من میخوام سهام عدالت یه نفر رو بخرم ، چطوری میشه به اسم من انتقال بده شما میدونین ؟#خبرهای_موثر
[emoji419]سهامداران عدالت در روش مستقیم میتوانند از امروز سهام خود را معامله کنند
سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت:
سهامداران عدالت که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردهاند، از امروز میتوانند سهام خود را معامله کنند.
برای آنهایی که سهام عدالت به آنها تخصیص داده نشده بود، از روز شنبه ۱۴ تیر ماه این سهام به آنها تخصیص داده خواهد شد و کسانی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردهاند، میتوانند اولاً دارایی خود را در پرتفوی سهام ببینند، ثانیاً میتوانند سهام خود را اضافه کنند، بفروشند، تبدیل کنند و یا نگه دارند و این اختیار با آنها خواهد بود/اقتصاد آنلاین
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من میخوام سهام عدالت یه نفر رو بخرم ، چطوری میشه به اسم من انتقال بده شما میدونین ؟
اگر بدونند کد بورسی ت را غیرفعال میکنندسبدگردانی دیگران برای ما خلاف هست؟
سخت ترین سوال ممکن همین هست.سلام
بورس چه شرکت هایی کم ریسکه؟
کل سهام یا 30 درصدشو؟سهامداران عدالت در روش مستقیم میتوانند از امروز سهام خود را معامله کنند
کل سهام یا 30 درصدشو؟
صبح از 8:30 تا 12:30بازار بستس من میتونم درخواست فروش کنم ؟ یا باید حتما تو زمانی که اعلام میشه باشه ؟
شرکت خوبیه نمیدونم چرا رشد نمیکنه احتمالا چون پولارو میده مجسمه گاو میخرهمشاهده پیوست 1186626
صورت مالی منتهی به 1398/12/29 شرکت دامپروری فکا با نماد " زفکا " رو الان که نیگا میکردم به این بند رسیدم![]()
72 میلیون تومن مجسمه گاو واسه شرکت زیرمجموعه خریدن![]()
آخه مجسمه گاو اونم 72 تومن![]()
خود گاو ارزون تره
مشاهده پیوست 1186628
اره چرا نتونیدوستان
اگه بین ساعت ۹ تا ۱۲ سهامو بزاریم برا فروش و فروش بره، پولش میاد به قدرت خریدمون و همون لحظه (بین ۱۲ تا ۱۲ونیم مثلا) میتونیم سهام دیگه ای بخریم یا خیر؟
خب با فروش سهام پول میاد تو قدرت خرید یا بلوکه میشه برا یکی دو روز؟اره چرا نتونی
هر موقع پول تو قدرت خرید باشه میتونی بخری ، فرقی نمیکنه سهم قبلی رو کی فروخته باشی
اگه سهمت فروخته بشه همون موقع پولش میاد تو قدرت خریدخب با فروش سهام پول میاد تو قدرت خرید یا بلوکه میشه برا یکی دو روز؟