• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
جالبه سامانه مفید انلاین سهم فملی +2 هست ایزی تریر -1/5 :D

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ف
سوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب دادن
درمورد اینکه گندترین سهم رو خریدید ، نظری ندارم چون با شرکت آشنایی ندارم ولی حتی اگه بهترین سهم رو هم بخرید احتمالا اصلاح بازار شروع شده باشه ، یکم نفس بگیره ، شایدم هیجانی باشه و فشار فروش اول صبح تا الان رفع بشه و دوباره رشد بکنه
اما اونچیزی که معلومه شاخص به یکم اصلاح نیاز داره و از اونجایی که قیمت ارز صعودیه ، بعد از اتمام اصلاح ، روند صعودی شروع میشه

واسه مفید آگاه ، باید بگیم " مثل اینکه مفید امروز سالمه ":p

حداقل خرید 500 تومنه

من خودم حسم بهم میگه اصلاح داریم ، حالا شاید امروز هیجانی باشه ، شاید یکی دو روز دیگه هم مثبت بخوره ولی من اون سهم هایی ( شرکت و صندوق ) که بلند مدتی هستن رو حفظ میکنم ( حدود 80% سبدم ) و اون بخشی که همیشه باهاش بازی میکنم رو رد کردم ( حدود 20% سبدم ) . حالا اگه صعودی بود ، خوب اون 80% سبد رشد میکنه و اون 20% تغییری نمیکنه . اگه هم نزولی بود اون 20% تغییری نکرده (!) و بخش 80% ای کاهش پیدا میکنه ولی به خاطر دید بلند مدتی ، هیچ اهمیتی نداره ...

و اونچیزی که مشخصه اینه که بعد از اصلاح فعلی ، حالا شاید 1 هفته طول بکشه شاید 2 هفته شاید 3 هفته ( بعید میدونم ) ، هم بخش 20% رو مجدد خرید میکنم و هم سرمایه جدید وارد میکنم روی کل سبد

**** عزیزان ، همیشه بخشی از سبدتون رو به صندوق های سهامی ، مختلط و درآمد ثابت اختصاص بدید . حتی اگه خدای بورسید ! ریسکتون رو به شدت پایین میارید .
**** همیشه هم مدیریت سرمایه داشته باشید
در مورد صندوقا بیشتر توضیح بدین.
با تشکر از وقتی که می‌ذارین;)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
pt.JPG

فکر کنم حقوقی این شرکت اینجاست :p
بعد از چند روز سر و کلشون پیدا شد:rolleyes:
اگه گذاشتن اصلاح بیشتر بخوره ...
این سهم همین الانش کلی اصلاح خورده ، بازار هم جو اصلاحی داره و اگه شروع بشه روی این سهم هم تاثیر میزاره یکم دیگه کمش میکنه . من 15% پایین تر بخرم برای 5 سال آینده میانگین 3% هر سال بیشتر سود کردم:p

آروم آروم خریدشون رو شروع کردن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان کدوم صندوق برای خرید سهام بهتره گشتن و بررسی کلی وقت میگیره چند تا بهم معرفی کنید خودم یک بررسی بکنم کارم سبک بشه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
میگم ناظر هر وقت عشق کنه میتونه نماد رو بدون دلیل ببنده ؟ اونم به دلیل فشار به هسته !
مگه ناظر نباید پایبند به قانون باشه ؟ یکی توضیح میده

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اقا کرم از خوده درخته یعنی چی...

یعنی برای ساختن یک پیش نویس تو ایزی تریدر مفید باید 30 ثانیه وقت بگذره اینم ربطی به هسته معاملات داره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ف

در مورد صندوقا بیشتر توضیح بدین.
با تشکر از وقتی که می‌ذارین;)
این تاپیک رو از ابتدا بخونید ، کامل توضیح داده شده . سوالی بود همونجا بپرسید ، من یا بقیه دوستان جواب میدیم که تبدیل به تاپیک مرجع برای صندوق بشه

لینک

صندوق ها دو مدل هستن ، قابل معامله در بورس ( ETF ) و غیر قابل معامله در بورس

من فقط به قابل معامله ها علاقه مندم و توی اون تاپیک هم کامل توضیح دادم چرا

حالا خود صندوق ها جدای از قابل معامله و غیر قابل معامله بودن در بورس دسته بندی زیر رو دارن :
1 - سهامی
2 - مختلط
3 - درآمد ثابت با پرداخت سود
4 - درآمد ثابت بدون پرداخت سود
5 - شاخصی
6 - مبتنی بر طلا
7 - جسورانه

البته بازم صندوق های دیگه ای هستن مثل نیکوکاری و ... . من با اونا و همینطور 6 و 7 کاری ندارم . تمام صحبت روی 1 الی 5 هستش

دسته بندی موارد 1 و 2 و ( 3 / 4 ) صرفا بر اساس میزان سرمایه گذاری صندوق بر روی سهام هستش . در صندوق سهامی بخش زیادی سهام خریداری میشه و بخش کمی اوراق مشارکت و سپرده بانکی و مختلط کمی سهام کمتره و کمی اوراق و سپرده بیشتره و درآمد ثابت هم مقدار سهام خیلی کم و بیشتر اوراق و سپرده استفاده میشه .
هرچی اوراق و سپرده بیشتر و سهام کمتر باشه ، ریسک کمتر و بازده هم کمتر هستش

درآمد ثابت ها یا سود دوره ای پرداخت میکنن یا پرداخت نمیکنن ، اونایی که پرداخت میکنن نمودارشون زیگزاگیه ! یعنی اول ماه 10000 تومنه و آخر ماه 10100 تومن و 100 تومن توی حساب بانکی شما میریزه و دوباره قیمتش 10000 تومن میشه !
بعضیا همینطوری بالا میرن و سود مرکب رو کسب میکنن که بدون پرداخت دوره ای هستن
اگه هر ماه به دریافتی از صندوق نیاز دارید ، باید با پرداخت سود دوره ای بگیرید در غیر اینصورت بهترین انتخاب صندوق بدون سود دوره ای هستش

صندوق شاخصی چیه ؟ این صندوق ها هزینه مدیریتی و سبد گردانی ناچیزی نسبت به سهامی و مختلط و درآمد ثابت دارن . به خاطر اینکه چند سهام شاخص ساز و پیشرو رو همیشه خریداری و حفظ میکنن و وقتی جایگاه شرکتی تغییر بکنه ، سبد رو اصلاح میکنن . بدون توجه به بنیاد سهم و اهداف قیمتی
ریسک این صندوق ها از سهامی و مختلط حتی کمتره !

یعنی بخوام از کم ریسک به بالاترین ریسک دسته بندی بکنم :
1 - درآمد ثابت
2 - شاخصی
3 - مختلط
4 - سهامی

حالا ریسک خرید صندوق سهامی از خرید سهام مستقیما توسط خود شما کمتره !
خود سهام رو هم تو بازار میتونید به دو روش بگیرید . دنبال شرکت های سرمایه گذاری برید یا خود شرکت رو معامله بکنید . خرید سهام شرکت های سرمایه گذاری هم ریسک کمتری نسبت به خود شرکت ها داره .
شرکت سرمایه گذاری پورتفوی خودش رو بر اساس تحلیل های درست و حتی بازی با سهام ، اضافه یا کم میکنه و شما با خرید سهام این شرکت ها میتونید حتی زیر ارزش ذاتی شرکت ها ، سهامشون رو به صورت غیر مستقیم بخرید .
بنابراین برای خرید مستقیم سهام شرکت ها هم از کمترین ریسک به بیشترین ریسک به شکل زیر هستش :

5 - سهام شرکت های سرمایه گذاری
6 - سهام شرکت

توصیه میکنم ، ترکیبی از صندوق ها و سهام شرکت ها رو توی سبدتون داشته باشید . این شکلی توی بدترین حالت بازار ، ضرر کمتری میکنید و توی شرایط عالی بازار سود کمتر ولی اصلی ترین هدف برای مدیریت سرمایه " حفظ دارایی ها و کمترین ضرر در شرایط بحرانی و کسب منفعت منطقی از سود " رو در کنار " ریسک و نوسانات کم برای سرمایه " رو در کنار هم خواهید داشت .
البته بستگی داره دید شما به معامله چطوری باشه . یکی سرمایه کمی میاره و از اول فرض میکنه اونو نداره و با تک سهمی یا بدون مدیریت سرمایه با پول بازی و قمار میکنه یا شانسش میگیره یا نه . اگه نگیره برای اون شخص اهمیتی نداره ولی اگه بگیره با یکمش عشق و حال میکنه و با بقیه ادامه میده

یکی هم درآمد و کار اصلیش بورسه و سرمایه زیادی داره و قطعا باید دید منطقی داشته باشه . بازاری که سود بانکیش 18% ، تورمش 33% ، نرخ بهره بازار 36% الی 42% ، نرخ سود بازاری ها ( تولید ، خدمات ، بازرگانی و توزیعی ) در سال 30% الی 50% هستش ، شما باید با این دید وارد بورس بشید .
همه سود ها رو قرار نیست بگیرید . همه ضرر ها رو هم قرار نیست داشته باشید ! من خودم به سالی 45% الی 55% از بورس قانع هستم ( روی کل سبدم )

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان کدوم صندوق برای خرید سهام بهتره گشتن و بررسی کلی وقت میگیره چند تا بهم معرفی کنید خودم یک بررسی بکنم کارم سبک بشه
من خودم اینارو دارم
آگاس،آتیمس،ثروتم،فیروزه
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

سهامی ، مختلط و شاخصی هستش

یدونه " صایند " هم هست که هنوز نگرفتم . درآمد ثابته ، فکر کنم توی این هفته بگیرمش و باز هم توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست :p :D

فقط اگه قصد ورود دارید به NAV دقت بکنید و همینطور با توجه به احتمال اصلاح ، بهتره صبر کنید و بعد از اصلاح وارد بشید .نگران از دست دادن سود نباشید . از دست دادن سود بهتر از ضرر کردنه

حالم از جمله " توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست " بهم میخوره
bav3_154fs759111.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
مگه آخرین ساعت معامله خرید و فروش تا ساعت ۱۲.۳۰ نیست؟
پس چرا پنجشنبه بعد از این ساعت من سهامارو میدیدم که بالا پایین میشن ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#عرضه_اولیه
احتمالا دو عرضه جدید هم در راه داریم :

⭕️ علی صحرایی، مدیرعامل شرکت بورس تهران:
عرضه‌های اولیه در روز چهارشنبه هر هفته انجام می‌شد که در هفته آتی، رساندن عرضه‌های اولیه به" دو روز در هفته" تست خواهد شد.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
انلاین پلاس مفید تو ثبت سفارش عالیه و قطعی نداره و مثل ایزی تریدر دائم قطع و وصل نمیشه ولی محیط کاری و نوع طراحی صفحه که داره خیلی داغون و تو مخی هستش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دیگه بنظرم با این حجم زیاد ورود مردم به بورس و اشتیاق به سهام اولیه به توصیه همه
دیگه اون سودهی و حجم تقاضا زیاد جالب نیست.
سالهایی قبل با عرضه اولیه سود خوبی و هم تعداد بیشتری سهام میشد خریداری کرد ولی الان جالب نیست.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان
مگه آخرین ساعت معامله خرید و فروش تا ساعت ۱۲.۳۰ نیست؟
پس چرا پنجشنبه بعد از این ساعت من سهامارو میدیدم که بالا پایین میشن ؟
عزیز اگر دقت کنی تعداد معاملات تکون نمیخوره یعنی وقتی ساعت 12 و نیم بازار تعطیل میشه معامله ای دیگه انجام نمیشه
اونیکه شما میبینی بالا و پایین میشه تعداد و حجم تقاضاهایی هست که تو صف بودن اما چون هسته ضعیفه (در نظر بگیر یه سیستم پنتیوم 2 قدیم رو گذاشتن باسه چند میلیون معامله گر که هر ساعتم داره بیشتر میشه :D :p) وقتی بازار تعطیل میشه اینا تو راه بودن برسن به هسته گرفتی ؟
مثل اینکه شما یه اس میدی سین میخوره اما ده دقیقه بعد به دست طرف میرسه انگار تو فضا داره میچرخه (اینجا طبیعیه این چیزا عادت میکنی)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
#عرضه_اولیه
احتمالا دو عرضه جدید هم در راه داریم :

⭕ علی صحرایی، مدیرعامل شرکت بورس تهران:
عرضه‌های اولیه در روز چهارشنبه هر هفته انجام می‌شد که در هفته آتی، رساندن عرضه‌های اولیه به" دو روز در هفته" تست خواهد شد.
من که دیگه کلا از عرضه اولیه ها کشیدم بیرون-حتی سیتا هم نخریدم این هفته هم نمیخرم--تعداد خریدار خیلی زیاده و چون تعداد کم میرسه دیگه نمیصرفه-پایانی هم که پر نمیشه دیگه

بالا