• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نگاه کن فرض کن من ویک سرمایه گذار دیگر من پولم 10میلیون وبا 50واحد سرمایهگ ذاری وطرف دیگر با100میلیون و 500واحد سرمایه گذاری باشه.حالا نگاه کن. میگیم درپایانه یک دوره سه ماهه قیمت هر واحد سرمایه گذاری 280هزارتون مببوده خوب تو 80درصد سود کردی سرمایت میشه 18میلیون ولی هزینه های خود صندوقم نسبت به سبدگردانی زیادتره ولی سبدگردانی دیگه پاداش مدیریت نداره فکرکنم صندوف ها میتون تا12.5درصد سودرابه عنوان هزینه اهی ثابت بردارند

ازمن میشنوی اگه بالای 20میلیوت داری بروبهترین کارگزاری درخواست سبد اختصاصی کن ولی اگه کمترش داری همون صندوق خوبه میدونی چون تو سبداختصاصی یکم بیشتر از موارددیگرسرمایه گذاری به مبلغ سرمایه فکر میکنن وروسرمایه زیاد مانورمیدن و باسرمایه کم کاری ندارن...

سبدگردانی رو خود کارگزاری انجام میده؟
نیازی نیست خودمون سهام خرید و فروش کنیم؟

asmail

Registered User
لایک‌ها
26
سلام خدمت دوستان
با 2. الا 4 تومن میشه کاری کرد؟سود میشه کرد؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سبدگردانی رو خود کارگزاری انجام میده؟
نیازی نیست خودمون سهام خرید و فروش کنیم؟

همه کارگزاری ها نه ولی اکثرشون انجام میدن شما باید پرس وجو کنین دو سهتا شرکت هم هست که شرمنده چون خوبن ولی من شناخت ندارم معرفی نمیکنمشون شما خودتون یه پرس و جو یی کنید تواینترنت.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام خدمت دوستان
با 2. الا 4 تومن میشه کاری کرد؟سود میشه کرد؟

باید ببینی چکارمیخوای کنی خودت یا کسی رامیخوای ناظرباشه رو سرمایت ولی اگه یه چندتا کتاب خوب بخونی وروموارد مهم تسلطط داشته باشی باورکن سودی که خود میبری بیشترینه.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
صندوق های سرمایه گذاری حتماً باید واریز وجه از طریق فیش بانکی باشه؟
دستگاه کارتخوان ندارن خودشون؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
در مورد ورود به این بازار توضیح بدید.

فرض کنید شخصی مث من هیچی نمیدونه باید چطور استارت بزنه؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
برای دوستان علاقمند به بورس و بورس بازی در ایران
یه سری فایل پی دی اف آموزشی تو لینک زیر گذاشتیم می تونید برید و دانلود کنید :
www.elmonex.ir خرید و فروش، وبمانی، پرفکت مانی، اوکی پی، اگوپی، وب مانی، اگو پی، بورس، فرابورس، اوراق بهادار، خرید سهام، ویزا کارت، مستر کارت، پ

و همچنین آدرس و لینک سایتهای بورسی :
www.elmonex.ir خرید و فروش، وبمانی، پرفکت مانی، اوکی پی، اگوپی، وب مانی، اگو پی، بورس، فرابورس، اوراق بهادار، خرید سهام، ویزا کارت، مستر کارت، پ

اخبار جسته گریخته بازار بورس رو هم از لینک زیر خواستید پیگیر باشید :

اینجا هم یه سری مطالب که از سایتهای همکار در زمینه تحلیل بازار بورس هست، گذاشتیم :

موفق و موئد باشید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
برای دوستان علاقمند به بورس و بورس بازی در ایران
یه سری فایل پی دی اف آموزشی تو لینک زیر گذاشتیم می تونید برید و دانلود کنید :

و همچنین آدرس و لینک سایتهای بورسی :

اخبار جسته گریخته بازار بورس رو هم از لینک زیر خواستید پیگیر باشید :

اینجا هم یه سری مطالب که از سایتهای همکار در زمینه تحلیل بازار بورس هست، گذاشتیم :

موفق و موئد باشید

این نقل قولی که تو لینک زیر گذاشتی:
سایتهای معتبری رو میشناسی که اینگونه پیش بینی کنند البته هزینه ای هم باشه مشکلی نیست فقط معتبر باشه

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سبدهای ارائه شده رایگان هستند و تقریبا بازدهی 10 درصد در سه ماه رو داشتند تا امروز.
وبسایت arman-ati.com و صندوقهای سرمایه گذاریش armanandishfund.com بازدهی مناسبی رو دارند.

اما در هر صورت ریسک رو توی کار در نظر داشته باشید و این نقل قول و معرفی هم جانب سلب مسئولیت ما رو هم در نظر بگیرید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سبدهای ارائه شده رایگان هستند و تقریبا بازدهی 10 درصد در سه ماه رو داشتند تا امروز.
وبسایت arman-ati.com و صندوقهای سرمایه گذاریش armanandishfund.com بازدهی مناسبی رو دارند.

اما در هر صورت ریسک رو توی کار در نظر داشته باشید و این نقل قول و معرفی هم جانب سلب مسئولیت ما رو هم در نظر بگیرید

ممنون
البته یک ماهی میشه که بازده صندوق ها رو دارم رصد میکنم
بهترینش از نظر سهم صنایع بورسیران هست
صندوق سرمايه‌گذاري مشترك بورسيران

یه سوال دیگه:
اگر توی صندوق ها سرمایه گذاری کنیم گزارش سهامی که خرید و فروش میکنند و نوع سهام رو میشه دید؟

سایت پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی بورس ایران - Bourse24.ir - بورس 24 - چرا اینقدر تعرفه هاش گرونه؟
ماهی 200 هزارتومان حق عضویت میگیره ، کسی عضوش هست؟ چیا داره؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این یه بازاره مثل هر بازار دیگه ای و هر کسی با توجه به تخصص هایی که داره نرخ هاش متفاوته.
به نظر من تا وقتی میشه سیگنال های رایگان رو گرفت دنبال صرف هزینه نباشید.
این هزینه ها برای افرادی با سرمایه های بالای 50 میلیون تومان تا حدی میصرفه که البته باز هم جای 100 درصد رضایت و اطمینان وجود نداره.

ما بیشتر مطالب آموزشی و اخبار و تحلیلهای عمومی در وبسایت میگذاریم که از سایر همکاران و دوستان است و به خاطر بحث اکسچنج و فعالیت
تو این زمینه که داریم نمیشه تمرکز رو سایر کارها گذاشت

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این یه بازاره مثل هر بازار دیگه ای و هر کسی با توجه به تخصص هایی که داره نرخ هاش متفاوته.
به نظر من تا وقتی میشه سیگنال های رایگان رو گرفت دنبال صرف هزینه نباشید.
این هزینه ها برای افرادی با سرمایه های بالای 50 میلیون تومان تا حدی میصرفه که البته باز هم جای 100 درصد رضایت و اطمینان وجود نداره.

ما بیشتر مطالب آموزشی و اخبار و تحلیلهای عمومی در وبسایت میگذاریم که از سایر همکاران و دوستان است و به خاطر بحث اکسچنج و فعالیت
تو این زمینه که داریم نمیشه تمرکز رو سایر کارها گذاشت

این آرمان رو شما خودتون روی پیشنهادهایی که میده کاری کردید؟
توی صندوقی سرمایه گذاری کردید؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
ما که خیر چون خودمون از بحث اکسچنج سود بیشتری در میاریم و سرمایه در گردش دست خودمونه.
دوستانی داریم که بورس باز هستن و بله روی پیشنهادات میان مدت 3 ماهه ش کار میکنن و سود میبرن.

{ اما خود من شخصاً زیر ماهیانه 5 درصد سود رو با توجه به تورم مناسب نمی دونم و به همین خاطر زیاد توی بورس فعالیت ندارم }

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ما که خیر چون خودمون از بحث اکسچنج سود بیشتری در میاریم و سرمایه در گردش دست خودمونه.
دوستانی داریم که بورس باز هستن و بله روی پیشنهادات میان مدت 3 ماهه ش کار میکنن و سود میبرن.

{ اما خود من شخصاً زیر ماهیانه 5 درصد سود رو با توجه به تورم مناسب نمی دونم و به همین خاطر زیاد توی بورس فعالیت ندارم }
شرمنده سوالام زیاد شد
بهترین انجمن بورسی کدومه؟ دوستانتون اصلاً تو انجمن ها فعالیت دارن یا نه؟

ادیت:
کارگزاری مفید نوشته هنگام افتتاح حساب آنلاین برای خرید و فروش آنلاین سهام آزمون میگیره تا شرایط کاربر رو بسنجه
این آزمون چی هست؟

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
شرمنده سوالام زیاد شد

ادیت:
کارگزاری مفید نوشته هنگام افتتاح حساب آنلاین برای خرید و فروش آنلاین سهام آزمون میگیره تا شرایط کاربر رو بسنجه
این آزمون چی هست؟

boursebazan.ir
انجمن سرمایه سازان
forum.talarebourse.com
انجمن گروه سرمایه گذاران ایرانی|بورس تالار

به نظر من بصورت آنلاین اگه میخواهید بورس کار کنید قبلش حتما یک مدت با تالار مجازی بورس ایران کار کنید.
تا خم و چم کار دستتون بیاد.

www.irvex.ir

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
1 - دوستان با یک کد بورسی که مثلاً کارگزاری بانک ملی داده میتونی با کارگذاری بانک ملّت مثلاً کار کنی یا نه ؟
2 - میگن برای معامله آنلاین باید مصاحبه کنن و بعد تائید کنن.چی میپرسن ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
شرمنده سوالام زیاد شد

ادیت:
این آزمون چی هست؟

من از این انجمن استفاده میکنم
سایت و انجمن گفتگوی بورسی
تالار گفتگوی بورس بازان حرفه ای ایران

خیلی سخت نیست 30 تا سوال 4 گزینه ای هست که جنبه فرمالیته داره
اون pdf اموزشی تو سایتشون رو یه نگاه بنداز دستت میاد اونجا هم تو خود کارگزاری با مشاوره بقیه جوابها رو پر کن

E-Foroush

Registered User
لایک‌ها
47
1 - دوستان با یک کد بورسی که مثلاً کارگزاری بانک ملی داده میتونی با کارگذاری بانک ملّت مثلاً کار کنی یا نه ؟
2 - میگن برای معامله آنلاین باید مصاحبه کنن و بعد تائید کنن.چی میپرسن ؟

باید کارگزار ناظرت رو عوض کنی برای معامله با یه کارگزار دیگه ....

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
صندوق های سرمایه گذاری که تازه مجوز میگیرن چند روز بعد از اخذ مجوز سرمایه گذاریشون رو شروع میکنند؟
http://nkfs.rhbroker.com/ به عنوان صدمین صندوق سرمایه گذاری 21 خرداد مجوز گرفته تا 31 تیر پذیره نویسی میکنه

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من می خوام وارد بازار بورس بشم.
البته بازار مجازی بورس نه اینکه برم ساختمان بورس از اینترنت معامله کنم.
می خواستم یکی کمکم کنه و بگه چی کار باید بکنم؟یک ، دو سه بنویسید.مثلاً برم تو سایت فلان ثبت نام کنم، پول بریزم بعد وارد معامله بشم ، کارگزار انتخاب کنم، از کجا اطلاعات بدست بیارم، از کجا آموزش ببینم و.... هیچی از بورس نمی دونم، فقط می دونم می خری سهم بعد می فروشی :D
مرسی بابت توجه شما

بالا