shelman m
Registered User
- نوشتهها
- 278
- لایکها
- 63
شما خیلی بدبینانه به قضیه نگاه میکنیممنون از راهنماییتون نه مبلغی نیست که موجب نگرانیم بشه.بعد مجمع هم با توجه به سود 90 تومنی ، اگه با قیمت 250 تومن به فرض قیمت باز بشه و همچنین سودی که از مجمع پیش رو حاصل میشه سهم برام در میاد 440 تومن یعنی بیش از 10 درصد سود.که پیشبینیها نشون میدن بالای 280 تومن قیمت باز میشه.در کل سهمی نیست که کل مبلغ سرمایه گذاری شده برای سهام رو بر باد بده.در بدترین حالتش عینه اینه که پولو گذاشته باشم تو بانک. تعدیل منفی کارو خراب کرد که اونم چیزی نبود که بشه ازش اجتناب کرد.و بمگر اینکه رانت اطلاعاتی قوی داشته باشیم که مثلا بهمون بگه قراره یه همچین اتفاقی بیفته.
تعدیل منفی برا 91 و اصلا نیازی به رانت اطل یا علم غیب نداره هر کس تا حدودی بازار رو بشناسه از این اتفاقات زیاد دیده میدونی چرا ؟ چون الان فقط قیمت رو اورد پائین تا سهم از دست نابلد بیافته دست بلد دلیل از این محکم تر ؟
مگر سود 90 کم شده ؟نه فقط قیمت اومده پائین یکسریها از ترس افت بیشتر خالی کنن
هرکس صلاح کار خودشو میدونه ولی اگر بنده گفتم خرید 50 / 50 بخاطر سود بیشتر خریداره واصلا نفعی برا بنده نداره .حالا شما اینجوری خرید کردی یعنی تو یه پله فقط سهم رو خریدی و از حق چشم پوشی کردی حتما چیزی رو میدونی که بنده بی خبرم
من نمیدونم چه کسی این لفظ از بین رفتن سرمایرو جا انداخته
مگر بلیط بخت ازمائی خریداری شده که اگر برنده نشیم پولمون بره؟
سهامدار یعنی مالک
مالک عرصه اعیان دارائی های منقول و غیر منقول ولی به اندازه سرمایه گذاری
اگر شخصی نتونه از بازار سود بگیره این ضعفه اون شخصه نه بازار پس بازار به هیچ عنوان محکوم نیست( بقال اگر حساب کتاب ندونه 1 هفته هم دوام نمیاره حالا اگر این اتفاق بیافته باید بگه مقصر بازاره یا خریداره؟)
منفی در بازار یعنی سود بیشتر . درست میگم یا نه؟
از من دلگیر نشی چون خرید اولته میخوام بدونی بازار منتظر نمیمونه کسی سوارش بشه و خیلی جدی و بدون گذشت میگذره پس مقصود من رو باید متوجه شده باشی
از الان هیچ کس نمیتونه بگه چقدر باز مبشه
اگر در لحظات اخر تک دلو رو کرد چی؟
باید روحیات بازار رو شناخت و طبق اون پیش رفت
شما اطمینان داشته باش بیشتر سود میکنی(البته اگر بدونی کی برایه چی چکاری میکنی)
خرید= با 60 درصد سرمایه وارد سهامداری
با 20 درصد کوتاه مدت
20 درصد هم نقد برا پائین اوردن ونوسان وشکار( اگه این رو رعایت کرده باشی قیمت خریدت باید اموز اومده باشه پائین)
هیچ وقت رو تک سهم یه پله وارد نشو خرید رو تا 3 بله انجام بده
بیشتر توضیح نمیدم چون دارم دفاعیه مینویسم و باید تا صبح بشینم
گیرنده هرکی قوی باشه خیلی چیزا باید از تو این چند خط دراورده باشه