• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اره ریله
یه فرمم میده برای بانک ملت , میتونی بری تاییدش کنی خودش مستقیم از بانک به صورت آنی برداره , ولی هنوز اونو ندادم ! همینجوری هم خیلی سریع میشه پولو واریز کرد به حساب. ولی در کل اینی که میبینم خیلی خوبه !!

سلام
آره تو دمو که خوب بود
در کل این برنامه مال شرت متاکوئستهست که سالهای سال داره برای بروکرای مختلف کار میکنه و جوابشو پس داد
احتمالا معاملات ایندکس و فیوچر هم که راه بیافته ارزش این برنامه بیشتر معلوم میشه

در کل برای بورس باید همونحساب جداگانه رو داشت که مشکلی پیش نیاد - من الان تو بانک سامان 4 تا حساب دارم که هر کدوم برای مصرف خاصیه و به این دلیله که برداشت و پرداختام قاطی نشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
روزنامه امروز تیتر زده نزول 1000 میلیاردی ارزش بورس تهران

اوضاع انگار خیلی خرابه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
روزنامه امروز تیتر زده نزول 1000 میلیاردی ارزش بورس تهران

اوضاع انگار خیلی خرابه

علی جون اوضاع از وقتی که مموتی قهر کرد رفت خونش خرابه - تو این یکسال گذشته خیلی کم بودن سهامی که قیمتشون صعودی داشته باشه .
ملت رو کردن نوسانگیر محض تا سهمی دو تا 4 درصد میخوره میبینی صف خرید چند میلیونی میترکه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
حفاری تو 238 تومن اضافه شد.
دوستان شما هم خریداتون یا سهمی که به نظرتون قابلیت رشد داره رو اینجا عنوان کنین.
با تشکر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دو روز پیش تو یه همایش در مورد بورس شرکت کردم سخنرانش اقای هلالات بود ! کلا روش کارش تکنیکال بود
یه سری دوره اموزشی داشتند که اخرش گفتند هر کی خواست توش شرکت کنه
میگفت خیلی ها میگن بورس ایران تکنیکال پذیر نیست اما در واقع اینجور نیست

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دو روز پیش تو یه همایش در مورد بورس شرکت کردم سخنرانش اقای هلالات بود ! کلا روش کارش تکنیکال بود
یه سری دوره اموزشی داشتند که اخرش گفتند هر کی خواست توش شرکت کنه
میگفت خیلی ها میگن بورس ایران تکنیکال پذیر نیست اما در واقع اینجور نیست

یاد گرفتن تکنیکال خوبه . اما بنیادی خیلی مهمتره . فکر نکنم الان هلالات در حد کامیار فراهانی تکنیکال بدونه . خود فراهانی هم تا جائیکه میدونم سراغ سهامیکه بنیادی خوب نداشته باشند نمیره .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یاد گرفتن تکنیکال خوبه . اما بنیادی خیلی مهمتره . فکر نکنم الان هلالات در حد کامیار فراهانی تکنیکال بدونه . خود فراهانی هم تا جائیکه میدونم سراغ سهامیکه بنیادی خوب نداشته باشند نمیره .

نمی دونم من چون تو بورس کار نکردم اما رو چارت رو چندتا سهام که تکنیکال تحلیل کرد خیلی خوب جواب میداد
کلا الان تکنیکال خیلی از سهام ها نقطه ورود دارن ! فقط نمی دونم کدوم سهام ها قابلیت نقد شوندگی دارن و کدوم ها ندارن
اما اونهایی که میلیاردی وارد میشن یه نوسان 10-15 درصد یه سهم هم براشون خوبه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
از نظر نقد شوندگی میتونین به تعداد معاملات در روز و حجم معاملات روزانه سهم مورد نظرتون نگاه کنید.سهمهایی هستن که روزانه چند میلیون خرید و فروش میشن.مثله پتروشیمیها یا بانکیها و ...
نمی دونم من چون تو بورس کار نکردم اما رو چارت رو چندتا سهام که تکنیکال تحلیل کرد خیلی خوب جواب میداد
کلا الان تکنیکال خیلی از سهام ها نقطه ورود دارن ! فقط نمی دونم کدوم سهام ها قابلیت نقد شوندگی دارن و کدوم ها ندارن
اما اونهایی که میلیاردی وارد میشن یه نوسان 10-15 درصد یه سهم هم براشون خوبه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام
از نظر نقد شوندگی میتونین به تعداد معاملات در روز و حجم معاملات روزانه سهم مورد نظرتون نگاه کنید.سهمهایی هستن که روزانه چند میلیون خرید و فروش میشن.مثله پتروشیمیها یا بانکیها و ...

در چه بازه زمانی ؟ من بیشتر تو بازه میان مدت و بلند مدت مد نظرم هست ! اما اکثر اینطور که می بینم دنبال نوسان گیری هستند
اگر امکان داره سهام هایی که تو سبدتون هست رو بگید و با قیمتی که خرید انجام دادید
برای تحلیل می خوام

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستانی که اینجا هستند اکثر سهام دار هستند من اما خب بیشتر به خاطر کنجکاوی و تجربه و علاقه دوست دارم که بازار رو زیر نظر داشته باشم
برای من سهام داری چون تو فارکس کار کردم سخته چون زمان زیادی رو میطلبه اما دوست دارم در موردش تجربه خوبی بدست بیارم
یه کتابی چند سال قبل خوندم به اسم چگونه در بورس 2 میلیون دلار بدست اوردم کتاب خیلی خوبی بود دوستانی که نخوندن توصیه میکنم
بخونن!
سوالی که دارم اینه که سایتی هست که سهام ها رو به تفکیک شاخه همراه با قیمت و نوسان لیست کرده باشه ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز
شما میتونید اون لیستی رو که میخواین اینجا تو روزنامه دنیای اقتصاد بصورت روزانه ببینیدhttp://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=303293مطالعه این روزنامه کمک زیادی براتون میکنه ،کلا در مورد بورس هست.
این هم سایت خود قیمتهای بورس http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15#
توی این سایت هم گزارشهای مربوط به شرکتها وجود داره :اطلاعیه ها
من خودم یک ماه نیست که وارد بازار شدم و تازه کارم و از اولین سهمی که خریدم 2 هفته نمیگذره.
دوستانی که اینجا هستند اکثر سهام دار هستند من اما خب بیشتر به خاطر کنجکاوی و تجربه و علاقه دوست دارم که بازار رو زیر نظر داشته باشم
برای من سهام داری چون تو فارکس کار کردم سخته چون زمان زیادی رو میطلبه اما دوست دارم در موردش تجربه خوبی بدست بیارم
یه کتابی چند سال قبل خوندم به اسم چگونه در بورس 2 میلیون دلار بدست اوردم کتاب خیلی خوبی بود دوستانی که نخوندن توصیه میکنم
بخونن!
سوالی که دارم اینه که سایتی هست که سهام ها رو به تفکیک شاخه همراه با قیمت و نوسان لیست کرده باشه ؟

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
امروز رایان حجم معاملاتشو دیدین؟بله حقو تو 184 تومن دادم رفت.پکویرم یه تعداد امروز فروشندش زیاد بود خواستم منم بفروشم که خوشبختانه بلافاصله یه صف 1 میلیونی ایجاد شد و فروشنده صفر شد منم منصرف شدم .رایانم که سر به سر شدیم فعلا .یه مقدار خساپا خریدم رو 168 .
الان تا حالا وضعیتم اینطوریه:
پکویر خرید 150 قیمت فعلی 171.6 .
ولساپاح خرید 168 فروش 184
ولساپا میانگین 378 قیمت فعلی 380.5
خساپا خرید 169
پاسارگاد 160
به علاوه وساپا 193 تومنی و حفاری 238 تومنی.
اولین خریدم مربوط به 20 ام اردیبهشت ماه هست و آخرین خریدم مربوط به دهم خرداد.
در چه بازه زمانی ؟ من بیشتر تو بازه میان مدت و بلند مدت مد نظرم هست ! اما اکثر اینطور که می بینم دنبال نوسان گیری هستند
اگر امکان داره سهام هایی که تو سبدتون هست رو بگید و با قیمتی که خرید انجام دادید
برای تحلیل می خوام

taei

Registered User
لایک‌ها
170
یه سوال تو بورس Sell هم داریم . یعنی سهامی داره میریزه می شه سل گرفت ؟ چجوریه ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
نه بازار یکسویه هست فقط وقتی سود میکنی که قیمت بره بالا اون سل مخصوص فارکسه.برای خرید کارگزار نیم درصد کارمزد برمیداره و برای فروش هم 1.5 درصد کارمزد.

taei

Registered User
لایک‌ها
170
سلام
نه بازار یکسویه هست فقط وقتی سود میکنی که قیمت بره بالا اون سل مخصوص فارکسه.برای خرید کارگزار نیم درصد کارمزد برمیداره و برای فروش هم 1.5 درصد کارمزد.

خو ایجوری که ملت به فنا می رن !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من تو همایشی که بودم سخنرانش گفت که توی بورس های دنیا این دو طرفه بودن هست نمی دونم چقدر درسته ؟
اما تو فارکس دو طرفه هست

سلام
امروز رایان حجم معاملاتشو دیدین؟بله حقو تو 184 تومن دادم رفت.پکویرم یه تعداد امروز فروشندش زیاد بود خواستم منم بفروشم که خوشبختانه بلافاصله یه صف 1 میلیونی ایجاد شد و فروشنده صفر شد منم منصرف شدم .رایانم که سر به سر شدیم فعلا .یه مقدار خساپا خریدم رو 168 .
الان تا حالا وضعیتم اینطوریه:
پکویر خرید 150 قیمت فعلی 171.6 .
ولساپاح خرید 168 فروش 184
ولساپا میانگین 378 قیمت فعلی 380.5
خساپا خرید 169
پاسارگاد 160
به علاوه وساپا 193 تومنی و حفاری 238 تومنی.
اولین خریدم مربوط به 20 ام اردیبهشت ماه هست و آخرین خریدم مربوط به دهم خرداد.

سجاد عزیز ممنون از اطاعاتی که در اختیارم گذاشتی
امیدوارم از سهام هات سود خوبی بگیری

من یه سهم دیدم که فکر میکنم از نظر تکنیکالی جا برای صعود داره نظرتون چی هست
بکام
خصدرا هم نزدیک ساپورت قوی هست اگر نشکنه فکر می کنم جا برای صعود داشته باشه
سهم حفارس هم همین فکر می کنم اگر کف جدید نزنه می تونه روند صعودی بگیره

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز خواهش میکنم .
جناب شلمن خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
بله حفارس در 105 تومان کف هست ولی سهم خطرناکی هست و معلوم نیست میخوان چه بلایی سر سهم بیارن.همیشه هم تعدیل منفی میده.الانم که نمادش متوقف هست.ولی بین 105 و 120 در نوسان هست معمولا.خصدرا هم عین حفارس دچار مشکلات مدیریتی هست و فعلا نمادش متوقف شده.
اگه پکویر دوباره بیاد رو 150 تومن .کل سبدم رو پر از پکویر میکنم.
من تو همایشی که بودم سخنرانش گفت که توی بورس های دنیا این دو طرفه بودن هست نمی دونم چقدر درسته ؟
اما تو فارکس دو طرفه هست

سجاد عزیز ممنون از اطاعاتی که در اختیارم گذاشتی
امیدوارم از سهام هات سود خوبی بگیری

من یه سهم دیدم که فکر میکنم از نظر تکنیکالی جا برای صعود داره نظرتون چی هست
بکام
خصدرا هم نزدیک ساپورت قوی هست اگر نشکنه فکر می کنم جا برای صعود داشته باشه
سهم حفارس هم همین فکر می کنم اگر کف جدید نزنه می تونه روند صعودی بگیره

Last edited:

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
در تمام بازارهای بورس فیوچرز otc fx ارز سکه فرابورس و.......... تمام اردرها buy و sell میباشد و نمیتواند غیر از این باشد
فکر کنم منظور شما stop و limit است
در بازار سهام معامله باز وجود ندارد و همان لحظه سفارش خرید و فروش بسته میشود فقط در اتی معامله میتواند باز باشد حد اکثر تا تاریخ سر رسید وتا قبل از ان میتوان معاملع را تسویه کرد وبست . در این بازار معامله یک طرف دارد و مقابلی ندارد برای جابجائی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تکنیکال توی بازارای الان یعنی کشک ، حالا میخواد کف باشه یا سقف ، مملکت توی وضعیتی قرار داره که دیگه بعد این سری مذاکرات یک بازار میترکه و یه بازار دیگه میره بالا، حالا کدوم بازار میترکه ارز یا بورس دیگه حدس و گمانه در مورد نتیجه مذاکرهه ! قمار در حد لاس وگاس ولی طرف ارز بترکه بازم خیلی سریع میتونه برگرده به چیزی که بوده حالا دیگه طرف بورسشو نمیدونم.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

taei

Registered User
لایک‌ها
170
نمودارها و قیمت ها رو از کجا باید دریافت کرد ؟ پلتفرم داره ؟

بالا