• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بلاخره روزی که منتظرش بودم رسید ،سیو سود و سبد گردانی کردم ،بخش مهمی از سهم ها رو به مبلغ اول برگردوندم و سهم های جدید خریدم ،نکته جالب اینکه هر چی خریدم بلافاصله صف خرید شد و من تقریبا جزو آخرین خریداران بدون صف بودم ،با قلبی آرام به استقبال احتمالا آخرین بخش از رشد بورس در این دوره میریم،باشد که گند نزده و جزو دسته رستگاران باشیم :cool:
الان پرتفو انقدر شلوغه که انگشتم درد میگیره هی ورق میزنم ،اصلا دوست ندارم ولی مجبورم :oops::oops::oops:
در صدر مجلس عشق جدیدم فملی نشسته ،شده هووی وغدیرجان ،امیدوارم با هم بسازن دردسر درست نکنن :cool:
چندتا هم سهم ریز خریدم باز

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مگه تو فرم ثبت نام غیرحضوری برای معاملات برخط سوالاتو جواب ندادین؟!

یعنی متصدی محترم غلطگیری میکنه؟:p

نه جواب ندادم
آره نگاه میکنه ببینه رد شدی یا پاس :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینا چه گیری دادن به دامنه نوسان بورس:rolleyes:
میگن میخوان از 5 درصد به 2 درصد کاهشش بدن
جفتش باهم خیلی بده ! این مدلی زمانی که بازار نزولی بشه و ریزش اتفاق بیوفته ، یه قرن طول میکشه تا تموم بشه
bav3_154fs759111.gif

شما سهم مهرام رو نیگا بکنید
این سهم 30 الی35 درصد باید کاهش پیدا بکنه ، با این وضعیت که کسی خریدار نیست و هر روز منفیه ، روان سهامدارها داغون میشه !
من خودم نقدینگی مورد نیاز برای اضافه کردن به غمهرا رو صندوق گرفتم تا پایین بیاد بخرم ! با این وضعیت فکر کنم یه دو ماهی طول بکشه
deadcrazy.gif

مهرام اینجوری بوده یه یه چهار ماهی در جا میزنه بعد قد بلند میکنه ...
حالا شما فرض کن دامنه نوسان 2% بشه ، حجم مبنا هم باشه که دیگه داستان میشه !

توی رشد هم همینه ! ما کشوری داری که میانگین سالی 30% تورم داره ، سود منطقی 10% روی اون یعنی میانگین سالی 40% باید سهم ها رشد بکنن . حالا شما فرض بکن مثل سال های قبل قیمت دلار رو به زور ثابت بکنن ، تورم رو کنترل بکنن و فنرش رو فشرده تر بکنن ، یهو توی 2 سال تورم 5 سال گذشته بیرون بزنه ! بعد حداقل 400% الی 500% رشد باید توی 2 سال اتفاق بیوفته ! دامنه 2% و حجم مبنا این رو تبدیل میکنه به صف های خرید پشت سر هم و با اصلاحات خیلی جزئی ! تحلیل تکنیکال رو هم زیر سوال میبره ، مگه اینکه دست از بازی کردن بردارن و بگن " آقا ما به هزار و یک دلیل سالی 30% تورم داریم و هر سال هم این رو آزاد میکنیم که شما زندگیتونو بکنید "

به نظرم یا حجم یا دامنه نوسان 2% که اگه یکیشون باشه خوبه ولی دوتاش بده
کلا میخوان به هر ترتیبی شده نقدینگی رو توی بازار حفظ بکنن که خارج نشه
این طرز سیاست گذاری واسه بورس باعث میشه صف سازی های نجومی اتفاق بیوفته و عملا معاملات قفل بشن ! کسی هم بخوان پولش رو برداشت بکنه اگه 1 ماه صف فروش باشه ، از یه جای دیگه ممکنه نقدینگی مورد نیازش رو تامین بکنه یا کلا تصمیمش برای خروج عوض بشه !

توی رشد هم دقیقا این اتفاق میوفته ، صف های خرید سنگین و در انتظار عرضه ...
اگه اجازه نمیدادن بدون دانش کسی وارد بازار بشه ، اصلا میشد دامنه رو بیشتر هم بکنن ولی الان اگه بیشترش بکنن ، هممون با هم سکته میکنیم ، فرض کن مثبت 20% خریدی ، یهو منفی 20% بشه تو یروز 40% منفی ! یعنی توی چند دقیقه صف سازان بورسی پولمون رو نصف میکنن
crazy.gif

داره میریزه ؟:rolleyes:
چهارشنبه بساط میکنن
s0426.gif

داستان چهارشنبه ، شنبه اینقدر تکرار شده که توی همین چهار دفعه اتفاق افتادن ، میتونست کلی سود به نوسان گیرا برسونه ...

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
چهارشنبه بساط میکنن
s0426.gif

داستان چهارشنبه ، شنبه اینقدر تکرار شده که توی همین چهار دفعه اتفاق افتادن ، میتونست کلی سود به نوسان گیرا برسونه ...
من یکم پول برای چهارشنبه نگه داشتم برای وتجارت

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
شگویا-صبا-پکرمان
اضافه شد به سبد ما.
دیگه چیزی اضاف نمیکنم جز ای تی اف دوم(15تومن) و عرضه اولیه به درد بخور.

هرمز حدودا5 تومن دارم..داره همینطور رنچ میزنه.دهنمونو سرویس کرده! الانم ماشالا تو ضرر هستیم.(بیشتر از یک ماه هست دارمش)

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بلاخره روزی که منتظرش بودم رسید ،سیو سود و سبد گردانی کردم ،بخش مهمی از سهم ها رو به مبلغ اول برگردوندم و سهم های جدید خریدم ،نکته جالب اینکه هر چی خریدم بلافاصله صف خرید شد و من تقریبا جزو آخرین خریداران بدون صف بودم ،با قلبی آرام به استقبال احتمالا آخرین بخش از رشد بورس در این دوره میریم،باشد که گند نزده و جزو دسته رستگاران باشیم :cool:
الان پرتفو انقدر شلوغه که انگشتم درد میگیره هی ورق میزنم ،اصلا دوست ندارم ولی مجبورم :oops::oops::oops:
در صدر مجلس عشق جدیدم فملی نشسته ،شده هووی وغدیرجان ،امیدوارم با هم بسازن دردسر درست نکنن :cool:
چندتا هم سهم ریز خریدم باز
فملی این هفته به نظرت اصلاحش تموم میشه ؟
نمیدونم چرا چند روزه مثل یتیم ها اصلا حقوقی حمایتش نمیکنه

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3503] معاملات #شستا در قیمت 54870 ریال با صف خرید 269 میلیونی روبرو شده است. حجم معاملات به بیش از 143 میلیون رسیده است.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فملی این هفته به نظرت اصلاحش تموم میشه ؟
نمیدونم چرا چند روزه مثل یتیم ها اصلا حقوقی حمایتش نمیکنه
به نظرم فملی اصلاحش تمام شده و این افت و خیز هم به خاطر سهام عدالته ،بازم باید ببینیم چطور پیش میره ،به نظرم اگر اصلاح ادامه داشت باید میرفت زیر ۳ تومن ،من با دید آخر تابستان خریدم و کمی افت و خیز برام مهم نیست در این لحظه
بچه ها بنظرتو شستا تا آخر هفته اصلاح می خوره ؟ بهش؟
من فکر میکنم این اتفاق میفته ،دیروز هم گفتم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
[emoji3503] معاملات #شستا در قیمت 54870 ریال با صف خرید 269 میلیونی روبرو شده است. حجم معاملات به بیش از 143 میلیون رسیده است.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
دارن باهاش چیکار می کنن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دارن باهاش چیکار می کنن
واسه اینکه بحث سیاه 30 نشه !
روزی 1000 میلیارد فروش ، خرج در بیاد ، تا فردا خداااا بزرگه ( بوی قره قروت ، آهنگ جواد یساری هم تو فضا پخش میشه ، بوی بخش تزریقات درمونگاه هم میاد
goodsigh.gif
! )
جواد یساری

139409281543415846739024.jpg

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
کسی اطلاعاتی در مورد شبندر داره که چه مرگشه؟
الان یه هفتست افتاده رو منفی، کل بازار مثبت شده ولی این ول‌کن نیست ...
هی خرید میزنم که میانگینم بیاد پایین، باز روز بعد میام میبینم قرمزه ....

اون از خپارس که هفته پیش توی یه روز مفت‌مفت ۱۸درصد منفی کرد تو پاچه‌مون، اینم شبندر که با پنبه سر میبره ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

چند صفحه پیش هم گفتم اصلاح شبندر و شپنا و خودرو تموم نشده. همین الان شپنا هم که به ظاهر مثبته در یک اصلاح مخفی به سر میبره که ممکنه به لطف دولت جون سالم به در ببره ممکن هم هست تا 15% اصلاح کنه. به هر حال شپنا و شتران پیشرو این گروه هستن و امکان نداره زیر 12 هزار تومن باشه قیمتشون در پایان امسال. اگر تو ضرر هنگفت نیستی بشکن بریز تو اون 2 تا یا حتی اگر شده 3 تا رو داشته باش. کم کردن میانگین هم جسارتا بی خاصیت ترین استراتژی معاملاتیه و مطلقا در شرایط فعلی معنی نداره. همینطوری میانگین کم میکنی آخرش میبینی رفتی تو یه ضرر هنگفت غیر قابل جبران. اصلا کی مد کرد این میانگین کم کردن رو من نمیدونم. یعنی چی آدم روی ضرر خودش، در سهم نزولی ضریب منفی بکاره. خپارس اوکیه، دستش نزن.

Last edited:

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
شستا رو مگه شماها برای امروز و فردا و 6 ماه دیگه میخرین؟ شستا پتانسیل اصلاح 20% داره ولی میتونه با اهرم های کمکی این اصلاح رو به خودش نبینه. ولی اگرم اصلاح کنه اصلا مهم نیست. چون این سهم یه عمریه. کاری به این دولت و اون دولت هم نداره. شستا شناسنامه بورس ماست و تا یکی دو سال دیگه تارگت های غیر قابل باوری به خودش میبینه.

آن کَس که در سبدش شستا ندارد، از ما نیست.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
کم کردن میانگین هم جسارتا بی خاصیت ترین استراتژی معاملاتیه و مطلقا در شرایط فعلی معنی نداره. خپارس اوکیه، دستش نزن.
این کم کردن میانگین رو اوایل آدم می بینه و به مفهومش پی میبره حال می کنه می بینه عجب چیزیه.
اما بعد که وارد گود می شه و می بینه ای بابا من تو ضرر بودم ، حالا اومدم پول بیشتری وارد کردم ضررم بیشتر شد، بعد دوباره پول بیشتری وارد کردم دوباره ضررم بیشتر شد ! اون موقع از عمق جان و دل درک می کنی که چقدر من اشتباه می پنداشتم!!!
تو روندهای نزولی اضافه کردن حجم کاربسیار اشتباهی هست باعث میشه ضررها بزرگتر بشن. اما تو روندهای صعودی اضافه کردن حجم بسیار دلپذیر هست چون سودها رو گسترش میده.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
شستا رو مگه شماها برای امروز و فردا و 6 ماه دیگه میخرین؟ شستا پتانسیل اصلاح 20% داره ولی میتونه با اهرم های کمکی این اصلاح رو به خودش نبینه. ولی اگرم اصلاح کنه اصلا مهم نیست. چون این سهم یه عمریه. کاری به این دولت و اون دولت هم نداره. شستا شناسنامه بورس ماست و تا یکی دو سال دیگه تارگت های غیر قابل باوری به خودش میبینه.

آن کَس که در سبدش شستا ندارد، از ما نیست.
شستا رو از عرضه اولیه دارم تو اولین اصلاحش هم خریدم و همین الان هم دارم نونش رو می خورم. منتها این چیزایی که از شستا می بینم حالاحالاها جا داره برای بالا رفتن. خیلی دلم می خواد شرایطم طوری باشه که به پولش نیاز یهویی پیدا نکنم و نگرش دارم ببینم سال بعد تو مجمع سالیانه چقدر سود میده به سهامداراش.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ولید هلالات که اسم و رسمی برای خودش دست و پا کرده تو این چند سال اومده یه صندوق قابل معامله زده به اسم ارزش و توش این سهم ها که پیوست کردم رو خریده برای مشتری ها. طرف بازار رو خوب میشناسه و آبروی چندین ساله اش رو گذاشته وسط. بد نیست نگاهی بندازین. البته شستا نداره و آن کَس که در سبدش شستا ندارد، از ما نیست! ولی بازم نگاه بندازین.

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    35.5 KB · نمایش ها: 51
بالا