• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
#خبرهای_موثر
[emoji419]سهام‌داران عدالت در روش مستقیم می‌توانند از امروز سهام خود را معامله کنند

سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت:

سهامداران عدالت که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند، از امروز می‌توانند سهام خود را معامله کنند.

برای آنهایی که سهام عدالت به آنها تخصیص داده نشده بود، از روز شنبه ۱۴ تیر ماه این سهام به آنها تخصیص داده خواهد شد و کسانی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند اولاً دارایی خود را در پرتفوی سهام ببینند، ثانیاً‌ می‌توانند سهام خود را اضافه کنند‌، بفروشند، تبدیل کنند و یا نگه دارند و این اختیار با آنها خواهد بود/اقتصاد آنلاین

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من میخوام سهام عدالت یه نفر رو بخرم ، چطوری میشه به اسم من انتقال بده شما میدونین ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چند مورد دیدم وکالتی فروختن.ولی توصیه نمیشه این روش
من میخوام سهام عدالت یه نفر رو بخرم ، چطوری میشه به اسم من انتقال بده شما میدونین ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#عرضه_اولیه در بورس برای روز چهارشنبه قطعی است!

معاون شرکت بورس تهران:
به طور حتم چهارشنبه هفته جاری شاهد عرضه اولیه خواهیم بود اما هنوز شرکتی که قرار است سهام آن در بورس عرضه شود مشخص نشده است.
«شرکت زرماکارون»، «شرکت لیزینگ پارسیان»، «تامین سرمایه امین» و «تامین سرمایه تمدن» در صف انتظار برای عرضه در بورس هستند.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سبدگردانی دیگران برای ما خلاف هست؟
اگر بدونند کد بورسی ت را غیرفعال میکنند
مثلا یکی از دوستان توی گوگل آگهی داده بود 3 ماه بستن کد بورسی ش را
باید مجوز داشته باشی

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
سلام
بورس چه شرکت هایی کم ریسکه؟
سخت ترین سوال ممکن همین هست.
بهتره از واژه سهم به جای بورس استفاده کنید.
به نظرم قبل از اینکه وارد این بازی بشید ابتدا این تاپیک ها بخونید و همچنین در رابطه با سهام و بازار بورس اطلاعات در اینترنت جستجو کنید.
بعد خودتون میتونید یک تحلیل ابتدایی برای خرید یک سهم داشته باشید و بعد از خرید و فروش موردی و اولیه، به جواب سوالتون میرسید.
در حالت کلی شرکت هایی که زیان ده نبودند و افزایش سرمایه و دارایی داشتند، ریسک خرید سهمشون کمتره.

سایت رسمی سازمان بورس
http://www.tsetmc.com

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
امروز میشد سهم هایی که دولت و رانتی ها پشتشون هست، دید. به عنوان نمونه شستا و خودرو هر دو بسته شدن تا در وضعیت سقوط آزاد قیمت سهم ها، برای این دو اتفاقی نیافته و در امان بمونند.

در مقابل سهم هایی هم بودن که بازی خوردن مثال ونفت، این سهم طی یک هفته اخیر و قبل از مجمع با قیمت پایین بسته شد و سه روز که بازار رشد داشت، این سهم عقب موند، بعد هم مشخص شد مجمع به دلیل حضور نیافتن چند سرمایه دار مشخص، به حد نصاب نرسیده و تشکیل نشده!
امروز هم که باز شد با - 5!
حقوقی هم مشغول درو کردن صف بود.

بعد یکی از کاربرها میگفت تو بازار سرمایه، رانت و فساد نیست.
پس این چیه؟!
بازار میوه است!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
از دوستانی که سهام عدالت دارن؛اگر به پرتفو اضافه شد لطفا اینجا اطلاع بدن

light67

Registered User
لایک‌ها
282
بازار بستس من میتونم درخواست فروش کنم ؟ یا باید حتما تو زمانی که اعلام میشه باشه ؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
بازار بستس من میتونم درخواست فروش کنم ؟ یا باید حتما تو زمانی که اعلام میشه باشه ؟
صبح از 8:30 تا 12:30
حتما در زمان مشخص شده و در صورت باز بودن نماد.
فقط عرضه اولیه است که آفلاین و خارج از بازه میتونید فقط درخواست خرید بزنید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان

من رو مورد دارایکم و کلا < صندوق سرمایه‌گذاری دولتی > سرچ کردم و مطالبی رو هم در موردش خوندم، اما یه چیزهایی رو درست متوجه نشدم، اونم اینکه این صندوق شامل یه سری سهم ها میشه درسته؟ زمانی که شما 2 میلیون بابت این سهم ها دادید اگر به همون میزان میخواستید سهام ( هارو ) خریداری کنید بیشتر از 2 میلیون میشد؟

و حالا که دارایکم حدود 6 میلیون ارزش داره شما بخواهید اون سهم ها رو بخرید باید بیشتر پول بدید؟

و سوال آخر:

آیا بالا و پایین رفتن دارایکم ربطی به نوسانات و به طور کلی بالا پایین شدن سهم هایی که در این صندوق هستند داره یا نه؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مشاهده پیوست 1186626

صورت مالی منتهی به 1398/12/29 شرکت دامپروری فکا با نماد " زفکا " رو الان که نیگا میکردم به این بند رسیدم
47splvo.gif

72 میلیون تومن مجسمه گاو واسه شرکت زیرمجموعه خریدن
1052.gif

آخه مجسمه گاو اونم 72 تومن
4003.gif

خود گاو ارزون تره :p

مشاهده پیوست 1186628
شرکت خوبیه نمیدونم چرا رشد نمیکنه احتمالا چون پولارو میده مجسمه گاو میخره :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
اگه بین ساعت ۹ تا ۱۲ سهامو بزاریم برا فروش و فروش بره، پولش میاد به قدرت خریدمون و همون لحظه (بین ۱۲ تا ۱۲ونیم مثلا) میتونیم سهام دیگه ای بخریم یا خیر؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان
اگه بین ساعت ۹ تا ۱۲ سهامو بزاریم برا فروش و فروش بره، پولش میاد به قدرت خریدمون و همون لحظه (بین ۱۲ تا ۱۲ونیم مثلا) میتونیم سهام دیگه ای بخریم یا خیر؟
اره چرا نتونی
هر موقع پول تو قدرت خرید باشه میتونی بخری ، فرقی نمیکنه سهم قبلی رو کی فروخته باشی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اره چرا نتونی
هر موقع پول تو قدرت خرید باشه میتونی بخری ، فرقی نمیکنه سهم قبلی رو کی فروخته باشی
خب با فروش سهام پول میاد تو قدرت خرید یا بلوکه میشه برا یکی دو روز؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام, دوستان یک سوال شما وقتی کارگزاری احراز هویت میشید یک نسخه از قرارداد را بهتون میدن یا فقط قرارداد دست خودشونه؟

بالا