• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
زیان امروز 0.26% نسبت به ارزش پورتفوی دیروز
bav3_154fs759111.gif

این 1 میلیون و 2 میلیون و 3 میلیون چرا تبدیل شده به مقاومت ذهنی نمیدونم
ugly_paranoid.gif

مثل دلار 10 تومنی ، 20 تومنی ، 30 تومنی !
از 10 که 15 شد مردم عادی رفتار میکردن ولی 50 درصد افزایش پیدا کرده بود !
ولی از 20 که 30 بخواد بشه همه ترسیدن ! اما اینم همون 50% افزایشه !
فرق 10 به 15 ، با 20 به 30 چیه نمیدونم !
اما این اعداد عجیب غریب ذهنی مردم باید عملی بشه !

* با فیبو کاری ندارم که چرا همیییییشه معتبره ! شاید چون خیلیا از این ابزار استفاده میکنن یا شاید به خاطر اینکه اعداد فیبو ساز (!) همونایی هستن که مارو ساختن یا همونایی که فیبو رو برای ما ساختن ، همونا مارو ساختن !
الان دولت در حقیقت با **** خلقت در حال جنگه که غیر ممکن ، فرسایشی و بی احترامی به اصوله [emoji14] . حالا میان این جنگ رو با اختلال هسته کنترل ارز ، بستن بعضی از نماد ها و ... اجرا میکنن که یا برای مدتی بازار همین مدلی هیجانی و خنثی عمل میکنه ویا گزینه دیگه یعنی اصلاح اتفاق میوفته که با چنگ و دندون دولت میخواد خنثی عمل بکنه !
مشاهده پیوست 1191379مشاهده پیوست 1191380مشاهده پیوست 1191381مشاهده پیوست 1191382
مشاهده پیوست 1191383
اینم شده مثل اونس جهانی ...
اونجا هم منتظر شکسته شدن مقاومت دومیلیونی هستن، باید دید بورس ایران زودتر میتونه خودشو بالای ۲میلیون تثبیت کنه یا اونس جهانی ...

پ‌ن: البته با این تفاوت که اونس اگه دومیلیون رو رد کنه قرار نیست اوج بگیره، و رشدش و ریزشش مثل زمانی که زیر ۲میلیون بوده خواهد بود، ولی واسه بورس قضیه فرق داره و همه منتظر پرواز هستن :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان وضعیت شستا رو چجوری می بینید؟
تا این لحظه دویست میلیون جابجا شده ، داره صفش می شکنه
اصلاحیه: صف شکست. خخخ.
اصلاحیه دوم: صف شد دوباره
فکر می کنم دیگه کم کم باید به انتظار اصلاحی تو کار شستا باشیم

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تا همین لحظه نزدیک سه برابر میانگین روزانه خودش معامله شده !!!!!!!

نوسانات به شدت شدید ! یهو ریخت ، باز جمع شد ، صف خریدسنگین شد ، صف خرید ریخت ، دوباره شد ، دوباره ریخت ، در حال حاضر دوباره شد
nanu.gif

داده های قدیمی که نداریم تکنیکال بررسی بکنیم
صورت های مالیشم مگه میشه بررسی کرد اینقدر بزرگه !
ugly_paranoid.gif

نسبت های مالی هم که برای این شرکت معنی نداره

این شرکت هیچیش دست ما نیست که بخوایم پیش بینی بکنیم تازه خدا هم نمیتونه آینده این سهم رو تشخیص بده ، بنابراین :
اول دولت ، دوم خدا
s199.gif
!!!

من یکم گرفتم ، بعد از پایان زمان بازار ، یه چای میریزم این سهم رو تشویق میکنم بره بالا
3z9jamu.gif
آدرنالین خونم بالا بره

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شایعاتی هست از اینکه خساپا از ای تی اف حذف بشه نمیدونم چقدر معتبر باشه ولی به نظرم احتیاط کنید.
حذف شد بله بخاطر همین من خریدم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شعار من:

هر سهم شستا= ۱ دلار

تا اون موقع فقط اضافه میکنم..[emoji2]
تا همین لحظه نزدیک سه برابر میانگین روزانه خودش معامله شده !!!!!!!

نوسانات به شدت شدید ! یهو ریخت ، باز جمع شد ، صف خریدسنگین شد ، صف خرید ریخت ، دوباره شد ، دوباره ریخت ، در حال حاضر دوباره شد
nanu.gif

داده های قدیمی که نداریم تکنیکال بررسی بکنیم
صورت های مالیشم مگه میشه بررسی کرد اینقدر بزرگه !
ugly_paranoid.gif

نسبت های مالی هم که برای این شرکت معنی نداره

این شرکت هیچیش دست ما نیست که بخوایم پیش بینی بکنیم تازه خدا هم نمیتونه آینده این سهم رو تشخیص بده ، بنابراین :
اول دولت ، دوم خدا
s199.gif
!!!

من یکم گرفتم ، بعد از پایان زمان بازار ، یه چای میریزم این سهم رو تشویق میکنم بره بالا
3z9jamu.gif
آدرنالین خونم بالا بره

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اصلاحیه دوم: صف شد دوباره
فکر می کنم دیگه کم کم باید به انتظار اصلاحی تو کار شستا باشیم
به نظر من که یکی از مطمئن‌ترین نمادهای بورس هست
و مادر خیلی از سهم‌ها محسوب میشه ...
شستا مالک nدرصد نمادهای زیره :
۱۰درصد حکشتی
۸۷درصد صبا
۳۶درصد تاپیکو
۵۶درصد ذوب
۵۱درصد ساوان
۴درصد وبملت
۸۵درصد سیتا
هست.
و تو تحلیل‌ها قیمت بین ۲۰ تا ۳۰هزار براش پیش‌بینی میشه. هرچند در مقاطعی اصلاح هم خواهد داشت و قرار نیست یه فرمون همیشه مثبت۵ باشه ...

پ‌ن: درحال حاضر جبران بار کل منفی‌های روزانه سبد من، روی دوش شستاست، و همه رو میشوره میبره ...
ولی وای به حال روزی که شستا منفی بشه ... [emoji16]

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
منم اگه شستا و وغدیر نبودن حسابی تو ضرر میرفتم..البته سمگاهم چند روزه داره مثبت ده بهم میده
شستا مالک nدرصد نمادهای زیره :
۱۰درصد حکشتی
۸۷درصد صبا
۳۶درصد تاپیکو
۵۶درصد ذوب
۵۱درصد ساوان
۴درصد وبملت
۸۵درصد سیتا
هست.
و تو تحلیل‌ها قیمت بین ۲۰ تا ۳۰هزار براش پیش‌بینی میشه. هرچند در مقاطعی اصلاح هم خواهد داشت و قرار نیست یه فرمون همیشه مثبت۵ باشه ...

پ‌ن: درحال حاضر جبران بار کل منفی‌های روزانه سبد من، روی دوش شستاست، و همه رو میشوره میبره ...
ولی وای به حال روزی که شستا منفی بشه ... [emoji16]

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شعار من:

هر سهم شستا= ۱ دلار

تا اون موقع فقط اضافه میکنم..[emoji2]
بلند مدت این شرکت دقیقا مثل شرکت های همراه و خیلی شرکت های با ارزش دیگست . نوسانات مقطعی داره ولی همیشه روند روبه رشدی خواهد داشت ، اینو تضمین میدم !
همیییییشه رشد میکنه
حالا نه فقط مثبت 5 مثبت 5 ، اصلاح کرد نوش جونش ، وقتی سهمی با ارزشه ، اصلاحم بکنه رشد بیشتری رو هدف قرار میده
ولی من بازم فکر میکنم حالا حالا ها مثبت 5 باشه ! اینجوری که پشت سهم هستش خیلی مهمه !

اصلا شستا خوده ایرانه !
بعضی جاها شستا مستقیم سرمایه نداره ولی غیر مستقیم داره...
شما واقعا هر جایی دست بزاری به نوعی با سازمان تامین اجتماعی گره خورده !
غول ترین شرکت
کارای اصولی
سرمایه گذاری های دقیق

منطقی هم هست ! تامین اجتماعی با چند میلیون ایرانی طرفه ! 10 تا کلاهک هسته ای هم وسط تهران بترکه ، جدای از اینکه منم باهاش میترکم :p ، شستا ته تهش 30% اصلاح بکنه:rolleyes:

نظر شخصیم ، شستا باید توی هر پورتفویی باشه ، مثل همراه ! همراه و شستا باید سهم های بیمه شده هر سبدی باشن ، نه اینکه الان همراه بخرید ، هروقت احساس کردید قیمتش خوبه بگیرید ! این دوتا سهم از کم ریسک ترین سهم ها هستن ، همراه بوده ، شستا هم میشه ! روز مبادایی سبدتون باید باشه
ugly29.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخدا کمتر از 10 تومن فقط شستا دارم ، اینطوری تعریف میکنم رو حساب این نزارید میخوام سهم رشد بکنه
tiredugly.gif

باید از دامداری و گاوام تعریف بکنم
ugly_devil.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید در بین بانکی ها نظرتون راجع به وپاسار (بانک پاسارگاد) و وسپه (بانک سپه) برای 6 ماه آینده چیه ؟

اصلا شستا خوده ایرانه !

چطور بخریم با این صف خرید پر و صف فروش خالی !
Untitled.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اینم شده مثل اونس جهانی ...
اونجا هم منتظر شکسته شدن مقاومت دومیلیونی هستن، باید دید بورس ایران زودتر میتونه خودشو بالای ۲میلیون تثبیت کنه یا اونس جهانی ...

پ‌ن: البته با این تفاوت که اونس اگه دومیلیون رو رد کنه قرار نیست اوج بگیره، و رشدش و ریزشش مثل زمانی که زیر ۲میلیون بوده خواهد بود، ولی واسه بورس قضیه فرق داره و همه منتظر پرواز هستن :)

درسته
البته اونس باید 2 هزار رو رد کنه;)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اساتید در بین بانکی ها نظرتون راجع به وپاسار (بانک پاسارگاد) و وسپه (بانک سپه) برای 6 ماه آینده چیه ؟

مشاهده پیوست 1191395
در مورد بانکی نظری ندارم . البته استاد نیستم
s199.gif

در مورد شستا گاهی اوقات یهو صف خرید میریزه و معاملات حتی تا منفی 3 یا حتی 5 هم میره !
امروز همینطوری شد
باید پا سیستم یا گوشی باشی ، سریع سفارش بزنی
البته به شرطی که هنگی هسته و مشکل کارگزاری پیش نیاد ، رعد و برق نزنه ، سیل نیاد ، زلزله نیاد ، کرونا روی موس نشینه ، جایی آتیش نگیره ، شهاب سنگ نخوره و مرده ها زنده نشن !!
3zc1qvs.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

مشاهده پیوست 1191395
شستا امروز راه میداد، احتمالا تا آخر هفته باز راه میده برای خرید شاید هم اصلاحی داشته باشه تو این هفته

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اون لحظه ای که متوجه شدم در مورد مجمع وتجارت اشتباه کردم ،پیش خودم گفتم از دست رفت و حتما الان صف خریده ،وقتی اومدم تو اپلیکیشن دیدم ملت یجوری دارن میفروشن انگار آهن مذاب ریختن کف دستشون فقط میخان از شرش خلاص بشن دستشون نسوزه
سهمی که چند روزه اصلاح میکنه ،فردا و پس فردا که بازار احتمالا منفیه این بسته است ،جزو سهام های لیدر گروه و بازاره ،ارزان ترین سهم بازاره که از نظر روانی تاثیر داره (اگر اشتباه نکنم ) و از همه مهم تر قدرت خریدار از فروشنده بیشتر بود در اون لحظه، بازم ملت به طرز عجیبی داشتن نزدیک کف قیمت میفروختن
من که خریدم و از خریدم خوشحالم ،اما واقعا دلم سوخت ،به نظر میرسه خیلی ها اینجا قراره سرمایه اشون از بین بره چون اصلا هیچ تصوری نه از بورس دارن ،نه حتی بدویات تجارتو رعایت میکنن در حال گران شدن میخرن ،در حال ارزان شدن میفروشن
پ ن : ممکنه کلا حرف های من اشتباه باشه و اونا کار درستی میکنن و من از چیزی خبر ندارم یا نفهمیدم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در مورد بانکی نظری ندارم

در مورد شستا گاهی اوقات یهو صف خرید میریزه و معاملات حتی تا منفی 3 یا حتی 5 هم میره !
امروز همینطوری شد
باید پا سیستم یا گوشی باشی ، سریع سفارش بزنی
البته به شرطی که هنگی هسته و مشکل کارگزاری پیش نیاد ، رعد و برق نزنه ، سیل نیاد ، زلزله نیاد ، کرونا روی موس نشینه ، جایی آتیش نگیره ، شهاب سنگ نخوره و مرده ها زنده نشن !!
3zc1qvs.gif
من دلم میخواد شستا داخل منفی بگیرم:po_O امروز منفی نشد دلم باهاش نبود:confused:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید یه سوال این آستانه فردا داستانش چیه ؟

مثلا این سهم امروز این شکلی بوده و منفی خورده
Untitled0.jpg
Untitled.jpg

بعد پایین تر تو اطلاعات سهم یه گزینه داره " آستانه فردا "
Untitled2.jpg

وقتی آستانه فردا رو یا قیمت کف و سقف امروز مقایسه کنی در ظاهر نشون میده که فردا هم قراره منفی بخوره !

من چند سهم رو یکی دو روز چک کردم و در ظاهر درست بوده , یعنی وقتی آستانه فردا نسبت به کف و سقف بالاتر میشه , روز بعد مثبت میخوره
و وقتی آستانه فردا نسبت به کف و سقف پایین تره روز بعد منفی میخوره , یه جوری داره از قبل سیگنال میده که روز بعد منفی هست یا مثبت

همینجوریه یا من اشتباه میکنم؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اساتید یه سوال این آستانه فردا داستانش چیه ؟

مثلا این سهم امروز این شکلی بوده و منفی خورده
مشاهده پیوست 1191398
مشاهده پیوست 1191397

بعد پایین تر تو اطلاعات سهم یه گزینه داره " آستانه فردا "
مشاهده پیوست 1191399

وقتی آستانه فردا رو یا قیمت کف و سقف امروز مقایسه کنی در ظاهر نشون میده که فردا هم قراره منفی بخوره !

من چند سهم رو یکی دو روز چک کردم و در ظاهر درست بوده , یعنی وقتی آستانه فردا نسبت به کف و سقف بالاتر میشه , روز بعد مثبت میخوره
و وقتی آستانه فردا نسبت به کف و سقف پایین تره روز بعد منفی میخوره , یه جوری داره از قبل سیگنال میده که روز بعد منفی هست یا مثبت

همینجوریه یا من اشتباه میکنم؟
این میزان تغییرات قیمت(بازه قیمت) در فردا رو میگه که همون بعلاوه و منهای پنج درصد قیمت پایانی امروز(قیمت صفر تابلو فردا) هست

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من که خریدم و از خریدم خوشحالم ،اما واقعا دلم سوخت ،به نظر میرسه خیلی ها اینجا قراره سرمایه اشون از بین بره چون اصلا هیچ تصوری نه از بورس دارن ،نه حتی بدویات تجارتو رعایت میکنن در حال گران شدن میخرن ،در حال ارزان شدن میفروشن
بابت نگرانیت ممنونم. اما اصلا دلت نسوزه. چون روند بازارهای مالی نه تنها در ایران بلکه تو همه کشورهای دنیا همینطوریه. بازار بی رحم هست. هر خریداری می خواد سود بکنه و سهمش بالا بره. هر فروشنده ای هم می خواد بعد از فروختنش سهم بریزه. تازه این بازار یک طرفه هست . اگر دوطرفه بود که خیلی اتفاقات عجیب غریب تر هم می تونست بیفته و تعداد کسایی که به خاک سیاه می نشستن بیشتر می شد.
بازار خودش بهترین فیلتر در طولانی مدت هست و اونایی که برای این کار ساخته نشدن یا نمی خوان چیزی یاد بگیرن و وقت نمیگذارن و حوصله ندارن و پول مفت و easy money می خوان رو به وقتش الک می کنه میندازه بیرون. به قول یکی بازارهای مالی سخت ترین راه بدست آوردن پول های آسان هست .

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بابت نگرانیت ممنونم. اما اصلا دلت نسوزه. چون روند بازارهای مالی نه تنها در ایران بلکه تو همه کشورهای دنیا همینطوریه. بازار بی رحم هست. هر خریداری می خواد سود بکنه و سهمش بالا بره. هر فروشنده ای هم می خواد بعد از فروختنش سهم بریزه. تازه این بازار یک طرفه هست . اگر دوطرفه بود که خیلی اتفاقات عجیب غریب تر هم می تونست بیفته و تعداد کسایی که به خاک سیاه می نشستن بیشتر می شد.
بازار خودش بهترین فیلتر در طولانی مدت هست و اونایی که برای این کار ساخته نشدن یا نمی خوان چیزی یاد بگیرن و وقت نمیگذارن و حوصله ندارن و پول مفت و easy money می خوان رو به وقتش الک می کنه میندازه بیرون. به قول یکی بازارهای مالی سخت ترین راه بدست آوردن پول های آسان هست .
فرمایش شما کاملا منطقی و درسته و من هم به همین خاطر امروز طبق تحلیل خودم (چه درست و چه غلط ولی با تحلیل )هر چقدر نقد داشتم خریدم و به خاطر ضرر اونا کار خودمو تعطیل نکردم
چیزی که من عرض کردم از جنبه احساسات انسانی بود قبلا هم گفتم من از سن کم کار منجر به درآمد کردم و کاملا با پوست و گوشتم لمس کردم پول درآوردن چقدر سخته،مشکلی که وجود داره اینه که این پول در بورس تبدیل به یک سری عدد و رقم میشه و این برای خیلی ها مثل داروی بی حسی عمل میکنه که متوجه نمیشن یک تیکه از بدنشون داره جدا میشه ،طرف به امید یک رشد انتظاری مدام به خودش ضرر میزنه بدون اینکه خبری از اون رشد باشه ،سریع تغییر تصمیم میدن و... اینا آفته
وقتی کسی پول پیش خونشو آورده توی بورس ،وقتی پول پس انداز جهیزیه دخترشو آورده توی بورس و من میبینم که چطور داره این پول با بی تدبیری آب میشه و میدونم نبود این پول چه بحرانی تو زندگی مردم ایجاد میکنه واقعا. اگر خودمم نخواهم بازم نگران میشم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
بلند مدت این شرکت دقیقا مثل شرکت های همراه و خیلی شرکت های با ارزش دیگست . نوسانات مقطعی داره ولی همیشه روند روبه رشدی خواهد داشت ، اینو تضمین میدم !
همیییییشه رشد میکنه
حالا نه فقط مثبت 5 مثبت 5 ، اصلاح کرد نوش جونش ، وقتی سهمی با ارزشه ، اصلاحم بکنه رشد بیشتری رو هدف قرار میده
ولی من بازم فکر میکنم حالا حالا ها مثبت 5 باشه ! اینجوری که پشت سهم هستش خیلی مهمه !

اصلا شستا خوده ایرانه !
بعضی جاها شستا مستقیم سرمایه نداره ولی غیر مستقیم داره...
شما واقعا هر جایی دست بزاری به نوعی با سازمان تامین اجتماعی گره خورده !
غول ترین شرکت
کارای اصولی
سرمایه گذاری های دقیق

منطقی هم هست ! تامین اجتماعی با چند میلیون ایرانی طرفه ! 10 تا کلاهک هسته ای هم وسط تهران بترکه ، جدای از اینکه منم باهاش میترکم :p ، شستا ته تهش 30% اصلاح بکنه:rolleyes:

نظر شخصیم ، شستا باید توی هر پورتفویی باشه ، مثل همراه ! همراه و شستا باید سهم های بیمه شده هر سبدی باشن ، نه اینکه الان همراه بخرید ، هروقت احساس کردید قیمتش خوبه بگیرید ! این دوتا سهم از کم ریسک ترین سهم ها هستن ، همراه بوده ، شستا هم میشه ! روز مبادایی سبدتون باید باشه
ugly29.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخدا کمتر از 10 تومن فقط شستا دارم ، اینطوری تعریف میکنم رو حساب این نزارید میخوام سهم رشد بکنه
tiredugly.gif

باید از دامداری و گاوام تعریف بکنم
ugly_devil.gif
اینقدر اینجا گفتین شستا، شستا منم وسوسه شدم خریدمش1596454779607.png
یکی از گاوداریات منفی خورد
pirate_2.gif

مشاهده پیوست 1191395

منم هیچ امیدی نداشتم، سفارشو ثبت کردم خوابیدم، بیدار شدم دیدم تو پرتفوی ثبته
1596454779607.png

بالا