اینا چه گیری دادن به دامنه نوسان بورس

میگن میخوان از 5 درصد به 2 درصد کاهشش بدن
جفتش باهم خیلی بده ! این مدلی زمانی که بازار نزولی بشه و ریزش اتفاق بیوفته ، یه قرن طول میکشه تا تموم بشه
شما سهم مهرام رو نیگا بکنید
این سهم 30 الی35 درصد باید کاهش پیدا بکنه ، با این وضعیت که کسی خریدار نیست و هر روز منفیه ، روان سهامدارها داغون میشه !
من خودم نقدینگی مورد نیاز برای اضافه کردن به غمهرا رو صندوق گرفتم تا پایین بیاد بخرم ! با این وضعیت فکر کنم یه دو ماهی طول بکشه
مهرام اینجوری بوده یه یه چهار ماهی در جا میزنه بعد قد بلند میکنه ...
حالا شما فرض کن دامنه نوسان 2% بشه ، حجم مبنا هم باشه که دیگه داستان میشه !
توی رشد هم همینه ! ما کشوری داری که میانگین سالی 30% تورم داره ، سود منطقی 10% روی اون یعنی میانگین سالی 40% باید سهم ها رشد بکنن . حالا شما فرض بکن مثل سال های قبل قیمت دلار رو به زور ثابت بکنن ، تورم رو کنترل بکنن و فنرش رو فشرده تر بکنن ، یهو توی 2 سال تورم 5 سال گذشته بیرون بزنه ! بعد حداقل 400% الی 500% رشد باید توی 2 سال اتفاق بیوفته ! دامنه 2% و حجم مبنا این رو تبدیل میکنه به صف های خرید پشت سر هم و با اصلاحات خیلی جزئی ! تحلیل تکنیکال رو هم زیر سوال میبره ، مگه اینکه دست از بازی کردن بردارن و بگن " آقا ما به هزار و یک دلیل سالی 30% تورم داریم و هر سال هم این رو آزاد میکنیم که شما زندگیتونو بکنید "
به نظرم یا حجم یا دامنه نوسان 2% که اگه یکیشون باشه خوبه ولی دوتاش بده
کلا میخوان به هر ترتیبی شده نقدینگی رو توی بازار حفظ بکنن که خارج نشه
این طرز سیاست گذاری واسه بورس باعث میشه صف سازی های نجومی اتفاق بیوفته و عملا معاملات قفل بشن ! کسی هم بخوان پولش رو برداشت بکنه اگه 1 ماه صف فروش باشه ، از یه جای دیگه ممکنه نقدینگی مورد نیازش رو تامین بکنه یا کلا تصمیمش برای خروج عوض بشه !
توی رشد هم دقیقا این اتفاق میوفته ، صف های خرید سنگین و در انتظار عرضه ...
اگه اجازه نمیدادن بدون دانش کسی وارد بازار بشه ، اصلا میشد دامنه رو بیشتر هم بکنن ولی الان اگه بیشترش بکنن ، هممون با هم سکته میکنیم ، فرض کن مثبت 20% خریدی ، یهو منفی 20% بشه تو یروز 40% منفی ! یعنی توی چند دقیقه صف سازان بورسی پولمون رو نصف میکنن
داره میریزه ؟
چهارشنبه بساط میکنن
داستان چهارشنبه ، شنبه اینقدر تکرار شده که توی همین چهار دفعه اتفاق افتادن ، میتونست کلی سود به نوسان گیرا برسونه ...