• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
صندوق های سرمایه گذاری عالی هستند
سودی که با خرید سهام شما میبری اگر بیاری و از صندوق ها یونیت بخری 10 برابر سود میکنی
صندوق ها خودشون کارشناس های اقتصادی دارن که میرن سهام خرید و فروش میکنن
خب گاهی سهام ها کاهش قیمت داره در نتیجه ارزش سرمایه گذاری شما هم در صندوق کم میشه
در کل خیلی سود بهتری داره نسبت به خرید مستقیم سهام

این حرف شما موقعی ستدیت پیدا میکنه که که حداقل سرمایه گذاری 30تومن باشه چون حجم پول بالاست سرمایه گذار کمتر چرخشش میده این پولو در دفعات معامله وسود ماهیانه 10درصد سرمایه باشه.
نگاه ولی وقتی سه میلیون باشه.10درصد بگیرین موقعی که حداقل یک واحد سرمایه گذاری 300تومنه نمیشه این حرفتون باید بالای 10میلیون سرمایه گذاری داشته باشین.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
چون تویه ححداقل واحد سرمایه گذاری فایده نداره وحذاقل یک سوم مبلغ دهگان سرمایه گذاری باید.واحد داشت یک سومم واحد سرمایه گذاری دهگانش میشود 3تا شما

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
حدود 1ماه پیش سهام همراه اول رو در قیمت 4300 به دوستان پیشنهاد کردم(صفحه 58 تاپیک)
تو این 1ماه حدود 12% رشد کرده و سهم 4شنبه با صف خرید 800.000 تایی بسته شد.سهم به راحتی تا بالای 5000 تومن میره
استراتژی من در سرمایه گذاری اولویتش ریسک پایین سرمایه گذاری هست و بعد کسب سود
الان خرید کچینی 290 تومنی و بانک ملت 100 تومن رو به دوستان پیشنهاد میکنم
بانک ملت تا خرداد ماه حداقل حداقل تا 120-125 تومن رشد میکه(6ماهه حداقل 20% که میشه سالانه 40%)
کچینی شرکتی هستش که 35% محصولاتش رو به خارج صادر میکنه و نرخ دلار رو در صورتهای مالیش 1450 در نظر گرفته
همچنین مالک 27% کساوه است که اخیرا تعدیل + داده.EPS سال بعد کچینی مطمئنا بالای 100 تومنه که اگه p/e سهم رو 4 در نظر بگیریم 400 میارزه
به نظرم در بازه 6ماهه 30% رشد کنه

پست بالا مربوط به قبل از عید است در این مدت کچینی از 290 رسید به 408(رشد 40% در بازه 4ماهه) بانک ملت 100تومنی رفته بالای 160 تومن.البته هنوزم صف خرید داره(60% سود در 4-5ماه)
دوستانی که پولشون تو بانکه خرید وامید 570 تومنی و وغدیر 370 تومنی میتونه سود خوبی در میان مدت داشته یاشه(بسیار کم ریسکن)

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
رفع بعضی از تحریم ها و به تبع اون پائین اومدن قیمت دلار چه تاثیری می تونه تو کاهش یا افزایش بورس داشته باشه؟
و این که اولویت سرمایه گزاری بعد از رفع تحریم در کجاست؟
ممنون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میشه یه مقدار در مورد این صندوقهای سرمایه گذاری در بورس هم توضیح بدید.

اینا سود و زیانشون چطوریه ؟ ضمانتشون ؟ اینکه ایا همه اصل پول بیمه میشه یا مثلا درصدی برای ضرر جا میذارن ؟

اینا مال بانکه یا ..........

ایا از بین دوستان کسی در این صندوقها سرمایه گذاری کرده یا نه ؟

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
میشه یه مقدار در مورد این صندوقهای سرمایه گذاری در بورس هم توضیح بدید.

اینا سود و زیانشون چطوریه ؟ ضمانتشون ؟ اینکه ایا همه اصل پول بیمه میشه یا مثلا درصدی برای ضرر جا میذارن ؟

اینا مال بانکه یا ..........

ایا از بین دوستان کسی در این صندوقها سرمایه گذاری کرده یا نه ؟

سلام دوست عزیز

خیلی مختصر و مفید در مورد صندوق های سرمایه گذاری توضیح میدم خدمتتون

صندوق های سرمایه گذاری از چند کارشناس اقتصادی و صاحب نظر تشکیل شده که کار اصلیشون خرید و فروش سهام هست

بجای اینکه خودتون وارد بازار بورس بشید و فلان سهم رو مثلا 1000 تا بخرید یا بفروشید این کار رو بعهده صندوق میزارید با خرید واحد از صندوق سرمایه گذاری.

واحد = تعداد سهم خریداری شده از صندوق سرمایه گذاری

صندوق های سرمایه گذاری از شروع فعالیت هر واحدشون 100.000 تومان ارزش داره و شما برای خرید سهم از صندوق سرمایه گذاری حداقل باید 10 واحد خرید کنید

یعنی اول اول کار باید 1.000.000 تومان بدی (البته من و شما متوجه نمیشیم کی صندوق شروع میکنه به فعالیت)

http://fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

این صفحه رو شما ببین . ارزش خالص هر سهم صندوق های سرمایه گذاری به قیمت دیروز هست

یعنی بطور مثال اگر بخوای در صندوق آپادانا سرمایه گذاری کنی اول باید 2.332.502 تومان پول بدی

کار صندوق ها اینطور هست که میرن با پول منو و شما سهام میخرن و در فعالیت های دیگه سرمایه گذاری میکنن

اگر سود کنن ارزش هر واحد بیشتر میشه در نتیجه سود شما هم میره بالا . اگر ضرر کنن ارزش هر واحد کم میشه و سود شما میاد پایین

بورس و صندوق سرمایه گذاری مثل بانک نیست که اصل پولت بمونه و سود بهت بدن، اصل پول هست که داره بالا و پائین میشه

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

موفق باشی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام دوست عزیز

خیلی مختصر و مفید در مورد صندوق های سرمایه گذاری توضیح میدم خدمتتون

صندوق های سرمایه گذاری از چند کارشناس اقتصادی و صاحب نظر تشکیل شده که کار اصلیشون خرید و فروش سهام هست

بجای اینکه خودتون وارد بازار بورس بشید و فلان سهم رو مثلا 1000 تا بخرید یا بفروشید این کار رو بعهده صندوق میزارید با خرید واحد از صندوق سرمایه گذاری.

واحد = تعداد سهم خریداری شده از صندوق سرمایه گذاری

صندوق های سرمایه گذاری از شروع فعالیت هر واحدشون 100.000 تومان ارزش داره و شما برای خرید سهم از صندوق سرمایه گذاری حداقل باید 10 واحد خرید کنید

یعنی اول اول کار باید 1.000.000 تومان بدی (البته من و شما متوجه نمیشیم کی صندوق شروع میکنه به فعالیت)

این صفحه رو شما ببین . ارزش خالص هر سهم صندوق های سرمایه گذاری به قیمت دیروز هست

یعنی بطور مثال اگر بخوای در صندوق آپادانا سرمایه گذاری کنی اول باید 2.332.502 تومان پول بدی

کار صندوق ها اینطور هست که میرن با پول منو و شما سهام میخرن و در فعالیت های دیگه سرمایه گذاری میکنن

اگر سود کنن ارزش هر واحد بیشتر میشه در نتیجه سود شما هم میره بالا . اگر ضرر کنن ارزش هر واحد کم میشه و سود شما میاد پایین

بورس و صندوق سرمایه گذاری مثل بانک نیست که اصل پولت بمونه و سود بهت بدن، اصل پول هست که داره بالا و پائین میشه

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

موفق باشی
توضیحات مختصر و مفید بود
البته قیمت واحد ها به ریال هست
هر واحد صندوق سرمایه گذاری آپادانا به قیمت دیروز 2.332.502 ریال هست
البته شما وقتی میری فرم سرمایه گذاری رو پر میکنی یه مبلغی رو واریز میکنی مثلاً 10 میلیون تومان
صندوق 2 روز بعد از واریز نقدی شما میاد واحدها رو برای شما اختصاص میده و باقیمانده پولتون که کمتر از قیمت یک واحد هست رو به حسابتون برمیگردونه
یعنی اگر شما امروز پول رو به حساب صندوق واریز کنید به قیمت صدور دو روز بعد به شما واحد میده

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
بله کاملا درسته

امروز که در خواست صدور مثلا 10 واحد رو میدی به قیمت 2 روز دیگه تعداد واحد درخواستی برات حساب میشه

شما یه خورده مبلغ بالاتر واریز میکنی هرچقدر اضافه بیاد به حسابت واریز میکنن

یه چیزی که یادم رفت بگم : دقت کن تو انتخاب صندوق سرمایه گذاری و این رو هم در نظر بگیر که سرمایه گذاری تو صندوق با بورس فرق داره

اگر اومدی تو صندوق سرمایه کردی تا 90 روز براساس یه سری درصد (که سازمان بورس به صندوق ها اعلام کرده) اگر بخوای واحدها رو بفروشی بین 1 الی 3 درصد از مبلغ فروش بابت هزینه های صندوق کم میشه

پس حواست باشه صندوق سرمایه گذاری جایی نیست که بخوای امروز بخری فردا بفروشی

در ضمن عملکرد صندوق ها رو با توجه به جدولی که در پست بالا دادم بررسی کن و صندوق مورد نظرت رو انتخاب کن

موفق باشی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله کاملا درسته

امروز که در خواست صدور مثلا 10 واحد رو میدی به قیمت 2 روز دیگه تعداد واحد درخواستی برات حساب میشه

شما یه خورده مبلغ بالاتر واریز میکنی هرچقدر اضافه بیاد به حسابت واریز میکنن

یه چیزی که یادم رفت بگم : دقت کن تو انتخاب صندوق سرمایه گذاری و این رو هم در نظر بگیر که سرمایه گذاری تو صندوق با بورس فرق داره

اگر اومدی تو صندوق سرمایه کردی تا 90 روز براساس یه سری درصد (که سازمان بورس به صندوق ها اعلام کرده) اگر بخوای واحدها رو بفروشی بین 1 الی 3 درصد از مبلغ فروش بابت هزینه های صندوق کم میشه

پس حواست باشه صندوق سرمایه گذاری جایی نیست که بخوای امروز بخری فردا بفروشی

در ضمن عملکرد صندوق ها رو با توجه به جدولی که در پست بالا دادم بررسی کن و صندوق مورد نظرت رو انتخاب کن

موفق باشی

ممنونم
حالا یه سوال

ایا بازدهی این صندوقها نسبت به نرخ تورم قابل قبول هست؟
ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
ممنونم
حالا یه سوال

باتوجه به رشد اقتصادی که ان شاء الله تو دولت جدید خواهیم داشت و افزایش تولید و حمایت از تولیدکنندگان مطمئنا بورس بازار مطمئنی است برای سرمایه گذاری

این رو هم توجه داشته باشید یک صندوق سرمایه گذاری 5 نوع سهام (بیشترین سرمایه گذاری روی 5 نوع سهم انجام میشه) از بورس خریداری میکنه (بخش تولیدی-محصولات شیمیایی-فرآورده های نفتی-فلزات و...)

یعنی سرمایه ای که من و شما بهشون میدیم رو سرمایه گذاری میکنن در صنعت های مختلف که اگر ضرری متحمل شدن در قسمتی دیگر سود ببرند

نکته خیلی مهمی هم که وجود داره در سهام های شرکت هایی که در بورس هستند : افزایش یا کاهش قیمت یک سهام در روز نهایتا 4- % یا 4+ % میباشد

لذا سرمایه گذاری در صندوق سرمایه گذاری از یک طرف دارای ریسک بسیار بالایی هست از طرف دیگر هم سود بسیار خوبی داره

چون سرمایه شما داره تقسیم میشه بین صنعت های مختلف با فعالیت های مختلف

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ممنونم
حالا یه سوال

بستگی به صندوقت داره
یه صندوق ریسک نمیکنه و سهام های متوسط رو به پایین رو خرید میکنه
اما یه صندوق سهام های ریسکی رو خرید و فروش میکنه
شما صندوق زیر رو ببین:
صندوق آسمان یکم
9 ماهه که شروع کرده
تو یک ماه گذشته هر واحد 23 درصد افزایش قیمت داشته
اما صندوق زیر:
http://sepehreagah.ir/
4 روز دیگه تولد 2 ماهگیش هست :دی
تا 4روز پیش واحدهاش 7 درصد افزایش واحد داشت تو 1 ماه و20روز قعالیتش شد حدود 107 هزارتومان
از اول تیر یهو نزدیک 8 درصد ضرر داده رسید به قیمت شروعش یعنی 100 هزارتومان
یا صندوق زیر:
http://bifund.ir/
20 روز دیگه میشه 4 سال فعالیت
این هم تو یک ماه اخیر هر واحد 23 درصد افزایش قیمت داشته
هر واحد از 779 هزار تومان رسیده به نزدیک 960 هزار تومان

a1l2i3z4a5h6r7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بستگی به صندوقت داره
یه صندوق ریسک نمیکنه و سهام های متوسط رو به پایین رو خرید میکنه
اما یه صندوق سهام های ریسکی رو خرید و فروش میکنه
شما صندوق زیر رو ببین:
صندوق آسمان یکم
9 ماهه که شروع کرده
تو یک ماه گذشته هر واحد 23 درصد افزایش قیمت داشته
اما صندوق زیر:
http://sepehreagah.ir/
4 روز دیگه تولد 2 ماهگیش هست :دی
تا 4روز پیش واحدهاش 7 درصد افزایش واحد داشت تو 1 ماه و20روز قعالیتش شد حدود 107 هزارتومان
از اول تیر یهو نزدیک 8 درصد ضرر داده رسید به قیمت شروعش یعنی 100 هزارتومان
یا صندوق زیر:
http://bifund.ir/
20 روز دیگه میشه 4 سال فعالیت
این هم تو یک ماه اخیر هر واحد 23 درصد افزایش قیمت داشته
هر واحد از 779 هزار تومان رسیده به نزدیک 960 هزار تومان

باسلام دوست خوبم من تازه کارم و علاقه شدیدی به بورس دارم میخوستم ببینم شما چگونه افزایش و کاهش درصد صندوق ها رو محاسبه میکنید و برای این که من با بورس آشنا بشم چه پیشنهادی دارین ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
باسلام دوست خوبم من تازه کارم و علاقه شدیدی به بورس دارم میخوستم ببینم شما چگونه افزایش و کاهش درصد صندوق ها رو محاسبه میکنید و برای این که من با بورس آشنا بشم چه پیشنهادی دارین ممنون

من خودم آشنایی زیاد با بورس سهام ندارم
فقط تو این 1-2 هفته اخیر خبلی علاقه به سرمایه گذاری تو صندوق ها داشتم و دارم و تقریباً اکثر صندوق ها رو زیر و رو کردم
داخل سایت هر صندوق عملکرد روزانشون از ابتدای تاسیسشون هست میتونی بری و ببینی

a1l2i3z4a5h6r7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من خودم آشنایی زیاد با بورس سهام ندارم
فقط تو این 1-2 هفته اخیر خبلی علاقه به سرمایه گذاری تو صندوق ها داشتم و دارم و تقریباً اکثر صندوق ها رو زیر و رو کردم
داخل سایت هر صندوق عملکرد روزانشون از ابتدای تاسیسشون هست میتونی بری و ببینی
ممنون دوست خوبم مثال با یک میلیون میتوان تو این صندوق ها سرمایه گذاری کرد ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ممنون دوست خوبم مثال با یک میلیون میتوان تو این صندوق ها سرمایه گذاری کرد ؟

حداقل خرید واحد برای اکثر صندوق ها 10 واحد هست
با 1 میلیون شما باید دنبال صندوق های تازه تاسیس بگردی که هنوز شروع به کار نکردن اما پشتوانه مدیریتی خوبی دارن
البته با هزینه های صدور واحد کمی بیشتر از یک میلیون تومان میشه

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
حداقل خرید واحد برای اکثر صندوق ها 10 واحد هست
با 1 میلیون شما باید دنبال صندوق های تازه تاسیس بگردی که هنوز شروع به کار نکردن اما پشتوانه مدیریتی خوبی دارن
البته با هزینه های صدور واحد کمی بیشتر از یک میلیون تومان میشه

اینا رو چطور میشه پیدا کرد تو سایت؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اینا رو چطور میشه پیدا کرد تو سایت؟

هنوز مرجعی که صندوق ها تازه تاسیس رو اعلام کنه پیدا نکردم
این سپهر آگاه هم هفته ی پیش رفته بودم دفتر صندوق حافظ تبلیغاتش رو اونجا دیدم
اگر سازمان بورس بورد تبلیغاتی داشته باشه احتمال زیاد صندوق های تازه تاسیس اونجا تبلیغ میکنن ولی نمیدونم بورد تبلیغاتی داره یا نه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این هم یه لیست دیگه ازصندوق ها:
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15

شرایط کاری صندوق ها رو کسی اطلاعات بیشتر داره؟
ارزش واحد صندوق زیر ریزش بالایی داشته و الان هی کم و زیاد میشه
صندوق سرمايه‌گذاري امین صبار
180 هزار واحد هم سرمایه گذاری شده

یا این:
صندوق سرمايه گذاري بادرآمدثابت آرمان كارآفرين

یه جور حالت نوسان گیری دارن چون برای ابطال هم کمتر از 10 و30 روز از صدور واحد گذشته باشه شامل جریمه میشه
در حالی که خیلی از صندوق ها تا 90 روز از صدور واحد هم شامل جریمه میشه

ادیت:
اینجور صندوق ها با درآمد ثابت هست هر چند کم ولی سودده هست
اما اینطوری فعلاً از سود بانکی هم کمتره
بیشتر هم روی اوراق مشارکت فعالیت میکنند

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
این سایتها که این آمارها رو میدن مطمئن هستند؟ آمارها رو خودشون میگیرن یا هرچی صندوق گفت !
و تو لیست این صندوق ها استان من چند مورد بیشتر شعبه نداشتند صندوق ها خرید سهام حتمآ باید حضوری باشه یا همه استانها نمایندگی دارن؟

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
این سایتها که این آمارها رو میدن مطمئن هستند؟ آمارها رو خودشون میگیرن یا هرچی صندوق گفت !
و تو لیست این صندوق ها استان من چند مورد بیشتر شعبه نداشتند صندوق ها خرید سهام حتمآ باید حضوری باشه یا همه استانها نمایندگی دارن؟

این سایت رسمی بورس هست در زمینه صندوق های سرمایه گذاری

آمار و ارقام توسط شرکت های حسابرسی هر صندوق در اختیار سازمان بورس قرار میگیره و منتشر میشه

برای هر خرید و فروش حتما باید حضوری اقدام کنید. اینترنتی و تلفنی نیست مثل خرید سهام
در ضمن هر شرکت در هر استان کارگزاری نداره. لیست شعبه هر صندوق تو سایت همون صندوق سرمایه گذاری هست

همشون معمولا یه شعبه در تهران دارن

بالا