• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان
من رو مورد دارایکم و کلا < صندوق سرمایه‌گذاری دولتی > سرچ کردم و مطالبی رو هم در موردش خوندم، اما یه چیزهایی رو درست متوجه نشدم، اونم اینکه این صندوق شامل یه سری سهم ها میشه درسته؟ زمانی که شما 2 میلیون بابت این سهم ها دادید اگر به همون میزان میخواستید سهام ( هارو ) خریداری کنید بیشتر از 2 میلیون میشد؟

به طور مشخص شامل پنج سهم #وتجارت #وبصادر #وبملت #البرز #اتکام میشه ولی با درصد نامتوازن، یعنی به طور مساوی درصد این پنج سهم تو صندوق تقسیم نشده و با ترکیب 16.96 درصد سهام بانک ملت، 16.96 درصد سهام بانک تجارت ، 16.98 درصد سهام بانک صادرات ، 11.44 درصد سهام بیمه اتکایی امین و 17 درصد سهام بیمه البرز مجموعا شده این صندوق و از روز اول 20% روی کل صندوق تخفیف دادن. یعنی روز اول اگر همین سهم ها رو میخواستیم بخریم 20% بیشتر میشد. صندوق های بعدی هم به ترتیب شامل 25% و 20% تخفیف هستند ولی فقط برای کسانی که صندوق اول رو اسم ننوشتند. یعنی مثلا منی که میخوام دو و سه رو هم بنویسم دیگه تخفیف بهم نمیدن.

و حالا که دارایکم حدود 6 میلیون ارزش داره شما بخواهید اون سهم ها رو بخرید باید بیشتر پول بدید؟

[اگر منظور به نرخ امروز هست] نه تنها پول بیشتری نباید بدیم، که در واقع اگر همون سهم ها رو بخوایم بخریم پول کمتری هم باید بپردازیم!
این، از برکات دیوانه خانه ای به نام بورس تهران هست و همون بحثی که این روزها مطرحه: معامله شدن صندوق بالاتر از NAV. تو سایت TSE محاسبه شده NAV ابطال امروز این صندوق 25500 تومن بوده ولی تا 7 هزار تومن (و دیروز تا 12 هزار تومن) بالای این رقم معامله میشده. خلاصه مطلب اینه: اگر به تفکیک اون 5 سهمی که ذکر شد و درصدهاشون رو جدا کنیم و همون تعداد سهام از اون 5 نماد اصلی رو بخریم، قیمتش پایینتر در میاد. آیا به این معنیه که سودش هم با صندوق دارا یکم یکی خواهد بود؟ نه، چون جو لحظه ای این مقطع و امروز بازار (در واقع دیروز) اینه که صندوق دارا یکم خوبه پس بخریم. در مجموع این صندوق به دید بلند مدت خوبه و کسایی که سهام بانکی ندارن میتونن روش حساب باز کنن.

آیا بالا و پایین رفتن دارایکم ربطی به نوسانات و به طور کلی بالا پایین شدن سهم هایی که در این صندوق هستند داره یا نه؟

NAV یا همون ارزش صندوق، بیانگر ارزش لحظه ای هست و به نوسانات ربط داره. یعنی محاسبه میکنن که مثلا X تا #وتجارت داره این صندوق که در این لحظه فلان تومنه و X تا #وبصادر و به همین ترتیب تا آخر و میانگینش میشه ارزش اون صندوق. حالا نکته اینجاست که در حالت عادی پاسخ این پرسش «بله» است، و بالا و پایین رفتن قیمت واحدهای یک صندوق باید تابع عملکرد سهم های داخل اون صندوق (در این مورد اون 5 سهم) باشه، ولی در عمل طی این چند روز دیدیم که اینطور نیست و عطش خرید باعث شده که بالاتر از NAV معامله بشه. که این هم برمیگرده به جو لحظه ای. همونطور که دیروز روی 37-38 تومن سر و دشت میشکستن، امروز روی 30 تومن میخواستن بفروشن. فردا ممکنه دوباره این روند عوض بشه. نکته مهم راجع به صندوق های 2 و 3 اینه که افراد بسیار زیادی (از جمله خودم!) به محض اینکه دولت اسامی نمادهای موجود در این 2 صندوق رو اعلام کرد، رفتند و خود این سهم ها رو خریدند. چرا که - منهای پتانسیل و ارزش ذاتی بعضی هاشون - مشخص بود حمایت هایی از این سهم ها صورت میگیره و سود بسیار قابل توجهی رو از اردیبهشت تا زمان عرضه میشه ازشون کسب کرد. به همین خاطر هم اکثر این نمادها، که برخی تا پیش از این یا صف فروش بودن یا توجه خاصی بهشون نمیشد، در این یکی دو ماه انقدر بولد شدن.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به طور مشخص شامل پنج سهم #وتجارت #وبصادر #وبملت #البرز #اتکام میشه ولی با درصد نامتوازن، یعنی به طور مساوی درصد این پنج سهم تو صندوق تقسیم نشده و با ترکیب 16.96 درصد سهام بانک ملت، 16.96 درصد سهام بانک تجارت ، 16.98 درصد سهام بانک صادرات ، 11.44 درصد سهام بیمه اتکایی امین و 17 درصد سهام بیمه البرز مجموعا شده این صندوق و از روز اول 20% روی کل صندوق تخفیف دادن. یعنی روز اول اگر همین سهم ها رو میخواستیم بخریم 20% بیشتر میشد. صندوق های بعدی هم به ترتیب شامل 25% و 20% تخفیف هستند ولی فقط برای کسانی که صندوق اول رو اسم ننوشتند. یعنی مثلا منی که میخوام دو و سه رو هم بنویسم دیگه تخفیف بهم نمیدن.

سلام و درود

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و توضیحات کامل و خوبی دادید واقعا. جای تشکر و قدردانی داره.

من باز پست شما رو میخونم سوالی بود ازتون میپرسم، سپاس بیکران

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
NAV رو خودمون باید محاسبه کنیم یا سایت یا ابزاری برای مشاهده آمادش هست؟
به طور مثال من نتونستم NAV مربوط به توريل رو پیدا کنم اما NAV مربوط به دارا یکم رو توی اکثر سایت ها دیدم (تصویر زیر)

1593870093808.png

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان
NAV رو خودمون باید محاسبه کنیم یا سایت یا ابزاری برای مشاهده آمادش هست؟
به طور مثال من نتونستم NAV مربوط به توريل رو پیدا کنم اما NAV مربوط به دارا یکم رو توی اکثر سایت ها دیدم (تصویر زیر)

مشاهده پیوست 1186736

محاسبه ارزش ذاتی سهام عادی کار پیچیده تری هست و کلا فرق داره داستانش با صندوق. نیاز به مطالعه و بررسی صورت های متعدد مالی و دارایی داره و عوامل متعدد و متغیری درش دخیل هست. به هر حال اگر «نحوه محاسبه ارزش ذاتی سهم» رو سرچ کنید نتایج به درد بخوری میاد ولی سایتی که دقیق و درست (مثل کاری که TSE برای صندوق ها انجام میده) بخواد هر روز ارزش ذاتی سهم ها رو آپدیت شده بنویسه، نداریم. بعضی کانال ها و پیج ها (مثل NAVSTOCK@ در تلگرام) هم کارشون اینه که NAV آپدیت شده سهم های مختلف رو میذارن.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام, دوستان یک سوال شما وقتی کارگزاری احراز هویت میشید یک نسخه از قرارداد را بهتون میدن یا فقط قرارداد دست خودشونه؟
والا چیزی که من نگرفتم.
وجالبتر اصلا نخوندم و فقط امضاء کردم

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
درود دوستان
پرتفوی اصلی من آگاه درپیته. از شنبه هفته پیش اومدم مبین سرمایه. هنوز علیرغم درخواست تغییر ناظر سبدم منتقل نشده. حالا میخام از طریق مبین به سهمی که در آگاه دارم اضافه کنم. چجوری میشه؟ میره سبد آگاه لعنتی؟ (نمیخام یک ریال به آگاه کارمزد بدم)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
محاسبه ارزش ذاتی سهام عادی کار پیچیده تری هست و کلا فرق داره داستانش با صندوق. نیاز به مطالعه و بررسی صورت های متعدد مالی و دارایی داره و عوامل متعدد و متغیری درش دخیل هست. به هر حال اگر «نحوه محاسبه ارزش ذاتی سهم» رو سرچ کنید نتایج به درد بخوری میاد ولی سایتی که دقیق و درست (مثل کاری که TSE برای صندوق ها انجام میده) بخواد هر روز ارزش ذاتی سهم ها رو آپدیت شده بنویسه، نداریم. بعضی کانال ها و پیج ها (مثل NAVSTOCK@ در تلگرام) هم کارشون اینه که NAV آپدیت شده سهم های مختلف رو میذارن.

۴ ۵ تا مقاله بلند درباره محاصبه nav خوندم و سعی کردم nav یه شرکتو محاسبه کنم
اما به طور مثال اصلا نتونستم بدهی های شرکت ایکس رو پیدا کنم
یعنی پیدا میکردم اما برا سال ۹۸/۶ بود

@s.david.s شما هم اگه امکانش هست یه توضیحی بدید، نوشته بودید برای خرید هر سهام اول به NAV دقت میکنید، یعنی یه سهامو میخاید بخرید میرید تمام گزارش های بدهی ها و دارایی های سال ۹۹ رو (بازه ۴ ماهه) درمیارید ؟ برای سال های قبلشو نمیخاد ؟ (توی کدال و tse ؟ :rolleyes:)
واقعا گیج کنندس
هرچی بیشتر درباره بورس میخونم،‌بیشتر میفهمم که هیچی نمیفهمم :D
مغزم overload شد

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوستان امروز مفاخر و شبریز و بخاور خریدم
کل سهم هارو فروختم فقط این ۳ تا رو خریدم
امکانش هست تحلیل و بررسی کنید

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

سلام
#غپینو رو ردش کردید رفت؟؟؟؟؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آیا بالا و پایین رفتن دارایکم ربطی به نوسانات و به طور کلی بالا پایین شدن سهم هایی که در این صندوق هستند داره یا نه؟
۴ ۵ تا مقاله بلند درباره محاصبه nav خوندم و سعی کردم nav یه شرکتو محاسبه کنم
اما به طور مثال اصلا نتونستم بدهی های شرکت ایکس رو پیدا کنم
یعنی پیدا میکردم اما برا سال ۹۸/۶ بود

@s.david.s شما هم اگه امکانش هست یه توضیحی بدید، نوشته بودید برای خرید هر سهام اول به NAV دقت میکنید، یعنی یه سهامو میخاید بخرید میرید تمام گزارش های بدهی ها و دارایی های سال ۹۹ رو (بازه ۴ ماهه) درمیارید ؟ برای سال های قبلشو نمیخاد ؟ (توی کدال و tse ؟ :rolleyes:)
واقعا گیج کنندس
هرچی بیشتر درباره بورس میخونم،‌بیشتر میفهمم که هیچی نمیفهمم :D
مغزم overload شد

سوال مشترک بود

ببینید انواع سهم هایی که تو بازار معامله میشه ایناست :
1 - شرکت های خدماتی ، بازرگانی و تولیدی
2 - شرکت های سرمایه گذاری
3 - صندوق های سرمایه گذاری

برای مورد 1 ، " ارزش ذاتی " محاسبه میشه . از اولین سالی که شرکت وارد بورس شده ، صورت های مالی بررسی میشه . اطلاعات مورد نیاز استخراج و محاسبات انجام میشه . تا امروز . سال به سال مهمه . یعنی اگه از 88 باشه ، تا 99 معادل 12 صورت مالی سالیانه باید بررسی بشه .
اگه موارد خاصی در دسترس نباشه ، توی صورت های 6 ماهه میشه پیداشون کرد . خروجی این محاسبات و بررسی ها ، ارزش منصفانه شرکت هستش برای کسب سود با نرخ تنزیل مد نظر . این میشه ارزش ذاتی
برای مورد 1 ، چیزی به اسم NAV نداریم

برای مورد 2 و 3 ، چیزی به اسم " ارزش ذاتی " و " ارزش منصفانه " معنی نداره و مفهومی به اسم " NAV " مطرح میشه . ماهیت این شرکت ها و صندوق ها اینه که سهام شرکت ها که در مورد 1 ، ما میخریدیم ، رو میخرن و ما سهام این شرکت ها و صندوق ها رو میخریم . یعنی غیر مستقیم شرکت های مورد 1 رو میخریم

NAV صندوق ها توی TSETMC هستش ولی برای شرکت های سرمایه گذاری باید محاسبه بشه .
برای NAV شرکت های سرمایه گذاری باید :
1 - آخرین صورت مالی رو دانلود بکنید ( از کدال ) مثلا برای 1398/12/29 باشه
2 - آخرین صورت وضعیت پورتفوی رو از کدال دانلود میکنید برای آخرین ماه مثلا برای 1399/03/31 باشه
3 - اگه 1399/03/31 باشه که ارزش پورتفوی معادل همون آخرین صورت وضعیت پورتفوی هستش اما اگه امروز باشه و 14 روز گذشته ، باید ارزش روز پورتفوی بورسی رو محاسبه بکنید چون قیمت های تابلو تغییر کرده . تعداد سهام در 1399/03/31 ضرب در قیمت امروز سهام . همه اینا با هم جمع بشه . با ارزش منصفانه پورتفوی غیر بورسی جمع بشه . این میشه ارزش افزوده پورتفوی بورسی .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سوال مشترک بود

ببینید انواع سهم هایی که تو بازار معامله میشه ایناست :
1 - شرکت های خدماتی ، بازرگانی و تولیدی
2 - شرکت های سرمایه گذاری
3 - صندوق های سرمایه گذاری

برای مورد 1 ، " ارزش ذاتی " محاسبه میشه . از اولین سالی که شرکت وارد بورس شده ، صورت های مالی بررسی میشه . اطلاعات مورد نیاز استخراج و محاسبات انجام میشه . تا امروز . سال به سال مهمه . یعنی اگه از 88 باشه ، تا 99 معادل 12 صورت مالی سالیانه باید بررسی بشه .
اگه موارد خاصی در دسترس نباشه ، توی صورت های 6 ماهه میشه پیداشون کرد . خروجی این محاسبات و بررسی ها ، ارزش منصفانه شرکت هستش برای کسب سود با نرخ تنزیل مد نظر . این میشه ارزش ذاتی
برای مورد 1 ، چیزی به اسم NAV نداریم

برای مورد 2 و 3 ، چیزی به اسم " ارزش ذاتی " و " ارزش منصفانه " معنی نداره و مفهومی به اسم " NAV " مطرح میشه . ماهیت این شرکت ها و صندوق ها اینه که سهام شرکت ها که در مورد 1 ، ما میخریدیم ، رو میخرن و ما سهام این شرکت ها و صندوق ها رو میخریم . یعنی غیر مستقیم شرکت های مورد 1 رو میخریم

NAV صندوق ها توی TSETMC هستش ولی برای شرکت های سرمایه گذاری باید محاسبه بشه .
برای NAV شرکت های سرمایه گذاری باید :
1 - آخرین صورت مالی رو دانلود بکنید ( از کدال ) مثلا برای 1398/12/29 باشه
2 - آخرین صورت وضعیت پورتفوی رو از کدال دانلود میکنید برای آخرین ماه مثلا برای 1399/03/31 باشه
3 - اگه 1399/03/31 باشه که ارزش پورتفوی معادل همون آخرین صورت وضعیت پورتفوی هستش اما اگه امروز باشه و 14 روز گذشته ، باید ارزش روز پورتفوی بورسی رو محاسبه بکنید چون قیمت های تابلو تغییر کرده . تعداد سهام در 1399/03/31 ضرب در قیمت امروز سهام . همه اینا با هم جمع بشه . با ارزش منصفانه پورتفوی غیر بورسی جمع بشه . این میشه ارزش افزوده پورتفوی بورسی .
خدا خیرت بده، نتونستم فقط با یه لایک تشکر کنم
تشکر بسیار

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ببینید خروجی ارزش منصفانه یا همون ذاتی خودمون ، برای قپیرا و قهکمت ، دوتا شرکت قندی خوب ، اینه :
قهکمت
ذاتی قهکمت.JPG

قپیرا
ذاتی قپیرا.JPG

حالا نمودارها رو ببینید :
قهکمت
قهکمت.JPG

قپیرا
قپیرا.JPG

اینجا مشخصه که قیمت امروز قهکمت به ارزش ذاتی رسیده و قیمت قپیرا با وجود اصلاح هنوز هم بالاست و ارزش خرید نداره .
حالا اگه بازار اصلاح بخوره ، این دوتا سهم هم تحت تاثیر قرار میگیرن و فشار فروش برای این دوتا هم بالا میره و یکم دیگه میریزه . قصدم این بود این هفته قهکمت رو بخرم ولی یکم دیگه دست نگه میدارم و بعد قهکمت رو میخرم واسه . هرچی ارزون تر بهتر
cerevat.gif

توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست . فقط میخواستم تاکید بکنم که ارزش منصفانه و ذاتی چه شکلی بهمون مسیر رو نشون میده . حالا نرخ تنزیل من چقدره ؟ 55% یعنی اگه این دو سهم رو توی این قیمت های EXEL بخرید ، طی 10 سال آینده میانگین سالی 55% دریافت میکنید !
https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/764/965/47a.jpg

حالا روی همین روند با توجه به ذاتی های 1 ساله و 6 ماهه ( اعتبار کمتر ) در کنار تکنیکال ( اونم نه خیلی پیچیده ) ، خیلی قشنگ میشه بازی کرد و تعداد سهم ها رو زیاد کرد .
من خودم اینشکلی نوسانگیری میکنم
قهکمت خیلی خوشدسته
watermelonsmileyf.gif

* اون گوشه هم یه موزیک نیناش ناشی پخش میشه
dance.gif

فایل های ضمیمه

• ذاتی قپیرا.JPG
    ذاتی قپیرا.JPG
    19.2 KB · نمایش ها: 7
  • ذاتی قپیرا.JPG
    ذاتی قپیرا.JPG
    15 KB · نمایش ها: 8
Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظرم بعضی از دوستان مسئله بورس رو خیلی سخت و پیچیده میکنند و بجای اینکه اصول رو دربیارند بیشتر دنبال جزئیات هستند اگر بخواین وارد جزئیات بشید باید حداقل سه سال زمان بزارید تا کارکشته بشید یعنی اینقدر بالا و پایین میکنید تا به اون چیزی که میخواین برسید ببینید دوستان اگر یه استراتژی منطقی برای خودتون انتخاب کنید گیج نمیشید

من شاید دو ماه اول کارم 100 بار خرید و فروش کردم اما هر چی جلوتر میرم نگاهم منطقی تر میشه و عملکردم بوی تجربه به خودش میگیره مثلا الآن فوکوس کردم روی یه چن تا سهم که بیارم تو پرتفوی و بزارم تا سال بعد به بهره برسه اما خریدشون فقط یه چیزی میخواد اونم فرصته خریده که از دید من اونایی که فرصت طلب هستن میتونن تو بورس موفق باشن نمیدونم این نظر چقدر صحیح میتونه باشه اما باسه من مفید بوده و خداروشکر سود داشته حتی شده برای یک فرصت دو هفته وقت گذاشتم و منتظر موندم حالا اگر میخواستم بجای اون فرصت سهمای دیگه رو خرید و فروش کنم الآن هیچکدوم رو نداشتم و کلی ضرر و کارمزد کارگزاری میموند رو دستم

خلاصه اگر بخوایم همه سهما رو بخریم و بفروشیم چون ایکس گفته خوبه و یا فلانی اون سهم رو داره؛ به نظرم فقط وقتو تلف کردیم و یه سود تپل دادیم به کارگزاری که معمولا باسه ما نه قابل لمسه و نه مهمه چون موقع خرید فقط داریم قیمت و جایگاه صفمون رو چک میکنیم

به خودتون بیشتر اعتماد کنید و بدونید اگر اول کار هستیم کسانیکه باتجربه هستند یه روز مثل منو شما بودن اما میشه از تجارب دیگران استفاده کرد نه اینکه همه چیز رو خودمون تجربه کنیم که بابتش باید مهمون جیبمون باشیم

برای من هر پست, هر کامنت و هر نقد و تحلیل میتونه یه تجربه عالی باشه حالا بستگی داره شما حال خوندن و وقت گذاشتن رو داشته باشید یا نه
همگی پرسود :)

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سیمان سشرق تازه افشا الف زده همه سیمانی ها افشا زدن اون 20 درصد رشد گرفتن جز سشمال بی خاصیت ببینم این سشرق فردا سرافرازمون میکنه یا نه .....تا فردا

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
سیمان سشرق تازه افشا الف زده همه سیمانی ها افشا زدن اون 20 درصد رشد گرفتن جز سشمال بی خاصیت ببینم این سشرق فردا سرافرازمون میکنه یا نه .....تا فردا

سیدکو از سشمال بی خاصیت تر و اعصاب خوردکن تر

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اتفاقا امروز میخاستم بخرم
برو خداروشکر کن من نخریدم ازش وگرنه مجبور میشدی همه سهامایی که خریدو زیر قیمت رد کنی بره :p

دوستان هزینه معامله همون کارمزد کارگزاریه؟
من حساب کردم در مورد ۲ سهم ( سهام بورس)
خرید
کارمزد اولی 0.454٪ و اون یکی دیگه 0.464٪
فروش
هر ۲ سهام هر کدوم 0.975٪
به عبارتی اگر سهامی بخریم و بفروشیم، حدودا 1.5٪ باید کارمزد و مالیات بدیم
این اعدادی که من درآوردم درسته؟

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
برای فروش دارایکم ، باید صبح ساعت 8.30 درخواست بزنم ؟ همون روز فروخته میشه ؟
نه ساعت درخواست گذاشتن تغییر کرده
اگر قیمتی که برای فروش میذارید مشتری داشته باشه همون لحظه فروش میره دقیقا مثل سهام

اطلاعیه ناظر بازار:

به اطلاع سرمایه گذاران محترم میرساند، نماد معاملاتی صندوق سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم(دارا یکم) از روز یکشنبه مورخ 15/04/1399 تا اطلاع ثانوی در زمان جلسه معاملاتی(8:30 الی 12:30) معامله نخواهد شد.
زمان انجام معامله در صندوق سرمایه گذاری دارا یکم از ساعت 12:35 الی 13:45 می باشد.
همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت 12:35 الی 12:45 می باشد.
مدیریت ابزارهای نوین مالی شرکت بورس اوراق بهادار تهران

light67

Registered User
لایک‌ها
282
نه

اطلاعیه ناظر بازار:

به اطلاع سرمایه گذاران محترم میرساند، نماد معاملاتی صندوق سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم(دارا یکم) از روز یکشنبه مورخ 15/04/1399 تا اطلاع ثانوی در زمان جلسه معاملاتی(8:30 الی 12:30) معامله نخواهد شد.
زمان انجام معامله در صندوق سرمایه گذاری دارا یکم از ساعت 12:35 الی 13:45 می باشد.
همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت 12:35 الی 12:45 می باشد.
مدیریت ابزارهای نوین مالی شرکت بورس اوراق بهادار تهران
یعنی ساعت 12.35 به بعد میشه فروخت ؟

بالا