• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
مقیاس صندوق مربوط به سرمایه اش میشه . مثلا با 5 میلیارد تومن میشه کوچک و با 100 میلیارد تومن میشه بزرگ
درآمد ثابت هم یعنی یه سود سالیانه ثابت میده مثلا سالی 20% میده حتی اگر سود نکنه . که این یعنی ریسک نداره .
تعیین بهترین صندوق هم سخته . چون شرایط بازار و استراتژی صندوقها و مدیران صندوقها متغییر هستند .

20% که گفتی مثال بود یا واقعاً در همین حده؟
یعنی صندوق با درآمد ثابت فرقی با بانک نداره درسته؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
nوستانی که تجربه دارن در مورد بورس و خرید و فروش سهام
لطفا مطالب آموزشی
معرفی سهم ها برتر
و سبدهای پیشنهادیشون رو
اینجا قرار بدن.
میخوام از مطالبشون اگر بلامانع باشه در بخشی از سایتم استفاده کنم.
موفق باشید

pariiiii16

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وضعیت بازار افتاده دسته سهم فارس ، امان از دندون گردی

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
nوستانی که تجربه دارن در مورد بورس و خرید و فروش سهام
لطفا مطالب آموزشی
معرفی سهم ها برتر
و سبدهای پیشنهادیشون رو
اینجا قرار بدن.
میخوام از مطالبشون اگر بلامانع باشه در بخشی از سایتم استفاده کنم.
موفق باشید

سلام من توبورس کارمیکردم سرمایه گذاری بودم پولمو جمع کردم چون بشدت تحت کنترل دولفت استو فقط زیک قاعده کلی را بدون وقتی شرکت فوق العاده بزرگی خریدبزرگی کردتوهمون روز بعدش بخر وقتی هم بفروش که 15تا20درصدیسود کردی چون این بورس دیگه حبابیه فایده نداره.

pedram_kft73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی راجع به فارکس چیزی میدونه؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید

میدونم به موضوع این تاپیک ارتباط زیادی نداره ولی نمیدونستم باید کجا سوالم رو بپرسم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان
کسی راجع به فارکس چیزی میدونه؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید

میدونم به موضوع این تاپیک ارتباط زیادی نداره ولی نمیدونستم باید کجا سوالم رو بپرسم.

سلام
فکر میکنم طرح این موضوع طبق قوانین این انجمن ممنوعه.
و فارکس در نگاه اول بسیار جذابه ولی باید بدونی غالب تریدر های فارکس زیان کننده هستند.
در هر صورت اگه سوال خاصی داری بپرس تا اگه اطلاع داشتم جواب بدم.
پیروز باشی

pedram_kft73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون امیر جان
در مورد ممنوع بودن این موضوع من چیزی توی قوانین ندیدم

منظورت از "
غالب تریدر های فارکس زیان کننده هستند" دقیقا چی بود؟

اگه بتونی یه سری اطلاعات بدی ممنون میشم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ممنون امیر جان
در مورد ممنوع بودن این موضوع من چیزی توی قوانین ندیدم

منظورت از "
غالب تریدر های فارکس زیان کننده هستند" دقیقا چی بود؟

اگه بتونی یه سری اطلاعات بدی ممنون میشم

ممنوع بودن بحث در مورد فارکس رو در بخش کسب درامد از اینترنت دیدم.
منظور از اون جمله اینه که اکثر کسایی که برای کسب سود وارد فارکس میشن ، بخشی یا همه سرمایه خودشون رو در این بازار از دست میدن.
و درصد کمی از افراد هستند که میتونن به سود دهی برسن و سود دهی رو در دراز مدت حفظ کنند.
فارکس به بازار تبادل ارز ها در مقابل همدیگه میگن ، که مخفف عبارت Foreign Exchange هست.
شما برای ورود به فارکس میتونید توی یکی از بروکر ها ثبت نام کنید ، حساب خودتون رو شارژ کنید ، پلتفرم معاملاتی رو دانلود کنید و از طریق اون شروع به کار کنید.
شما دقیقاً چی میخواید بدونید؟
پیروز باشید

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان من یک سوالی برام پیش امده شما وقتی توی بورس مثلا یک تعداد سهام یک شرکت رو میخرید ایا مثلا از سود ان شرکت به صورت ماهیانه یا سالیانه به اندازه سهامی که خریده اید به حساب بانکی شما واریز میشه ؟ مثلا موقع خرید سهام از شما حساب بانکی میگیرند ؟
یا سودتون فقط از بالا وپایین شدن قیمت سهام ها هست

mahmoodr

Registered User
لایک‌ها
27
هر شرکتی یه زمانی برای تقسیم سودش داره.

Sent from my Xperia Z

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
خوب برای واریز سود موقع خرید حساب بانکی میگیرند؟ خودشون سود رو واریز میکنند یا همین سازمان بورس و اوراق بهادار کلا سود ها رو ازشون میگیره و واریز میکنه منظورم اینه که نظارتی روشن هست که حتما واریز کنند ؟ فرقی نمیکنه که توی کدوم بانک حساب داشته باشیم ؟ به طور مثال شرکتی سود هاشو سالی یک بار واریز مکینه حالا ما اول سال سهامش رو گرفتیم بعد مثلا شش ماه فروختیم برای این مدت هم سود میدهند یا نه کلا اطلاعات من در زمیه بورس خیلی کم هست تو اکثر سایت ها هم مطالب مختلفی رو خوندم ولی توی هیچ سایتی در این زمینه ها توضیحی داده نشده

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
خوب برای واریز سود موقع خرید حساب بانکی میگیرند؟ خودشون سود رو واریز میکنند یا همین سازمان بورس و اوراق بهادار کلا سود ها رو ازشون میگیره و واریز میکنه منظورم اینه که نظارتی روشن هست که حتما واریز کنند ؟ فرقی نمیکنه که توی کدوم بانک حساب داشته باشیم ؟ به طور مثال شرکتی سود هاشو سالی یک بار واریز مکینه حالا ما اول سال سهامش رو گرفتیم بعد مثلا شش ماه فروختیم برای این مدت هم سود میدهند یا نه کلا اطلاعات من در زمیه بورس خیلی کم هست تو اکثر سایت ها هم مطالب مختلفی رو خوندم ولی توی هیچ سایتی در این زمینه ها توضیحی داده نشده

شرکتها سالی یکبار مجمع عمومی عادی سالیانه تشکیل میدن و صورتهای مالی تصویب میشه و میزان سود تقسیمی مشخص میشه و ... اگر شما در اون تاریخ سهامدار باشین سود به شما تعلق میگیره . مثلا شما سهام فولاد مبارکه رو در تاریخ 3/3 خریداری کردی و در تاریخ 5/3 مجمعش برگزار میشه . در اینصورت سود تقسیمی در مجمع به شما تعلق میگیره .
حالا فرض کنید شما سهم رو 9 ماه پیش خریداری کردی و 3/3 میفروشی و مجمع 5/3 برگزار میشه . در اینصورت هیچ سودی به شما تعلق نمیگیره ، چون شما در تاریخ مجمع سهامدار نبودی .
زمانبندی و نحوه پرداخت سود هم توسط اطلاعیه های شرکت که در روزنامه ها و سایت کدال منتشر میشه به اطلاع سهامداران میرسه .

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
رکورد بعد از 46 سال شکسته شد!
از 48 هزار واحد گذشت

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
خوش بحال بورسیا

پارسال تا حالا 400 درصد سود کردن ؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
خوش بحال بورسیا

پارسال تا حالا 400 درصد سود کردن ؟

بورس جای خوبیه منم سرمایمو تا اخر هفته میکشم بیرون چونکه دارم میرم امریکا خدا خیرشون بده ماکه سودمونو کردیم ازسال 82تاحالا خیلی شغل دومم بود یه خانمه ای بود تودانشگامون سرمایه گذاری مالی درس میداد کارشناس بازارمالی بود توبورس بهم اس ام اس میداد میگفت فلان اتفاق میفته بعدم منم سریع تحقیق میکردم بعد 3 یا4ماه 20درصد میگرفتم 5درصدشم حق دلالی میدادم به یارو بعدش پسرخالم دکترای عمران داشت رفت خواستگاریو بدش شد خانم پسرخالمون.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
امروز رفتم سرمايه گذاري حافظ
در مورد صندوق ازشون سوال كردم
گفتش حداقل 10 واحد بايد بخري
پول رو امروز واريز ميكني به قيمت 2 روز ديگه واحد برات صادر ميشه هر چقدر از پولت رو كه اضافه بياد برگشت ميخوره به حسابت

در كل اين صندوق هاي سرمايه گذاري خوبن؟
اگر بخوام سرمايه گذاري كنم خودم بيشتر روي حافظ و بورسيران نظرم هست
دوستان چطور ارزيابي ميكنن؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بورس جای خوبیه منم سرمایمو تا اخر هفته میکشم بیرون چونکه دارم میرم امریکا خدا خیرشون بده ماکه سودمونو کردیم ازسال 82تاحالا خیلی شغل دومم بود یه خانمه ای بود تودانشگامون سرمایه گذاری مالی درس میداد کارشناس بازارمالی بود توبورس بهم اس ام اس میداد میگفت فلان اتفاق میفته بعدم منم سریع تحقیق میکردم بعد 3 یا4ماه 20درصد میگرفتم 5درصدشم حق دلالی میدادم به یارو بعدش پسرخالم دکترای عمران داشت رفت خواستگاریو بدش شد خانم پسرخالمون.

داداشم اونجا دیگه راحت بچسب به فارکس , جای ما رو هم خالی کن که گر گریزم کجا گریزم وگر بمانم کجا بمانم :(

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
در كل اين صندوق هاي سرمايه گذاري خوبن؟
اگر بخوام سرمايه گذاري كنم خودم بيشتر روي حافظ و بورسيران نظرم هست
دوستان چطور ارزيابي ميكنن؟

صندوق های سرمایه گذاری عالی هستند
سودی که با خرید سهام شما میبری اگر بیاری و از صندوق ها یونیت بخری 10 برابر سود میکنی
صندوق ها خودشون کارشناس های اقتصادی دارن که میرن سهام خرید و فروش میکنن
خب گاهی سهام ها کاهش قیمت داره در نتیجه ارزش سرمایه گذاری شما هم در صندوق کم میشه
در کل خیلی سود بهتری داره نسبت به خرید مستقیم سهام

بالا