• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستان

واسه منی که از بورس چیزی زیاد نمیدونم پیشنهاد میدید الان وارد بازار بورس شم ؟

به طور میانگین اگه شانست نه خوب باشه و نه بد و سهام متوسطی خریداری کرده باشم سالیانه چه قدر سود میده ؟یعنی دو برابر سودی که بانک میده هست؟(در شرایط نه خیلی فوق العاده نه خیلی افتضاح-کلا همه چیزو متوسط در نظر بگیرید

سلام
اگر اصول مدیریت سرمایه رو رعایت کنی و با آگاهی سهام بخری بی درد سر سالی 25% الی 50 % رو داری .
البته بهتره اول کد سهامداری بگیری و بعد یه مبلغ کم مثلا 500 هزار تومن رو یه سهم کم ریسک بگیری و مجمعش بری و اخبار و ... رو دنبال کنی تا یکم اوضاع بورس دستت بیاد .

سلام
منظور از رتبه شفافیت چیه؟

سلام
ببینید ، سازمان بورس میاد بر اساس یه سری معیارها مثل صحت اطلاعات و اینکه اطلاعات به موقع منتشر بشن و ... شرکتها رو رتبه بندی میکنه و رتبه های بالاتر مثل 10 شرکت اول شفافیت بالاتری دارند نسبت به باقی شرکتها و البته بدیهیه که آدم بهتره سهام شرکتهایی رو بخره که اطلاعاتشون شفافه تا اینکه سهام شرکتهایی رو بخره که معلوم نیست توشون چه خبره .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون از توضیحاتتون منم همین و میخواستم بدونم که رتبش زیاد باشه شفاف هست یا کم باشه.و از قرار معلوم هرچی رتبش بیشتر باشه بهتره.
سلام
اگر اصول مدیریت سرمایه رو رعایت کنی و با آگاهی سهام بخری بی درد سر سالی 25% الی 50 % رو داری .
البته بهتره اول کد سهامداری بگیری و بعد یه مبلغ کم مثلا 500 هزار تومن رو یه سهم کم ریسک بگیری و مجمعش بری و اخبار و ... رو دنبال کنی تا یکم اوضاع بورس دستت بیاد .

سلام
ببینید ، سازمان بورس میاد بر اساس یه سری معیارها مثل صحت اطلاعات و اینکه اطلاعات به موقع منتشر بشن و ... شرکتها رو رتبه بندی میکنه و رتبه های بالاتر مثل 10 شرکت اول شفافیت بالاتری دارند نسبت به باقی شرکتها و البته بدیهیه که آدم بهتره سهام شرکتهایی رو بخره که اطلاعاتشون شفافه تا اینکه سهام شرکتهایی رو بخره که معلوم نیست توشون چه خبره .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
ممنون از توضیحاتتون منم همین و میخواستم بدونم که رتبش زیاد باشه شفاف هست یا کم باشه.و از قرار معلوم هرچی رتبش بیشتر باشه بهتره.

شفافیت به صورت لیست ارائه میشه . مثلا :
1 : $%
2 : @#$@$
3 : ^%
.
.
.
.400 : ^*#

که در لیست بالا رتبه 1 شفافترین و 400 غیر شفافترین هستند .
متاسفانه لیست رتبه بندی شفافیت رو نتونستم پیدا کنم .

اگر کسی از دوستان لیست شفافیت و همینطور نقد شوندگی شرکتهای بورسی رو داشت لطفا لینک یا فایلشو همینجا بزاره .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اگر بگوييد كه تنها با برداشتن يك چوب گلف و بدون هيچ تمرين خاصي مي‌توانيد تايگر وودز را ببريد، همه به شما خواهند خنديد. تنها يك فرد ديوانه بر روي باخت آندره آقاسي به يك مبتدي در مسابقات تنيس ويمبلدون شرط‌بندي مي‌كند و چه كسي با عقل سالم انتظار دارد براي مبارزه با مايك تايسون وارد رينگ بوكس شود و بيشتر از پانزده ثانيه دوام آورد؟پس چرا مردم فكر مي‌كنند كه مي‌توانند تنها با باز كردن يك حساب معامله سهام و ريختن 5000 دلار به آن حساب، همان سودي را كسب كنند كه وارن بافت يا جورجي شوارتز به دست مي‌آورند؟اين افسانه كه سرمايه‌گذاري راهي است آسان به سوي ثروتمند شدن و هيچ آموزش خاصي نياز ندارد، در زمره گناه‌هاي نابخشودني سرمايه‌گذاري قرار دارد و اين افسانه با شانس‌هايي كه برخي آماتورهاي بازار با كسب سودهاي اتفاقي در عصر رونق بازار با آنها روبه‌رو مي‌شوند، بيشتر تقويت مي‌شود.حتي سرمايه‌گذاران شاخصي چون وارن بافت نيز هنگامي كه مي‌گويند: «تمام آنچه نياز داريد اين است كه چند شركت خوب پيدا كنيد كه بتوانيد با قيمت مناسب بخريد و منتظر شويد»، ناخواسته به اين افسانه دامن مي‌زنند.هر كتاب سرمايه‌گذاري و حتي صحبتي كه در شبكه خبري بلومبرگ پخش مي‌شود، باعث مي‌شود كه اين كار آسان به نظر آيد. در واقع سرمايه‌گذاري آسان است اما هنگامي كه شما به مرز مهارت ناخودآگاه رسيده‌ باشيد. براي

رسيدن به آنجا، ابتدا بايد «هزينه‌هاي خود را بپردازيد.»نه بافت و نه شوارتز به قصد پرداخت هزينه‌هاي خود وارد اين كار نشدند. اما مرتكب اشتباه شدن در هنگام كار با پول واقعي، تحليل اين اشتباهات و درس گرفتن از آنها، كاري بود كه آن دو انجام مي‌دادند. با پيگيري اين روند، زيان‌هايي كه آنها متحمل مي‌شدند، نوعي سرمايه‌گذاري در موفقيت دراز مدت آنها به شمار مي‌آمد. «درد از دست دادن پول واقعي» عاملي ضروري در كسب تجربه به شمار مي‌آيد. چگونگي واكنش شما نسبت به اين زيان‌ها، عاملي حياتي در تعيين اين موضوع است كه آيا در نهايت سرمايه‌گذاري موفق خواهيد بود و يا با شكست مواجه مي‌شويد.بافت و شوارتز هر دو متعهد به كسب موفقيت هستند. آنها هميشه آماده‌اند براي رسيدن به هدف، تلاش بيشتري

داشته باشند. يك اشتباه يا زيان، كوچك‌ترين اثري بر اعتماد به نفس آنان ندارد. آنها از اين مساله‌ آزرده خاطر نمي‌شوند. همانگونه كه بافت مي‌گويد: «سهام نمي‌داند كه چه كسي مالك آن است. شايد شما هنگامي كه سهام در نوسان است، احساساتي را نسبت به آن داشته باشيد، اما بازار كوچك‌ترين اهميتي براي احساسات شما قائل نيست.»آنها با پذيرفتن مسووليت كارهاي خود، كنترل سرنوشت خود را در دست دارند. آنها هرگز بازار يا كارگزارشان را سرزنش نمي‌كنند. آنها به اين دليل زيان ديده‌اند كه خودشان اشتباه كرده‌اند، پس راه حل مساله‌ در دست خودشان است. سرمايه‌گذاري كه به شيوه بافت و شوارتز در برابر اشتباهاتش واكنش نشان نمي‌دهد، آنقدر دوام نخواهد آورد كه هزينه‌هاي خود را بپردازد.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
گزارش جدیدی که برای رایان سایپا اومده رو من هرچی نگاه کردم نتونستم نکته ای مبنی بر کاهش سود سال 90 توش پیدا کنم.
اگه میشه یه تحلیلی در این مورد ارائه بدین که بالاخره تعدیل 15 درصدی صورت گرفته یا نه.
با تشکر

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
زامیاد با کاهش 12 درصدی امروز بازگشایی شد

خیلی ضرر کردم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان من توصیه ای به خرید یا فروش ندارم . و فقط نظر شخصی خودم رو میگم که ممکنه درست هم نباشه .

بنظرم صنایعی مثل خودرو و سیمان نمیتونند پیشرو باشند . ممکنه مثلا نوسان 10 یا 15 درصدی بدن یا یه سهم توشون توی یکسال 50% بده ولی صنایع پیشرویی نیستند . بهتره بگردید و از بین صنایع برتر سهم انتخاب کنید صنایعی مثل آی تی و پتروشیمی .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام

بچه ها این اوراق مسکن فرابورس چیه قضیه ش؟ میشه مثلا 40 تا برگه خرید که میشه 2.800 میلیون بعد با این 20 میلیون خونه خرید ؟ دیگه ضامن نمیخواد ؟

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام

بچه ها این اوراق مسکن فرابورس چیه قضیه ش؟ میشه مثلا 40 تا برگه خرید که میشه 2.800 میلیون بعد با
20 میلیون خونه خرید ؟ دیگه ضامن نمیخواد ؟
سلام دوست عزیز
شما قصد خرید یه ملک زیر 10 سال ساخت سند ازاد رو دارید
40 تا اوراق 500 هزار تومانی یا 20 تا اوراق 1 میلیون تومانی میخرید و میتونید تا سقف 20 میلیون تومان از بانک مسکن تسهیلات دریافت کنید
من خیلی ساده گفتم
در این خلال خرید تا دریافت که معمولا 2 ماه طول میکشه فروشنده باید دنبال یکسری استعلامات و مراحل اداری بره. مثل ثبت و شهرداری و ....
در کل اگر شما شخصا اقدام کنید 2ماه یا بیشتر زمان میبره و یه هزینه تقریبا 400 تا 600 هزارتومانی هم در دفتر خونه دارید البته به جز هزینه نا چیز انتقال
من برای افرادی که از بنده ملک میخرن این پروسرو در 3 هفته بدون ضامن انجام میدم و تمام وام گذاران هم با در یافت مبلغی این کارو واقعا اسون کردن و براحتی میشه این وام رو گرفت

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوست عزیز
شما قصد خرید یه ملک زیر 10 سال ساخت سند ازاد رو دارید
40 تا اوراق 500 هزار تومانی یا 20 تا اوراق 1 میلیون تومانی میخرید و میتونید تا سقف 20 میلیون تومان از بانک مسکن تسهیلات دریافت کنید
من خیلی ساده گفتم
در این خلال خرید تا دریافت که معمولا 2 ماه طول میکشه فروشنده باید دنبال یکسری استعلامات و مراحل اداری بره. مثل ثبت و شهرداری و ....
در کل اگر شما شخصا اقدام کنید 2ماه یا بیشتر زمان میبره و یه هزینه تقریبا 400 تا 600 هزارتومانی هم در دفتر خونه دارید البته به جز هزینه نا چیز انتقال
من برای افرادی که از بنده ملک میخرن این پروسرو در 3 هفته بدون ضامن انجام میدم و تمام وام گذاران هم با در یافت مبلغی این کارو واقعا اسون کردن و براحتی میشه این وام رو گرفت

ببخشید اگه خودمون بخوایم بریم دنبالش ضامن نیاز نداره ؟ یعنی ما 20تا برگه یک تومنی میخریم میشه 2.800.000 تومان . درسته ؟ بعد این برگه ها رو میبریم بانک مسکن بهمون تسهیلات 20 تومنی پرداخت میکنن ؟ دقیقا با همون شرایط وام 18 تومنی ؟ یعنی بازپرداخت 15 ساله ؟
شرایط خرید خونه فقط اینه که زیر 10 سال ساخت باشه و پایانکار داشته باشه ؟
ممنون از لطفتون .

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
تا الان چقدر ناراحت بودم که زامیاد از 90 تومن هم بیاد پایین تر

خوشبختانه امروز تنها خودرویی هست که مثبته

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
امروز رد میشدم دیدم یه کارگزاری بانک تجارت نزدیکای خونمونه , رفتم گفتم کد بورسی میخوام چیکار کنم ! کپی شناسنامه کارت ملیتو رو گرفت گفت دو روز دیگه بیا بگیر گفت اینترنتی بخوای معامله کنی باید بری شعبه مرکزی نمیدونم چیکار کنی ولی همینجوری میتونی بیای حضوری معامله کنی , ده پونزده نفرم اونجا نشسته بودن جلوی ال سی دی قیمتارو میدیدن!
این کارگزاری بانک تجارت خوب هست؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
امروز رد میشدم دیدم یه کارگزاری بانک تجارت نزدیکای خونمونه , رفتم گفتم کد بورسی میخوام چیکار کنم ! کپی شناسنامه کارت ملیتو رو گرفت گفت دو روز دیگه بیا بگیر گفت اینترنتی بخوای معامله کنی باید بری شعبه مرکزی نمیدونم چیکار کنی ولی همینجوری میتونی بیای حضوری معامله کنی , ده پونزده نفرم اونجا نشسته بودن جلوی ال سی دی قیمتارو میدیدن!

همه عین هم هستن منتها اینکه کی چقدر اعتبار میده یا کار انجام میده فرق میکنن

کارگزاری ها زیاد فرقی نمیکنن متصدی چرا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همه عین هم هستن منتها اینکه کی چقدر اعتبار میده یا کار انجام میده فرق میکنن

کارگزاری ها زیاد فرقی نمیکنن متصدی چرا
چه اعتباری؟ مگه اینجوری نیست ادم پولشو میده میخره , بعد نمیدونم میفروشه پولشو میگیره؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من مثلا تلفن میکنم برام میخره و ممکنه 3 روز بعد برم پولشو بدم

کلا همینکه تلفنی برام میخره عالیه

چون قائده کار اینه که برای خرید باید حضورا فرم پر کنید و درخواست بدید تا خرید یا فروش انجام بدن

-----------------------

حالا این وسط راهنمایی میکنن به خرید یا فروش و یا پیشنهاد میکنن که الان وقت مناسبی برای این کار نیست و ...

اینکه بگیم فلان کارگزاری خوبه یا بد روی همشون نمیشه صحبت کرد

مثلا همین صنعت و معدن که من کار میکنم تو یه اطاق یه کارمند جوون و باحال هست و تو یه اطاق یه مرد جا افتاده بد اخلاق که میگن سر خیلی ها پدر سوخته بازی دراورده

حالا مدت دار هم ظاهرا میشه خرید کرد و یا اعتباری که من اینها رو نرفتم تو بهرش چون نقدی خرید میکنم و دردسر مدت دار رو نمیخرم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

کدوم شهری شما ؟ بنظرم یک مدت اینترنتی کار و بعد آنلاین . اما قبل فقط مطالعه کن و آموزش ببین .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
پکویر منم دوروزه که 10 درصد سود داده بازم صف خریده:) رایان سایپا هم میانگین خریدم رو به 378 تومن رسوندم تقدمشم 168 تومن دارم.رایانم یواش یواش میخواد اوج بگیره :lol:
بانک ملت و خریدش رو از دست دادم همینطور حفاری و خارزم.منتظر فرصت مناسب واسه ورودم.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
کارگزار منم اینطوریه زنگ میزنم برام خرید میکنه چند روز بعد پولشو واریز میکنم و شماره فیش رو براشون میفرستم.یوزر پسوورد برای خرید و فروش اینترنتی هم دادن که ازش استفاده نکردم.

من مثلا تلفن میکنم برام میخره و ممکنه 3 روز بعد برم پولشو بدم

کلا همینکه تلفنی برام میخره عالیه

چون قائده کار اینه که برای خرید باید حضورا فرم پر کنید و درخواست بدید تا خرید یا فروش انجام بدن

-----------------------

حالا این وسط راهنمایی میکنن به خرید یا فروش و یا پیشنهاد میکنن که الان وقت مناسبی برای این کار نیست و ...

اینکه بگیم فلان کارگزاری خوبه یا بد روی همشون نمیشه صحبت کرد

مثلا همین صنعت و معدن که من کار میکنم تو یه اطاق یه کارمند جوون و باحال هست و تو یه اطاق یه مرد جا افتاده بد اخلاق که میگن سر خیلی ها پدر سوخته بازی دراورده

حالا مدت دار هم ظاهرا میشه خرید کرد و یا اعتباری که من اینها رو نرفتم تو بهرش چون نقدی خرید میکنم و دردسر مدت دار رو نمیخرم

بالا