• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
علی جان میتونی مشاوره بدی برا بلند مدت چی بزارم تو سبدم؟
تا اخر سال دس نزنم

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

p.t

Registered User
لایک‌ها
180
تا اخر سال دس نزنم

رفیق شرکتهای نفتی به خصوص شبندر(نفت بندر عباس)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
این موردی که شما گفتی تکنیکالش چی میگه

Last edited:

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
دوستان یه توضیح اجمالی بدید بورس چیه ؟ چیا باید بلد باشی تا موفق بشی توش ؟
چقدر سرمایه میخاد ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سلام.
دوستان یه توضیح اجمالی بدید بورس چیه ؟ چیا باید بلد باشی تا موفق بشی توش ؟
چقدر سرمایه میخاد ؟

با اجازه بچه های با تجربه تو این زمینه
بازار سرمایه کشور هست که شرکت ها ، سهامشون رو برای فروش عرضه میکنن و بسته به تقاضا و عرضه قیمت هر سهم مشخص میشه
توانایی تحلیل تکنیکال نمودار های تغییر قیمت سهام مورد نظر و بررسی آخرین اخبار مربوط به شرکت و دیدن سابقه قیمت ها و همچنین رشد سهم میتونه کمک کنه که روی مورد مناسبی سرمایه بزاری

هر سهم هم بستگی داره به قیمتش یکی ۱۰۰ تومنه یکی ۱۰۰۰ تومن

شما با هر میزان سرمایه ای میتونی وارد شی

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
هر صندوق زمان شروع کار هر واحدش رو 100 هزار تومان میفروشه
شما وقتی وارد این صندوق ها بشی باید 10 واحد بخری که میشه 1 میلیون تومان

صندوق های قدیمی قیمت هر واحد افزایش پیدا کرده و بعضاً تا یک میلیون تومان هم رفته
مثلاً bifund.ir الان هر سهمش حدود 1.106.000 تومان هست که بخوای وارد این صندوق بشی باید حداقل 11 میلیون تومان خرجی کنی تا 10 واحد بخری

ممنون از توضیجاتتون. آیا در سود دهی هم تاثیری داره؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
تا اخر سال دس نزنم

احسان جان
فراموش نکنیم که بازار هست نگه داری سهام بلند مدت رو من خودم خیلی موافق نیستم! به نظر من این که بازار حرکت کنی خوبه ! بازه چند ماه بهتر هست
حالا شبندر یه سهمی هست که از 110 تومن رشدش رو شروع کرد در عرض بیشتر از یکسال تا 1000 تومنم اومد یا سهمی مثل شتران که با حدود 7000 تومن
بسته شد و بعد از تعدیل با حدود 70000 تومن باز شد اتفاقی که برای شتران افتاد ممکنه هر چند سال یکبار اتفاق بیفته ! یا من خودم رمپنا رو با میانگین 280
تومن خریدم رو 360 فروختم اما قبلش تا 340 اومد و دوباره برگشت رو 290 و دوباره رشد کرد و من که 90 درصد سبدم این سهم بود فرصت ورود به سهام های
دیگه رو از دست دادم و ... بازه هفتگی و ماهانه فرصت به نظر من خیلی بهتر هست
نگه داشتن یک سهم با بازه یکسال یه جورایی قفل کردن سرمایه هست چه بهتر که با روند صعودی حرکت کنی مطمئنا همیشه سهم خوب برای ورود هست
مثلا الان پیشنهاد می کنم خودرویی ها رو زیر نظر داشته باش چون تو دولت جدید بحث حمایت از خودرویی ها هست و در این چند ماهه سهام های
خودرویی ها که تو کف بوده رشد کرده سبدتم از گروه های مختلف بزار چون قندی پتروشیمی بانکی خودرویی و...
به خرید حقوقی ها توجه کن
الان واتی سهمی هست که جای رشد داره چون و تارگت های 800 -1000 -1500 براش در نظر گرفته میشه دلایل
255 میلیون شیران ضربدر 3500 تومان =900 میلیارد تومان
175 میلیارد تومان سود اندوخته
200% افزایش سرمایه
...
منبع:کدال

مثلا من پتروشیمی خراسان رو روی 630 خریدم عرضه اولیه این سهم روی حدود 700 تومن بوده الان سهم متوقف هست برای تعدیل سود
خب به نسبت همگروه های دیگه سهم این سهم هنوز جای رشد داره درسته یه مدتی در حال رنج زدن بود اما پیش بینی سود و روند
سهم مثبت هست
بیشتر مهم هست که بتونی با سهم ها بازی کنی
تو فروم های بورسی در مورد سهام ها و مطالبی که در مورد گفته میشه جستجو کن شما نمی تونی 50 تا سهم رو زیر نظر بگیری اما
از اطلاعات دیگران می تونی برای رسیدن به نتیجه استفاده کنی
و اینکه همیشه ریسک رو هم در نظر بگیر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
عجب ادمهای نامردی هستند شاخص بدون هیچ دلیلی منفی می خوره ! کل بازار شده منفی !
از کل سبدم فقط واتی تونسته مثبت بمونه :blink:

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
برای گرفتن کد بورسی چه مبلغی را باید هزینه کرد درکل؟
اگر بعد گرفتن کد دیر به دیر معامله کنی که مشکلی نداره؟آنلاین هم می تونی معامله کنی؟

kingmostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان عزیز
یک سوال:
آموزش بورس رو از کجا و چجوری باید شروع کنم؟
آیا در مشهد کسی هست کلاس آموزشی یا چیزی شبیه این داشته باشه؟؟؟؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امروز انگار شاخص سرش به سنگ خورده

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان این آزمونی که واسه عضویت در کارگزاری میگیرن جریانش چیه؟ کسی میدونه سوالاتش چیه؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان این آزمونی که واسه عضویت در کارگزاری میگیرن جریانش چیه؟ کسی میدونه سوالاتش چیه؟

توی سایت بورس درموردش توضیح داده . لینک منابعش رو هم صفحات قبل گذاشتیم . برای کسانی که میخوان تو کارگزاریها کار کنند خوبه . دوستانی که رشته های مدیریت و اقتصاد و حسابداری خوندن راحت تر میتونند قبول بشن .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
در راستای ارتقای فرهنگ سهامداری
مجموعه برنامه‌های الفبای بورس تهیه شد+آموزش

مجموعه برنامه الفبای بورس به سفارش سازمان بورس و اوراق بهادار، توسط شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس تولید شد؛ این برنامه در بیش از ۸۰ قسمت ۵ تا ۹ دقیقه‌ای، روزهای شنبه تا پنجشنبه پیش از بخش خبری 20:30 از شبکه دوم سیـما پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، مجموعه برنامه الفبای بورس که به سفارش سازمان بورس و اوراق بهادار و توسط شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس تولید شده است، در بیش از 80 قسمت 5 تا 9 دقیقه‌ای، روزهای شنبه تا پنجشنبه هر هفته قبل از بخش خبری 20:30 از شبکه دوم سیـما پخش می‌شود.

لازم به ذکر است پخش مجموعه آموزشی الفبای بورس از چندی قبل، از شبکه آموزش سیما هم آغاز شده بود.

برخورداری از متن ساده و روان، استفاده از سبک جذاب انیمیشن در تولید و برخورداری از سیر منطقی و فراگیر در ارائه مطالب آموزشی، ازجمله ویژگی‌های الفبای بورس است.

علاقه‌مندان همچنین می‌توانند مجموعه برنامه‌های الفبای بورس را بصورت رایگان ازطریق پورتال آموزش تالار مجازی بورس ایران به نشانی training.irvex.ir مشاهده و دریافت کنند.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
توی سایت بورس درموردش توضیح داده . لینک منابعش رو هم صفحات قبل گذاشتیم . برای کسانی که میخوان تو کارگزاریها کار کنند خوبه . دوستانی که رشته های مدیریت و اقتصاد و حسابداری خوندن راحت تر میتونند قبول بشن .

حدودا چند صفحه قبل گذاشتی ؟:)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
حدودا چند صفحه قبل گذاشتی ؟:)

سلام . ارادتمند

شما اول باید آزمون اصولبازار سرمایه رو شرکت کنی یعنی اون پیش نیاز همش هست
بعد ضمنش هم میتونی آزمون بورس کالا . تامین مالی . مشتقه و .. رو بده

خودآموزی که سازمان بورس اوراق بهادار منتشر کرده رو کتابفروشیای انقلاب دارند تهیه کنید هم درس داده و هم آخرش از هر مبحث 100 سوال دوره های قبل داخلش هست . خوب بخونید قبول میشید

رشته های اقتصاد . مدیریت مالی و بازرگانی و حسابداری راحت تر قبول میشند

اوراق مشتقه و تامین مالی و برترین اونها تجزیه و تحلیلگری از همه بهترند و پردرآمد تر

بالا