• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید هر سیستم معاملاتی یک قیمت نشون میده واقعا دیگه گندشو در اورده

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان
چرا این عدد به کمتر از ۴.۹۹ نمیرسه؟
یعنی یه سقفی رو گذاشتن که کمتر از ۵ درصد ضرر در روز نده درسته ؟

مشاهده پیوست 1186655

همچنین توی قسمت پیشنهاد های خرید، اون قسمتی که فلش زدم به کمرنگ در اومده

مشاهده پیوست 1186656

یه توضیح میدید، ممنون میشم.
صف فروش رفته

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
به اطلاع میرساند نماد فولاد پس از حصول اطمینان از فشار حداکثری فروش آماده انجام معامله میباشد.
مدیریت عملیات ستاد هسته خرما.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کدوم از اینا بهتره؟
شگویا وغدیر حفاری فولاژ فخوز دانا

من حفاری رو گرفتم. فولاژ داشتم تو مثبت فروختم حفاری روی 1950 خرید زدم، تأخیر داشت برام 1936 خرید.
خصدرا صف خرید بود میشد با 3 درصد ضرر ردش کرد و یکی از این سهم ها که منفی شدن رو خرید. ضرر صدرا جبران میشد

Last edited:

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
کدوم از اینا بهتره؟
شگویا وغدیر حفاری فولاژ فخوز دانا
شگویا تو پول بکشه و به لطف حراجی که -6 زیر پایانی زدن فرصت خوبیه برای ورود پله ای .
..
نماد خاذین در تابلوی مفید صف خرید 13 میلیونی
در تابلوی مبین سرمایه +2
در تابلوی نواندیشان +3.74
سعی کنید امروز رو به کل اسکیپ کنید ، قاطی اردر های پنیک و هیجانی نشید .
دلیل رنج های عجیب و غریب امروز و افت شاخص هسته پوسیده معاملاته.
حقوقی هم این وسط حسابی داره جمع میکنه .
نمونش تاپیکو که از -8 زیر پایانی جمع شد و الان در آستانه صف خرید مجدده.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دی هم بازگشایی شد و از نمودارش همین الان مشخصه که جز معدود سهم هاست که تا آخر تایم بازار صف خرید سنگین میشه

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
یه مسئله ای رو نمیفهمم لدفن یکی بهم توضیح بده

امروز حداکثر قیمتی که نماد #ونوین قبل از ساعت 8.30 داشت 6910 بود. من روی همین قیمت خرید زدم و اتفاقا تو 6910 صف خرید بود.در ابتدا تقاضا واسه خریدش بیشتر بود اما کم کم صف فروش خرکی شکل گرفت
چند دقیقه پیش چک کردم اخرین قیمتش 6190 بود و الانم کلا صف فروشه و هیچ خریداری نیست

این یعنی ما هر سهمی رو در ابتدای پیش گشایش بخریم ضرر کردیم ؟ یا از شانس شخمی من این یکی اینجوری شده؟
بعد مگر دامنه نوسان 5 درصد نیست؟ پس چرا تو پرتفوی لحظه ای اون درصد زیان منو اندازه 10 درصد قیمت خریدم نشون میده ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

امروز حداکثر قیمتی که نماد #ونوین قبل از ساعت 8.30 داشت 6910 بود. من روی همین قیمت خرید زدم و اتفاقا تو 6910 صف خرید بود.در ابتدا تقاضا واسه خریدش بیشتر بود اما کم کم صف فروش خرکی شکل گرفت
چند دقیقه پیش چک کردم اخرین قیمتش 6190 بود و الانم کلا صف فروشه و هیچ خریداری نیست

این یعنی ما هر سهمی رو در ابتدای پیش گشایش بخریم ضرر کردیم ؟ یا از شانس شخمی من این یکی اینجوری شده؟
بعد مگر دامنه نوسان 5 درصد نیست؟ پس چرا تو پرتفوی لحظه ای اون درصد زیان منو اندازه 10 درصد قیمت خریدم نشون میده ؟
فکر کنم به خاطر کارمزدی که پرداخت کردین پرتفوی منفیه.

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050

یه توصیه دوستانه بکنم خدمتتون
هیچوقت در پیش گشایش صبح خرید نکنید . چرا؟ چون تمام این اردرها بر اساس احتمالات هست و در جریان بازار به راحتی دستخوش تغییر و رنج میشه.
احتمالا شما +5 خرید زدی الان نزدیک -5 داره معامله میشه ، بنابراین 10 درصد رفتی تو زیان + مبلغی کارمزد که ازت کم شده.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

منم فکر میکنم اول وقت نباید خرید انجام داد چون ممکنه ضرر کنیم
من ۱۲۷۰ گذاشتم صبح، دقیقا ۱۲۰ تا الان رفته تو ضرر :p
من فعلا دارم آزمایشی کار میکنم و نگران این موضوع نیستم
یه لیست بلند بالا گذاشته بودم جلوم که اکثرشون رفتن تو ضرر، فقط خدا بهم رحم کرد یهویی ۴۰ ۵۰ تومنمو نذاشتم برا شروع آموزشم :D:eek:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پسر من رفتم گندترین سهم بازارو خریدم
اونقدری گند که کسی حاظر نیست بخره دیگه :D :p
یعنی هر سهمی من بخرم سهامداراش بدبخت میشن

وضعیت ایزی تریدر

مشاهده پیوست 1186664
سوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب دادن
درمورد اینکه گندترین سهم رو خریدید ، نظری ندارم چون با شرکت آشنایی ندارم ولی حتی اگه بهترین سهم رو هم بخرید احتمالا اصلاح بازار شروع شده باشه ، یکم نفس بگیره ، شایدم هیجانی باشه و فشار فروش اول صبح تا الان رفع بشه و دوباره رشد بکنه
اما اونچیزی که معلومه شاخص به یکم اصلاح نیاز داره و از اونجایی که قیمت ارز صعودیه ، بعد از اتمام اصلاح ، روند صعودی شروع میشه

مثه اینکه کلا مفید خرابه

مشاهده پیوست 1186660
------------------------------------------------------------------------
دوستان
حداقل خرید چقدره الان
۵۰۰ تومن یا ۱۰۰ تومن؟؟؟؟
واسه مفید آگاه ، باید بگیم " مثل اینکه مفید امروز سالمه ":p

حداقل خرید 500 تومنه
پنداری اصلاح شروع شد!!!نظر اساتید چیه؟شاخص هم که تا نیمساعت دیگه منفی میشه
من خودم حسم بهم میگه اصلاح داریم ، حالا شاید امروز هیجانی باشه ، شاید یکی دو روز دیگه هم مثبت بخوره ولی من اون سهم هایی ( شرکت و صندوق ) که بلند مدتی هستن رو حفظ میکنم ( حدود 80% سبدم ) و اون بخشی که همیشه باهاش بازی میکنم رو رد کردم ( حدود 20% سبدم ) . حالا اگه صعودی بود ، خوب اون 80% سبد رشد میکنه و اون 20% تغییری نمیکنه . اگه هم نزولی بود اون 20% تغییری نکرده (!) و بخش 80% ای کاهش پیدا میکنه ولی به خاطر دید بلند مدتی ، هیچ اهمیتی نداره ...

و اونچیزی که مشخصه اینه که بعد از اصلاح فعلی ، حالا شاید 1 هفته طول بکشه شاید 2 هفته شاید 3 هفته ( بعید میدونم ) ، هم بخش 20% رو مجدد خرید میکنم و هم سرمایه جدید وارد میکنم روی کل سبد

**** عزیزان ، همیشه بخشی از سبدتون رو به صندوق های سهامی ، مختلط و درآمد ثابت اختصاص بدید . حتی اگه خدای بورسید ! ریسکتون رو به شدت پایین میارید .
**** همیشه هم مدیریت سرمایه داشته باشید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دی هم بازگشایی شد و از نمودارش همین الان مشخصه که جز معدود سهم هاست که تا آخر تایم بازار صف خرید سنگین میشه
همونطور که حدس میزدم دی نیمساعت نشده صف خرید سنگین شد تو این بازاری که اکثر سهم ها امروز رفتند تو اصلاح----

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یعنی تجربه میگه باید 20 الی 30 درصد همیشه نقد باشی باسه چنین روزها و ساعتهایی که فرصت طلاییه ورود ایجاد میکنه

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
فولاد از صف خرید به صف فروش مجدد به صف خرید.
تابلوی معاملات امروز همه رو ترول کرد =))

فاسمین هم صف فروش هست ، آماده ایم بریزه بزنیم گوشش =))

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
صف فاسمین هم ریخت .
بجهرم امروز رکورد حجم معاملاتش رو شکست.
تازه واردا هم کم کم دارن به این نتیجه میرسن که بازار منفی و نوساناتش وقت خروج نیست ، بلکه فرصت وروده.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب دادن
درمورد اینکه گندترین سهم رو خریدید ، نظری ندارم چون با شرکت آشنایی ندارم ولی حتی اگه بهترین سهم رو هم بخرید احتمالا اصلاح بازار شروع شده باشه ، یکم نفس بگیره ، شایدم هیجانی باشه و فشار فروش اول صبح تا الان رفع بشه و دوباره رشد بکنه
اما اونچیزی که معلومه شاخص به یکم اصلاح نیاز داره و از اونجایی که قیمت ارز صعودیه ، بعد از اتمام اصلاح ، روند صعودی شروع میشه
سر همین سهام یعنی ستران خیلی از تحلیل های پنج شنبه و جمعه رو خوندم
خیلی ها نوشته بود افشا اطلاعات شنبه داره و یه سری تحلیل های نموداری و ...
اکثرا توی چند منبع نوشته بودن امکان رشد تا ۱۲هزار در بلند مدت
مثلا این کامنتو ببینید

1593846019159.png

thumb.png

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

توصیه میکنم نه توی پیش گشایش بخرید نه توی 1 ساعت اول بازار ، مگه اینکه مطمئن باشید صعودی یا نزولیه !
من خودم ، امروز ، از اول صبح نقد کردن رو شروع کردم تا همین چند دقیقه پیش ! البته اون 20% ای که گفتم . 80% میمونه تا 5 سال دیگه :p

بعد از فروش کامل ، الان اکثرشون بالا رفتن و تا همین لحظه حدودا 5% زیر قیمت فعلی دادم یعنی حدود 7 تومن کمتر سود کردم . یعنی اگه الان میفروختم 7 بیشتر داشتم !
اول صبح هیجان بالاست ، با سهم زیاد بازی میکنن ، شایعات زیاده و ... واسه همین زمان خوبی برای معامله نیست
سفارش تو پیش گشایش هم مثل قماره

استرس 5% و 10% و 20% سود بیشتر آرامش رو از من گرفته بود . حد سود رو خیلی وقت بود رد کرده بودم :rolleyes: . اینقدر که این چند رو خبرای عجیب غریب اومد ترکیدم بوخودا

فولاد از صف خرید به صف فروش مجدد به صف خرید.
تابلوی معاملات امروز همه رو ترول کرد =))

فاسمین هم صف فروش هست ، آماده ایم بریزه بزنیم گوشش =))

دوتا سهم خوب رو هم تقریبا دو هفتس منتظرم :p
هر روز که منفی میخوره من خوشحال میشم:D
خیلی وقته پشتش خالی شده
دستم رو دکمه خرید نمیره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سر همین سهام یعنی ستران خیلی از تحلیل های پنج شنبه و جمعه رو خوندم
خیلی ها نوشته بود افشا اطلاعات شنبه داره و یه سری تحلیل های نموداری و ...
اکثرا توی چند منبع نوشته بودن امکان رشد تا ۱۲هزار در بلند مدت
مثلا این کامنتو ببینید

مشاهده پیوست 1186672

مشاهده پیوست 1186673

من خودم هیچوقت بر اساس شایعه معامله نمیکنم . اگه چیزی رو نتونم بفهمم ، کاری بهش ندارم
مثلا من پالایشی ، بانکی ، خودرویی ، دارویی اصلا نمیگیرم !!! کشوری که نفتیه و آدم پالایشی نگیره؟؟! :p
چیزای دیگه هم هست که نمیگیرم ! هرچیزی رو که از اون سر در نیارم سمتش نمیرم

اگه خودتون واقعا با منطق خریداری کردید ، پس استرس نداشته باشید
اما اگه صرفا به خاطر شنیده هاست ، مراقب باشید چون بیشتر حرفهایی که تو بازار رد و بدل میشه ، شایعست

مثلا همین آقایی که نظرشون رو گذاشتید ، کلی از پولی که داشته رو خرید زده برای 1 سهم ؟؟!! مدیریت سرمایه صفر ! من مطمئن باشم سهمی طی 1 سال 5 برابر میشه ، به هیچ وجه قانون وزنی سبدم رو نقض نمیکنم . به هیچ وجه

شما تازه وارد شدید و حتما مدیریت سرمایه رو رعایت بکنید که از بورس زده نشید ! زده شدن از بورس همانا و فراری شدن از معدن طلا هم همونا:p

سبد مشخص و مرتبی رو داشته باشید که اگه کل بازار حتی 40% هم ریخت ، ریزش شما از 20% بیشتر نشه !

بالا