سلام خدمت اساتید بورس
من خیلی علاقه مند به بازار بورس هستم
ولی اطلاعی از این بازار ندارم
میخواستم ببینم اگه با یه سرمایه اندک مثلا 200 300 تومان وارد بازار بورس بشم و به صورت تجربی یاد بگیرم بهتر نیست؟
توضیحات این تاپیک آموزش رو تقریبا خوندم
واسه یه آدم با توانایی معمولی در بورس جند درصد میشه ماهانه سود به دست بیاره
ممنون
روی سخنم با افرادی مثل این آقا است، که متوجه شرایط بسیار بحرانی و آتش بسیار خاطرناک زیر خاکستر نیستند، من از یک تالار حرفه ای تر بورس برای شما نقل قول می گذارم
هشدار این نظرانت نقل قول است)
بحث بر سر بودن یا نبودن این **** است و بس.دیگر مساله هسته ای ذره ای اهمیت ندارد.این داستان فقط ظاهر قضیه است و بهانه.نه فروش نفت داریم.نه فروش محصولات پتروشیمی.نه حق داریم پولشو بگیریم.نه حق داریم به جاش کالا یا طلا یا هر زهره مار دیگه.به فرض هم که حق داشتیم معامله نفت کنیم.کدوم بانک حق داشت پولش رو به م بده.
به فرض هم که چنین بانکی وجود داشت.کدوم بانک ما حق داره پولش رو بگیره.
بقیه این دیدگاه را اینجا بخوانید:
شایعات منتشر شده در تالار حافظ - برگه 226
سلام دوستان
بایکی از مسوولین سه ساعتی جلسه داشتیم- بدون هیچ غلو و بدبینی این مطلب عرض می کنم وضعیت بسیار بسیار دهشتناک است امیدوارم درک بفرمایید . و ۲۰ درصد خرابی اوضاع را بر اثر تحریم و ۸۰ درصد آن را سو تدبیر و عدم مدیریت است. و اصلا نباید انتظار معجزه داشته باشیم!
فقط یک اشاره به جلسه امروز می کنم: آیا اطلاع دارین سیلوهای گندم خالی شده و کشاورز ها هم گندمشون را به گاودارها می فروشن ؟؟!!! بخاطر گرانی و امکان عدم ورود کنجاله گاوها درحال خوردن گندمند!!!
و بخاطر این مساله باید گندم وارد کرد و باتحریم جدید امکان مبادله نفت با غلات وجود نداره!!!
امیدوارم اوضاع را با عمق وجودتون درک کنید!!!!!!!!!!!!!
هنوز اثرات تحریم نمایان نشده!!!
حالا سکه بشه دو میلیون و دلار ده هزار تومان !! اگر قحطی بیشتر بشه دلار یا سکه میخورین؟!!!
*********آموزش معاملات آتی سکه********** - صفحه 17
خب برادر من، مگر نمی بینی چی به سر خودروسازها اومد؟ بعد این سرایت می کنه به بانکی، بعد به....
من جدا با این شرایط پیشنهاد ورود به بورس را نمی دهم، ولی اگر اشتیاق دارید، بیاید سه ماه روی کاغذ معامله کنید، سهام بخرید و بفروشید، اگر ضرر کردید فقط روی کاغذه، اگر هم که سود کردید که در بورس بازه!!