gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
سهم هایی که حمایت دولت پشتشونه رو تو همچین روزهایی میشه شناخت-دولت سریع به بهانه های واهی تو بازار قرمز اون سهم رو میبنده مثل شستا-خودرو
انلاین پلاس هم بعضی وقتا داغونهانلاین پلاس مفید تو ثبت سفارش عالیه و قطعی نداره و مثل ایزی تریدر دائم قطع و وصل نمیشه ولی محیط کاری و نوع طراحی صفحه که داره خیلی داغون و تو مخی هستش
اره جوگیر شدم حقیقتشیه توصیه دوستانه بکنم خدمتتون
هیچوقت در پیش گشایش صبح خرید نکنید . چرا؟ چون تمام این اردرها بر اساس احتمالات هست و در جریان بازار به راحتی دستخوش تغییر و رنج میشه.
احتمالا شما +5 خرید زدی الان نزدیک -5 داره معامله میشه ، بنابراین 10 درصد رفتی تو زیان + مبلغی کارمزد که ازت کم شده.
من تا اینجا عرضه اولیه هارو گرفته بودم حدود 600 نقد بودم تصمیم گرفتم سهام #ونوین رو بخرممنم فکر میکنم اول وقت نباید خرید انجام داد چون ممکنه ضرر کنیم
من ۱۲۷۰ گذاشتم صبح، دقیقا ۱۲۰ تا الان رفته تو ضرر
من فعلا دارم آزمایشی کار میکنم و نگران این موضوع نیستم
یه لیست بلند بالا گذاشته بودم جلوم که اکثرشون رفتن تو ضرر، فقط خدا بهم رحم کرد یهویی ۴۰ ۵۰ تومنمو نذاشتم برا شروع آموزشم![]()
اره منم اول صبح آنتایم شروع کردم به سفارش گذاشتن جوگیر بودم اساسی:دیتوصیه میکنم نه توی پیش گشایش بخرید نه توی 1 ساعت اول بازار ، مگه اینکه مطمئن باشید صعودی یا نزولیه !
من خودم ، امروز ، از اول صبح نقد کردن رو شروع کردم تا همین چند دقیقه پیش ! البته اون 20% ای که گفتم . 80% میمونه تا 5 سال دیگه
بعد از فروش کامل ، الان اکثرشون بالا رفتن و تا همین لحظه حدودا 5% زیر قیمت فعلی دادم یعنی حدود 7 تومن کمتر سود کردم . یعنی اگه الان میفروختم 7 بیشتر داشتم !
اول صبح هیجان بالاست ، با سهم زیاد بازی میکنن ، شایعات زیاده و ... واسه همین زمان خوبی برای معامله نیست
سفارش تو پیش گشایش هم مثل قماره
استرس 5% و 10% و 20% سود بیشتر آرامش رو از من گرفته بود . حد سود رو خیلی وقت بود رد کرده بودم. اینقدر که این چند رو خبرای عجیب غریب اومد ترکیدم بوخودا
دوتا سهم خوب رو هم تقریبا دو هفتس منتظرم
هر روز که منفی میخوره من خوشحال میشم
خیلی وقته پشتش خالی شده
دستم رو دکمه خرید نمیره
آره
آره الان صف خرید رو دیدم![]()
شبریز
بنظرم زیر سر این حقوقی هاسوپویا رفتم صف خرید با رتبه 4535 الان تازه شده 4155 وقت معاملاتم داره تمام میشه...... ولی تعداد معاملات این سهم تا این لحظه3930 چطوری حساب میکنن اینطوری شده
دیشب خواستی بخری کهدارایکم منفی خورده. بفروشیم ؟
همین سودم که داده غنیمتهدیشب خواستی بخری که
نظر من اینه که واقعا هیچکس نمیتونه پیش بینی درستی در موردش داشته باشه
دیشبم گفتم، بیش از صد کامنت درباره این سهام خوندم که یه عده با تحلیل و نمودار میگن میره بالای ۴۰ ۵۰ و یه عده دیگه هم باز با تحلیل و نمودار میگن ریزش میکنه میاد رو ۲۵
واقعا نمیشه توصیه ای کرد
سهامداری کندارایکم منفی خورده. بفروشیم ؟
52 تا خرید انجام شده .. حتما اون 330 تای اضافه هم سفارش رو لغو کردنوپویا رفتم صف خرید با رتبه 4535 الان تازه شده 4155 وقت معاملاتم داره تمام میشه...... ولی تعداد معاملات این سهم تا این لحظه3930 چطوری حساب میکنن اینطوری شده
تا سهامی منفی میشه که نباید فروخت... همین منفی هم 4750 تومن بالاتر از قیمت ابطال هست. شاید پایین تر هم بیاد.. البته ممکنه باز بالا بره. ولی قیمت ابطال الان 253,345 هستدارایکم منفی خورده. بفروشیم ؟
پیشفرض قیمت میده خودش که چند م یتونی بفروشیواس فروش تو اساتریدر. قیمت اخرین معامله رو بزنم یا قیمت پایانی ؟