• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تا حالا 4 تا سهم رو بهتون پیشنهاد دادم
1-وغدیر 360 تومنی که الان شده 415 تومن.15% سود در 3 ماه
2-ولصنم 122 تومنی که الان شده 132 تومن.8% سود در 1ماه
3-حکشتی 95 تومنی که الان شده 116 تومن.22% در 1ماه
4-حفاری 235 تومنی که الان شده 237 تومن(درجا زده ولی پتانسیل رشدش بالاس)
همش هم تو آرشیو همین تاپیک هست:blush:
پیشنهادات شما رو من پیگیر بودم.
متاسفانه گوش نکردم ! هر بار که چک میکردم فقط تاسف

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون منم با دید بلند مدت خریدم ولی 1 روز بعد از خرید اومدن تعدیل منفی 10 درصدی دادن.در ضمن تیرماه حداقل 110 تومنی میدن.سود تیرماه 135 تومن بود که با 10 درصد کاهش 120 تومن احتمالا سود بدن.
دوست عزیز شب گذشته هم میخواستم خدمتتون بگم شاید خرید ولساپا در این قیمت توجیه چندانی نداشته باشد
ولی اگر به دید بلند مدت خرید نموده اید میتوان گفت با توجه به ای پی اس 90 تومانی و احتمال پرداخت سود 70 الی 75 تومانی در مجمع تیر ماه و همیچنین دریافت حداقل همین مقدار سود در مجمع سال آینده سهم با قیمتی برابر 250 برای شما تمام میشود که در صورت اینکه بعد از مجمع سال آینده قیمتی معادل با همین قیمت امروز داشته باشد بدین معنی است که شما نزدیک به 35 درصد سود نموده اید
ولساپا سهم ارزشمندی است که هر ساله سود خود را افزایش داده و عمده سهامدار بیمه ملت و بانک سایان(هنوز افتتاح نشده) و سایان کارت میباشد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ممنون منم با دید بلند مدت خریدم ولی 1 روز بعد از خرید اومدن تعدیل منفی 10 درصدی دادن.در ضمن تیرماه حداقل 110 تومنی میدن.سود تیرماه 135 تومن بود که با 10 درصد کاهش 120 تومن احتمالا سود بدن.

سلام
دوست عزیز اون مبلغ 135 تومن که به 156 هم رسید eps شرکت قبل از افزایش سرمایه بود
در حال حاضر eps شرکت 903 ریال هست
در کل به یاد ندارم رایان به کسی ضرر زده باشه سسهم خوب به همراه مدیریت عالی که شاید اگر قدری صبر میکردین میشد تو قیمتهای پائین تر وارد شد

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
هنوز اون 135 تومنی رو که ندادن .اگه به گزارش جدید نگاه کنین نوشته که قرار بوده 135 تومن سود بدن تیرماه امسال ولی الان 15 درصد کمتر شده
اینم گزارشی که دیروز دادن
با توجه به اطلاعات مالي حسابرسي نشده درآمد هر سهم عملکرد سال 1390 شرکت ليزينگ رايان سايپا ( سهامي عام )با حدود 15% کاهش نسبت به آخرين EPS اعلامي ( 1352 ريال ) برآورد مي شود .
اطلاعات تکميلي متعاقبا" به سازمان بورس ارسال خواهد شد .
مراتب جهت استحضار و دستور هر گونه اقدام مقتضي ارسال مي گردد.

سلام
دوست عزیز اون مبلغ 135 تومن که به 156 هم رسید eps شرکت قبل از افزایش سرمایه بود
در حال حاضر eps شرکت 903 ریال هست
در کل به یاد ندارم رایان به کسی ضرر زده باشه سسهم خوب به همراه مدیریت عالی که شاید اگر قدری صبر میکردین میشد تو قیمتهای پائین تر وارد شد
135 تومن برای سود سال 90 هست و پیش بینی 90 تومنی برای سال 91 .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
و باز هم حکشتی..............................
روی88 تومن وارد شدم.............فقط امروز 12% رشد کرده.............124 تومن ن ن ن ن ن ن ن ن.........
انصافا خودمم دیگه اینقدر ازش انتظار نداشتم......شرمندم کرد:blush:
10 تومنمون رو 1ماهه کرده 14 تومن:D

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
در مورد پتروشیمی زاگرس نظرتون چیه

به نظر من سهم خوبیه برای وارد شدن

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
روی88 تومن وارد شدم.............فقط امروز 12% رشد کرده.............124 تومن ن ن ن ن ن ن ن ن.........

50 % دیگه تا هفته اینده در انتظارته

خوب حالی بردیا;)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا خوشبحالت ما که خرید اولمونو بدشانسی آوردیم.ایشالا سودتون بیشتر بیشتر بشه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سودشو پرداخت کرده فکر نکنم به این زودیا بیاد بالا و احتمالا پتروشیمیها به خاطر کاهش قیمت دلار تعدیل منفی داشته باشن.
البته من تجربم خیلی کمه و دوست دارم نظراتم رو با افراد با تجربه مقایسه کنم او اگه دارم اشتباه میکنم به من بگید.
در مورد پتروشیمی زاگرس نظرتون چیه

به نظر من سهم خوبیه برای وارد شدن

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
به همون قیمتی که گفتم وقتی رسید خرید کن که زیاد ضرر نکنی

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
نامردا بعد خرید من تعدیل منفی دادن.:(
دوست عزیز نگران تعدیل نباش تا تیر وقت زیاده
تعدیل الان دلیلش اوردن قیمت پائین برای جمع کردن حقوقی هاست
شماهم از موقعیت استفاده کن و قیمت خریدت رو بیار پائین
باید به صورت نصف از سهم ونصف از حق وارد بشید. بعد از تیر متوجه منظورم میشید

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ببینیم چی میشه.ولی یه نکته جالب اینه که تا ساعت 12 یک میلیون و دویست نفر صف فروش بودن بعدشم هیچ خریدی نشد ولی یهویی صف فروش شد چهارصدهزارتا.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
.................

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
ببینیم چی میشه.ولی یه نکته جالب اینه که تا ساعت 12 یک میلیون و دویست نفر صف فروش بودن بعدشم هیچ خریدی نشد ولی یهویی صف فروش شد چهارصدهزارتا.

ببین صف خرید و فروش رو بعد از ساعت 12 هم میشه وارد شد

همچنین از ساعت 8.5 صبح تا 9

این دو زمان فقط برای دادن قیمت هست و اینکه زودتر داخل یا خارج از صف بشید

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

میلاد جان منظورتون از نصف از سهم و نصف از حق رو میشه توضیح بدید من متوجه نشدم

قربانت / حجت

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
هنوز اون 135 تومنی رو که ندادن .اگه به گزارش جدید نگاه کنین نوشته که قرار بوده 135 تومن سود بدن تیرماه امسال ولی الان 15 درصد کمتر شده
اینم گزارشی که دیروز دادن
با توجه به اطلاعات مالي حسابرسي نشده درآمد هر سهم عملکرد سال 1390 شرکت ليزينگ رايان سايپا ( سهامي عام )با حدود 15% کاهش نسبت به آخرين EPS اعلامي ( 1352 ريال ) برآورد مي شود .
اطلاعات تکميلي متعاقبا" به سازمان بورس ارسال خواهد شد .
مراتب جهت استحضار و دستور هر گونه اقدام مقتضي ارسال مي گردد.

135 تومن برای سود سال 90 هست و پیش بینی 90 تومنی برای سال 91 .
درست میفرمائید افزایش سرمایه رایان به دلیل نزدیکی تاریخ مجمع افزایش سرمایه و مجمع سالانه بعد از مجمع ثبت میشه و به همین دلیل اختلاف قیمت سهم با حق تقدم زیادتر از 100 هست - من هم از برنامه خودم (مبنا) نگاه کردم که مبلغ 907 ریال رو گفتم خدمتتون که اون برای سال مالی 91 (بعد از مجمع و با سرمایه جدید) هست
اینطور شما اگر بین 110 با 115 از مجمع بگیری و سال بعد هم 80 تا 90 بگیری قیمت تموم شده سهم برات تیر 92 در میاد 200 تومن که هر چی بالاتر باشه سود شماست
کلا رایان جزو بهترین سهام بازار هست که روند سود سازیش مستمر بوده و هست - افزایش سرمایه هم برای این نوع شرکتها در جا تو روند سودسازیشون تاثیر میزاره و وضعیت رو بهتر میکنه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان
جناب اقای سجاد در مورد رایان سایپا و حق تقدمش و دلیل اختلاف قیمت 200 تومانی حق با خود سهم از بنده سوال کردند بنده پاسخ رو در دید عموم قرار میدم تا دوستان دیگر هم استفاده کنند
دلیل اختلاف قیمت 100 تومانی بعد از واریز 100 تومان مبلغ اسمی حق ها اینه که چون در مجمع تیرماه سال 91 سود 135 تومانی به حق ها تعلق نمیگیره
زمان تبدیل به سهم هم بعداز مجمع میباشد و خود سهم با p/e 2/9 و حق در این قیمتها واقعا ارزش خرید داره و زمزمه تقسیم 40 تومان سود از محل انباشته هم به گوش میرسه
بنده چند روز پیش در پیج 31 این پست رو زدم
اصلا نمی خوام تحلیل بزارم در این فرم ولی چون این سهم رو پیشنهاد دادم خودم رو مسئول به راهنمائی کامل دونستم
امروز ولساپا منفی خورد و دلیلی به غیر از این نداره
راه رو برا حقوقی ها باز کرد چون حقوقی ها نیاز به سود سهم دارند برای پرداخت بدهی های خود و تمایلی به حق نشون نمیدن پس تعدیل منفی رو فیلمی بیش نمیدونم
این شرکت فعالیتش دلالی است ( تنها شغلی که ضمانت درامد بالا در کشور عزیزمون رو داره واسطه گری و دلالی است و بس .نه تولید کننده و نه هیچ کس دیگر هیچ وقت اندازه دلال نتونسته و نمیتواند و نخواهد توانست در این مملکت پول پارو کند) و تحت هر شرایطی محکوم به سود بردن میباشد و تحریم و دلار و هیچ چیز دیگری به راحتی نمیتونه جلو رشدش رو بگیره و با تورم گردنش کافت تر میشه ( نون به نرخ روز خوردن رو شنیدید؟ اینا نون به نرخ چند برابر روز رو میکنند در پاچه خلق ا...)
پس اصلا و ابدا کسی که بازار رو اندازه نوک سوزن بشناسه و بدونه سهم چیه از این حرکتهای بازار نتیجه نمیگیره که این سهم الان موقع ورودش نیست یا باید بیاد پائین تر و..............
مگر اینکه کسی باشه که از دهن 4 نفر اسم بورس شنیده باشه و 4 بار تو بازار اردر گذاشته باشه و حس کنه پدر بازار سرمایه هست که مادر بازار رو ......
دوستانی که خرید کردن اگر یه پله وارد شدن که کلا این حرکت در بازار اشتباه میباشد و اگر کل سرمایرو خریدن که بازهم کار بسیار اشتباهی کردند
الان 2 پله وارد بشن 50 / 50 و قیمت رو بیارن پائین تا بگم سر سال مالی بعدی چجوری قیمت رو صفر کنن
در پست بعدی الفبای خرید کردنو میگم

Last edited:

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
میلاد جان منظورتون از نصف از سهم و نصف از حق رو میشه توضیح بدید من متوجه نشدم

قربانت / حجت
سلام حجت خان عزیز
با توجه به اختلاف چشمگیر بین قیمت حق وسهم خرید نصف به نصف بعد از موجب پائین اومدن میان گین بعد از مجمع میشه ( سربسته بگم سودی که میگیری بیشتر از پرداختی برای تبدیل حق و میتونی با چند ماه سهامداری قیمت صفر بسازی)
پس برا کسی که قصد خرید و سهامداری و گرفتن سود و حتی نوسان گیری داره خرید به صورت 50/50 باید باشه
دوست میداریمت

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون از راهنماییتون نه مبلغی نیست که موجب نگرانیم بشه.بعد مجمع هم با توجه به سود 90 تومنی ، اگه با قیمت 250 تومن به فرض قیمت باز بشه و همچنین سودی که از مجمع پیش رو حاصل میشه سهم برام در میاد 440 تومن یعنی بیش از 10 درصد سود.که پیشبینیها نشون میدن بالای 280 تومن قیمت باز میشه.در کل سهمی نیست که کل مبلغ سرمایه گذاری شده برای سهام رو بر باد بده.در بدترین حالتش عینه اینه که پولو گذاشته باشم تو بانک. تعدیل منفی کارو خراب کرد که اونم چیزی نبود که بشه ازش اجتناب کرد.و بمگر اینکه رانت اطلاعاتی قوی داشته باشیم که مثلا بهمون بگه قراره یه همچین اتفاقی بیفته.
سلام حجت خان عزیز
با توجه به اختلاف چشمگیر بین قیمت حق وسهم خرید نصف به نصف بعد از موجب پائین اومدن میان گین بعد از مجمع میشه ( سربسته بگم سودی که میگیری بیشتر از پرداختی برای تبدیل حق و میتونی با چند ماه سهامداری قیمت صفر بسازی)
پس برا کسی که قصد خرید و سهامداری و گرفتن سود و حتی نوسان گیری داره خرید به صورت 50/50 باید باشه
دوست میداریمت

بالا