تو این وضعیت خراب امروز 10 درصد سود برای پله اول پکویر شناسایی کردم.که پله های بعدی رو قطعا با سود بیشتر میفروشم.
و وساپا که 193 تومن خریده بودم امروز 102 تومن باز شد بعد افزایش سرمایه که با احتساب سود 48 تومنی و سهام جایزه برام در اومده 80 تومن تقریبا البته حق تقدم رو هنوز محاسبه نکردم چون هنوز باز نشده که اونم باز بشه باز قیمت تموم شدم میشه زیر 80 تومن.یعنی بیش از 20 درصدم اینجا تو سودم حالا وضعیت خرابه اگه یه هفته اوضاع خوب بشه شاید یه 10 درصد دیگه هم بیاد روش.
ولساپا هم قیمت تموم شده برام 360 تومنه که 105 تومن سود تصویب کردن(یعنی قیمت تمام شده 245 تومن بدون احتساب سود).و قیمت باز شدنش 275 هست البته هنوز باز نشده که حتی اگه تو این قیمتم باز بشه 20 درصد سود کردم.
خساپا خریم 168 تومن بود و هنوز میانگینم رو پایین نیاوردم ولی 48 تومن سود قطعیش هست و با ی پایین آوردن میانگین 1 روز قبل مجمع به سود حداقل 10 درصدی دارم.
حفاری و پاسارگاد هنوز فرصت تا مجامع هست.ش
شبندر خرید رو 114 و 111 تومن داشتم و هنوز با این سهم هستم.این
این سودا برای بدترین زمان بازار هست که اگه یکم بازار تکون بخوره قطعا سود خیلی بیشتری نصیبم میکنه.
حق رایانم که چند بار فروختم و خریدم هر بار یه 10 درصدی سود داده بهم و آخرین خریدمیم 140 هست که البته تا 122 تومنم اگه عجله نمیکردم میتونستم بخرم ، ببینیم با چه قیمتی باز میشه .