• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اون برای کسایی بود که آنلاین کار کردند
بعدشم
باطل شد حول و حوش ساعت 11 بعد پیغام داد که اینترنتی میشه انجام داد
این احمق ها هم ایمیل نکرده بودن اطلاعات حساب اینترنتی من
منم کاری باهاش نداشتم فکر میکردم با همین یوزر و پس میشه وارد حساب اینترنتی هم شد که خوب نشد
خط ها هم اشغال
بعد هم که نگاه کردم دیدم همش فروختن انگار
سهام خوبی بود که به ما نرسید
بین خودشون سریع میخرن دیگه
فکر کنم حضوری هم بری منفعتش بیشتر باشه
هر چند اونم یه رسی بازی در میارن جور دیگه
مثلا اون سری یارو میگفت من هر کار میکنم نمیشه گرفت و این ها
منتظر باشید ..

درود
امیرجان اگه اهل سهام داری هستی سهم های بهتری هست که برای میان مدت سود خوبی بده
اما اگه می خوای نوسان گیری کنی بحثش فرق میکنه
حضوری هم من رفتم کارگزاری شاید برای عرضه اولیه خوب باشه اما برای خرید و فروش اینترنتی خیلی راحتر و بهتر هست

mo30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اقا من تازه به فکر سرمایه گذاری در بورس افتادم و هیچی هم نمی دونم و تازه می خوام یاد بگیرم یه 10 میلیونی هم دارم بعد از اینکه ارزش پولم یک سوم شد تصمیم گرفتم که وارد بورس شوم اول چندتا سوال داشتم که توی ذهنم هست توی ذهن هر مبتدی هست لطفا جواب بدید ار نحوه سوالم معلومه که مبتدی هستم
تنها چیزی که میدونم اینه که ادم همه پولشو نباید یه سبد بخره و اما
1-
چه جور سهامی دارم منظورم اینه که یه نوعش با نوسانگیری در بورس شرکت می کنند ایاسهام ها فرق میکنند مثلا ایا یکسری سهام را فقط بعد از یکسال با اعلام شرکت سهام اگر سودده بود سودتو میدن و برعکس و یا سهم میتونه هم باهاش نوسانگیری کرد و هم اگر نفروختی در پایان سال سود بهت بدن ؟؟
مثلا همین خلیج فارس ایا فردا هم در تالار خرید و فروش توسط خریداران میشه یعنی خریداران می فروشند ؟؟؟ یا سهامی هست که باید صبر کرد تا پایان سال سود بده و سود استفاده کرد ؟؟
2-
سوال دیگه بازار اتی هست مثلا من برم یه قرارداد خرداد بخرم و بعد موقع خرداد این قرارداد رو باید از چه کسی سکه هاشرو بگیرم و یا اینجوری بگه اگر من بخرم و بعد بفروشم بعد موقع خرداد اون خریدار باید از کی سکه ها رو بگیره ؟؟
3-
من هدفم از وارد شدن به بورس کسب درامد و نوسانگیری در میان مدت مثلا سه ماه چهارماه و یا حتی یه هفته ای و یه ماه هست درواقع می خوام اینجور با پولم کار کنم تا بتونم ارزشش رو برگردونم با زیاد شدن مقدارش (البته اگر ضرر نکنم ) حالا ایا میشه همچین کار کرد و یا راه بهتری از بورس سراغ دارید و اگر بورس لطفا راهنمایی کنید توصیه -راهنمایی و یا هر چیز دیگه
با تشکر ببخشید که سوالاتم یه ریتم خاصی نداره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دوستان از طریق بانک سامان هم میشه خرید آنلاین داشت ؟ کسی کار کرده ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با سلام
اقا من تازه به فکر سرمایه گذاری در بورس افتادم و هیچی هم نمی دونم و تازه می خوام یاد بگیرم یه 10 میلیونی هم دارم بعد از اینکه ارزش پولم یک سوم شد تصمیم گرفتم که وارد بورس شوم اول چندتا سوال داشتم که توی ذهنم هست توی ذهن هر مبتدی هست لطفا جواب بدید ار نحوه سوالم معلومه که مبتدی هستم
تنها چیزی که میدونم اینه که ادم همه پولشو نباید یه سبد بخره و اما
1-
چه جور سهامی دارم منظورم اینه که یه نوعش با نوسانگیری در بورس شرکت می کنند ایاسهام ها فرق میکنند مثلا ایا یکسری سهام را فقط بعد از یکسال با اعلام شرکت سهام اگر سودده بود سودتو میدن و برعکس و یا سهم میتونه هم باهاش نوسانگیری کرد و هم اگر نفروختی در پایان سال سود بهت بدن ؟؟
مثلا همین خلیج فارس ایا فردا هم در تالار خرید و فروش توسط خریداران میشه یعنی خریداران می فروشند ؟؟؟ یا سهامی هست که باید صبر کرد تا پایان سال سود بده و سود استفاده کرد ؟؟
2-
سوال دیگه بازار اتی هست مثلا من برم یه قرارداد خرداد بخرم و بعد موقع خرداد این قرارداد رو باید از چه کسی سکه هاشرو بگیرم و یا اینجوری بگه اگر من بخرم و بعد بفروشم بعد موقع خرداد اون خریدار باید از کی سکه ها رو بگیره ؟؟
3-
من هدفم از وارد شدن به بورس کسب درامد و نوسانگیری در میان مدت مثلا سه ماه چهارماه و یا حتی یه هفته ای و یه ماه هست درواقع می خوام اینجور با پولم کار کنم تا بتونم ارزشش رو برگردونم با زیاد شدن مقدارش (البته اگر ضرر نکنم ) حالا ایا میشه همچین کار کرد و یا راه بهتری از بورس سراغ دارید و اگر بورس لطفا راهنمایی کنید توصیه -راهنمایی و یا هر چیز دیگه
با تشکر ببخشید که سوالاتم یه ریتم خاصی نداره

درود
اول توصیه میکنم یه دوره اموزشی در مورد بورس رو بگذرونید و بعد با مبلغ کم شروع کنید
نوسان گیری کردن تو بورس یعنی به طور مثال شما یه سهم رو امروز میخری دوباری همون روز میفروشی منظور اینه که
مدت زمان خیلی کمی نگه میداری و ازش درصد خیلی کمی سود میگیری سه و ماه و بیشتر میشه میان مدت
اما سهام داری یعنی شما سهامی رو که پیش بینی میکنی رشد میکنه خرید میکنی و نگه میداری و بعد از رشد میفروشی
اون سودی که شما میگی سودی هست که به فرض یه سهم پیش بینی میکنه برای فلان سال اینقدر سود میدیم
حالا شما که اون سهم رو داری اون سود بهت تعلق میگیره
بازار اتی قضیه اش فرق میکنه و شما یه مبلغی از پول رو میدی و بقیه اش رو در سررسید میدی و اگر انصراف بدی باید جریمه بدی
در مورد حفظ کردن ارزش پول بهتره بهتره قبل از شروع کار ریسکش رو در نظر بگیرید و بعد اقدام کنید چون ممکنه ضرر کنید و
از ارزش پولتون کم بشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان از طریق بانک سامان هم میشه خرید آنلاین داشت ؟ کسی کار کرده ؟
منظورت کارگزاری بانک سامان هست ؟
بانک سامان سیستم بانک سا رو داره که انلاین پول از حساب در زمان خرید سهم برداشته میشه
بانک ملت هم چنین سیستمی داره
به سایت بانک برید توضیحات کامل تر رو بخونید

mo30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از شما دوست عزیز
ببینید دوره بورس منظورتون دوره تکنیکال هست ؟؟
توی اتی یعنی من یه سهمرو میخرم باید تا سررسید صبر کنم و بقیه رو بدم نمیتونم قبل سررسید بفروشم و سودش رو بگیرم یعنی نوسانگیری ؟؟ حتما چون خریدم باید تا سررسید صبر کنم ؟؟؟ پس اینکه بعضی ها میفروشند قضیه چیه ؟؟
میشه با مثال توضیح بدید؟
مثلا این خلیج فارس چه موردی هست یعنی فردا هم توی بورس خرید و فروش میشه توسط خریداران و یا نه (نوسانگیری ) ؟؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
منظورت کارگزاری بانک سامان هست ؟
بانک سامان سیستم بانک سا رو داره که انلاین پول از حساب در زمان خرید سهم برداشته میشه
بانک ملت هم چنین سیستمی داره
به سایت بانک برید توضیحات کامل تر رو بخونید

حساب اصلی من تو بانک سامان ــه به این جهت گفتم
عزیز منی که زیاد تو این کارها سر رشته ندارم به نظرتون از کجا شروع کنم بهتره ؟ چه سهام هایی بخرم خوبه ؟ کلا تردید دارم میترسم ضرر بدم . ولی دیگه میخوام ریسک کنم تا بتونم سرمایه ام رو بیشتر کنم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حساب اصلی من تو بانک سامان ــه به این جهت گفتم
عزیز منی که زیاد تو این کارها سر رشته ندارم به نظرتون از کجا شروع کنم بهتره ؟ چه سهام هایی بخرم خوبه ؟ کلا تردید دارم میترسم ضرر بدم . ولی دیگه میخوام ریسک کنم تا بتونم سرمایه ام رو بیشتر کنم

درود
خواهش میکنم منم تجربه زیادی ندارم حدود یک ماهی میشه که وارد شدم البته از قبل تحقیق کردم
مشکلی نداره اگر کارگزاری تون با بانک سامان کار کنه می تونید از بانک سا استفاده کنید بانک ملت هم همچین چیزی داره بستگی به کارگزاریتون داره
من با مفید کار میکنم
به نظر من یه دوره اموزشی رو شرکت کن یا با یه مقدار کمی حتی 100 تومن شروع کن شرایط بازار رو ببین بعد کم کم سرمایه ات رو وارد کن
خود سازمان بورس هم دوره اموزشی داره
موسسات خصوصی دیگه ای هم هستند که دوره اموزشی دارند
اگر بخوی نوسان گیری کنی یعنی شما یه سهم میخری با سود مثلا 3-4 درصد یه روز یا چند روز بعد میفروشی اما سهامداری
یعنی برای چند ماه یا یکسال سهم رو به امید رشد نگه داری
با پولی وارد شو که ضرر کردی بتونی زندگیت رو ادامه بدی
برای خرید یک سهم همیشه یادت باشه باید سهمی رو بخری که قابلیت نقد شوندگی داشته باشه یعنی همیشه
براش خریدار وجود داشته باشه
تو دام سهام های ارزون نباید بیفتی !
کافیه تو گوگل سرچ بزنی اموزش بورس کلی مطلب برات میریزه بیرون
اینجا عضو شو

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با تشکر از شما دوست عزیز
ببینید دوره بورس منظورتون دوره تکنیکال هست ؟؟
توی اتی یعنی من یه سهمرو میخرم باید تا سررسید صبر کنم و بقیه رو بدم نمیتونم قبل سررسید بفروشم و سودش رو بگیرم یعنی نوسانگیری ؟؟ حتما چون خریدم باید تا سررسید صبر کنم ؟؟؟ پس اینکه بعضی ها میفروشند قضیه چیه ؟؟
میشه با مثال توضیح بدید؟
مثلا این خلیج فارس چه موردی هست یعنی فردا هم توی بورس خرید و فروش میشه توسط خریداران و یا نه (نوسانگیری ) ؟؟

درود
تکنیکال و فاندامنتال
یه سری موسسات مثل برنا اندیشه هستن که دوره دارن برنا اندیشه همیشه یه جلسه رایگان اشنایی داره البته اگر تهران هستید
برید تحقیق کنید اطلاعات بگیرید خواستید شرکت کنید چون شما از صفر می خواید شروع کنید
اتی تا اونجایی که من می دونم برای سکه هست
خلیج فارس عرضه اولیه هست عرضه اولیه معمولا به یه تعداد خاصی میدن روز بعد از عرضه اولیه شما راحت می تونی از صف فروش بخری
شما باید حتما با اصول و کلیات اشنا بشی بعد اقدام کنی برای سرمایه گذاری حالا می خوای کلاس بری خودت یاد بگیری یا ....
از این انجمن استفاده کن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
درود
خواهش میکنم منم تجربه زیادی ندارم حدود یک ماهی میشه که وارد شدم البته از قبل تحقیق کردم
مشکلی نداره اگر کارگزاری تون با بانک سامان کار کنه می تونید از بانک سا استفاده کنید بانک ملت هم همچین چیزی داره بستگی به کارگزاریتون داره

ممنون دوست من :heart:
پس من یه تحقیق بکنم بعد سرمایه گذاری بکنم تا یوقت خدای نکرده ضرر ندم :wacko:

mo30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر
میشه اساتید درباره بازار اتی توضیح کاملی بدن . همینطور اینکه ایا در این بازار نوسانگیری میشه کرد یعنی من امروز بخرم و فردا بفروشم بدون اینکه در تحویل سکه کاری داشته باشم لطفا اساتید یه توضیح کاملی بدن برای ما تازه کارها با تشکر

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
درود
امیرجان اگه اهل سهام داری هستی سهم های بهتری هست که برای میان مدت سود خوبی بده
اما اگه می خوای نوسان گیری کنی بحثش فرق میکنه
حضوری هم من رفتم کارگزاری شاید برای عرضه اولیه خوب باشه اما برای خرید و فروش اینترنتی خیلی راحتر و بهتر هست
زیاد سر رشته ندارم
پسرداییم وارده
اون بهم میگه چیکار کن
الانم اصلا کشش کتاب خوندن ندارم که بخواهم یاد بگیرم متاسفانه
کتابا هم برای مبتدی چندان کاربردی نیستن ( اینایی که من دارم البته )

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بنده با كلي اين در و اون در زدن و از چند جا وام گرفتن مبلغي حدود 20 تومن تونستم جمع كنم براي سرمايه گذاري كه اگه خدا بخواد تو اين شير تو شيري وضع مملكت بتونم كمك خرجي براي خونواده ام باشه!
امااينكه كجا و چطور سرمايه گذاري كنم رو نمي دونم!
راستش من دو تا همكار دارم كه هردوشون از اون كهنه كارهاي بورس بازن و بهم پيشنهاد دادن كه بيا تو بورس! به عبارت ديگه پولت رو بده ما تا ما باهاش كار كنيم و....!

اين وسط يكيشون ميگه بورس با همه بالا پايينيش حدودا 5 در صد سود ماهانه رو داره و با 20 تومن سرمايه اوليه مي توني ماهانه رو 800-900 تومن سود حساب كني....اما اون يكي ميگه بورس تا 10 در صد سود هم راه داره و راحت با 20 تومن سرمايه اوليه مي توني ماهانه سود 1800-1900 داشته باشي!

حالا من موندم اين وسط كه آيا اصلا بيام طرف بورس يا نه با توجه به اينكه كار و سرمايه گذاري ديگه اي هم بلد نيستم -و علاقه اي هم به سپرده گذاري تو بانك ندارم به خاطر تورم روزافزون-و دوم هم اين كه حق با كدومشونه و متوسط سود بورس - با همه نوساناتش- چقدره؟؟؟؟ و مطمئنم كه اينجا هيچكي بهم دروغ نميگه!!!

ممنونم.

Last edited:

mo30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر
میشه اساتید درباره بازار اتی توضیح کاملی بدن . همینطور اینکه ایا در این بازار نوسانگیری میشه کرد یعنی من امروز بخرم و فردا بفروشم بدون اینکه در تحویل سکه کاری داشته باشم لطفا اساتید یه توضیح کاملی بدن برای ما تازه کارها با تشکر

دوستان علاوه بر این سوال یه سوال دیگه داشتم
میشه اساتید درباره این صندوق های سرمایه گذاری توضیح بدن و اینکه برای من مبتدی ایا بهتر نیست در این صندوق ها سرمایه گزاری کنم و بعد یواش یواش خودم مستقیم سرمایه گزاری کنم و اینکه معمولا سود این صندوق ها چقدر است سود خوبی دارن ؟؟؟
بهنظر شما یه صندوق خوب چه صندوقیه ؟؟
حال حاضر بهترین صندوق کدامیک از صندوق ها می باشند ؟؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان علاوه بر این سوال یه سوال دیگه داشتم
میشه اساتید درباره این صندوق های سرمایه گذاری توضیح بدن و اینکه برای من مبتدی ایا بهتر نیست در این صندوق ها سرمایه گزاری کنم و بعد یواش یواش خودم مستقیم سرمایه گزاری کنم و اینکه معمولا سود این صندوق ها چقدر است سود خوبی دارن ؟؟؟
بهنظر شما یه صندوق خوب چه صندوقیه ؟؟
حال حاضر بهترین صندوق کدامیک از صندوق ها می باشند ؟؟

بازار آتی ایران در حال حاضر روی سهام زیاد فعال نیست . اما بخش سکه فعال هست . بله میشه نوسانگیری کرد ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم . چون ریسکش خیلی خیلی بالاست . مخصوصا برای تازه وارد ها .
صندوق سرمایه گذاری هم توضیحاتش تو همین سایت هست . برای شروع بد نیستن . سودشون بستگی به روند کلی بازار داره . به هر حال از هر جا شروع کنی نیاز به کسب تجربه و مطالعه و آموزش داری . تو بازار باید کار و تلاش زیادی کنی تا سود بدست بیاری .

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اين وسط يكيشون ميگه بورس با همه بالا پايينيش حدودا 5 در صد سود ماهانه رو داره و با 20 تومن سرمايه اوليه مي توني ماهانه رو 800-900 تومن سود حساب كني....اما اون يكي ميگه بورس تا 10 در صد سود هم راه داره و راحت با 20 تومن سرمايه اوليه مي توني ماهانه سود 1800-1900 داشته باشي!

آقا کسی که بتونه اینجوری سود کنه - حتی نصف این - ، نیازی به 20 تومن شما نداره .خودش تا الان باید مولتی میلیاردر شده باشه. یا میره وام میگیره و سودش رو هم میذاره توی جیبش و شر هم برای خودش درست نمیکنه ! اگر هم فکر میکنی که همکارن و محض خیرخواهی و برای سود رسوندن به شما این پیشنهاد رو دادن ...:p

بورس ، چیزی به اسم سود متوسط نداره. ممکنه 1000 درصد در یک سال سود کنی و ممکنه 100 درصد ضرر کنی. 2 عامل درصد سودت رو در بورس بالا میبره ، اول تبحر ، دوم ریسک پذیری بالاتر . بعضیا هستن که تبحر خاصی ندارن ، فقط ریسک میکنن ...خب نتیجه کار دیگه برمیگرده به شانسشون :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
زیاد سر رشته ندارم
پسرداییم وارده
اون بهم میگه چیکار کن
الانم اصلا کشش کتاب خوندن ندارم که بخواهم یاد بگیرم متاسفانه
کتابا هم برای مبتدی چندان کاربردی نیستن ( اینایی که من دارم البته )

بیشتر به این خاطر گفتم که ماهیت بورس تو سال 92 صعودی هست
سهامداری بهتر از نوسان گیری هست
یه کم که کار کنی دستت میاد
سهام ها رو زیر نظر بگیری و چارتشون رو نگاه کنی کلی اطلاعات دستت میاد
در هر حال اونم یه روش هست موفق باشی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان بنده با كلي اين در و اون در زدن و از چند جا وام گرفتن مبلغي حدود 20 تومن تونستم جمع كنم براي سرمايه گذاري كه اگه خدا بخواد تو اين شير تو شيري وضع مملكت بتونم كمك خرجي براي خونواده ام باشه!
امااينكه كجا و چطور سرمايه گذاري كنم رو نمي دونم!
راستش من دو تا همكار دارم كه هردوشون از اون كهنه كارهاي بورس بازن و بهم پيشنهاد دادن كه بيا تو بورس! به عبارت ديگه پولت رو بده ما تا ما باهاش كار كنيم و....!

حالا من موندم اين وسط كه آيا اصلا بيام طرف بورس يا نه با توجه به اينكه كار و سرمايه گذاري ديگه اي هم بلد نيستم -و علاقه اي هم به سپرده گذاري تو بانك ندارم به خاطر تورم روزافزون-و دوم هم اين كه حق با كدومشونه و متوسط سود بورس - با همه نوساناتش- چقدره؟؟؟؟ و مطمئنم كه اينجا هيچكي بهم دروغ نميگه!!!

ممنونم.

تو بورس بیشتر از 10 درصد هم میشه در ماه سود کرد بستگی به اون طرف داره و بازار
امسال بورس صعودی هست و تو بازار صعودی شما هر جا بخری سود کردی
الان یه سهمی مثل شبندر از 110 تومن شروع کرد الان رسیده به 880 تومن کمتر از یکسال
کلا شما اگه اهل ریسک نیستی و به دوستات اطمینان داری بده برات کار کنن و چون
وام گرفتی باید باهاشون صحبت کنی که بهت هر ماه سود رو بدن
و توصیه میکنم اگر وقتش رو داری خودت شروع به یادگیری کن که بیشترین استفاده رو ببری

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
تو بورس بیشتر از 10 درصد هم میشه در ماه سود کرد بستگی به اون طرف داره و بازار
امسال بورس صعودی هست و تو بازار صعودی شما هر جا بخری سود کردی
الان یه سهمی مثل شبندر از 110 تومن شروع کرد الان رسیده به 880 تومن کمتر از یکسال
کلا شما اگه اهل ریسک نیستی و به دوستات اطمینان داری بده برات کار کنن و چون
وام گرفتی باید باهاشون صحبت کنی که بهت هر ماه سود رو بدن
و توصیه میکنم اگر وقتش رو داری خودت شروع به یادگیری کن که بیشترین استفاده رو ببری

سلام
دوست عزیز منم خیلی وقت هستش که دوست دارم تو بورس فعالیت کنم .. فقط شنیدم عواملی در بورس هستن که قبل از صعود یا نزول سهام اخبارشو میفروشن .. آیا این موضوع حقیقت داره ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام
دوست عزیز منم خیلی وقت هستش که دوست دارم تو بورس فعالیت کنم .. فقط شنیدم عواملی در بورس هستن که قبل از صعود یا نزول سهام اخبارشو میفروشن .. آیا این موضوع حقیقت داره ؟

سلام
در این مورد اطلاعی ندارم ! اما برای کسی که با دلیل و تحلیل یه سهم رو می خره این چیزها تاثیری نداره و شاید یه خبر برای یه مقطع زمانی کوتاه
تاثیر منفی داشته باشه اما در نهایت سهم مسیر خودش رو میره

بالا