• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان عزیز
سجاد جان خوبی؟ چه خبرا ؟ چکار کردی؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام میلاد خان.آقا نبودین اینجا ما هم تنهایی واسه خودمون کامنت میذاشتیم. .هیچی اوضاع خرابه میبینین که.:) وساپا رو دیدین نامردا چیکار کردن...من دیروز رو 105 ردش کردم رفت نصفشو امروز رو 101 تومن سوار شدم فردا هم فکر کنم اول صبح تا 97 تومن بیاد نصفشم فردا برمیدارم.
سلام دوستان عزیز
سجاد جان خوبی؟ چه خبرا ؟ چکار کردی؟

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام میلاد خان.آقا نبودین اینجا ما هم تنهایی واسه خودمون کامنت میذاشتیم. .هیچی اوضاع خرابه میبینین که.:) وساپا رو دیدین نامردا چیکار کردن...من دیروز رو 105 ردش کردم رفت نصفشو امروز رو 101 تومن سوار شدم فردا هم فکر کنم اول صبح تا 97 تومن بیاد نصفشم فردا برمیدارم.
کار خوبی کردی
خوشا به حال شما با این همه پشتکار
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی
همگروهای وساپا هم منفی بودن این یه دلیل
دوم اینکه چون پوشش تقریبا خوبی داده راه رو باز کردن تا سهم های مفتو جمع کنن ( حقوقی ها به این سود نیاز دارن)
سوم اینکه تاثیر کمی هم از جو حاکم بر بورس گرفته
ولی درست میشه وبه حالت عادی برمیگرده
مدیران درستی نداره همشون سیاست کثیفن و فقط خودشون مهم هستن وگرنه با رشد قیمتها این سهم ارزشش باید حد اقل 2برابر میشد ولی ........

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
برای شما هم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.واقعا آدم نمیدونه چی بگه هفته پیش باید سهمو باز میکردن بعد اومدن گزارش که نکردن.با اون اوضاع خوبی که هفته پیش سایپا داشت و صف خرید بود حتما بالای 120 تومن باز میشد.نگه داشتن تو یه روز منفی باز کردن که هم تعدیلش بسوزه و سهمو مفت از چنگ سهامدارای حقیقی بیچاره دربیارن...حقم امروز صبر کردن وقتی خود سهم صف فروش شد بازش کردن.واقعا مملکت افتاده دست یه عده دزد و هرکاریم میکنن کسی کارشون نداره... حالا من سودمو کردم هرچند میتونست بیشتر باشه ولی اونایی که به قیمتای بالا خریده بودن همشون امیدشون به بازگشایی بعد از این تعدیل بود که ...
کار خوبی کردی
خوشا به حال شما با این همه پشتکار
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی
همگروهای وساپا هم منفی بودن این یه دلیل
دوم اینکه چون پوشش تقریبا خوبی داده راه رو باز کردن تا سهم های مفتو جمع کنن ( حقوقی ها به این سود نیاز دارن)
سوم اینکه تاثیر کمی هم از جو حاکم بر بورس گرفته
ولی درست میشه وبه حالت عادی برمیگرده
مدیران درستی نداره همشون سیاست کثیفن و فقط خودشون مهم هستن وگرنه با رشد قیمتها این سهم ارزشش باید حد اقل 2برابر میشد ولی ........

ammmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من یک سوالی برام پیش اومده اگر کسی می دونه خواهشا من راهنمایی کنه ممنون
این قیمت پایانی رو چه طور محاسبه می کنن و می نویسن ؟ چون اغلب با آخرین قیمت تفاوت داره

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت اساتید بورس
من خیلی علاقه مند به بازار بورس هستم
ولی اطلاعی از این بازار ندارم
میخواستم ببینم اگه با یه سرمایه اندک مثلا 200 300 تومان وارد بازار بورس بشم و به صورت تجربی یاد بگیرم بهتر نیست؟
توضیحات این تاپیک آموزش رو تقریبا خوندم
واسه یه آدم با توانایی معمولی در بورس جند درصد میشه ماهانه سود به دست بیاره
ممنون

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست گلم من البته جزو اساتید نیستم و تازه کارم ولی فعلا صلاح نیست بیای تو بازار بورس.با 200 300 تومنم(اگه منظورتون 200 هزار تومن هست) فکر کنم کارمزدی که باید به کارگزار بدی بیشتر از سودت باشه(البته اگه بتونی سود کنی) ولی یادگیریش خوبه شروع به یادگیری کن و چند تا سهم قوی رو زیر نظر بگیر و رفتاراشون رو تو شرایط مختلف بررسی کن تا اگر اوضاع درست شد واد بورس بشید.
سلام خدمت اساتید بورس
میخواستم ببینم اگه با یه سرمایه اندک مثلا 200 300 تومان وارد بازار بورس بشم و به صورت تجربی یاد بگیرم بهتر نیست؟
ممنون

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان من توصیه ای به خرید یا فروش ندارم . و فقط نظر شخصی خودم رو میگم که ممکنه درست هم نباشه .

بنظرم صنایعی مثل خودرو و سیمان نمیتونند پیشرو باشند . ممکنه مثلا نوسان 10 یا 15 درصدی بدن یا یه سهم توشون توی یکسال 50% بده ولی صنایع پیشرویی نیستند . بهتره بگردید و از بین صنایع برتر سهم انتخاب کنید صنایعی مثل آی تی و پتروشیمی .

اینجا جمع شدیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و همه سود کنیم . در خرید سهام خیلی دقت کنید . مخصوصا با این تحریمها و رخنه گروه انحرافی در سایپا این شرکت و زیرگروه هاش خطر ناک شدند . بیشتر دقت کنید .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
البته بازار که خراب باشه فرقی نمیکنه خشک و تر با هم میسوزن.الان پارسان رو ببینین به چه روزی انداختن.
اینجا جمع شدیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و همه سود کنیم . در خرید سهام خیلی دقت کنید . مخصوصا با این تحریمها و رخنه گروه انحرافی در سایپا این شرکت و زیرگروه هاش خطر ناک شدند . بیشتر دقت کنید .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
تو این بازار خراب بهترین روش نوسانگیری روزانه هست خرید تو منفی کامل و فروش تو قیمت صفر یا مثبت.اگه دوستان مایل باشن و همکاری کنن همون لحظه که میخریم یا میفروشیم اینجا اعلام کنیم.
خواهشا یکم جسارت داشته باشین و نگران این نباشین که دیگران از ضرر و زیان شما آگاه میشن یا ممکنه مثلا آبروتون بره و از این حرفا .خواهشا این فکرا رو بریزین دور .
فقط بازم تاکید میکنم همون لحظه که خرید میکنین یا میفروشین اینجا اعلام کنید.
اگه هم کسی همکاری نکرد منم بی خیال میشم و کامنت نمیذارم.
مزیت این روش اینه که هر کدومومون تو این مدت با یه سهم بودیم و بازیاش دستمون اومده و تقریبا بهش واردیم ولی تو بقیه سهمها ممکنه یه موقعیتی وجود داشته باشه که به علت آشنا نبودن با سهم یه موقعیت طلایی رو از دست بدیم.پس این روش باعث میشه که بتونیم رو سهمهایی که برامون آشنا نیستن هم ترید کنیم.
اینم اولین کامنت از خودم در این ارتباط
من وساپا رو رو 101 تومن و 99 تومن خریدم اینجا هم اعلام کردم(پست 747). فردا رو 105 یا 106 تومن میفروشم، البته اگه به اون قیمتا برسه.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
سلام خدمت اساتید بورس
ممنون

روی سخنم با افرادی مثل این آقا است، که متوجه شرایط بسیار بحرانی و آتش بسیار خاطرناک زیر خاکستر نیستند، من از یک تالار حرفه ای تر بورس برای شما نقل قول می گذارم:( هشدار این نظرانت نقل قول است)

بحث بر سر بودن یا نبودن این **** است و بس.دیگر مساله هسته ای ذره ای اهمیت ندارد.این داستان فقط ظاهر قضیه است و بهانه.نه فروش نفت داریم.نه فروش محصولات پتروشیمی.نه حق داریم پولشو بگیریم.نه حق داریم به جاش کالا یا طلا یا هر زهره مار دیگه.به فرض هم که حق داشتیم معامله نفت کنیم.کدوم بانک حق داشت پولش رو به م بده.
به فرض هم که چنین بانکی وجود داشت.کدوم بانک ما حق داره پولش رو بگیره.

بقیه این دیدگاه را اینجا بخوانید:

شایعات منتشر شده در تالار حافظ - برگه 226

سلام دوستان

بایکی از مسوولین سه ساعتی جلسه داشتیم- بدون هیچ غلو و بدبینی این مطلب عرض می کنم وضعیت بسیار بسیار دهشتناک است امیدوارم درک بفرمایید . و ۲۰ درصد خرابی اوضاع را بر اثر تحریم و ۸۰ درصد آن را سو تدبیر و عدم مدیریت است. و اصلا نباید انتظار معجزه داشته باشیم!
فقط یک اشاره به جلسه امروز می کنم: آیا اطلاع دارین سیلوهای گندم خالی شده و کشاورز ها هم گندمشون را به گاودارها می فروشن ؟؟!!! بخاطر گرانی و امکان عدم ورود کنجاله گاوها درحال خوردن گندمند!!!

و بخاطر این مساله باید گندم وارد کرد و باتحریم جدید امکان مبادله نفت با غلات وجود نداره!!!

امیدوارم اوضاع را با عمق وجودتون درک کنید!!!!!!!!!!!!!

هنوز اثرات تحریم نمایان نشده!!!

حالا سکه بشه دو میلیون و دلار ده هزار تومان !! اگر قحطی بیشتر بشه دلار یا سکه میخورین؟!!!

*********آموزش معاملات آتی سکه********** - صفحه 17

خب برادر من، مگر نمی بینی چی به سر خودروسازها اومد؟ بعد این سرایت می کنه به بانکی، بعد به....

من جدا با این شرایط پیشنهاد ورود به بورس را نمی دهم، ولی اگر اشتیاق دارید، بیاید سه ماه روی کاغذ معامله کنید، سهام بخرید و بفروشید، اگر ضرر کردید فقط روی کاغذه، اگر هم که سود کردید که در بورس بازه!!

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
خنده بازار:

امام جمعه خرم اباد سید احمد میرعمادی اعلام کرد: مرغ همان پرنده ای است که نا فرمانی حضرت نوح پیامبر خدا را کرد که خدا بال پرواز کردن را از او گرفت، به نظر من خوردن گوشت مرغ مکروه می باشد. مخصوصا زمانی که دین اسلام با خطر کفار مواجه شود! که دیگر حرام بودن ان قطعی است.

خدایا نگاه کن، لباس روحانیت توی این مملکت که یک روزی تن کسانی مثل آقای خویی بود که چون با ولایت موافق نبوند به حاشیه رفتند و حالا تن چه کسانی رفته!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خنده بازار:

امام جمعه خرم اباد سید احمد میرعمادی اعلام کرد: مرغ همان پرنده ای است که نا فرمانی حضرت نوح پیامبر خدا را کرد که خدا بال پرواز کردن را از او گرفت، به نظر من خوردن گوشت مرغ مکروه می باشد. مخصوصا زمانی که دین اسلام با خطر کفار مواجه شود! که دیگر حرام بودن ان قطعی است.

خدایا نگاه کن، لباس روحانیت توی این مملکت که یک روزی تن کسانی مثل آقای خویی بود که چون با ولایت موافق نبوند به حاشیه رفتند و حالا تن چه کسانی رفته!!

اگه نوح بیخیال یه قلم جنس , یعنی خر , توی کشتیش شده بود , الان این بابا اینجا نبود این حرفارو بزنه.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یک صحبت دوستانه از طرف من به همه دوستان فعال در بورس و ارز و طلا و....
چند پست بالاتر،پست آقای دماوندیه رو چند بار بخونید تا عمق مطلب رو درک کنید.
خدایی نکرده از جزو افراد" اکثرهم لایعقلون" در آینده نباشیم.
امروز مسایل زیادی برام روشن شد.تا امروز خودم رو زدم به کوری
من سعی میکنم فعالیت اقتصادی در بازارهای سکه و دلار رو قطع کنم و دنبال مطالب دیگه ای (survival ), بجز سود در دلار و سکه باشم.
امیدوارم خدا عاقبتمون رو بخیر کنه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
حدود دو ماه پیش همینچا به دوستان سهام گروه قند و شکر رو پیشنهاد دادم و البته ذکر کردم با توجه به جوانب گروه و تحلیل خودشون اگر سلاح دوسنستن خرید کنن
شکر خدا تو این چند وقت این گروه از خجالت سهامدارانش در اومد و در اصل دو طرفه سود رسوند به سهامدارانش - هم سود در این سهام و هم جلوگیری از ضرر در سهام گروههای دیگر که ممکن بود خریداری گردند
در اصل در این بازار خراب که هر روز دامنه تحریمها بشتر میشه این گروه از معدود گروههاییست که منتفع میشه از این شرایط

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام به نظرتون الان که قیمتها پایینه و تقریبا کف خرید مناسب هست اگه آره چه سهمی

بالا