کارشناسان و اساتید میگن باید یه پولبک بزنه به پایین و 2 م را رد کنهخوب تبریک میگم (به اونا که نمیشه اسمشونو برد)بالاخره تونستن شاخص کل به زیر 2 میلیون برسونن
شتران رو هم از مثبت۵ کشیدن به منفی۵ ...امروز چندین نماد رو هل دادن به سمت منفی۵ ، با اینکه اول وقت یا سبز بودن یا داشتن خودشونو بالا میکشیدن...
#فملی
#شبندر
#وتجارت
#خپارس
#خزامیا
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اون 9 هزار تا رو برای شیفت بعد از ظهر نگه داشتن که بیارن بالاخوب تبریک میگم (به اونا که نمیشه اسمشونو برد)بالاخره تونستن شاخص کل به زیر 2 میلیون برسونن
کارشناسان و اساتید میگن باید یه پولبک بزنه به پایین و 2 م را رد کنه
امروز میشه بگیلان گرفت؟
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
اینا را من دیدم خروج را زدم از خگستر چند روز پیش
به اطلاع می رساند،در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت های فولاد خوزستان(فخوز)جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی متوقف خواهد شد
70 درصد از سود انباشته ، احتمالا شپنا از تجدید هم داشته باشهشتران یه 70 درصد افزایش سرمایه داد هرکس داره یه 70 درصد سود کرده
چون درصدش کمه به نظرم کپ را پر میکنه
من روی وتوصا رفتم و خدا رو شکر این روزها خوب داره مثبت می خورهمن ۱۰ روز هست که توی کمینش هستم، و خیلی بهم تاکید کرده بودن واسه خریدش، منتها یا ممنوع بود، یا اگرم باز میشد اصلا فروشندهای وجود نداشت ...
ببینم امروز چیزی گیر میاد یا نه، چون بعد از اخبار دیشب، بعیده فروشنده حقیقی حاضر به فروش باشه، امید ما به حقوقیهاست که بالای ۱۰۰میلیون سهم عرضه کنن ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
دقیقا. من با این سهم و پتانسیل هاش خیلی دیر آشنا شدم. اما به نظرم اگر کسی الان پول داشته باشه که نقد باشه و ندونه چی بخره سرخطی بزنه باز بهتر از هیچی هست. شاید بهش رسید. هنوز جای رشد زیادی داره این سهمبرکت رو باید حدود سه هفته پیش تو منفی ها میخریدید بعد از اینکه افزایش سرمایه اش لغو شد حتی خبر لغو افزایش سرمایه رو اینجا گذاشتم از اون موقع حدود 60 درصد سود داده
دقیقا. من با این سهم و پتانسیل هاش خیلی دیر آشنا شدم. اما به نظرم اگر کسی الان پول داشته باشه که نقد باشه و ندونه چی بخره سرخطی بزنه باز بهتر از هیچی هست. شاید بهش رسید. هنوز جای رشد زیادی داره این سهم