• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون از راهنماییتون نه مبلغی نیست که موجب نگرانیم بشه.بعد مجمع هم با توجه به سود 90 تومنی ، اگه با قیمت 250 تومن به فرض قیمت باز بشه و همچنین سودی که از مجمع پیش رو حاصل میشه سهم برام در میاد 440 تومن یعنی بیش از 10 درصد سود.که پیشبینیها نشون میدن بالای 280 تومن قیمت باز میشه.در کل سهمی نیست که کل مبلغ سرمایه گذاری شده برای سهام رو بر باد بده.در بدترین حالتش عینه اینه که پولو گذاشته باشم تو بانک. تعدیل منفی کارو خراب کرد که اونم چیزی نبود که بشه ازش اجتناب کرد.و بمگر اینکه رانت اطلاعاتی قوی داشته باشیم که مثلا بهمون بگه قراره یه همچین اتفاقی بیفته.
شما خیلی بدبینانه به قضیه نگاه میکنی
تعدیل منفی برا 91 و اصلا نیازی به رانت اطل یا علم غیب نداره هر کس تا حدودی بازار رو بشناسه از این اتفاقات زیاد دیده میدونی چرا ؟ چون الان فقط قیمت رو اورد پائین تا سهم از دست نابلد بیافته دست بلد دلیل از این محکم تر ؟
مگر سود 90 کم شده ؟نه فقط قیمت اومده پائین یکسریها از ترس افت بیشتر خالی کنن
هرکس صلاح کار خودشو میدونه ولی اگر بنده گفتم خرید 50 / 50 بخاطر سود بیشتر خریداره واصلا نفعی برا بنده نداره .حالا شما اینجوری خرید کردی یعنی تو یه پله فقط سهم رو خریدی و از حق چشم پوشی کردی حتما چیزی رو میدونی که بنده بی خبرم
من نمیدونم چه کسی این لفظ از بین رفتن سرمایرو جا انداخته
مگر بلیط بخت ازمائی خریداری شده که اگر برنده نشیم پولمون بره؟
سهامدار یعنی مالک
مالک عرصه اعیان دارائی های منقول و غیر منقول ولی به اندازه سرمایه گذاری
اگر شخصی نتونه از بازار سود بگیره این ضعفه اون شخصه نه بازار پس بازار به هیچ عنوان محکوم نیست( بقال اگر حساب کتاب ندونه 1 هفته هم دوام نمیاره حالا اگر این اتفاق بیافته باید بگه مقصر بازاره یا خریداره؟)
منفی در بازار یعنی سود بیشتر . درست میگم یا نه؟
از من دلگیر نشی چون خرید اولته میخوام بدونی بازار منتظر نمیمونه کسی سوارش بشه و خیلی جدی و بدون گذشت میگذره پس مقصود من رو باید متوجه شده باشی
از الان هیچ کس نمیتونه بگه چقدر باز مبشه
اگر در لحظات اخر تک دلو رو کرد چی؟
باید روحیات بازار رو شناخت و طبق اون پیش رفت
شما اطمینان داشته باش بیشتر سود میکنی(البته اگر بدونی کی برایه چی چکاری میکنی)
خرید= با 60 درصد سرمایه وارد سهامداری
با 20 درصد کوتاه مدت
20 درصد هم نقد برا پائین اوردن ونوسان وشکار( اگه این رو رعایت کرده باشی قیمت خریدت باید اموز اومده باشه پائین)
هیچ وقت رو تک سهم یه پله وارد نشو خرید رو تا 3 بله انجام بده
بیشتر توضیح نمیدم چون دارم دفاعیه مینویسم و باید تا صبح بشینم
گیرنده هرکی قوی باشه خیلی چیزا باید از تو این چند خط دراورده باشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بانک حکمت زیره 70 رو پرسود میدونم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان سلام
بازار بعد از زدن سقف و ثبت بالای 27 هزار تو اصلاح قرار گرفته
سهمای خوب رو پله ای وارد بشید

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان در مورد پکویر نظرتون چیه؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خودرویی ها به کف رسیدن برای مزاکرات 5+1 از الان خرید کنید

حجت جان به دلیل اینکه نمیشه نظر قطعی در مورد مذاکرات داد ریسک خریدشون بالاست - یعنی ممکنه خیلی خوب بشن و ممکنه که آمار معاملاتشون به شدت بیاد پائین

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دیروز ولساپاح خریدم 168 امروز پکویر 150 و ولساپا 365 .منتظرم تا از بانکیها هم یکی بخرم.
یه مقدارم ولساپا با قیمت 397 دارم.:(

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دیروز ولساپاح خریدم 168 امروز پکویر 150 و ولساپا 365 .منتظرم تا از بانکیها هم یکی بخرم.
سلام
بالاخره ولساپا شما هم مثبت شد
شما نباید جدا حساب کنی وقتی از یک سهم در چند پله خرید میکنی باید میانگین قیمت بگیری
دیروز باید سهم و حق رو باهم میخریدی ولی خوب بازهم خوب شد
بانکی های خوبو خرید کن اونائی که حقوقی هاشون مشگل دار نباشند
امیدوارم شما و بقیه دوستان موفق باشید

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
میلاد جان چه سهامی رو پیشنهاد میکنی ؟

سلام حجت خان عزیز
ببخشید دیر شد
ماشاا.. شما خودت یه پا شکارچی هستی
والا اینقدر سهم خوب هست که نمیشه یکی رو گفت یکی رو نگفت
ولی باز میگم پتروشیمی ساختمان و بانک
اگر تو اتی دست داری الان سکه نوسان توپول میده

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

تو سهام بانکی بانک صادرات به نظرم تو این قیمتا مفته - 35 تومن سود مجمعشه - حداقل 30 تومن سود مجمع سال بعد یعنی این 65 تومن - شما اگر 105 تومن سهم رو بخری و یک سال نگهش داری سهم قیمت تمام شدش برات میشه 50 تومن که باید یه اتفاق خیلی خیلی عجیب بیافته که سال بعد قیمت سهم زیر 50 باشه که شما ضرر کنی
به نظرم اینطور سهمی برای پائین آوردن ریسک پوتفو بد نباشه - البته حتما خودتون در مورد سود امسال و سال بعدش و بقیه مسائل تحقیق کنید - این فقط یه پیشنهاد برای فکر کردن بود

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان

واسه منی که از بورس چیزی زیاد نمیدونم پیشنهاد میدید الان وارد بازار بورس شم ؟

به طور میانگین اگه شانست نه خوب باشه و نه بد و سهام متوسطی خریداری کرده باشم سالیانه چه قدر سود میده ؟یعنی دو برابر سودی که بانک میده هست؟(در شرایط نه خیلی فوق العاده نه خیلی افتضاح-کلا همه چیزو متوسط در نظر بگیرید

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
یه سوال
من مثلا با 80 000 تومان که خودم میذارم کنار میخوام سهمی رو بخرم به فرض سهمی قیمتش 250 تومن باشه که من می تونم 320 سهم مال یه شرکتی چیزی رو بخرم مثلا آذرآب !!!
آیا شدنیه ؟ یعنی کف قیمت که نداره که ؟ بعد زنگ نمی زنن بگن آقا ما رو مسخره کردینو از این حرف ها که !؟
و اینکه باقی سوال ها رو هم یکی یکی میپرسم دقیقا همین الان سوال دیگه رو یادم رفت !
تنکس

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
یه سوال
من مثلا با 80 000 تومان که خودم میذارم کنار میخوام سهمی رو بخرم به فرض سهمی قیمتش 250 تومن باشه که من می تونم 320 سهم مال یه شرکتی چیزی رو بخرم مثلا آذرآب !!!
آیا شدنیه ؟ یعنی کف قیمت که نداره که ؟ بعد زنگ نمی زنن بگن آقا ما رو مسخره کردینو از این حرف ها که !؟
و اینکه باقی سوال ها رو هم یکی یکی میپرسم دقیقا همین الان سوال دیگه رو یادم رفت !
تنکس
سلام دوست عزیز
چرا نشه ؟
نه قربونت کسی به شما زنگ نمیزنه چون این سهم دارائیه یک شخص هست و به شرکت ربطی نداره شما 20 تا بخر یا 20 میلیون برا شرکت فرقی نمیکنه
میگم نکنه با این وضعیت فراموشی سهم بخری بعد یادت بره؟
ولی سعی کن در حد توانت خرید کنی نه بیشتر نه کمتر

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز
چرا نشه ؟
نه قربونت کسی به شما زنگ نمیزنه چون این سهم دارائیه یک شخص هست و به شرکت ربطی نداره شما 20 تا بخر یا 20 میلیون برا شرکت فرقی نمیکنه
میگم نکنه با این وضعیت فراموشی سهم بخری بعد یادت بره؟
ولی سعی کن در حد توانت خرید کنی نه بیشتر نه کمتر

نه یادم نمیره سوال دیگه این بود که مثلا امروز 20 تا مثلا سهم خریدم با قیمت 250 تومن بعد فردا شد 300 تومن راحت میتونم دیگه بفروشم ؟ آره؟ ( همون فرداش هااا :دی
و این که کارگزار بانک سامان که من با اون اوکی کردم به ازاری هر فروش سهم خودم یه درصدی هم برمیداره آره ؟ چقدره اون ؟
فعلا همین ها ...
سرتون رو به درد آوردم دوستان
شرمنده /.

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
نه یادم نمیره سوال دیگه این بود که مثلا امروز 20 تا مثلا سهم خریدم با قیمت 250 تومن بعد فردا شد 300 تومن راحت میتونم دیگه بفروشم ؟ آره؟ ( همون فرداش هااا :دی
و این که کارگزار بانک سامان که من با اون اوکی کردم به ازاری هر فروش سهم خودم یه درصدی هم برمیداره آره ؟ چقدره اون ؟
فعلا همین ها ...
سرتون رو به درد آوردم دوستان
شرمنده /.
سلام
خوب حالا که قول دادی یادت نره شما همون لحظه که میخری میتونی بفروشی یعنی مثلا در 1 دقیقه فقط 4 روز کاری طول میکشه پول بیاد در حساب شما دوست عزیز
شمادر خرید و فروش 1/5 (یک و نیم درصد) کارمزد باید بپردازید. 1 درصد فروش . نیم درصد خرید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام دوستان

واسه منی که از بورس چیزی زیاد نمیدونم پیشنهاد میدید الان وارد بازار بورس شم ؟

به طور میانگین اگه شانست نه خوب باشه و نه بد و سهام متوسطی خریداری کرده باشم سالیانه چه قدر سود میده ؟یعنی دو برابر سودی که بانک میده هست؟(در شرایط نه خیلی فوق العاده نه خیلی افتضاح-کلا همه چیزو متوسط در نظر بگیرید

دوست عزیز اگر واقعا از بورس چیزی نمیدونید بهتره یکم اطلاعات کسب کنید - مثلا همین نمایشگاه بورس و بیمه یه سری کلاس توجیهی داخلش میزاشتن - یا اینکه با مطالعه کتاب و روزنامه های مرتبط یا سایتهای بورسی که آموزش هم داخلش دارن
الان قیمت خیلی از سهام افت خوبی داشته ولی به هیچ وجه معلوم نمیکنه که دو هفته دیگه چی میشه چون تو شرایط خاصی هستیم
مورد بعدی اینکه اگر الان شما به حرف بنده و یا دیگری سهمی رو بخرید بدترین کار ممکن هست به این دلیل که اگر در هر شرایطی ضرری رو متحمل بشید اونرو از چشم دیگری میبینید
مطالعه و انتخاب سهم با چشم باز بهترین کار هست - اون موقع میتونید از دیگران هم نظر بخواید و فقط در حد مشورت

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام عدد 35 رو شما از کجا نگاه کردین من که میبینم نوشته 25 تومن برای 90 و 27 تومن برای 91!ولی به نسبت به پی ای گروهش هنوز جای رشد داره و به نظر سهم خوبی میاد.
تو سهام بانکی بانک صادرات به نظرم تو این قیمتا مفته - 35 تومن سود مجمعشه - حداقل 30 تومن سود مجمع سال بعد یعنی این 65 تومن - شما اگر 105 تومن سهم رو بخری و یک سال نگهش داری سهم قیمت تمام شدش برات میشه 50 تومن که باید یه اتفاق خیلی خیلی عجیب بیافته که سال بعد قیمت سهم زیر 50 باشه که شما ضرر کنی
به نظرم اینطور سهمی برای پائین آوردن ریسک پوتفو بد نباشه - البته حتما خودتون در مورد سود امسال و سال بعدش و بقیه مسائل تحقیق کنید - این فقط یه پیشنهاد برای فکر کردن بود

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
منظور از رتبه شفافیت چیه؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام عدد 35 رو شما از کجا نگاه کردین من که میبینم نوشته 25 تومن برای 90 و 27 تومن برای 91!ولی به نسبت به پی ای گروهش هنوز جای رشد داره و به نظر سهم خوبی میاد.

bsader2.jpg
پیشبینی بنده اینه که 35 امسال بسازه
ولی با همون عدد 25 و 27 تومن هم سهم رو اگر کسی رو 105 تومن بخره با دید یکساله تمام شدش میشه 53 تومن که من فکر نمیکنم سال دیگه هم بعد از مجمع قیمت سهم زیر 100 باشه
البته این فقط یک مثال بود - زیاد هستن این مدل سهام که میشه باهاشون ریسک سبد رو پائین آورد -رایان رو هم حساب کردم تقریبی چند روز پیش که با خرید تو قیمت مناسب میشه ریسک سبد رو باهاش کم کرد چون روند سودسازیش مستمر بوده و هر سال هم پیشرفت داشته

بالا