منو اندازه 10 درصد قیمت خریدم نشون میده ؟
منم فکر میکنم اول وقت نباید خرید انجام داد چون ممکنه ضرر کنیمیه مسئله ای رو نمیفهمم لدفن یکی بهم توضیح بده
سوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب دادنپسر من رفتم گندترین سهم بازارو خریدم
اونقدری گند که کسی حاظر نیست بخره دیگه![]()
یعنی هر سهمی من بخرم سهامداراش بدبخت میشن
وضعیت ایزی تریدر
مشاهده پیوست 1186664
واسه مفید آگاه ، باید بگیم " مثل اینکه مفید امروز سالمه "مثه اینکه کلا مفید خرابه
مشاهده پیوست 1186660
------------------------------------------------------------------------
دوستان
حداقل خرید چقدره الان
۵۰۰ تومن یا ۱۰۰ تومن؟؟؟؟
من خودم حسم بهم میگه اصلاح داریم ، حالا شاید امروز هیجانی باشه ، شاید یکی دو روز دیگه هم مثبت بخوره ولی من اون سهم هایی ( شرکت و صندوق ) که بلند مدتی هستن رو حفظ میکنم ( حدود 80% سبدم ) و اون بخشی که همیشه باهاش بازی میکنم رو رد کردم ( حدود 20% سبدم ) . حالا اگه صعودی بود ، خوب اون 80% سبد رشد میکنه و اون 20% تغییری نمیکنه . اگه هم نزولی بود اون 20% تغییری نکرده (!) و بخش 80% ای کاهش پیدا میکنه ولی به خاطر دید بلند مدتی ، هیچ اهمیتی نداره ...پنداری اصلاح شروع شد!!!نظر اساتید چیه؟شاخص هم که تا نیمساعت دیگه منفی میشه
همونطور که حدس میزدم دی نیمساعت نشده صف خرید سنگین شد تو این بازاری که اکثر سهم ها امروز رفتند تو اصلاح----دی هم بازگشایی شد و از نمودارش همین الان مشخصه که جز معدود سهم هاست که تا آخر تایم بازار صف خرید سنگین میشه
سر همین سهام یعنی ستران خیلی از تحلیل های پنج شنبه و جمعه رو خوندمسوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب دادن
درمورد اینکه گندترین سهم رو خریدید ، نظری ندارم چون با شرکت آشنایی ندارم ولی حتی اگه بهترین سهم رو هم بخرید احتمالا اصلاح بازار شروع شده باشه ، یکم نفس بگیره ، شایدم هیجانی باشه و فشار فروش اول صبح تا الان رفع بشه و دوباره رشد بکنه
اما اونچیزی که معلومه شاخص به یکم اصلاح نیاز داره و از اونجایی که قیمت ارز صعودیه ، بعد از اتمام اصلاح ، روند صعودی شروع میشه
توصیه میکنم نه توی پیش گشایش بخرید نه توی 1 ساعت اول بازار ، مگه اینکه مطمئن باشید صعودی یا نزولیه !یه مسئله ای رو نمیفهمم لدفن یکی بهم توضیح بده
فولاد از صف خرید به صف فروش مجدد به صف خرید.
تابلوی معاملات امروز همه رو ترول کرد =))
فاسمین هم صف فروش هست ، آماده ایم بریزه بزنیم گوشش =))
سر همین سهام یعنی ستران خیلی از تحلیل های پنج شنبه و جمعه رو خوندم
خیلی ها نوشته بود افشا اطلاعات شنبه داره و یه سری تحلیل های نموداری و ...
اکثرا توی چند منبع نوشته بودن امکان رشد تا ۱۲هزار در بلند مدت
مثلا این کامنتو ببینید
مشاهده پیوست 1186672
مشاهده پیوست 1186673