• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من خودم حسم به بازار یکم بده . به نظرم باید اصلاح داشته باشه
چندتا پست قبل هم گفتم 20% کل سبد نقد شده و منتظرم یکم اصلاح بشه دوباره بخرم .
امروزبخشی از نقد رو تبدیل به درآمد ثابت کردم ، شاید این هفته یا حتی هفته بعد هم اصلاح نخوره و واس همین میخوام یکم دیگه سود داشته باشم
خیلی مزخرف بود برا خرید
من آخر وقت دقیقا ساعت ۱۲.۲۷ یه سهام پوکیده تونستم بخرم اونم فقط برا اینکه شنبه و یکشنبه گند زدم و خواستم شانسمو یه بار دیگه امتحان کنم (شکلک دست روی صورت)
۳ روزه شبو روز دارم تحلیل میکنم اما خیلی عجیب غریبه بازار اصلا نمیشه پیشبینی کرد

1594022698339.png

من فقط ۵درصد سرمایمو وارد بورس کردم، به احتمال زیاد تا چند روز دست نگه میدارم اگه بهتر شد پله کانی وارد میشم

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
میشه افشای اطلاعات با اهمیت الف و ب رو به زبون ساده یکی بهم توضیح بده؟ :دی
داستانش چیه؟؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
حال اونایی که دیروز دارا یکم رو 27 فروختن واقعا دیدنیه :p :D
بحث ریسکه ارزش نداره نگه داری من همون اوایل 27 فروختم سهم دیگه ای خریدم باهاش 10 درصد سود داده فعلا و چند روزه صف خریده.

Chego

Registered User
لایک‌ها
321
کارگزاری هست که کامل غیر حضوری ثبت نام کنه؟ یعنی یه نفرو بفرستن برای مدارک یا از سجام مدارکو بگیره
همشون نوشتن ثبت نام غیر حضوری بعد آخر توضیحات نوشتن باید بری پیشخوان. فقط تو ایران اینارو میبینیم:
ثبت نام غیر حضوری با مراجعه به دفتر پیشخوان
اینترنت نامحدود با محدودیت حجمی
واردات گوشی بالای 300 یورو ممنوع شد. همزمان وزیر خبر اینترنت 5g میده
فارابی :

نحوه احراز هویت خودتان رو انتخاب کنید
برای نهایی کردن پروسه ثبت نام نیاز هست که مدارک ارسالی شما توسط کارشناسان کارگزاری با خود شما تطبیق داده شود. شما میتوانید انتخاب کنید که به صورت حضوری برای احراز هویت مراجعه کنید و یا در خواست کنید کارشناس پذیرش ما به محل مورد نظر شما مراجعه کند.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بحث ریسکه ارزش نداره نگه داری من همون اوایل 27 فروختم سهم دیگه ای خریدم باهاش 10 درصد سود داده فعلا و چند روزه صف خریده.
حرفمو پس میگیرم :D
امروز زیادم فرقی نکرد انگار :)
فقط در عجبم چرا با حدود 29 تومن شروع شد

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
ببخشید این عرضه های اولیه تا چند روز به صورت ویژه معامله میشه؟
مثلا سیتا الان 3 روز هست فقط از 12:40 تا 13:40 خرید و فروشش بازه

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
حرفمو پس میگیرم :D
امروز زیادم فرقی نکرد انگار :)
فقط در عجبم چرا با حدود 29 تومن شروع شد
برای اینکه دیروز تو گروه دارا یکمی ها بودم همه با هم شدن که تو رنج بالا برای فروش بزارن
شاید به این دلیل بوده

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
خساپا بازم 3.5 میلیارد صف!
نمیدونم دوستان یادشونه یا نه قبل عید سر نخواستنش دعوا بود من 18.5 خریدم چند هفته متوالی یا درجا میزد یا اینکه منفی بود خلاصه 18 درصد هم اونجا رفتم تو ضرر پولم شد 15 میلیون به امید افزایش سرمایه نگهش داشتم تا الان مزد صبرم رو گرفتم :p

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برای اینکه دیروز تو گروه دارا یکمی ها بودم همه با هم شدن که تو رنج بالا برای فروش بزارن
شاید به این دلیل بوده
اون تاثیری نداره کار بازیگردان هاشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان مسئلتون , من سال 94 از طریق بانک مسکن وام جعاله بصورت اوراق خرید کردم که خود بانک مستقیما برام اوراق رو خرید

حالا سوال اینجاست الان چطور میتونم بفهمم که بانک برای من کد بورس گرفته بوده یا با کد خودشون اوراق رو گرفتن ؟

راهی هست که از طریق کد ملی بشه فهمید شخصی کدبورسی داره یا نه ؟

پ.ن : اینجا میگه ندارم ولی اون زیر زده بورس کالا , همین درسته ؟
Untitled.jpg

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اون تاثیری نداره کار بازیگردان هاشه
دقیقا
من چند دقیقه ای محو خرید و فروشای عجیب غریبش شدم
مثلا تصویر زیر
1594031931313.png
۲نفر ۳۴هزار سهمو یه جا بلعیدن اونم با قیمت کف یعنی حدود یک میلیارد برای این سهام پر ریسک !
توی اون زمان کم که من نظاره گر بودم ازین نوع خرید های پر حجم کم نبود، من فقط چند دقیقه آخرو داشتم نگا میکردم
و یه جورایی مشخص بود توی فروش ها سهام دارای حقیقی دارن روی قیمت کف فروش میزنن (به احتمال زیاد از ترس اینکه فردا کمتر از این نشه) و برعکس حقوقی ها حمله کردن برا خرید که احتمالشو میدم زمان اولین فروش امروز یعنی +4.5درصد هم همین حقوقی های کثیف :p بودن که بازی فروش های پر حجمو شروع کردن تا مردمو بکشونن تو بازی که به راحتی بتونن سهاماشونو در اخر از چنگشون دربیارن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز وضعیت بازار مخصوصا اواخرش خیلی جالب شده بود . گاهی اوقات روال یجوریه که ادم شک میکنه ایا پولش رو جای درسته سرمایه گذاری کرده یا نگهداری پول تو بالش مطمئن تره
1052.gif

در هر صورت امیدمون به فرداست تا ضرر چند روز پیشم جبران بشه
s007.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
امروز وضعیت بازار مخصوصا اواخرش خیلی جالب شده بود . گاهی اوقات روال یجوریه که ادم شک میکنه ایا پولش رو جای درسته سرمایه گذاری کرده یا نگهداری پول تو بالش مطمئن تره
1052.gif

در هر صورت امیدمون به فرداست تا ضرر چند روز پیشم جبران بشه
s007.gif
مگه چقدر ضرر کردی ؟
s014.gif

از من بیشتر ؟
983.gif

من ضرر بدو ورودم به بورسو بریزم تو فرغون پنچر میشه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
دوستان مسئلتون , من سال 94 از طریق بانک مسکن وام جعاله بصورت اوراق خرید کردم که خود بانک مستقیما برام اوراق رو خرید

حالا سوال اینجاست الان چطور میتونم بفهمم که بانک برای من کد بورس گرفته بوده یا با کد خودشون اوراق رو گرفتن ؟

راهی هست که از طریق کد ملی بشه فهمید شخصی کدبورسی داره یا نه ؟

پ.ن : اینجا میگه ندارم ولی اون زیر زده بورس کالا , همین درسته ؟
مشاهده پیوست 1186998

اگه سجام ثبت نام کردی برو به سامانه ذینفعان ببین اگه وارد شدی کد بوریست و داراییهاتو میتونی اونجا ببینی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مگه چقدر ضرر کردی ؟
s014.gif

از من بیشتر ؟
983.gif

من ضرر بدو ورودم به بورسو بریزم تو فرغون پنچر میشه
اشکال نداره این ضررها شیرینی سهام و سهامداریه :D
اتفاقا باید این ضررها باشه تا کسب تجربه بشه. البته منم سابقه زیادی ندارم و بیشتر سعی میکنم واسه خرید یا فروش یه سهم بجای اینکه دنبال سیگنال تو کانالها باشم خودم دست و پا شکسته تحلیل کنم
s006.gif

میدونی خوبی این کار اینه که اگر سود کنی خیلی بهت میچسبه :p ضرر هم کنی چون خودت اون سهم رو خریدی تو دلت نمیگی خدا لعنت کنی کانال X رو که این سیگنال رو داد.
اتفاقا من طبق پستهایی که ازت دیدم داری با فرمون خوبی پیش میری ولی از تصمیمات هیجانی به دور باش.
شخصا یه اخلاقی دارم تا وقتی نسبت به چیزی مطمئن نباشم سرمایه گذاری زیادی توش انجام نمیدم.
و هیچوقت هم خودم رو سرزنش نکردم چرا از همون اول پولم رو نیاوردم تو بورس. چون علمش رو نداشتم. همین الانش هم هرچی بیشتر یاد میگیرم متوجه میشم کمتر بلدم.
متاسفانه تو نزدیکان و همکاران خودم زیاد میبینم افرادی رو که طرف صرفا یه کد بورسی گرفته و تصمیم گرفته دارایی غیرنقدی خودش رو نقد کنه تا پولش رو بیاره سمت بورس.
من ترجیح میدم کمتر سود کنم ولی خیالم نسبت به سرمایه ای که براحتی و از جیب مبارک پدر بدست نیومده، راحت باشه.
سرمایه ای که دارم رو به چند بخش تقسیم کردم؛ زمین ، سکه ، صندوق سهامی و مقداری هم درامد ثابت . یه مقدار چـسکی هم تو بورس
s324.gif

تا وقتی هم استراتژی معاملاتی خودم رو پیدا نکنم این مبلغی که تو بورس سرمایه گذاری کردم رو بیشتر نمیکنم.
شاید اسمش ترس یا نداشتن قدرت ریسک باشه. ولی از دیدگاه خودم وقتی شناخت کافی نسبت به این بازار ندارم وارد کردن سرمایه سنگین = حماقت
امیدوارم همیشه پرسود باشی...
s108.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ببینم اینایی که پیشنهاد میزارن تا هفته جاری؛ فردا کسایی که سفارش میزارن هفته جاری اول ارسال میشه بعد منو شما که تازه امروز سفارش میدیم ؟
یعنی اولویت با کدومه ؟
هر روز قیمت ها فرق داره و پاک میشه
شما اگر قیمت را هم ویرایش کنی میری آخر صف
قیمتهای روز بعد تحت تاثیر کدوم قیمته ؟
قیمت پایاینی
خب قیمت پایانی رو محاسبه کن همون روز اردر بذار
من اینکارو انجام دادم مشکلی نداشت

یاعلی

بالا