• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

papershare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
osinhlbky9yfr1vkw420.gif

دلایل تکنیکال
- تشکیل کف دوقلو با محدوده 3570 - 7560 ریال
- محصور شدن آر اس آی در مثلث صعودی و نزدیک شدن روند RSI به انتهای مثلث
- همانطور که در نمودار در تایم فریم هفتگی مشخص است قیمت چندین بار تلاش کرده تا بالای محدوده 7560 ریال تثبیت شود ولی تاکنون موفق نبوده و لذا در صورت ایجاد کندل استیک مثبت در تایم هفتگی صعود اصلی قیمت شروع خواهد شد
- اهداف کوتاه مدت و میان مدت سهم 8700 ریال و 11500 ریال است
- حد ضرر این خرید قیمت 7000 ریال است و در صورت افت در محدوده کمتر از آن این الگوی صعودی در کوتاه مدت نامعتبر خواهد شد ولی الگوی میان مدت پابرجا خواهد بود
دلایل فاندامنتال
- در صورت پیش بینی دلار 25000 ریالی و روی 1900 دلاری،تولید و فروش مشابه بودجه شرکت بر اساس روش تحلیل گوردن قیمت سهم 9364 ریال برآورد می شود
و در صورت پیش بینی دلار 25000 ریالی و روی1900 دلاری،تولید و فروش مشابه شش ماهه اول( خوشبینانه ترین حالت) بر اساس روش تحلیل گوردن قیمت سهم 14557 ریال برآورد می شود
دورنما

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
papershare گرامی به پی تی خوش آمدی
بابت تحلیل خوبت بسیار ممنون
نمیدونم چرا گروه روی رشد نمیکند . بنظرم اگر کمی بررسی بشن موضوع روشن میشه . چند تا مساله هست که باید بررسی بشه : یکی هزینه ها و درآمد های ارزی هستش و دیگری تحلیل بلند مدت قیمت جهانی روی و همچنین اثر مرحله دوم هدفمندی روی این گروه .

---------------------------------------

آرش خان شما که اینقدر خوب تحلیل میکنی چرا روی صنایعی که بازار بهشون توجه داره کار نمیکنی ؟
شاید بنظر برسه که اینها بیش از اندازه رشد داشته اند اما توی همین یکماهه اخیر کنور 50% بازدهی داشته و هنوز صف خرید هست !
بنظرم هنوز سهام خوب در میان گروههای لیدر بازار پیدا میشن . نظرت در مورد اینا چیه : فملی ، کچاد ، کگل ، مپنا ، حفاری ، شاراک ، شفن و ...

---------------------------------------------------------

کی این تائید پستها لغو میشه ؟ خسته شدیم .

سلام

ببخشید امکان خرید و فروش اینترنتی سهام در بازار بورس با کد معاملاتی خودمونهست ؟

بخصوص فروش
یا باید بریم کانون اوراق بهادار برا فروش ؟

سلام

شما به کارگزاری خودتون مراجعه کنید و درخواست حساب آنلاین کنید .

سلام
من تازه میخوام وارد بورس بشم
میشه یکی توضیح بده باید اول از همه چکار کنم
ممنون میشم
چطور باید ثبتنام کنم ؟

سلام

برای ورود به بورس باید با شناسنامه و کارت ملی به یک کارگزاری مراجعه کنید و درخواست کد سهامداری کنید .

سلام دوستان
من الان ساکن یکی از شهرستان های استان خوزستان هستم.و طبیعتآ اینجا کارگذاری بورس نداره ..برای سرمایه گذاری توی بورس باید چکار کنم ؟؟؟

سلام
به یک کارگزاری در نزدیکترین شهر مراجعه کنید و حساب آنلاین و یا اینترنتی بگیرید .

دوستانی که قصد ورود به بورس دارید ، قبل از خرید و فروش سهام حتما آموزش ببینید و مطالعه فراوان داشته باشید . البته اگر با زیر 1 میلیون و برای آشنایی میائید مشکلی نیست ولی سرمایه های بیشتر رو همینطوری داخل بورس نیاورید .

موفق باشید .

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
کدوم کارگزاری برای ثبتنام خوبه؟
میخوام همه کارارو تو اینترنت انجام بدم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
کدوم کارگزاری برای ثبت نام خوبه؟

از بین کارگزاران با رتبه الف ببین کدومشون در شهر شما شعبه دارند برو با همونا کار کن . اگر الف نشد ب !

در گفت‌وگوی فارس با رئیس اداره بازرسی کارگزاران سازمان بورس
رتبه‌بندی جدید 108 کارگزار بورس اوراق بهادار و کالایی اعلام شد
خبرگزاری فارس:رئیس اداره بازرسی کارگزاران سازمان بورس از اعلام رتبه بندی جدید108 کارگزار بورس اوراق بهادار و کالا،رشد 69 و 59 درصد رتبه کارگزاران،عدم تجدیدنظر و ابلاغ جزئیات امتیازات به هر کارگزار طی روز جاری خبر داد.
Tweet
ابوالقاسم فرجی نیا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی فارس در رابطه با نتایج سومین رتبه بندی شرکت های کارگزاری بورس اوراق بهادار و دومین رتبه بندی کارگزاران بورس کالا که از 20 فروردین سال جاری توسط سازمان بورس آغاز شده است، اظهار داشت: بررسی ها از رتبه بندی 108 کارگزار بورس اوراق بهادار و کالا به اتمام رسیده و امروز رتبه بندی ها و جزئیات امتیازات به شرکت ها ابلاغ می شود.

وی ادامه داد: در جریان سومین رتبه بندی کارگزاران بورس اوراق بهادار مشخص شد 69 درصد از کل کارگزاران این گروه با رشد و ارتقا مواجه شده اند به طوریکه 40 کارگزار حائز رتبه الف، 30 کارگزار رتبه ب و 14 و 3 کارگزار دیگر در رتبه های ج و د قرار گرفتند. در این میان 31 درصد کارگزاران بورس اوراق بهادار نسبت به دوره قبل بدون تغییر ماندند و رتبه هیچ کارگزاری هم تنزل نیافت.

این مقام مسئول ادامه داد: در دومین رتبه بندی کارگزاران کالایی هم 59 درصد از مجموع کارگزاران این بورس با ارتقاء رتبه روبرو شده و هیچ کارگزاری هم به رده پایین تر تنزل نیافته است،بنابراین 15 کارگزار کالایی در رتبه الف، 17 کارگزار در رتبه ب، 32 شرکت در رتبه ج و 4 و 2 کارگزار دیگر در رتبه های دال و ه قرار گرفتند.

فرجی نیا در واکنش به این سئوال که آیا کارگزاران می توانند نسبت به نتایج و رتبه های اعلامی اعتراض کنند یا خیر و آیا کارگزاران مجاز به فعالیت در بورس انرژی مشخص شده اند یا نه، پاسخ داد با توجه به اعلام نتایج اولیه و فرصت چند روزه برای دریافت اعتراض ها، امکان اعتراض دیگری وجود ندارد و نتایج اعلامی قطعی است.

وی خاطر نشان کرد: کارگزاران مجاز به حضور در بورس انرژی هم توسط امور کارگزاران سازمان بورس مشخص خواهند شد.

*رتبه بندی کارگزاران بورس اوراق بهادار

براساس این گزارش، 40 کارگزار حائز رتبه الف شامل مفید ، بانک صادرات، آگاه، حافظ ،بهمن، بانک کشاورزی ، خبرگان سهام ، بورس بهگزین ، سهم آشنا، بانک پاسارگاد، بانک ملت ، بانک ملی ایران، تامین سرمایه نوین، نهایت نگر، بانک مسکن ، پارسیان، بانک سپه ، مهرآفرین، فارابی (عمران)، تدبیرگران فردا، بانک اقتصاد نوین،بانک کارآفرین، آبان، سرمایه گذاری ملی ایران ، راهنمای سرمایه‌گذاران، پارس نمودگر ، بانک سامان، بانک تجارت، ایساتیس پویا ، آراد ایرانیان (گلچین)، بانک صنعت ومعدن، بانک توسعه صادرات، نواندیشان بازار سرمایه، بورس بیمه ایران، بانک رفاه کارگران، سرمایه و دانش ، رضوی، دنیای خبره ، توسعه فردا و معیار سهام هستند.

30 کارگزار رتبه ب شامل آپادانا، اردیبهشت ایرانیان، بورسیران، امین سهم، پارس گستر خبره، ساو آفرین (محک سهام صنایع)، توسعه سهند، بازار سهام، ارگ هومن، ایران سهم، توسعه سرمایه دنیا، ایمن بورس، مشاوران سهام، صبا تأمین، بانک تات (سهام اندیشه برتر)، آرمون بورس، کارآمد، امین آوید، برهان سهند، توسعه اندیشه دانا (موحدان)، تدبیرگرسرمایه،آرمان تدبیر نقش جهان، سهام پژوهان شایان، عمران فارس، اطمینان سهم، بهین پویا، سیمابگون، آتی ساز بازار، سهم یار و آتیه.

14 کارگزار رتبه ج امید سهم، سهام گستران شرق، بورس ابراز، ارزش آفرین الوند، آبتین استاک، سهم اندیش، شاخص سهام، تحلیل گران بصیر، "راهبرد سرمایه‌گذاری، ایران سهام، سهم آذین، سهام پویا، جهان سهم، سهام بارز و آثل.

3 کارگزار رتبه د فیروزه آسیا، دنیای نوین و آریا نوین.

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
مثلا من کارگزاری بانک صادرات یا ملیو میخوام
باید برم بانک؟ یا دفتر دارن؟

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان منم تهرانم تازه میخوام وارد بورس بشم و هیچی هم بلد نیستم...یه 600 تا 700 تومن میخوام بیارم ایا سودی داره؟من بلد نیستم باید چی کار کنم؟کارگزاری خوب تو تهران کدومه؟با 600 700 چقدر میشه سود کرد مثلا تو چقدر زمان؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام دوستان منم تهرانم تازه میخوام وارد بورس بشم و هیچی هم بلد نیستم...یه 600 تا 700 تومن میخوام بیارم ایا سودی داره؟من بلد نیستم باید چی کار کنم؟کارگزاری خوب تو تهران کدومه؟با 600 700 چقدر میشه سود کرد مثلا تو چقدر زمان؟

سلام
به نظر من یه مدت توی دمو کار کن بعد اگر نتیجه گرفتی سرمایه ات رو وارد کن چون میگی هیچی نمی دونم
یا اینکه برو سراغ صندوق های سرمایه گذاری چون به درد کسایی می خوره مثل شما می خوره که می خوان یه سودی کسب کنن و چیزی بلد نیستن!
یا اینکه برو اموزشش رو ببین بعد برو وارد شو

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
چندتا سایت وفروم خوب بورسی می تونید معرفی کنید

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
به نظر من یه مدت توی دمو کار کن بعد اگر نتیجه گرفتی سرمایه ات رو وارد کن چون میگی هیچی نمی دونم
یا اینکه برو سراغ صندوق های سرمایه گذاری چون به درد کسایی می خوره مثل شما می خوره که می خوان یه سودی کسب کنن و چیزی بلد نیستن!
یا اینکه برو اموزشش رو ببین بعد برو وارد شو
ممنون از جوابتون...خب دمو کجاست که باهاش کار کنم...و صندوق های سرمایه گذاری چیه و کارش چیه و بازم ادرس اونا را بهم بدین...و کجا باید آموزش ببینم...مرسی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون از جوابتون...خب دمو کجاست که باهاش کار کنم...و صندوق های سرمایه گذاری چیه و کارش چیه و بازم ادرس اونا را بهم بدین...و کجا باید آموزش ببینم...مرسی

خواهش می کنم ! اگر می تونی حتما دوره اموزشی برو و با بازار و انالیز اون اشنا بشو ! موسسه هم زیاد هست خود سازمان بورس هم شنیدم دوره اموزشی داره
صندوق سرمایه گذاری شما هیچ کاری نمی کنی در اصل شما سهام صندوق رو می خری مثل هر سهم 100 تومن بعد صندوق بعد از یکسال یا شش ماه
50 درصد سود میده قیمت هر سهمش میشه 150 تومن شما می تونی سهمت رو بفروشی بیای بیرون یا نگه داری یا اینکه سهم 100 بوده میشه
80 تومن ! یه سری صندوق با سود ثابت هستند که مثل سال 20 درصد سود میدن یه سری هستند که تضمین سود نمیدن که شما اگر سود بدن سود بیشتری
گیرت میاد ! کار صندوق چیه ؟ اونها در اصل همین خرید و فروش سهام رو انجام میدن اما خب اونها بنا به تجربه و اینکه کارشون اینه نتیجه کارشون بهتر از کسی
هست که تجربه ای نداره
لینک رو نگاه کن
تمام صندوق ها با جزئیاتشون
هست هر کدوم رو خواستی باهاشون تماس میگیری و حساب باز میکنی
این موسسه اموزشی رو میشناسم اما من تو دوره اش شرکت نکردم اما تو جلسه اموزشی رایگانش می تونی شرکت کنی ببینی چطوره
لینک

raminarti

Registered User
لایک‌ها
3

paradoxidan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کدوم کارگزاری برای ثبتنام خوبه؟

من تازه وارد بازار بورس شدم چون هنوز اطلاعات وسیعی ندارم با سرمایه کم وارد شدم. متاسفانه اخیرا افزایش قیمت سکه و دلار روی بورس اثر منفی داشته .
پیشنهاد من اینه که شما به یه کارگزاری مراجعه کنی و ثبت نام کنی و کد بورسی بگیری اما فعلا سرمایه گذاری جدی انجام ندی تا اوضاع مساعد تر بشه.
بنظرم کارگزاری مفید که 5 سال متوالی بعنوان بهترین کارگزار شناخته شده میتونه انتخاب مناسبی باشه ضمن اینکه در شهرهای مختلف هم شعبه داره.
برای ثبت نام هم میتونی از طریق سایت کارگزاری بصورت اینترنتی ثبت نام کنی
آدرس سایت کارگزاری مفید:
کارگزاری مفید

البته این نظر شخصی منه و قصد تبلیغ این کارگزاری رو ندارم باز هم میتونی تو گوگل یه سرچ ساده بزنی در مورد بهترین کارگزاریهای بورس.
موفق باشید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون دوست عزیز
حقیقتش من خودم الان با افت شدید شاخص ترجیح میدم وارد نشم
چون انگار سرمایه ها داره از بورس خارج میشه
خلاصه مراقب باشید تو فروم های بورسی هم سرک بکشید دستتون میاد

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام ...دوستان ... چند وقیته که این تایپیک رو مطالعه میکنم و کلی مطالب خوب مطالعه کردم ....
من هم حدود بیست ساله که تو همین کار هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم .....

شما بیست سال که تو کار بورس هستی ؟
لطفا یه چند تا سهم خوب واسه سال آینده معرفی کن .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
شما بیست سال که تو کار بورس هستی ؟
لطفا یه چند تا سهم خوب واسه سال آینده معرفی کن .

سلام دد بوی جان
یک زمانی روزمون رو اینجا شب میکردیم و...
من الان تک سهم شپنا هستم رو قیمت 1680، تومن امسال و سال بعد فقط هم پالایشی.
چون اولا که نرخ مرجع شده 2130 و از این ناحیه یه سود هنگفتی نصیبشون میشه دوما تنها گروهی هستن که از هدفمندی و افزایش قیمت حاملها تاثیر مثبت میگیرن و سوم اینکه ارزش افزوده 5 درصدی که به ناحق ازشون گرفته بودن قرار شده بهشون بر گردونن.
در مورد شپنا 1-با برگردوندن اون 5 درصد 300 تومن به سودش اضافه میشه دوم اینکه فقط سودی که از سپرده گزارش برای هر سهم حاصل میشه 200 تومن به ازای هر سهم هستو سوم اینکه ظاهرا قراره پارسان بلوک 14 درصدی بهداشت رو برداره.
من برای امسال و سال اینده فقط تو گروه پالایشی خواهم بود حالا شاید گاهی بین سهمهاش جابه جا شم یا فقط با شپنا بمونم.
البته به هیچ کس توصیه برای خرید نمیشه و فقط جهت بررسی سهم رو معرفی کردم .

بالا