• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
با تشکر
میشه اساتید درباره بازار اتی توضیح کاملی بدن . همینطور اینکه ایا در این بازار نوسانگیری میشه کرد یعنی من امروز بخرم و فردا بفروشم بدون اینکه در تحویل سکه کاری داشته باشم لطفا اساتید یه توضیح کاملی بدن برای ما تازه کارها با تشکر

سلام دوست عزیز من استاد نیستم ولی اگر میخوای آتی کار کنی بهت پیشنهاد میکنم اربیتاژ کار کنی.
بدین طریق که وقتی میبینی مثلا آتی خرداد ماه داره به فرض 100 تومن بالاتر از بازار نقدی معامله میشه همزمان از بازار بصورت نقدی سکه خرید کنی و بلافاصله هم یک اردر فروش برای خرداد بزنی و قراردادت رو ببندی و در خرداد ماه و موقع سررسید سکه های خریداری شده رو تحویل کارگزاری بدی و به این ترتیب در 10 تا سکه 1 میلیون سود کنی (البته من برای سادگی کارمزدها رو محاسبه نکردم)
البته باید بری کارگزاری و بطور کامل با آتی آشنا بشی چون ریزه کاریهایی داره که دونستنش بسیار بسیار ضروری هست.
اربیتاژ کردن کم ریسک ترین روش معاملاتی در آتی سکه هست و تقریبا سودش قطعی هست.
باز هم تکرار میکنم باید خوب به روش کار آشنا بشی و بعد اقدام به خرید و فروش کنی.
من خودم اربیتاژ کار نمیکنم چون فعلا بورس سود بیشتری داره ولی اگه بخوام آتی کار کنم حتما اربیتاژ کار خواهم کرد.
موفق باشی.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دد بوی جان
یک زمانی روزمون رو اینجا شب میکردیم و...
من الان تک سهم شپنا هستم رو قیمت 1680، تومن امسال و سال بعد فقط هم پالایشی.
چون اولا که نرخ مرجع شده 2130 و از این ناحیه یه سود هنگفتی نصیبشون میشه دوما تنها گروهی هستن که از هدفمندی و افزایش قیمت حاملها تاثیر مثبت میگیرن و سوم اینکه ارزش افزوده 5 درصدی که به ناحق ازشون گرفته بودن قرار شده بهشون بر گردونن.
در مورد شپنا 1-با برگردوندن اون 5 درصد 300 تومن به سودش اضافه میشه دوم اینکه فقط سودی که از سپرده گزارش برای هر سهم حاصل میشه 200 تومن به ازای هر سهم هستو سوم اینکه ظاهرا قراره پارسان بلوک 14 درصدی بهداشت رو برداره.
من برای امسال و سال اینده فقط تو گروه پالایشی خواهم بود حالا شاید گاهی بین سهمهاش جابه جا شم یا فقط با شپنا بمونم.
البته به هیچ کس توصیه برای خرید نمیشه و فقط جهت بررسی سهم رو معرفی کردم .

شپنا و کل سهمهای پالایشگاهی رو اسفند ماه گفتم فرصت خرید هستن و گفتم تک سهم شپنا رو 1680 هستم.
الان در کمتر از دو ماه قیمت سهم شپنا شده 3000 تومن.
بورس بازاری هست که هیچ بازاری نمیتونه باهاش رقابت کنه فقط باید یکم رو اوضاع شرکتها و مخصوصا صنعتی که میخوای سرمایه گذاریی کنیم مطالعه داشته باشیم.
مهر ماه سال 91 سهمی عرضه شد در قیمت 7500 تومان به اسم پالایشگاه تهران ولی بعد از چند روز سهم رو بستن و امروز در قیمت 80000 (هشتاد هزار تومن )بازگشایی شد چیزی حدود 10 برابر در عرض 9 ماه.
شبندر در قیمت 114 تومان عرضه شد در تیرماه سال گذشته امروز قیمتش 950 تومن بود.
از این نمونه ها زیادن فقط دوستان باید صنعت برتر رو انتخاب کنن و بعد با افراد با تجربه بالا مشورت کنن و بعد دوباره خودشون سبک سنگین کنن و در نهایت اقدام به خرید کنن.

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
به نظرتون الان برای ورود به بورس وقت مناسبیه ؟
یا بهتره تا بعد از انتخابات صبر کنیم ؟
ممکنه تلاطم زیادی داشته باشه که به ضرر سهامدارها تموم شه ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
به نظرتون الان برای ورود به بورس وقت مناسبیه ؟
یا بهتره تا بعد از انتخابات صبر کنیم ؟
ممکنه تلاطم زیادی داشته باشه که به ضرر سهامدارها تموم شه ؟

بورس الان جباب بدی داره ، وقتی هیچ شاخصی تو اقتصاد و صنعت مثبت نیست چطور می شه بورس مثبت باشه ؟

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
بورس الان جباب بدی داره ، وقتی هیچ شاخصی تو اقتصاد و صنعت مثبت نیست چطور می شه بورس مثبت باشه ؟

آخه این چند روز که بورس رو دنبال می کردم خیلی جالب داره میره بالا !

برای همین حقیقتش شک کردم که موندنی نباشه و یه دفعه بیاد پائین و همون و حول و حوش برای مدتی بمونه که این اصلا برای چیزی که من می خوام خوب نیست.

همیشه اینطور نبوده ولی الان انتخاباته آدم می ترسه !

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
یه سوال خیلی کلی .برای بورس باید از کجا شروع کرد .
نه به صروت مقطعی برای کسی که بخواد همواره کم یا زیاد توی بورس کار کنه

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

روی چه حسابی حباب داره ؟ چون قیمتها رشد داشته اند ؟
الان مثلا اگر کسی فولاد خوزستان بخره و بره مجمع راحت دوماهه 17 درصد گیرش میاد . البته در خرید سهام خیلی باید دقت کرد ولی بورس کلا جای رشد زیادی داره . مخصوصا اگر یک دولت بهتری بیاد سر کار .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
یه سوال خیلی کلی .برای بورس باید از کجا شروع کرد .
نه به صروت مقطعی برای کسی که بخواد همواره کم یا زیاد توی بورس کار کنه

اگر میخوای بطور اصولی و برای طولانی مدت وارد بورس بشی باید اول اصول رو یاد بگیری
باید کتابهای اصول حسابداری 1 و 2
اقتصاد خرد و کلان
مدیریت مالی 1 و 2
را به ترتیب و با دقت بخونی تا با شرکتها و صورتهای مالی و اقتصاد و بازارهای مالی و ... آشنا بشی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عنوان تاپیک هم تصحیح شد برای اخبار مربوط به بورس

توجه : اخبار مربوط به بروس و سهام های مرتبط

پی نوشت : هر یوزر فقط مجاز به ارسال 3 پست خبری در 24 ساعت میباشد و عنایت به اینکه نباید هر 3 پست پشت هم مال یک کاربر باشد

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بنظرم اخبار مربوط به بورس و سهام باید از تاپیک سرمایه گذاری در بورس جدا بشه . مسائل مربوط به سرمایه گذاری میتونه در یک تاپیک بصورت یک مرجع و محل سوال برای دوستان باشه . اما اخبار روزمره هستند و مسائل مهم سرمایه گذاری در بین اخبار ( که زیاد هم هستند ) گم میشن و این باعث میشه سوالات چندین بار تکرار بشن .

tse trader

Registered User
لایک‌ها
65
للللللبیلبببببببببببببببببببب

tse trader

Registered User
لایک‌ها
65
عنوان تاپیک هم تصحیح شد برای اخبار مربوط به بورس

توجه : اخبار مربوط به بروس و سهام های مرتبط

پی نوشت : هر یوزر فقط مجاز به ارسال 3 پست خبری در 24 ساعت میباشد و عنایت به اینکه نباید هر 3 پست پشت هم مال یک کاربر باشد

چرا تاپیک من که موضوعش اخبار داغ و به روز بورس بود و رو بستین و اومدین عنوان تاپیک خودتون رو عوض کردین

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان یکی از دوستانم میخواد یکشنبه تو بورس پول پهن کنه....به منم پیشنهاد داده.......ریسک چه قدره ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان یکی از دوستانم میخواد یکشنبه تو بورس پول پهن کنه....به منم پیشنهاد داده.......ریسک چه قدره ؟

توی هر بازار و کاری اگر بدون اطلاعات و تجربه کافی وارد بشی ریسک داره . و در این حالت ریسک بورس از هر جای دیگری بیشتره .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
توی هر بازار و کاری اگر بدون اطلاعات و تجربه کافی وارد بشی ریسک داره . و در این حالت ریسک بورس از هر جای دیگری بیشتره .

به نظرم اگر با تحقیق وارد این عرصه بشیم ریسکش از همه کمتر خواهد بود

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
الان موقع برگشت به خونه تو رادیو یه تبلیغات جالبی رو پخش کرد اونم اینکه سازمان بورس یه سایت ایجاد کرده که میتونیم اونجا به صورت مجازی با سیستم خرید و فروش سهام آشنا بشیم

سیستم خیلی جالبی داره حتی نیاز به ثبت نام هم نداره و به عنوان مهمام میشه وارد شد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
حواستون رو جمع کنید ، انتخابات می تونه سود خوبی برای بورس داشته باشه
بازار روی بار روانی انتخابات خوب داره چرخش می کنه
انتخاب شخصیتی مثل ه.ر می تونه بورس رو بالا بکشه
صحفه قبل گفته بودم بورس حبابی هست و این روز ها در حال مشاهده هستیم

saeed4473

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان
من مدت 3 ساله در بورس دارم کار میکنم سود خوبی هم کردم یه مدت هم عضو سایت پارسیان سهام بودم و سود خوبی هم میداد سهام هایی که معرفی می کرد ولی الان یه مدت مدیرای سایت گفتن که می خوان سایت رو تغییر بدن و تا 15 روز آینده با امکانات جدید تری میاد بالا توصیه میکنم به این وب سایت هم یه سری بزنید کارشون خیلی خوبه
سایت در زمینه های زیر فعالیت می کنه:
اخبار بورس ، سیگنال بورس ، تحلیل تکنیکال ، تحلیل بنیادی و ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فرق صندوق های نوع 1و2 با نوع 3 چیه؟
نوع 1 - صندوق سرمایه گذاری با مقیاس بزرگ
نوع 2 - صندوق سرمایه گذاری با مقیاس کوچک
نوع 3 - صندوق سرمایه گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت

و بهترین صندوق سرمایه گذاری از نظر اعتبار ، تجربه و کارکرد کدوما هستند؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
مقیاس صندوق مربوط به سرمایه اش میشه . مثلا با 5 میلیارد تومن میشه کوچک و با 100 میلیارد تومن میشه بزرگ
درآمد ثابت هم یعنی یه سود سالیانه ثابت میده مثلا سالی 20% میده حتی اگر سود نکنه . که این یعنی ریسک نداره .
تعیین بهترین صندوق هم سخته . چون شرایط بازار و استراتژی صندوقها و مدیران صندوقها متغییر هستند .

بالا