• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دابوت تو هم ؟! یارو حالا دستش تو بورسه یا چهاردست و پا افتاده توش ؟

نه ، این شاید چند میلیارد سرمایش تو بورس باشه
به قول خودش رو علاقه دارم کار می کنم !

اگه تو سود باشه بهترین کار و میکنه منم به تدریج سهمهایی رو که تو سودم دارم میکشم بیرون چون بعدا احتمالا با قیمتهای پایین بتونم خریدهای بهتری داشته باشم.
بله

زیاد صحبت نکردم ، پرسیدم چطور ! گفت داره می یاد پایین و صف فروش برای سهام ها زیاد می شه ! شاید اون موقع ارزش خرید داشته باشه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
پالایشگاه بندر عباس برای دولت ناموسی شده اول صبحی 23 میلیون جمع شد:lol:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1391/04/21 درمحل سالن خليج فارس پژوهشکده نيرو واقع در بزرگراه يادگارامام ( ره ) ، بلوار شهيد دادمان برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

تاریخ دقیق مجمع زامیاد رو کسی خبر داره ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
اینجا که میام دلم میگیره
جناب شلمن و خیلی دوستای دیگه کم لطف شدن نسبت به این تاپیک وکم سر میزنن به اینجا.

کیا شبندر دارن؟امروز معاملاتش رو نگاه کردین ؟خیلی هیجان انگیز بود 80 میلیون سهم خرید و فروش شد:guitar:و آخرش نزدیک 10 میلیون صف خرید .فکر کنم نوسانگیرا از سهم خارج شدن.تا الان 10 درصد سود داده موندم بفروشمش یا نه.
فردا هم پالایشگاه شیراز عرضه داره (حدودا 50 میلیون سهم) برای ما که فردا از این سهم چیزی نمیرسه شاید روزهای بعد به قیمت چند درصد بالاتر بشه خرید.
البته اصلا توصیه ای به خرید ندارم چون واقعا وضعیت مشخص نیست و ریسک معاملات هنوز بالا هست و بازار هنوز حالت طبیعی نداره.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خدا رو شکر امروز شراز نصیبمون نشد.قیمت اصلیش 250 بوده ولی تا 400 تومنم به ملت انداختن!!!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
همچنان با شبندر در شبهای بندر:lol:.لامصب عجب حمایتی ازش میکنن..هر روز یه 4 درصد میخوره اونم با حجم بالای 40 میلیون.تا امروز 24 درصد سود داده 10 روز از عرضه اولیش نگذشته.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
همچنان با شبندر در شبهای بندر:lol:.لامصب عجب حمایتی ازش میکنن..هر روز یه 4 درصد میخوره اونم با حجم بالای 40 میلیون.تا امروز 24 درصد سود داده 10 روز از عرضه اولیش نگذشته.

کاذب. . .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
در جواب بعضی دوستان که کم لطف میکنن به من و میگن فقط تو شبندر تو سودی و فقط با توجه به قیمت تابلو قضاوت میکنن غافل از اینکه همه چی تو قیمت تابلو خلاصه نمیشه و باید کمی دقیقتر به قضیه نگاه کرد.
یه مثال از وساپا
خریدم قبل از افزایش سرمایه 193 تومن و الان اگه به قیمتش نگاه کنین میبینین که تو لیست قیمت تقریبا 105 تومنه !!!:( پس شاید با خودتون بگین حتما 50 درصد تو ضررم...:wacko:در صورتی که اینطور نیست.بذارین براتون با یه مثال عددی توضیح بدم.بوساپا 103 درصد افزایش سرمایه داشته 56.6 درصد از طریق سود انباشته و 46.4 درصد از طریق آورده نقدی.
این یعنی اگه من 1000 تا سهم قبله مجمع داشتم الان 566 تا سهم جایزه به اون اضافه شده یعنی الان 1566 تا سهام دارم و 464 تا حق تقدم دارم.
یعنی اگه قبل از مجمع 1000*193=193000 تومن پول برای خرید هزار تا سهام 193 تومنی دادم الان صاحب 1566 تا سهام 105 تومنی و 466 تا حق تقدم 18 تومنی هستم حالا بذارین تا اینجاش حساب کنیم چقدر میشه.
1566*105=164430 و 466*18=8388 که مجموع دو تاش میشه 172818 تومان .
پس شد 193000 تومن قیمت خرید تمام شده اولیه قبل مجمع و 172818 تومن قیمت تمام شده بعد مجمع.
ولی این همه ماجرا نیست.به ازای هر سهم 48 تومن هم سود قراره تقسیم بشه یعنی 1566*48=75165 که اگه اینو به 172818 تومن اضافه کنیم میشه 247986 تومان که سودی بیشتر از 20 درصد میشه.
بازم این تمام ماجرا نیست.
وقتی قیمت حق 18 تومن باشه قیمت سهم هم اصولا بایستی 118 تومن باشه یعنی 18 تومن به اضافه 100 تومن قیمت اسمی ولی الان قیمت سهم و 105 تومن نگه داشتن تا رو حق بازی کنن.یعنی بایستی 1566 تومن رو در 10 تومن دیگه ضرب کنید و 15660 تومن رو به 247986 هزار تومن اضافه که میشه 263000 و ...یعنی 193000 تومنم شده 263000 تومن یعنی بیش از 30 درصد.(البته حجمی که گفتم به عنوان مثال بود و تعداد سهام من این مقدار نیست)
البته دوستان باید توجه کنن که همه سهمها اینطوری نیستن و فقط سهمهای با فاند قوی اینطورین.
ورود به بورس رو هم به کسی توصیه نمیکنم چون کار پرریسکی هست.

تو این وضعیت خراب امروز 10 درصد سود برای پله اول پکویر شناسایی کردم.که پله های بعدی رو قطعا با سود بیشتر میفروشم.
و وساپا که 193 تومن خریده بودم امروز 102 تومن باز شد بعد افزایش سرمایه که با احتساب سود 48 تومنی و سهام جایزه برام در اومده 80 تومن تقریبا البته حق تقدم رو هنوز محاسبه نکردم چون هنوز باز نشده که اونم باز بشه باز قیمت تموم شدم میشه زیر 80 تومن.یعنی بیش از 20 درصدم اینجا تو سودم حالا وضعیت خرابه اگه یه هفته اوضاع خوب بشه شاید یه 10 درصد دیگه هم بیاد روش.
ولساپا هم قیمت تموم شده برام 360 تومنه که 105 تومن سود تصویب کردن(یعنی قیمت تمام شده 245 تومن بدون احتساب سود).و قیمت باز شدنش 275 هست البته هنوز باز نشده که حتی اگه تو این قیمتم باز بشه 20 درصد سود کردم.
خساپا خریم 168 تومن بود و هنوز میانگینم رو پایین نیاوردم ولی 48 تومن سود قطعیش هست و با ی پایین آوردن میانگین 1 روز قبل مجمع به سود حداقل 10 درصدی دارم.
حفاری و پاسارگاد هنوز فرصت تا مجامع هست.ش
شبندر خرید رو 114 و 111 تومن داشتم و هنوز با این سهم هستم.این
این سودا برای بدترین زمان بازار هست که اگه یکم بازار تکون بخوره قطعا سود خیلی بیشتری نصیبم میکنه.
حق رایانم که چند بار فروختم و خریدم هر بار یه 10 درصدی سود داده بهم و آخرین خریدمیم 140 هست که البته تا 122 تومنم اگه عجله نمیکردم میتونستم بخرم ، ببینیم با چه قیمتی باز میشه .:(

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خرید بیمه ملت 132 تومان عرضه اولیه و خرید اصلی امروز 138 تومان.درضمن در پست بالایی تعداد حق تقدم و سهام جایزه رو اشتباه نوشتم.یعنی 56.6 درصد از آورده نقدی و 46.4 درصد سود انباشته.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اوضاع بورس یعنی بیریخت تر از این هم شده بود؟؟؟:( 1ماه بگذره با این روند کاهشی که هست فکر کنم بتونیم تک نفری مثلا کله سهام یه پالایشگاه رو بخریم :lol:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اوضاع بورس یعنی بیریخت تر از این هم شده بود؟؟؟:( 1ماه بگذره با این روند کاهشی که هست فکر کنم بتونیم تک نفری مثلا کله سهام یه پالایشگاه رو بخریم :lol:
داشتم با آقا حجت عزیز چت میکردم ، بنده خدا کل سرمایه اش توی زایاد رفته زیر علامت سوال !!!!
ولی خب به نظرم کمی صبر کنه اوضاع بر میگرده

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من یه تعداد محدود خساپا خریده بودم اونم به سفارش کارگزارم هنوز توش موندم.الان هم رفت به مجمع ببینیم چقدر تقسیم سود میکنن.ایشالا که درست میشه ولی در کل اصل مهم اینه که نباید کل سرمایه رو تو یه سهم گذاشت باید تقسیمش کرد به چند تا سهم.حتی نباید کل سرمایه رو همشو تو بورس گذاشت.باید یه مقدار به ارز و سکه هم اختصاص داد . چون اکثر اوقات این دوتا ضد همدیگه عمل میکنن و اگه تو یکی رفتی تو ضرر تو یکی دیگه میری رو سود و جبران میشه.
ولی در کل بورس همینه ...مخصوصا که تو کشوری مثله ایران باشه...
داشتم با آقا حجت عزیز چت میکردم ، بنده خدا کل سرمایه اش توی زایاد رفته زیر علامت سوال !!!!
ولی خب به نظرم کمی صبر کنه اوضاع بر میگرده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من یه تعداد محدود خساپا خریده بودم اونم به سفارش کارگزارم هنوز توش موندم.الان هم رفت به مجمع ببینیم چقدر تقسیم سود میکنن.ایشالا که درست میشه ولی در کل اصل مهم اینه که نباید کل سرمایه رو تو یه سهم گذاشت باید تقسیمش کرد به چند تا سهم.حتی نباید کل سرمایه رو همشو تو بورس گذاشت.باید یه مقدار به ارز و سکه هم اختصاص داد . چون اکثر اوقات این دوتا ضد همدیگه عمل میکنن و اگه تو یکی رفتی تو ضرر تو یکی دیگه میری رو سود و جبران میشه.
ولی در کل بورس همینه ...مخصوصا که تو کشوری مثله ایران باشه...
نه نگفتم کل سرمایه اش رو رفت زیر سوال که !
اون مقداری که توی زامیاد بود رو گفتم ، حجت بیزینس منی که دومی هم داره :دی

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
نه نگفتم کل سرمایه اش رو رفت زیر سوال که !
اون مقداری که توی زامیاد بود رو گفتم ، حجت بیزینس منی که دومی هم داره :دی
والله تو این یکی دو سال اخیر که هر کاری کردیم فقط ضرر داشت و نهایتش هم دیگه سود بانکی و .... در اومده

از هرچی سرمایه گزاریه بدم اومده هر کاری میکنی میبینی یه سرش تو سیاست گیر کرده یعنی کل بازار خوابیده

جالب اینجاست من همیشه تو چند کار همزمان سرمایه میریزم و منتظر میمونم تا جع کنم

در بدترین شرایطی که گیر کردم در بدترین وضع حتی یکی دو ماه چیزی فروش نمیرفت یا شاید یک فصل کامل

اما وقتی پول میاد دیگه میاد و همه موارد با هم نقد میشه

دقیقا انگار یه پولی تزریق شد تو بازار

این زامیاد هم مطالباتش رو حساب کنیم 125 تومن به هر سهم باید پرداخت کنه اما سود امسال و 3 تا تک تومن پرداخت کرد سودی که اول سال 50 تومن پیشبینی کرده بود !

اگر پول زیادی داشتم که بتونم بیکار بزارم

حتما روی 60 تومن همشو خریداری میکردم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
"شبندر" هم گل کاشت

پالایش نفت بندر عباس که آخرین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 90 خود در تاریخ 27 خرداد ماه جاری را بطور خالص مبلغ 93 ریال سود اعلام نموده بود در گزارش عملکرد مالی و عملیاتی خود در سال مالی اخیر بطور خالص زیانی به مبلغ 446 ریال اعلام کرده است.

عرضه اولیه سهام "شبندر" از چهارم تیر ماه یعنی درست از چهار هفته قبل در بورس انجام و کشف شد که به رغم واکنش ها و انتقادهای فراوان به عملکرد این شرکت و سازمان خصوصی سازی، هیچ گاه مورد وثوق مسئولان قرار نگرفت.

گفتنی است سازمان خصوصی پیشتر نیز با عرضه اولیه سهام شرکت های حمل و نقل بین المللی خلیج فارس و ذوب آهن اصفهان و پس از آن اعلام تعدیل منفی سود برآوردی، به شدت اعتماد عمومی بازار سرمایه را تهدید کرده بود.

"شبندر" هم گل کاشت

واقعا باعث تاسف هست .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
برای سال 90 قبلا هم گفته بودن که احتمال تعدیل منفی هست .واسه همین با این قیمت 114 تومن عرضه شد.ولی به احتمال قوی یه تعدیل مثبت توپ واسه سال 91 اعلام میکنه تو گزارش سه ماهه.چون قبلا یه مقدار عظیمی بایستی به صندوق توسعه ملی کمک میکرد ولی الان که اصل 44 شده دیگه نیازی نیست به صندوق کمک کنه و در ضمن امسال میتونه ارزهای صادراتیش رو به قیمت بازار آزاد بفروشه که سال قبل این امکان وجود نداشت و تسعیر ارزی به قیمت 1226 تومن انجام میشد.
"شبندر" هم گل کاشت

پالایش نفت بندر عباس که آخرین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 90 خود در تاریخ 27 خرداد ماه جاری را بطور خالص مبلغ 93 ریال سود اعلام نموده بود در گزارش عملکرد مالی و عملیاتی خود در سال مالی اخیر بطور خالص زیانی به مبلغ 446 ریال اعلام کرده است.

عرضه اولیه سهام "شبندر" از چهارم تیر ماه یعنی درست از چهار هفته قبل در بورس انجام و کشف شد که به رغم واکنش ها و انتقادهای فراوان به عملکرد این شرکت و سازمان خصوصی سازی، هیچ گاه مورد وثوق مسئولان قرار نگرفت.

گفتنی است سازمان خصوصی پیشتر نیز با عرضه اولیه سهام شرکت های حمل و نقل بین المللی خلیج فارس و ذوب آهن اصفهان و پس از آن اعلام تعدیل منفی سود برآوردی، به شدت اعتماد عمومی بازار سرمایه را تهدید کرده بود.

"شبندر" هم گل کاشت

واقعا باعث تاسف هست .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ولساپای زیره 200 و حفاری در محدوده 150-170 به نظر فرصت خرید میان.دوستان بررسی کنند

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خساپا 40 تومن سود تقسیم کرد.قرار بود 5 تومن تقسیم کنه...:lol: با این حساب ولساپا هم یه تعدیل توپ میده ...

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ولساپای زیر 200 تومن دیگه بی انصافی هست .فکر نمیکنم دیگه زیر 200 بیاد.چون دیگه هم بازی حق تقدمش تموم شده ...هم فروشش نسبت به سه ماهه اول سال پیش بیشتر بوده و هم اینکه سود حاصل از فروش 6 ماهه سال 90 تو سال 91 شناسایی می شه.بدون احتساب سودی غیر منتظره ای که خساپا تقسیم کرده یه تعدیل 20 درصدی حتمی بود با این درصد تقسیم سود خساپا هم که دیگه وضعیت به مراتب بهتر میشه.در مورد حفاری هم خرید رو 170 تا 175 هم منطقی هست ولی فکر نکنم پایین تر بیاد مگه اینکه تغییری در اوضاع سیاسی پیش بیاد.

ولساپای زیره 200 و حفاری در محدوده 150-170 به نظر فرصت خرید میان.دوستان بررسی کنند

بالا