• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سهم هایی که حمایت دولت پشتشونه رو تو همچین روزهایی میشه شناخت-دولت سریع به بهانه های واهی تو بازار قرمز اون سهم رو میبنده مثل شستا-خودرو

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
انلاین پلاس مفید تو ثبت سفارش عالیه و قطعی نداره و مثل ایزی تریدر دائم قطع و وصل نمیشه ولی محیط کاری و نوع طراحی صفحه که داره خیلی داغون و تو مخی هستش
انلاین پلاس هم بعضی وقتا داغونه
امروز یه سفارش زدم از صف فروش بخرم ، بعد 10 دقیقه انجامش داد !
اینقدر همشون کند شدن که برای من یکی اصلا محیط مهم نیست

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
یه توصیه دوستانه بکنم خدمتتون
هیچوقت در پیش گشایش صبح خرید نکنید . چرا؟ چون تمام این اردرها بر اساس احتمالات هست و در جریان بازار به راحتی دستخوش تغییر و رنج میشه.
احتمالا شما +5 خرید زدی الان نزدیک -5 داره معامله میشه ، بنابراین 10 درصد رفتی تو زیان + مبلغی کارمزد که ازت کم شده.
اره جوگیر شدم حقیقتش
این اولین سهم غیر عرضه اولیه ای بود که میخریدم
که ظاهرا تا دسته رفت تو ... :دی
البته نخریدمش به دید کوتاه مدت
منم فکر میکنم اول وقت نباید خرید انجام داد چون ممکنه ضرر کنیم
من ۱۲۷۰ گذاشتم صبح، دقیقا ۱۲۰ تا الان رفته تو ضرر :p
من فعلا دارم آزمایشی کار میکنم و نگران این موضوع نیستم
یه لیست بلند بالا گذاشته بودم جلوم که اکثرشون رفتن تو ضرر، فقط خدا بهم رحم کرد یهویی ۴۰ ۵۰ تومنمو نذاشتم برا شروع آموزشم :D:eek:
من تا اینجا عرضه اولیه هارو گرفته بودم حدود 600 نقد بودم تصمیم گرفتم سهام #ونوین رو بخرم
منم تا به اینجا 65 تومن تو ضررم :دی
ولش کن این ضررها رو باید بدیم تا بتونیم تجربه کسب کنیم
منم تازه کارم
توصیه میکنم نه توی پیش گشایش بخرید نه توی 1 ساعت اول بازار ، مگه اینکه مطمئن باشید صعودی یا نزولیه !
من خودم ، امروز ، از اول صبح نقد کردن رو شروع کردم تا همین چند دقیقه پیش ! البته اون 20% ای که گفتم . 80% میمونه تا 5 سال دیگه :p

بعد از فروش کامل ، الان اکثرشون بالا رفتن و تا همین لحظه حدودا 5% زیر قیمت فعلی دادم یعنی حدود 7 تومن کمتر سود کردم . یعنی اگه الان میفروختم 7 بیشتر داشتم !
اول صبح هیجان بالاست ، با سهم زیاد بازی میکنن ، شایعات زیاده و ... واسه همین زمان خوبی برای معامله نیست
سفارش تو پیش گشایش هم مثل قماره

استرس 5% و 10% و 20% سود بیشتر آرامش رو از من گرفته بود . حد سود رو خیلی وقت بود رد کرده بودم :rolleyes: . اینقدر که این چند رو خبرای عجیب غریب اومد ترکیدم بوخودا

دوتا سهم خوب رو هم تقریبا دو هفتس منتظرم :p
هر روز که منفی میخوره من خوشحال میشم:D
خیلی وقته پشتش خالی شده
دستم رو دکمه خرید نمیره
اره منم اول صبح آنتایم شروع کردم به سفارش گذاشتن جوگیر بودم اساسی:دی
ولی مهم همین تجربه ای هست که از طریق شما دوستان کسب کردم

اولین دشتم تو ورودم به دنیای بورس ( غیر از عرضه اولیه ها ) با یه -10 خوشگل همراه شد : )))))

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان امروز مفاخر و شبریز و بخاور خریدم
کل سهم هارو فروختم فقط این ۳ تا رو خریدم
امکانش هست تحلیل و بررسی کنید

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
وپویا رفتم صف خرید با رتبه 4535 الان تازه شده 4155 وقت معاملاتم داره تمام میشه...... ولی تعداد معاملات این سهم تا این لحظه3930 چطوری حساب میکنن اینطوری شده

• Like
Reactions: hsn

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
وپویا رفتم صف خرید با رتبه 4535 الان تازه شده 4155 وقت معاملاتم داره تمام میشه...... ولی تعداد معاملات این سهم تا این لحظه3930 چطوری حساب میکنن اینطوری شده
بنظرم زیر سر این حقوقی هاس
بازی با سهام

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دارایکم منفی خورده. بفروشیم ؟
دیشب خواستی بخری که ;)
نظر من اینه که واقعا هیچکس نمیتونه پیش بینی درستی در موردش داشته باشه
دیشبم گفتم، بیش از صد کامنت درباره این سهام خوندم که یه عده با تحلیل و نمودار میگن میره بالای ۴۰ ۵۰ و یه عده دیگه هم باز با تحلیل و نمودار میگن ریزش میکنه میاد رو ۲۵
واقعا نمیشه توصیه ای کرد

light67

Registered User
لایک‌ها
282
دیشب خواستی بخری که ;)
نظر من اینه که واقعا هیچکس نمیتونه پیش بینی درستی در موردش داشته باشه
دیشبم گفتم، بیش از صد کامنت درباره این سهام خوندم که یه عده با تحلیل و نمودار میگن میره بالای ۴۰ ۵۰ و یه عده دیگه هم باز با تحلیل و نمودار میگن ریزش میکنه میاد رو ۲۵
واقعا نمیشه توصیه ای کرد
همین سودم که داده غنیمته

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
52 تا خرید انجام شده .. حتما اون 330 تای اضافه هم سفارش رو لغو کردن
دارایکم منفی خورده. بفروشیم ؟
تا سهامی منفی میشه که نباید فروخت... همین منفی هم 4750 تومن بالاتر از قیمت ابطال هست. شاید پایین تر هم بیاد.. البته ممکنه باز بالا بره. ولی قیمت ابطال الان 253,345 هست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دارا یکم ، همین الانش 19% بالای NAV هستش
یعنی 19% حباب داره
NAV از قیمت فعلی سهام شرکت های پورتفوی دارا یکم میاد
خود اون شرکت ها هم ممکنه بعضی هاشون حباب داشته باشن و بعضی هاشون نداشته باشن . ما فرض میکنیم حباب نداشته باشن

حالا اگه بازار اصلاح بخوره قیمت این صندوق زیر NAV میاد و خود NAV هم پایین میاد

از طرفی دولت به خاطر داستان دارا ها قطعا از این صندوق ها حمایت میکنه تا جایی که بقیه وارد بشن !
موضوع دیگه اینه دولت برای کسب منفعت این کارو کرده و اگه بخواد به خاطر اشتباه ملت ، که الان بالای NAV میخرن ، سود خودش رو بده بره ، منطقی نیست !!
واسه همین سر قضیه دارا ، دامنه نوسان گذاشتن ...
این نشون میده که هدفشون همینه که حمایت بکنن ولی نه هر حدی

تصمیم در مورد این صندوق ، بستگی به اتفاقاتی داره که از کنترل من و شما خارجه و بازی گنده هاست ...
من دارا ندارم ، ولی اگه داشتم شاید میفروختم ، شاید امروز نه ، شاید فردا نه ولی سود خوبی به سهامدارا داده ، گزینه های بهتری هستش که میشه با فروختن بالای NAV ، صندوق زیر NAV خرید

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#خبرهای_موثر
[emoji419]سهام‌داران عدالت در روش مستقیم می‌توانند از امروز سهام خود را معامله کنند

سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت:

سهامداران عدالت که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند، از امروز می‌توانند سهام خود را معامله کنند.

برای آنهایی که سهام عدالت به آنها تخصیص داده نشده بود، از روز شنبه ۱۴ تیر ماه این سهام به آنها تخصیص داده خواهد شد و کسانی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند اولاً دارایی خود را در پرتفوی سهام ببینند، ثانیاً‌ می‌توانند سهام خود را اضافه کنند‌، بفروشند، تبدیل کنند و یا نگه دارند و این اختیار با آنها خواهد بود/اقتصاد آنلاین

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

بالا