• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نحوه عملکرد اختیار فروش رو گفتم و با توجه به قیمت روزانه سهم میزان سود و ... فرق داره . اگر دنبال 20% فیکس و تضمینی هستید بهتره اوراق مشارکت بخرید . یا یه صندوق سرمایه گذاری هست ( فکر کنم رفاه باشه ) که 20% تضمین شده میده .
سهام هم اصلا نمیشه گفت چقدر سود میده ممکنه 100% سود بده یا 50% ضرر . بستگی به سهم و وضعیت بازار و ... داره

این صندوق های سرمایه گذاری ممکنه یوهو نتونن خوب عمل کنن و اصل پولت از بین بره ؟ یا این که اصل پولت تضمین شدست فقط ممکنه سوددهی کم و زیاد بشه.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
فقط یک سوال. این اختیار فروش دوره داره ؟ مثلا باید تمدید بشه ؟

مثلا طبق مثال شما فرض کنید من اختیار فروش سهام کرمانشاه رو میخرم و شرکت پارسیان تعهد میکنه که در پایان اردیبهشت 92 سهام رو از من 4800 بخره.
حالا قرض کنید ما به اون تاریخ رسیدیم و من سهام رو نگه داشتم.

اما مثلا بعد از مدتی مثلا تیر 92 ارزش سهام افت کرد و من به ضرر برخورد کردم. ایا باز هم شرکت پارسیان سهام رو از من 4800 میخره ؟

این اختیار فروش فقط در پایان اردیبهشت 92 میتونه اعمال بشه . یعنی قبلش قابلیت اعمال نداره و بعدش هم دیگه چه استفاده شده باشه چه نشده باشه سوخت میشه .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
این صندوق های سرمایه گذاری ممکنه یوهو نتونن خوب عمل کنن و اصل پولت از بین بره ؟ یا این که اصل پولت تضمین شدست فقط ممکنه سوددهی کم و زیاد بشه.

صندوقی که تضمین کرده مثل اوراق مشارکت میمونه اگر ضرر هم کنه 20% رو ( به جز هزینه نشر و ابطال ) + اصل پولتون میده و اگر وضع بورس خوب شد که احتمالا بیشتر هم میده .

فقط وقتی واحد های صندوق رو خریدید حتما ماهانه لیست خرید و فروش سهام صندوق رو هم بگیرید و ببینید چی خریده و چی فروخته . اینطوری هم ریسک نکردید و هم با بورس بیشتر آشنا میشید .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صندوقی که تضمین کرده مثل اوراق مشارکت میمونه اگر ضرر هم کنه 20% رو ( به جز هزینه نشر و ابطال ) + اصل پولتون میده و اگر وضع بورس خوب شد که احتمالا بیشتر هم میده .

فقط وقتی واحد های صندوق رو خریدید حتما ماهانه لیست خرید و فروش سهام صندوق رو هم بگیرید و ببینید چی خریده و چی فروخته . اینطوری هم ریسک نکردید و هم با بورس بیشتر آشنا میشید .

این صندوق ها اصلا قابل اعتماد هستند ؟ شما مورد خاصی رو پیشنهاد میدید ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
این صندوق ها اصلا قابل اعتماد هستند ؟ شما مورد خاصی رو پیشنهاد میدید ؟

جواب شما در همون پستی که نقل قول کردید هست .
به این سایت و خود صندوقها هم میتونید مراجعه کنید و دقیقتر ازشون پرس و جو کنید :

فهرست صندوقهای سرمایه گذاری

ضمنا هیچ توصیه ای بر خرید و یا فروش ندارم . و فقط در حد توانم راهنمائی میکنم .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اینطور که شنیدم سایت بورس هم هک شده بوده . البته الان درست شده :

da5e0b63ef60.jpg

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
هشدار

دوستانی که فملی دارند و یا میخوان بخرن کمی دقت کنند . با اینکه یک سهم عالی هست و قیمتش هم مناسبه ولی دچار یک ریسک بزرگ شده .
مدیر عاملش رو عوض کردند . به جای سعد محمدی پوستین دوز رو آوردند . و پوستین دوز هم ظاهرا جزو جریان انحرافی هست . و همون کسی که سایپا رو به خاک سیاه نشونده .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
شبندر اومد و دوباره داره بازار رو بر میگردونه.
میانگین خریدم 112 تومنه امروز رو 157 تومن 56 میلیون صف خرید بستن.
قابل توجه دوستانی که میگفتن همش الکیه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
شاخص داره به مدار 25000 واحدی بر میگرده .
کسی فرمول بالا و پایین اومدن شاخص رو میدونه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
به نظرتون کدوم سهام با توجه به شرایط فعلی تا 6 ماه دیگه 20-25 درصد سود میده ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
به نظر من سهام پالایشگاهی و پتروشیمی.
مثلا شبندر که یک سهم پالایشگاهی هست زیر نظرش بگیرین شاید خیلی خیلی بیشتر سود بده برای من که تو یکماه بیشتر از 50 درصد سود داده و قیمتشم حالا حالا ها جا داره که بالا بره.فقط اینو میگم که چند تا ایراد تو صورتهای مالیش هست فقط اگه یکی از اونها که مربوط به بدهی به صندوق توسعه ملی هست رفع بشه سود 80 تومنی میسازه و این یعنی قیمتی حداقل برابر با قیمت شبریز.
به علت خصوصی سازی پالایشگاه نباید بعد از این به صندوق توسعه ملی کمک کند ولی تو صورتهای مالی اینو اعمال نکردن و اگه رفعش کنن قیمت سهم چند برابر میشه.
در ضمن 1 ماه پیشم یکی از موارد دیگه مربوط به صورتهای مالیش رو اصلاح کردن که زیان 44 تومنیش تبدیل شد به سود 4 تومنی اونم تو یک هفته ...البته بایستی دیدتون رو این سهم بلند مدت باشه .دیگه تصمیم گیری نهایی با خودته منم هیچ توصیه ای برای خرید و فروش بهت نمیکنم فقط روش فکر کن و اگه سود کردی ما رو هم دعا کن .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
من اولین معامله بورسی خودم انجام دادم خرید شراز در 409 تومان و فعلا هم فروشنده نیستم خرید شیرینی بود ...از خرید سغرب و فولاد مبارکه هم جا موندم...راستی شخارک رو یه نظر روش داشته باشین

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
همین امروز خریدی؟شبندرم خیلی عالیه در نظر داشته باش.مطمئن باش اگه اون بندی که گفتم اصلاح بشه قیمتش چند برابر میشه.ولی ممکنه زمان ببره.
من اولین معامله بورسی خودم انجام دادم خرید شراز در 409 تومان و فعلا هم فروشنده نیستم خرید شیرینی بود ...از خرید سغرب و فولاد مبارکه هم جا موندم...راستی شخارک رو یه نظر روش داشته باشین

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
به نظر من سهام پالایشگاهی و پتروشیمی.
مثلا شبندر که یک سهم پالایشگاهی هست زیر نظرش بگیرین شاید خیلی خیلی بیشتر سود بده برای من که تو یکماه بیشتر از 50 درصد سود داده و قیمتشم حالا حالا ها جا داره که بالا بره.فقط اینو میگم که چند تا ایراد تو صورتهای مالیش هست فقط اگه یکی از اونها که مربوط به بدهی به صندوق توسعه ملی هست رفع بشه سود 80 تومنی میسازه و این یعنی قیمتی حداقل برابر با قیمت شبریز.
به علت خصوصی سازی پالایشگاه نباید بعد از این به صندوق توسعه ملی کمک کند ولی تو صورتهای مالی اینو اعمال نکردن و اگه رفعش کنن قیمت سهم چند برابر میشه.
در ضمن 1 ماه پیشم یکی از موارد دیگه مربوط به صورتهای مالیش رو اصلاح کردن که زیان 44 تومنیش تبدیل شد به سود 4 تومنی اونم تو یک هفته ...البته بایستی دیدتون رو این سهم بلند مدت باشه .دیگه تصمیم گیری نهایی با خودته منم هیچ توصیه ای برای خرید و فروش بهت نمیکنم فقط روش فکر کن و اگه سود کردی ما رو هم دعا کن .

ممنون از لطفتون
پس من الان حدود 10 میلیونی دارم برای سرمایه گزاری
به نظرتون همه رو بدم همین سهام شبندر ؟
هزینه ی کارگزاریش چقدر میشه ؟

ممنون

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نه دوست عزیز من همچین چیزی بهتون نگفتم .
گفتم خودتون فکر کنید و تصمیم بگیرید در ضمن 26 میلیون صف خرید داره گمان نکنم بتونین تو این قیمتا بخرین.
امروزم شبندر یه 4 درصد دیگه خورد.
هزینه کارگزاری نیم درصد هنگام خرید و 1.5 درصد موقع فروش هست.
ممنون از لطفتون

ممنون

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام بر جمع
اقا ما تازه میخوایم وارد بورس بشیم یه توضیح کلی یکی میده دیگه 54 صفحه رو نخونیم !
مرسی

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
فارس گزارش می‌دهد

رکورد جدید در بورس ثبت شد/ صعود شاخص به 25 هزار و 384 واحد

خبرگزاری فارس: امروز هم روند صعودی شاخص بورس برای پانزدهمین روزکاری متوالی با افزایش 329 واحدی تکرار شد تا این متغیر مهم برای نخستین بار در سال جاری رکورد افزایش بیش از 320 واحدی طی دو روز را به ثبت برساند.

13900929111038_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، جو روانی مثبت بازار سهام و تمایل به خرید هر چند کوتاه مدت سرمایه گذاران امروز با چنان شدتی همراه بود که نه تنها اکثر سرمایه گذاران حقیقی فروشنده سهام در روزها و هفته های گذشته را پشیمان کرد بلکه موجب شد تا رکورد تازه ای برای شاخص بورس طی سال جاری به ثبت برسد.
براساس این گزارش، در ادامه روند صعودی قیمت سهام اکثر شرکت ها امروز هم اکثر شرکت های بزرگ با صف خرید و رشد 4 درصدی قیمت هرسهم مورد اقبال سرمایه گذاران واقع شدند حتی شرکت مخابرات که در یکی دو ماه اخیر شاهد کاهش هر چند اندک بهای سهام بود، امروز به جمع مثبت های بورس پیوست تا روند صعودی شاخص بورس شتابان تر از روزهای پیش شود.
در این میان فقط بانک تجارت بود که با کاهش 6 درصدی هر سهم 34 واحد بر شاخص اثر منفی گذاشت.اما با افزایش قیمت هر سهم و اثر 46 تا 15 واحدی شرکت های فولادی مبارکه و خوزستان، دو قلوهای چادرملو و گل گهر، پالایشگاه بندرعباس ، سرمایه گذاری غدیر، ملی مس، بانک ملت و مخابرات ، دماسنج بازار سهام به مانند دیروز بیش از 320 واحد پرش کرد و با 329 واحد رشد به عدد 25 هزار 384 واحدی رسید.
با این رشد که پانزدهمین روز متوالی صعود این متغیر مهم بازار سهام بود، برای نخستین بار در سال جاری شاخص طی دو روز موفق به ثبت رشد بیش از 320 واحدی ارقام شد تا قادر به تثبیت کردن بیشتر کانال 25 هزار واحدی خود شود.
از سوی دیگر ارزش روز بازار سهام هم که طی سال جاری از 135 هزار میلیارد تومان به حدود 109 میلیارد تومان تنزل یافته بود به علت رشد بهای هر سهم اغلب شرکت های بزرگ به 115 هزار میلیارد تومان رسید تا این متغیر مهم هم موفق به جبران بخشی از ارزش از دست رفته شود.
آمار پایانی معاملات هم از بهبود حکایت دارند بطوریکه بیش از 230 میلیون سهم به ارزش 59.3 میلیارد تومان داد و ستد شد تا برای مدتی هم که شده معاملات روزانه 20 تا 30 میلیارد تومانی هفته های گذشته فراموش شود. بیشترین حجم معاملات هم به سه شرکت فولاد مبارکه ، نفت وگاز پارسیان و سرمایه گذاری غدیر با بیش از 7.8 ، 6 و 3.4 میلیارد تومان تعلق داشت.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام داداش
چیکار کردی ؟
ممنون از لطفتون

ممنون

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
امروز 121 میلیار ارزش معاملات بود. مقاومت 25500 هم با اقتدار و با حجم بالا شکسته شد و تا 25659 رفت بالا.
کاش که این روند تا یه مدت ادامه پیدا کنه.

بالا