• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من امروز یه مقدار سرمایه گذاری سایپا خریدم رو قیمت 193 تومن.البته هنوز اس ام اس کارگزار نیومده ولی فکر کنم برام خریده باشه.خبرگزاری فارس هم نوشته افزایش سرمایه بیش از 100 درصدی.سرمایه گذاری سایپا موافقت شده.سایپا هم صف خرید 4 میلیونیش به صف فروش چند میلیونی تبدیل شد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بعد خبر 27%

اول صبح ساعت 8.5 اتفاق جالبی در خودرویی ها افتاد

خصوصا خساپا

صف های خرید طبق پیشبینی به صف های طویل فروش در حال شکل گیری بود که در عرض چند ثانیه تعداد زیادی صف خرید تشکیل دادند و صف فروش به یکباره باطل شد !

به هر حال خریدار و فروشنده در حال توافق قیمت و نزول قیمت هستند

که از سقف قیمت در حال رسیدن به قیمت خنثی عمل میکنند

حجت جان صبح میخواستم برات بنویسم زیاد هم مثبت نبوده مذاکرات و نتیجش و خودروییها رو شاید بشه 10 درصد پائین تر از صفر امروز دید دوباره گفتم شاید ازم دلخور بشی - چون اصولا ما سهمی رو که داریم نمیپسندیم کسی ازش بد بگه
ولی کلا داستان خودروئیها خیلی پیچیده شده - صحبت از بالا بردن قیمت دلار مرجع هم هست که دوباره وضعیت رو بدتر میکنه
در کل مواظب باش تو این گروه

من خودم تو این شرایط خیلی از گروهها رو با اینکه اصلاح زیادی داشتن بازهم ترسناک میبینم - صبح یک مقدار قپیرا خریدم رو منفی - فکر کنم فردا هم از گروه قندی یکی دو تا سهم با فاند قوی رو اگر بشه رو منفی خرید خوب باشن

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
حجت جان صبح میخواستم برات بنویسم زیاد هم مثبت نبوده مذاکرات و نتیجش و خودروییها رو شاید بشه 10 درصد پائین تر از صفر امروز دید دوباره گفتم شاید ازم دلخور بشی - چون اصولا ما سهمی رو که داریم نمیپسندیم کسی ازش بد بگه
ولی کلا داستان خودروئیها خیلی پیچیده شده - صحبت از بالا بردن قیمت دلار مرجع هم هست که دوباره وضعیت رو بدتر میکنه
در کل مواظب باش تو این گروه

نه اتفاقا ممکنه نا خود اگاه چیزی بگم که به حمایت از سهام خودم باشه

اما واقعا خودم هم دوست دارم اخبار و نظرات دوستانی مثل شما رو بدونم

اگر موضوع 27% پیش کشیده نمیشد شاید بورس به حالت خنثی باقی میموند

احتمالا روی ضرر کل سهام خودرویی ها رو بفروشم و بکشم بیرون

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
نه اتفاقا ممکنه نا خود اگاه چیزی بگم که به حمایت از سهام خودم باشه

اما واقعا خودم هم دوست دارم اخبار و نظرات دوستانی مثل شما رو بدونم

اگر موضوع 27% پیش کشیده نمیشد شاید بورس به حالت خنثی باقی میموند

احتمالا روی ضرر کل سهام خودرویی ها رو بفروشم و بکشم بیرون

اگر بتونی تو بورس واقعا منطقی باشی و هر نظری رو در جای خودش برای خودت آنالیز کنی (چه مثبت و چه منفی) میتونی واقعا موفق باشی
این مسئله رو هم باز با دیگران مشورت کن و خودت بالا پائین کن و تصمیم بگیر تا بعدا در هر صورت خوب یا بدش به گردن خودت باشه - ولی واقعا دلم میسوزه سهامی مثل سایپا - زامیاد - فارسیت و ... که هیچوقت نمیشد کسی بخره و بعد از یکسال با ضرر بفروشه به این حال افتادن -متاسفانه بورسمون مشکلات بسیار زیادی داره که از بالاترین سطح کشور شورع میشه تا پائین ترین سطحش
جند وقت پیش نماد شرکتی رو متوقف کردن برای شفاف سازی - در اطلاعیه شفاف سازی شکرت گفته بود نمیدونیم چقدر زمین داریم !!!!- موجودی انبار هم معلوم نیست !!!! و ... - این گزارش شفاف سازی هست تازه !! یعنی اینطور گزارشی روهر جای دنیا مدیر عامل یه شرکت بده بیرون در جا میندازنش زندان - ولی اینجا چی میشه مدیر عامل و هیات مدیره پاداششون رو میگیرن و سهام دار بدبخت میبینه با دروغهایی که آقایون گفتن سهمش 50 درصد پائین تر باز شد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من بورس کار نکردم ولی رابطه معکوسی که با دلار داره فکر نکنم توی این یک ماه شرایط خوبی داشته باشه , خودمم کد و اینا گرفتم مذاکرات مثبت بود بپرم بخرم یه چیزی ولی اینجوری شد فعلا !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من بورس کار نکردم ولی رابطه معکوسی که با دلار داره فکر نکنم توی این یک ماه شرایط خوبی داشته باشه , خودمم کد و اینا گرفتم مذاکرات مثبت بود بپرم بخرم یه چیزی ولی اینجوری شد فعلا !
حالا همینطوری هم می رفتید مشکلی نبودااا
نیازی به پریدن نداشت ! خدای نکرده دست و پاتون یه طوری میشد :دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حالا همینطوری هم می رفتید مشکلی نبودااا
نیازی به پریدن نداشت ! خدای نکرده دست و پاتون یه طوری میشد :دی
نه دیگه توی بازارای مالی باید بپری وگرنه کار تمومه !! همین چندوقت پیش که سکه رسیده بود به 584 , با اینکه پریدم نرسیدم !! البته بانکای مختلف سر کار رفتیم اینجوری شد !

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اگر بتونی تو بورس واقعا منطقی باشی و هر نظری رو در جای خودش برای خودت آنالیز کنی (چه مثبت و چه منفی) میتونی واقعا موفق باشی
این مسئله رو هم باز با دیگران مشورت کن و خودت بالا پائین کن و تصمیم بگیر تا بعدا در هر صورت خوب یا بدش به گردن خودت باشه - ولی واقعا دلم میسوزه سهامی مثل سایپا - زامیاد - فارسیت و ... که هیچوقت نمیشد کسی بخره و بعد از یکسال با ضرر بفروشه به این حال افتادن -متاسفانه بورسمون مشکلات بسیار زیادی داره که از بالاترین سطح کشور شورع میشه تا پائین ترین سطحش
جند وقت پیش نماد شرکتی رو متوقف کردن برای شفاف سازی - در اطلاعیه شفاف سازی شکرت گفته بود نمیدونیم چقدر زمین داریم !!!!- موجودی انبار هم معلوم نیست !!!! و ... - این گزارش شفاف سازی هست تازه !! یعنی اینطور گزارشی روهر جای دنیا مدیر عامل یه شرکت بده بیرون در جا میندازنش زندان - ولی اینجا چی میشه مدیر عامل و هیات مدیره پاداششون رو میگیرن و سهام دار بدبخت میبینه با دروغهایی که آقایون گفتن سهمش 50 درصد پائین تر باز شد.

حق با شماست

من روزی که وارد بورس شدم تمام مسئولیت خرید و فروشش رو به گردن گرفتم

حتی همین خودرویی ها که باعث یکی از دوستان بود و اصرار بیمورد میکرد

با اینکه ضرر کردم و هر روز میبینمش تا الان یک بار هم نشده در بدترین شرایط بهش بگم تو اشتباه کردی یا منو وادار به اشتباه کردی و ...

وقتی خریدم یا فروختم یعنی تمام تحلیلم رو انجام دادم و هرکسی که حرفی زده تنها بابت راهنمایی بوده نه بیشتر

--------------------

خودرویی ها واقعا امسال به بد وضعیتی افتادن که هر روز اخبار نا امیدکننده بیشتری به گوش میرسه

با اینکه خیلی ها خصوصا جوونها رو تشویق به ورود به بورس میکنیم متاسفانه همین جوونها هستن که با کوچکترین اخباری یا کمترین سود ممکنه نرخ سهام رو خراب میکنن و مقاومت های نزدیک به هم میسازن

سالی که درش هستیم با ورود افراد جدید و کم صبور وضعیت بدتری و ÷ر استرسی خواهیم داشت

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان عزیز
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان فکر میکنن بازار قرمز یعنی وضعیت خراب
فکر میکنن دیگه بورس سهام متلاشی شد و ارزش نداره وارد بشن
بارها گفتم قرمز یعنی خرید با اصول حاکم .سبز یعنی فروش اگاهانه
الان موقع خریده نه ترسیدن هفته پیش اکثر سهم ها اجازه فروش دادن این هفته همون سهم ها چشمک خرید دارند
چرا ارز و دلار قیمتش میاد پائین همه خرید میکنن ولی سهام وقتی میاد پائین همه فرار میکنن و میترسن؟
تو بازار چند تا نکته کوچک وجود داره که اگر رعایت بشه همه میتونن سود ببرن (البته این نکات اصلا سخت نیست )
پس نترسید از بازار قرمز که موقع خرید و سود بردن میباشد
باز هم میگم یک تریدر قسمت اعظم سود رو موقع خرید میبرد و موقع خرید هم همین بازار منفی است
سهم های خوب رو پله ای شکار کنید

از این واضح تر دیگه نمیشه گفت

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
من امروز یه مقدار سرمایه گذاری سایپا خریدم رو قیمت 193 تومن.البته هنوز اس ام اس کارگزار نیومده ولی فکر کنم برام خریده باشه.خبرگزاری فارس هم نوشته افزایش سرمایه بیش از 100 درصدی.سرمایه گذاری سایپا موافقت شده.سایپا هم صف خرید 4 میلیونیش به صف فروش چند میلیونی تبدیل شد.

سلام اقا سجاد گل
سجاد خان یه پله وارد شدی یا چند پله؟
سهم خوبی خریدی من خودم فعلا تک سهمم رو وساپا
امیدوارم همه سود ببریم

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
سلام پله اولم بود.اگه فردا بازار منفی باشه بازم خرید میکنم.ولی دیگه فکر نکنم فرصت خرید بده.
سلام اقا سجاد گل
امیدوارم همه سود ببریم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام جناب شلمن عزیز
در مورد وساپا نظرتون خروج تو چه قیمتی هست؟یا میخواین تو افزایش سرمایه شرکت کنید؟
دیروز خریدم امروز صف خرید شد.شکار خوبی بود.افزایش سرمایشم بر روی کدال نشست.
سلام اقا سجاد گل
امیدوارم همه سود ببریم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسی اینجا با مفید تریدر کار میکنه؟ امروز امتحانی زدم دیدم حتی از بروکرای فارکسم سریع تر عمل میکنه !

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
کسی اینجا با مفید تریدر کار میکنه؟ امروز امتحانی زدم دیدم حتی از بروکرای فارکسم سریع تر عمل میکنه !

سلام
اکانت ریل گرفتی؟
من اون نرم افزارشو دارم - دو سه بار هم اس ام اس داده بیا ریلش رو برات فعال کنیم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
اکانت ریل گرفتی؟
من اون نرم افزارشو دارم - دو سه بار هم اس ام اس داده بیا ریلش رو برات فعال کنیم.
اره ریله
یه فرمم میده برای بانک ملت , میتونی بری تاییدش کنی خودش مستقیم از بانک به صورت آنی برداره , ولی هنوز اونو ندادم ! همینجوری هم خیلی سریع میشه پولو واریز کرد به حساب. ولی در کل اینی که میبینم خیلی خوبه !!

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
برای کار با حساب ریل حتما قوانینشو کامل مطالعه کنید

درواقع شما با انجام این کار به بانک اجازه میدید از حسابتون برداشت ازاد داشته باشه و هر مشکلی که پیش بیاد خودتون مسئولید

قوانین سختی داره که با توجه به وضعیت قانونی ایران فکر نمیکنم درست باشه که مبلغ بالایی با این حساب ها کار بشه

من که وقتی قوانین بانک سامان رو مطالعه کردم ترسیدم

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
راستی به قول میلاد عزیز این کسادی بازار و افت قیمت ها بهترین فرصت برای خریده

تا قیمت سهامی پایین نیاد نمیشه خرید و بعد سود کرد

موفق و موید باشید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه اون فرمی که اجازه میده هر مبلغی از بانک برداره رو پر نکردم , همینجوری هر مبلغی میشه از درگاه ملت واریز کرد و آنی به حساب کارگزاری میره , به نظرم نیازی به این نیست ادم حساب بانکشو بده دست اینا. مگه اینکه یه حساب جدا بزاره ادم برای اینکار , همیشه خالی باشه , بعد هروقت خواست با انتقال داخلی بانک , مبلغو بریزه برای حساب این کار و بعد اینجوری کار کنه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
امروز چند بار خواستم مپنا و حفاری بخرم ولی به قیمت مورد نظر من نرسید.خساپا هم داره کم کم اذیتم میکنه.
وساپا و پکویر انصافا خیلی بهم حال میدن.رایان سایپا هم داره بالای 380 تومن تثبیت میشه.
بانک پاسارگاد هم هر روز با حجم بالا داره از طرف حقوقیها رو قیمت 160 تومن جمع میشه.اولین هدفش فکر کنم 175 تومن باشه.

بالا