مگه چقدر ضرر کردی ؟
از من بیشتر ؟
من ضرر بدو ورودم به بورسو بریزم تو فرغون پنچر میشه
اشکال نداره این ضررها شیرینی سهام و سهامداریه
اتفاقا باید این ضررها باشه تا کسب تجربه بشه. البته منم سابقه زیادی ندارم و بیشتر سعی میکنم واسه خرید یا فروش یه سهم بجای اینکه دنبال سیگنال تو کانالها باشم خودم دست و پا شکسته تحلیل کنم
میدونی خوبی این کار اینه که اگر سود کنی خیلی بهت میچسبه

ضرر هم کنی چون خودت اون سهم رو خریدی تو دلت نمیگی خدا لعنت کنی کانال X رو که این سیگنال رو داد.
اتفاقا من طبق پستهایی که ازت دیدم داری با فرمون خوبی پیش میری ولی از تصمیمات هیجانی به دور باش.
شخصا یه اخلاقی دارم تا وقتی نسبت به چیزی مطمئن نباشم سرمایه گذاری زیادی توش انجام نمیدم.
و هیچوقت هم خودم رو سرزنش نکردم چرا از همون اول پولم رو نیاوردم تو بورس. چون علمش رو نداشتم. همین الانش هم هرچی بیشتر یاد میگیرم متوجه میشم کمتر بلدم.
متاسفانه تو نزدیکان و همکاران خودم زیاد میبینم افرادی رو که طرف صرفا یه کد بورسی گرفته و تصمیم گرفته دارایی غیرنقدی خودش رو نقد کنه تا پولش رو بیاره سمت بورس.
من ترجیح میدم کمتر سود کنم ولی خیالم نسبت به سرمایه ای که براحتی و از جیب مبارک پدر بدست نیومده، راحت باشه.
سرمایه ای که دارم رو به چند بخش تقسیم کردم؛ زمین ، سکه ، صندوق سهامی و مقداری هم درامد ثابت . یه مقدار چـسکی هم تو بورس
تا وقتی هم استراتژی معاملاتی خودم رو پیدا نکنم این مبلغی که تو بورس سرمایه گذاری کردم رو بیشتر نمیکنم.
شاید اسمش ترس یا نداشتن قدرت ریسک باشه. ولی از دیدگاه خودم وقتی شناخت کافی نسبت به این بازار ندارم وارد کردن سرمایه سنگین = حماقت
امیدوارم همیشه پرسود باشی...