• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اگر یه هول جون دار دیگه به بازار داده بشه و نقدینگی همچنان سنگین بیاد و بالای 2 میلیون تثبیت بشه و چند روزی عذاب نده، یه سوپر رشد دیگه تو مایه های رشد اواخر پاییز خواهیم داشت. البته الان شواهدی مبنی بر چنین جامپی وجود نداره و شل و سفت زیاد میکنن و واقع بینانه اش رو بخوایم بگیم چنین اتفاقی نخواهد افتاد. ولی اگر بر حسب اتفاق بشه چی میشه.

وضعیت انقدر خر تو خر شده که داشتم یکی از تاپیک های 5 سال پیش خودم رو میدیدم که یه رادیو سونی که افتاده بود تو انباری رو گذاشته بودم 75 هزار تومن چون به کارم نمیومد ولی کسی نمیخرید! این لینکش تو بازارچه. اصلا همین تاپیک زیر رو میتونید به عنوان مدرک پناهندگی بدین کنسولگری استرالیا و پناهندگی بگیرید :(

امروز دیجی کالا رو چک کردم شده 4 میلیون و 400 هزار تومن :( اصلا باورم نمیشه هیچ جوره. اون موقع آکبندش رو دیجی کالا میداده 150 تومن .یعنی 30 برابر شده. فقط جامپ بورسی تو مایه های اواخر پاییز میتونه ما رو از شر چنین تورمی خلاص کنه وگرنه درجا میزنیم.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
چند صفحه پیش هم گفتم اصلاح شبندر و شپنا و خودرو تموم نشده. همین الان شپنا هم که به ظاهر مثبته در یک اصلاح مخفی به سر میبره که ممکنه به لطف دولت جون سالم به در ببره ممکن هم هست تا 15% اصلاح کنه. به هر حال شپنا و شتران پیشرو این گروه هستن و امکان نداره زیر 12 هزار تومن باشه قیمتشون در پایان امسال. اگر تو ضرر هنگفت نیستی بشکن بریز تو اون 2 تا یا حتی اگر شده 3 تا رو داشته باش. کم کردن میانگین هم جسارتا بی خاصیت ترین استراتژی معاملاتیه و مطلقا در شرایط فعلی معنی نداره. همینطوری میانگین کم میکنی آخرش میبینی رفتی تو یه ضرر هنگفت غیر قابل جبران. اصلا کی مد کرد این میانگین کم کردن رو من نمیدونم. یعنی چی آدم روی ضرر خودش، در سهم نزولی ضریب منفی بکاره. خپارس اوکیه، دستش نزن.
حرف شما درست... من با توجه به صحبت اساتید که شبندر اصلاح خوبی داشته، و همچنین وضعیت کلی بازار که برخلاف هفته پیش مثبت شده، و همینطور بنیادی بودن این سهم، بخاطر همین وقتی که روی منفی۵ هست، مقداری سهم اضاف میکنم. اینجوری هم میانگین پایین میاد (بنظرم این کار برای یه نماد پرریسک اشتباهه، ولی نه برای نمادی که آینده خوبی براش پیش‌بینی شده) ، و هم بعد از سبز شدن نماد، سریعتر به سود میرسه، و اینکه وقتی وضعیتش بهبود پیدا کرد دیگه نیاز نیست در صف خرید میلیونی بمونم.
سپاس از راهنماییتون ...

م

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
فردا میخوام فولاد بخرم.باتوجه به اینکه میگن فردا فولاد بسته میشه بنظرتون ساعت 8.30 سرخطی بزنم یا صبر کنم؟
فولاد رو تو پورتفوم ندارم میخوام اندازه 10 تومن اضاف کنم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji841][emoji118]آگهی عرضه اولیه سهام شرکت #تامین_سرمایه_امین

[emoji841][emoji118]نماد: #امین

[emoji841][emoji118] حداکثر میزان سهمیه هر فرد: 300 سهم

[emoji841][emoji118] دامنه قیمت: 9800 تا 10400 ریال

[emoji841][emoji118] زمان عرضه: چهارشنبه 1399/05/15 باروش بوک بیلدینگ

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
[emoji841][emoji118]آگهی عرضه اولیه سهام شرکت #تامین_سرمایه_امین

[emoji841][emoji118]نماد: #امین

[emoji841][emoji118] حداکثر میزان سهمیه هر فرد: 300 سهم

[emoji841][emoji118] دامنه قیمت: 9800 تا 10400 ریال

[emoji841][emoji118] زمان عرضه: چهارشنبه 1399/05/15 باروش بوک بیلدینگ

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من خودم دیگه عرضه اولیه نمیگیرم فقط با حساب مادرم این کار میکنم
البته اگه عرضه اولیه با مبلغ بالا باشه اونوقت ارزش داره ولی اینا فقط با اکانت دومم

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
حرف شما درست... من با توجه به صحبت اساتید که شبندر اصلاح خوبی داشته، و همچنین وضعیت کلی بازار که برخلاف هفته پیش مثبت شده، و همینطور بنیادی بودن این سهم، بخاطر همین وقتی که روی منفی۵ هست، مقداری سهم اضاف میکنم. اینجوری هم میانگین پایین میاد (بنظرم این کار برای یه نماد پرریسک اشتباهه، ولی نه برای نمادی که آینده خوبی براش پیش‌بینی شده) ، و هم بعد از سبز شدن نماد، سریعتر به سود میرسه، و اینکه وقتی وضعیتش بهبود پیدا کرد دیگه نیاز نیست در صف خرید میلیونی بمونم.
سپاس از راهنماییتون ...

متوجه هستم. به هر حال از شتران و شپنا هم غافل نشید. چون این دو سهم تا پایان سال برنامه های متعددی دارند. ببینید الان بورس ما اگر بخوایم بر اساس نسبت ارزش و قیمت و سوددهی و صورت های مالی بسنجیم تعطیل که هیچ، به کل پرته. یعنی آف آفه. اصلا شوخیه. 90% سهم ها با این مبنا آشغال مطلق هستند. اما نکته اصلی اینه که عمده محرک بورس در این روزها مساله تجدید ارزیابی هست. اگر بحث تجدید ارزیابی تعطیل بشه از فردا بورس فشنگی سقوط تاریخی میکنه. روی این حساب خیلی تحلیلگرهایی که حتی تا همین دو سه ماه پیش هم همچنان به اشتباه نسبت های سود و قیمت و eps و... رو میسنجیدن متوجه این نکته شدن و ملاک قبلی خودشون تغییر دادن و دیگه جمله بورس حباب داره رو تکرار نمیکنن. قضیه اینه که بسیاری از نمادهای بورسی فعلی اگر تجدید ارزیابی بشن نتایج حیرت آوری به همراه خواهد داشت. نمونه اش بانک دی هست که یه سهم زیان ده ورشکسته و بر اساس اصول بانکداری افتضاح به حساب میاد. یعنی دیگه صورت مالی بدتر از این سهم نداریم. ولی وقتی به جای این نسبت ها و صورت های مالی شما بیاید از دریچه تجدید ارزیابی دارایی ها وارد بشید میبینید همین سهام دی کولاک میتونه بکنه. رو این حساب برخی از نمادهای این گروه به خصوص شپنا که به طور شفاف صحبت از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها شده بدون در نظر گرفتن نوسانات مقطعی به تارگت های بسیار بالایی میرسن. چون اگر تجدید بدن دیگه 4 تومن و 5 تومن برای این سهم ها میشه شوخی. در پست قبلی گفتم شپنا و شتران امکان نداره در پایان امسال زیر 12 هزار تومن باشن، باید اصلاح کنم جمله ام رو و بگم منظور کف قیمتیشون بود. شبندر هم به همچنین ولی به هر حال شپنا و شتران بیشتر مورد توجه هستند و خواهند بود و از این نظر بد نیست اگر هر سه رو به مقدار مساوی داشته باشید. مساله دیگه اینه که ممکنه تا روز اسم نویسی etf بعدی کمی بالا و پایین بشن این سهم ها ولی از فردایی که صندوق ها اسم نویسی شد، رشد مجدد اینها هم استارت میخوره. مشابه با اتفاقی که برای صندوق قبلی افتاد.

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
فردا میخوام فولاد بخرم.باتوجه به اینکه میگن فردا فولاد بسته میشه بنظرتون ساعت 8.30 سرخطی بزنم یا صبر کنم؟
فولاد رو تو پورتفوم ندارم میخوام اندازه 10 تومن اضاف کنم
دوستان خواهشن این بنده حقیر رو اگاه بفرمایید تا طلوع صبح و ساعت 8.30 اندکی راهه...:دی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
دوستان خواهشن این بنده حقیر رو اگاه بفرمایید تا طلوع صبح و ساعت 8.30 اندکی راهه...:دی

برای فولاد زیاد عجله نکن. این سهم حالا حالاها جای ورود داره. سهم ارزشمندیه که فقط باید در -5 خرید. در مجموع چون صندوق سوم دولت رفت برای پنج ماه دیگه، عطش خریدار نسبت به فولاد فملی خودرو خساپا کمتر خواهد شد. ولی اگر به دید بلند مدت میخوای بگیری برای 10 درصد و 20 درصد خودت رو اذیت نکن و هروقت دیدی -5 هست بگیر. حالا اگه زد و تو مجمع یه خبر غیر منتظره رو کرد که سهم با درصد بالایی بازگشایی شد دیگه من نمیدونم. ولی شک دارم چنین بشه.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
متوجه هستم. به هر حال از شتران و شپنا هم غافل نشید. چون این دو سهم تا پایان سال برنامه های متعددی دارند. ببینید الان بورس ما اگر بخوایم بر اساس نسبت ارزش و قیمت و سوددهی و صورت های مالی بسنجیم تعطیل که هیچ، به کل پرته. یعنی آف آفه. اصلا شوخیه. 90% سهم ها با این مبنا آشغال مطلق هستند. اما نکته اصلی اینه که عمده محرک بورس در این روزها مساله تجدید ارزیابی هست. اگر بحث تجدید ارزیابی تعطیل بشه از فردا بورس فشنگی سقوط تاریخی میکنه. روی این حساب خیلی تحلیلگرهایی که حتی تا همین دو سه ماه پیش هم همچنان به اشتباه نسبت های سود و قیمت و eps و... رو میسنجیدن متوجه این نکته شدن و ملاک قبلی خودشون تغییر دادن و دیگه جمله بورس حباب داره رو تکرار نمیکنن. قضیه اینه که بسیاری از نمادهای بورسی فعلی اگر تجدید ارزیابی بشن نتایج حیرت آوری به همراه خواهد داشت. نمونه اش بانک دی هست که یه سهم زیان ده ورشکسته و بر اساس اصول بانکداری افتضاح به حساب میاد. یعنی دیگه صورت مالی بدتر از این سهم نداریم. ولی وقتی به جای این نسبت ها و صورت های مالی شما بیاید از دریچه تجدید ارزیابی دارایی ها وارد بشید میبینید همین سهام دی کولاک میتونه بکنه. رو این حساب برخی از نمادهای این گروه به خصوص شپنا که به طور شفاف صحبت از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها شده بدون در نظر گرفتن نوسانات مقطعی به تارگت های بسیار بالایی میرسن. چون اگر تجدید بدن دیگه 4 تومن و 5 تومن برای این سهم ها میشه شوخی. در پست قبلی گفتم شپنا و شتران امکان نداره در پایان امسال زیر 12 هزار تومن باشن، باید اصلاح کنم جمله ام رو و بگم منظور کف قیمتیشون بود. شبندر هم به همچنین ولی به هر حال شپنا و شتران بیشتر مورد توجه هستند و خواهند بود و از این نظر بد نیست اگر هر سه رو به مقدار مساوی داشته باشید. مساله دیگه اینه که ممکنه تا روز اسم نویسی etf بعدی کمی بالا و پایین بشن این سهم ها ولی از فردایی که صندوق ها اسم نویسی شد، رشد مجدد اینها هم استارت میخوره. مشابه با اتفاقی که برای صندوق قبلی افتاد.
سپاس از توضیحاتتون
بله، بعد از شستا که بیشترین سهم سبدم رو تشکیل میده و در صدر هست، شپنا رده دوم دارایی‌هامه.
توی صنعت نفت و پتروشیمی و پالایشی‌ها، علاوه بر شپنا و شبندر، شتران هم دارم، و همینطور تاپیکو ...

توی این گروه فقط شبندر منفی هست که درصورت برگشت، شاید ردش کردم و شتران یا شپنا اضاف کردم بجاش... اگرم تحلیل‌ها در موردش مثبت بود نگهش میدارم ...
فعلا صبر میکنم، چون سرمایه مازاد هست و عجله‌ای نیست ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اساتید چطور میشه که سقوط ای چنینی اتفاق میوفته ؟
Untitled-1.jpg

و اینکه سهام ختوقا یکماه قبل همچین سقوطی داشته , طبق سرچی که من توی چندین سهام زدم معمولا تا چندماه بعد از سقوط رشد میکنن
مثال خساپا که بعد از سقوط در اردیبهشت تا الان 5 برابر شده
حالا با توجه به تفاسیر بالا و با توجه به اینکه ختوقا تازگی سقوط کرده , الان ارزش خرید داره ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اساتید چطور میشه که سقوط ای چنینی اتفاق میوفته ؟
مشاهده پیوست 1191319

و اینکه سهام ختوقا یکماه قبل همچین سقوطی داشته , طبق سرچی که من توی چندین سهام زدم معمولا تا چندماه بعد از سقوط رشد میکنن
مثال خساپا که بعد از سقوط در اردیبهشت تا الان 5 برابر شده
حالا با توجه به تفاسیر بالا و با توجه به اینکه ختوقا تازگی سقوط کرده , الان ارزش خرید داره ؟
من پرسیدم سری قبل، گفتن سقوط نیست افزایش سرمایه س
به طور مثال اگه ۴ برابر افزایش سرمایه داده شه، ۴ برابر از قیمت هر سهم کم میشه و به جاش همون سهامی که داری تعدادش ۴ برابر میشه
۱۰۰تا سهم ۴۰۰۰ تومنی داریم و افزایش سرمایه ۴ برابری میاد، در این صورت قیمت سهام میشه ۱۰۰۰ ولی درقبالش ۱۰۰تا سهممون میشه ۴۰۰تا
مگه اینکه من اشتباه کنم که امکانش هست

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من پرسیدم سری قبل، گفتن سقوط نیست افزایش سرمایه س
به طور مثال اگه ۴ برابر افزایش سرمایه داده شه، ۴ برابر از قیمت هر سهم کم میشه و به جاش همون سهامی که داری تعدادش ۴ برابر میشه
۱۰۰تا سهم ۴۰۰۰ تومنی داریم و افزایش سرمایه ۴ برابری میاد، در این صورت قیمت سهام میشه ۱۰۰۰ ولی درقبالش ۱۰۰تا سهممون میشه ۴۰۰تا
مگه اینکه من اشتباه کنم که امکانش هست
و در مورد قسمت دوم سوالم , ارزش خرید داره ؟

40 تا سهم رو کجای دلم بزارم ! :rolleyes:
Untitled.jpg

• Like
Reactions: hsn

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
بیشترین ارزش قیمتی سهم ها در بازار به ترتیب ...
هضم ارزش تومانیش یه خورده سخته واسه ما، همون دلاریش راحت‌تره ...IMG_20200803_004849.jpg

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

در مورد علت کاهش قیمت اسمی به دلیل افزایش سرمایه دوستان توضیح دادن. اما منهای اون، اکثر نمادهای این گروه به غیر از چند استثنا از جمله خکمک خگستر خبهمن خساپا خودرو اصلاح داشتن یا درجا زدن و هنوز نتونستن برسن به پیک قیمتی مدت ها قبل خودشون. برای نمونه:

نماد | پیک قیمت در 1 ماه اخیر | آخرین قیمت

خزامیا | 3411 | 2625
ختوقا | 1137 | 882
خمحرکه | 2420 | 1723
خاهن | 5100 | 4350
خشرق | 4300 | 3430
خوساز | 1700 | 1422
ختور | 6560 | 5413
خپارس | 2400 | 2070​

یعنی اون ملاکی که برای ختوقا مد نظرت هست رو بقیه این نمادها هم دارن و میتونی ترکیبی خرید کنی که ریسک بیاد پایینتر.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ختوقا که تو اصلاح سنگین رفته از 140 درصد سود رسیدم به 78درصد فکر کنم هنوز اصلاحش ادامه داشته باشه حداقل تا اخر این هفته
احتمالا کمی اضافه کنم البته بعد از فولاد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نام خدا هسته ترکید
tooth.gif
هسته زردآلو میزاشتن جای این هسته بهتر بود
145.gif

هسته.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اطلاعیه شرکت فرابورس:

با عرض پوزش به اطلاع می‌رساند؛ به دلیل بروز اختلال در سامانه معاملاتی بازارهای فرابورس ایران، زمان سفارشگیری و شروع معاملات در کلیه بازارهای فرابورس ایران امروز دوشنبه مورخ 1399/05/13 متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

بالا