• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام دوستان بورسی.خسته نباشید

برای ورود به بازار بورس الان موقع مناسبی هست آیا؟
یعنی معقوله که الان وارد بازار بشیم و ضرر نکنیم؟

اصلا با سرمایه ی یک میلیون تومن میشه وارد بازار بورس شد و پیشرفت کرد؟

ممنون می شم در کل راهنمایی کنید

سرمایه گذاری ها هم بد نیستن
صندوق سرمایه گذاری معمولا بین 20 تا 45 درصد درسال سود داشتن
باید بگردی خوبش رو پیدا کنی

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستانی که پولشون تو بانکه و دنبال سرمایه گذاری مطمئن و کم ریسک با سود معقول هستند همراه اول رو پیشنهاد میکنم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
این شبندر هم دم به دقیقه شفاف سازی میکنه.
ولی تو شفاف سازی حرف مثبتی زده و اون اینکه بند9 رو پیگیرش هستن تا حلش کنن ولی هنوز حل نشده همن مطلبی که قبلا هم گفتم .و اگر این مسئله حل بشه قیمت 400 تومن برای این سهم بسیار ناچیز هست.

دوستانی که دنبال فرصتن اگه تا محدوده 180 تومن پایین بیاد فرصت خیلی عالی هست برای خرید.البته خودم اگه تا 200 تومنم بیاد پایین بسته به شرایط بازار خریدارم.
الان قیمت شبندر 357 هست البته تا 380 تومن هم رفته بود در عرض کمتر از 2 ماه ....

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستانی که پولشون تو بانکه و دنبال سرمایه گذاری مطمئن و کم ریسک با سود معقول هستند همراه اول رو پیشنهاد میکنم

سلام دوست عزیز من مقداری سپرده بانکی دارم که قصد دارم تبدیل به سکه کنم اما به نظرم زمانش مناسب نیست من اصلا سر رشته ای از بورس ندارم به نظرتون این سهام همراه اول که فرمودین به درد من میخوره نقد شوندگی سهام به چه صورته هر موقع خواستم میشه تبدیل به پولش کرد کلن ریسکش چقدره؟

ممنونم

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز من مقداری سپرده بانکی دارم که قصد دارم تبدیل به سکه کنم اما به نظرم زمانش مناسب نیست من اصلا سر رشته ای از بورس ندارم به نظرتون این سهام همراه اول که فرمودین به درد من میخوره نقد شوندگی سهام به چه صورته هر موقع خواستم میشه تبدیل به پولش کرد کلن ریسکش چقدره؟

ممنونم

تا اردیبهشت حدود 20 درصد سود میده که دو برابر سود بانکی میشه . ریسکش کمه ولی تو مملکت ما هیچ چی معلوم نیست . یدفعه می بینی یه قانونی تصویب شد که حسابی تو سر سهم میزنه .
نکته دیگه اینکه سهم احتمالا تا قبل از اردیبهشت رشد چندانی نداره . پس اگه می خرید باید تا اون موقع نگهش دارید . پیش بینی سود همراه برای هر سهم حدود 900 تومن است که با قیمت 4400 فعلی میشه بازدهی 20 درصد در حدود 5 ماه . البته ممکنه سهم رشد خوبی داشته باشه و قبل از مجمع بفروشیدش و سود بیشتری به دست بیارید .
در پایان هم بابت اینکه وارد بحثتون شدم معذرت می خوام . من خودم تعدادی از این سهم دارم گفتم اطلاعات خودم را بهتون بگم .

Sent from my GT-S5660 using Forum Runner

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
تا اردیبهشت حدود 20 درصد سود میده که دو برابر سود بانکی میشه . ریسکش کمه ولی تو مملکت ما هیچ چی معلوم نیست . یدفعه می بینی یه قانونی تصویب شد که حسابی تو سر سهم میزنه .
نکته دیگه اینکه سهم احتمالا تا قبل از اردیبهشت رشد چندانی نداره . پس اگه می خرید باید تا اون موقع نگهش دارید . پیش بینی سود همراه برای هر سهم حدود 900 تومن است که با قیمت 4400 فعلی میشه بازدهی 20 درصد در حدود 5 ماه . البته ممکنه سهم رشد خوبی داشته باشه و قبل از مجمع بفروشیدش و سود بیشتری به دست بیارید .
در پایان هم بابت اینکه وارد بحثتون شدم معذرت می خوام . من خودم تعدادی از این سهم دارم گفتم اطلاعات خودم را بهتون بگم .

ممنون دوست عزیز پس با این حساب به درد من نمیخوره من روز شمار 18 درصد گذاشتم قصدم اینکه وقتی قیمت سکه برای خرید مناسب شود اقدام به خرید کنم.

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
امروز بورس رکوردشکنی کرد و هر روز رکوردهای تازه ای رو ثبت میکنه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

حدود 1ماه پیش سهام همراه اول رو در قیمت 4300 به دوستان پیشنهاد کردم(صفحه 58 تاپیک)
تو این 1ماه حدود 12% رشد کرده و سهم 4شنبه با صف خرید 800.000 تایی بسته شد.سهم به راحتی تا بالای 5000 تومن میره
استراتژی من در سرمایه گذاری اولویتش ریسک پایین سرمایه گذاری هست و بعد کسب سود
الان خرید کچینی 290 تومنی و بانک ملت 100 تومن رو به دوستان پیشنهاد میکنم
بانک ملت تا خرداد ماه حداقل حداقل تا 120-125 تومن رشد میکه(6ماهه حداقل 20% که میشه سالانه 40%)
کچینی شرکتی هستش که 35% محصولاتش رو به خارج صادر میکنه و نرخ دلار رو در صورتهای مالیش 1450 در نظر گرفته
همچنین مالک 27% کساوه است که اخیرا تعدیل + داده.EPS سال بعد کچینی مطمئنا بالای 100 تومنه که اگه p/e سهم رو 4 در نظر بگیریم 400 میارزه
به نظرم در بازه 6ماهه 30% رشد کنه

boy_27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه وارد بورس شدم.
در یک سایت ثبت نام کردم روزانه با پیامک پیشنهاد خرید ارسال میکنند.
خدایی خیلی راضیم
دو ماه پیش بهم پیامک دادند که سهام شرکت دوده صنعتی ایران بخرم
من هم 10 میلیون داشتم خریدم.
الان سرمایم 4 برابر شده تازه سهم جهت تعدیل مثبت بسته شده
بنظرم از این جور سایتها میشه خیلی استفاده کرد
بورس | تحلیل های بنیادی بورس | تحلیل های تکنیکال بورس | سایت بورسی | boursi.com

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من تازه وارد بورس شدم.
در یک سایت ثبت نام کردم روزانه با پیامک پیشنهاد خرید ارسال میکنند.
خدایی خیلی راضیم
دو ماه پیش بهم پیامک دادند که سهام شرکت دوده صنعتی ایران بخرم
من هم 10 میلیون داشتم خریدم.
الان سرمایم 4 برابر شده تازه سهم جهت تعدیل مثبت بسته شده
بنظرم از این جور سایتها میشه خیلی استفاده کرد
بورس | تحلیل های بنیادی بورس | تحلیل های تکنیکال بورس | سایت بورسی | boursi.com

سلام
منم از سایتهای مشابه استفاده میکنم ولی این چیزی که شما گفتید کمی مشکل داره . اگه منظورتون سهم شدوص است من تو سایت بورس نگاه کردم سه ماه پیش قیمت این سهم بالای 200 تومن بوده و دو ماه پیش بالای 300 تومن .الانم قیمت سهم حدود 520 تومنه . حالا شما چطور می فرمایید 4 برابر سود کردید ؟

شدوص | 5,207 ریال

t.A.T.u

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت شما عزیزان و اساتید ..آقا من یه سود معقول در کوتاه مدت نیازمندم ...الان به اندازه 700 دارم که شهریه دانشگاهم هست و فعلن نمیخوام پرداخت کنم تا وقتی که مجبور نشدم و میخوام سرمایه گذاری کنم تا دم عید و بتونم یه سود کوچویی بکنم ..
چی پشنهاد میدید ..بازار بورس یا سکه ؟؟؟
مثلا من اگر یه نیم سکه بخرم امیدی هست دم عید ادک سودی داشته باشه..یا نه همین قدر هم که سرمایه کردم رو ضرر خواهم داد ..ممنون میشم راهنمایی کنید..خودم رشتم حسابداری هستم و از بورس سرم در میاد ولینه اون قد که بتونم کار و کاسبی راه بندازم.. اصلا تو شرایط فعلی بور ایران رونقی داره ؟؟

یه 200 دلار بخرم نظرتون چی هست ؟؟
بابا من تازه کارم فکر نکنید دنبال چیز غیر معقولی میگردم . نه . فقط فقط اومدم دست گرمی ببنیم جریان چی به چیه ؟؟ وقتی بیکار باشی مجبوری یه جوری از یه راهی شروع کنی..من برای تست اول اسن راه رو انتخاب کردم
خودم به حالا بودن این پولا کمی شک دارم ..میشه مقاله ای بهم معرفی کنید در مورد حلال بودم پول سود بورس و دلار !!!

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
دلیلتون برای حرام بودن این سودها مخصوصا سود بورس چیه ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سلام

ببخشید امکان خرید و فروش اینترنتی سهام در بازار بورس با کد معاملاتی خودمونهست ؟

بخصوص فروش
یا باید بریم کانون اوراق بهادار برا فروش ؟

t.A.T.u

Registered User
لایک‌ها
14
دلیل خاصی ندارم ...منظورم اون سودی که میاد روش هست .... اتفاقا الان یه مقاله خوندم که اسلام مشکلی با بورس نداره ...اما بورس داریم تا بورس

بورسی که اطلاع شفاف و درست بده . توش باند بازی و دستکاری در اطلاعات نباشه . تبانی توش نباشه . معاملات سوری نباشه و با افکار بازی نشه که سرمایه سوق داده بشه یه طرف خاص و خیلی شرایط دیگه که بعضی موقع ها در بورس ایران دیده میشه ...

این مد نظرم هست..تشکر

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
من الان ساکن یکی از شهرستان های استان خوزستان هستم.و طبیعتآ اینجا کارگذاری بورس نداره ..برای سرمایه گذاری توی بورس باید چکار کنم ؟؟؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
من الان در یکی از شهرستانهای استان خوزستان زندگی میکنم..طبیعتآ اینجا کارگذاری بورس نیست...من برای شروع سرمایه گذاری توی بورس باید چکار کنم ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
میشه مقاله ای بهم معرفی کنید در مورد حلال بودم پول سود بورس و دلار !!!

در این زمینه شما میتونی مقاله بورس بازي در بازار سهام از ديدگاه اسلام رو که آقای دکتر صالح آبادی تهیه کرده بخونی .

در مورد سرمایه گذاری هم بهتره با پول شهریه ات وارد بورس نشی . فعلا کمی فرومهای بورسی رو مطالعه کن و صورتهای مالی رو بررسی کن و به سایت بورس و روزنامه دنیای اقتصاد سر بزن تا بیشتر با بورس آشنا بشی . برای ورود به بورس همیشه فرصت هست .

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با سلام خدمت شما عزیزان و اساتید ..آقا من یه سود معقول در کوتاه مدت نیازمندم ...الان به اندازه 700 دارم که شهریه دانشگاهم هست و فعلن نمیخوام پرداخت کنم تا وقتی که مجبور نشدم و میخوام سرمایه گذاری کنم تا دم عید و بتونم یه سود کوچویی بکنم ..
چی پشنهاد میدید ..بازار بورس یا سکه ؟؟؟
مثلا من اگر یه نیم سکه بخرم امیدی هست دم عید ادک سودی داشته باشه..یا نه همین قدر هم که سرمایه کردم رو ضرر خواهم داد ..ممنون میشم راهنمایی کنید..خودم رشتم حسابداری هستم و از بورس سرم در میاد ولینه اون قد که بتونم کار و کاسبی راه بندازم.. اصلا تو شرایط فعلی بور ایران رونقی داره ؟؟

یه 200 دلار بخرم نظرتون چی هست ؟؟
بابا من تازه کارم فکر نکنید دنبال چیز غیر معقولی میگردم . نه . فقط فقط اومدم دست گرمی ببنیم جریان چی به چیه ؟؟ وقتی بیکار باشی مجبوری یه جوری از یه راهی شروع کنی..من برای تست اول اسن راه رو انتخاب کردم
خودم به حالا بودن این پولا کمی شک دارم ..میشه مقاله ای بهم معرفی کنید در مورد حلال بودم پول سود بورس و دلار !!!
خرید و فروش سهام و سود حاصل از آن 100% حلال است ولی در مورد سکه و دلار چیزی نمیدونم

بالا