• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون دوستان
سوالات تشریحی هست یا 4 گزینه ای ؟

از سایت مفید انلاین پلت فرم متا تریدر رو دانلود کن نمودار سهم ها هست

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ممنون دوستان
سوالات تشریحی هست یا 4 گزینه ای ؟

از سایت مفید انلاین پلت فرم متا تریدر رو دانلود کن نمودار سهم ها هست

سه .۴ گزینه ایه
برو کاغذ رو بگیر ازشون تو نت سرچ کن بعد براشون ببر
آسونه من ۷ از ۱۰ گرفتم.بعدم اگه رد بشی یه کاغذ دیگه بهت میده میگه دوباره جواب بده

اونم بعضی از نمودار ها آپدیت نیستن مال چن ماه پیشه خیلی هاش

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سه .۴ گزینه ایه
برو کاغذ رو بگیر ازشون تو نت سرچ کن بعد براشون ببر
آسونه من ۷ از ۱۰ گرفتم.بعدم اگه رد بشی یه کاغذ دیگه بهت میده میگه دوباره جواب بده

اونم بعضی از نمودار ها آپدیت نیستن مال چن ماه پیشه خیلی هاش

یعنی چی کاغذ بگیر سرچ کن تو نت براشون ببر ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
یعنی چی کاغذ بگیر سرچ کن تو نت براشون ببر ؟

اشتباه شد فک کنم
فک کردم سوال هایی رو میگید که هنگام ‌ورود به معاملات آنلاین میپرسن.

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان من واسه شروع رفتم امین سهم ثبت نام کردم گفتن 2روز دیگه بیا کد بورس بگیر الان فهمیدم کارگزاری مفید بهتره حالا باید چیکار کنم؟ کد بورس رو فقط 1 بار میدن؟ نمیشه عوض کنم کارگزاریمو؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
چرا میتونی بری کارگزاری مفید و اونجا مشخصاتتو بدی
منم همین مشکلو داشتم اصن مهم نی

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان من تازه می خوام وارد بورس بشم.
از کجا شروع کنم؟ راهنمایی می کنید؟
اصفهان هستم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان من واسه شروع رفتم امین سهم ثبت نام کردم گفتن 2روز دیگه بیا کد بورس بگیر الان فهمیدم کارگزاری مفید بهتره حالا باید چیکار کنم؟ کد بورس رو فقط 1 بار میدن؟ نمیشه عوض کنم کارگزاریمو؟

زنگ بزن کدت رو بپرس و بعدش با هر کارگزاری خواستی کار کن .

دوستانی که تازه میخوان وارد بورس بشن همین تاپیک رو از ابتدا بخونند . مطالبی آموزشی زیادی در این تاپیک هست .

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
پارسان و تاپیکو چه تیکه ای هستن
810619_droolsmiley.gif

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
بورس دیگه اون شور و حال قبل و بعد انتخابات رو نداره که سهامها یه کله میرفتن بالا الان دیگه تقریبا به تعادل رسیدیم و باید صبر داشته باشیم و سراغ سهامهای خوب برویم
دوستان زیادی پرسیده بودن که چطوری سهمی رو انتخاب میکنی و میخری؟
راستش شاخص های زیادی هستن که تو انتخاب یه سهم دخیل هستن و بررسی ها زیاد تر تحلیل های مختلف و راهای متفاوت ... اما مهمترین شاخصه تا اونجایی که من مطالعه کردم و میدونم EPS یه شرکته ما وقتی سهمی میخریم در واقع EPS یه شرکت رو میخریم حالا EPS چیه؟
EPS : همان سود پیش بینی شده توسط شرکتها به طور واضح تر عبارتست از سود عایدی به ازای هر سهم که توسط شرکت پیش بینی میگردد
یک چیزی که بازار بورس و سرمایه را از دیگر بازار های رقیب جدا میکند و بهتر از بازارهای رقیب هست شفافیت اطلاعات هست کسی که در بازار مسکن یا طلا و ارز و ... سرمایه گذاری میکند هیچ اطلاعات مالی در دست ندارد در صورتی که در بازار سرمایه شرکتها موظفند هر سه ماه یکبار شفافیت اطلاعات کنند که در سال چهار بار اتفاق می افتد که یک سال کامل را سال مالی میگویند و گزارشات سه ماهه 6 ماهه 9 ماهه و 12 ماهه در طول سال باید به سازمان بورس ارائه گردد که طی سال اتفاقات زیادی برای شرکتها میافتد و شرکتها چندین بار در طول سال بسته و باز میشوند
بسته شدن سهام:
هر گونه تغییر اعم از تغییر در اصول اساس شرکت مانند تغییر محل- تعدیل EPS - افزایش سرمایه-تعیین اعضای هیئت مدیره - فقط در صورتی امکان پذیر هست که نماد شرکت بسته شود یعنی معاملات شرکت در طول تصمیم گیری تعطیل خواهد بود و نماد در تابلوی بورس متوقف خواهد بود و بعد از انجام امور یاد شده سهام با قیمت جدید وارد تابلو خواهد شد که از قانون حجم مبنا پیروی نکرده و سقف و کف قیمتی نخواهد داشت یعنی هر چند در صد میتونه مثبت یا منفی بشه...
که به این باز و بسته شدن نماد ها در بورس مجامع میگویند.
مجامع دو نوع هستند مجمع عادی و مجمع فوق العاده
مجمع عادی سالانه:
1- تصمیم گیری در باره تقسیم سود و تصویب صورتهای مالی
2- انتخاب بازرس
3- انتخاب روزنامه شرکت
4- انتخاب پاداش هیئت مدیره
مجمع فوق العاده:
1- تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
2- تغییرات اساس نامه - تغییر محل اصلی شرکت
3- انتخاب مدیران - تغیرر سال مالی
4-سایر موارد
تعدیل EPS :
در ابتدای سال مالی هر شرکت سود تخمینی خود را براساس نظرات مدیران شرکت تخمین میزند و به سهامداران اعلام میکند معمولا این سود با محافظه کاری صورت میگیرد چون میخواهند در گزارشهای سه ماهه و شش ماهه و 9 ماهه سود رو بالا ببرند و تعدیل کنند که سود پیش بینی شده در قیمت سهم تاثیر مستقیم دارد
تغییرات EPS طی دوره را تعدیل می گویند
بعد از اینکه سال مالی شروع شد بسته به اتفاقات و روند عملکرد شرکت مدیران EPS را به رقمی واقعی نزدیکتر میکنند تعدیل به دو شکل میباشد تعدیل مثبت که رشد EPS اطلاق میگردد و تعدیل منفی که به کاهش EPS اطلاق میگردد
موفق باشید
پ.ن: صنعت دارو رو بررسی کنید و خرید کنید گزارشات خوبی در پیش دارند و بالا خواهند رفت.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
گروه سیمان سبهان سغرب ساروم رو زیر نظر داشته باشید.
دارویی والبر دلر
شیمیایی شیران پارسان خارک زاگرس
بانکی ملت پاسارگاد تجارت
تجهیزات حفاری
پالایش همشون فعلا بسته هستن ولی شبریز و شراز چون زیر مجموعه پارسان هستن از حمایت بسیار خوبی برخوردارن شپنا هم عالیه فقط حامی نداره
لاستیکی پکرمان پسهند پکویر
گروه صنعت و وعدن واتی وصنعت ولصنم
خودرو و لیزینگ خگستر ولساپا
البته بعضی از سهمهای گفته شده در بالا بسته هستن.
کاری که باید بکنید اینه که از هر گروه بهترینها رو لیست کنید و حمایتها و مقاومتها و تحلیلهای بنیادی در مورد هر کدوم رو در جایی یادداشت کنید و هر کدوم از سهمهای لیست که نزدیک به خط حمایت بود و جو بازار هم روش مثبت بود خرید کنید.
اگه خودتون به علم تحلیل بنیادی و تکنیکال مسلط نیستین با کمی جستجو در اینترنت میتونید مقاومتها و حمایتهای هر سهم و همینطور نکات بنیادی هر سهم رو به دست بیارید
موفق باشید.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سجادجان نظرت راجب وتوسم چیه؟
سهم در گزارش 6ماهه 33 تومن ساخته و برآورد بنده ساختن 60-70 تومن در 12ماهه است
قیمت سهم 190 تومن.
1ساختمون 16000 متری در خیابان برزیل ساخته که 60% تکمیل شده که اگه در سال مالی جاری بفروش برسه
سود ناخالص به ازای هر سهم در حدود 36 تومان و سود خالص 28 تومان به ازای هر سهم داره.البته احتمالا بره واسه سال مالی بعد
nav سهم به گفته مسول شرکت بالای 300 تومنه(60% معامله میشه).حقوقی هم خوب میخره.تقریبا خریدهای حقوقی 10 برابر فروش اون در اواخر بوده

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سجادجان نظرت راجب وتوسم چیه؟
سهم در گزارش 6ماهه 33 تومن ساخته و برآورد بنده ساختن 60-70 تومن در 12ماهه است
قیمت سهم 190 تومن.
1ساختمون 16000 متری در خیابان برزیل ساخته که 60% تکمیل شده که اگه در سال مالی جاری بفروش برسه
سود ناخالص به ازای هر سهم در حدود 36 تومان و سود خالص 28 تومان به ازای هر سهم داره.البته احتمالا بره واسه سال مالی بعد
nav سهم به گفته مسول شرکت بالای 300 تومنه(60% معامله میشه).حقوقی هم خوب میخره.تقریبا خریدهای حقوقی 10 برابر فروش اون در اواخر بوده
سلام
سهم بسیار عالی هست و پرتفوی خوبی هم داره و الان داره با پی به ای تحلیلی 3 معامله میشه تا مجمع حداقل میتونه تا 300 رشد کنه ولی هرچی مفت تر خرید بشه بهتره . تنها مشکلی که داره اینه که حجم مبناش زیاده تو گروه بگرد شاید بتونی سهمی با این پی به ای و حجم مبنای کمتر پیدا کنی من خودم هم تحت نظرش دارم واسه خرید.
پیش بینی 92 رو هنوز نداده؟

Last edited:

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
من بین دو صندوق سرمایه گذاری مشترک بورسیران و عقیق موندم کدوم رو برای سرمایه گذاری انتخاب کنم!علت را هم لطفا بفرمایید؟
الان هر سهم بورسیران بالای یک ملیونه و عقیق بالای سیصد هزار تومانه!کدوم به چه دلایلی از اون یکی بهتره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام
سهم بسیار عالی هست و پرتفوی خوبی هم داره و الان داره با پی به ای تحلیلی 3 معامله میشه تا مجمع حداقل میتونه تا 300 رشد کنه ولی هرچی مفت تر خرید بشه بهتره . تنها مشکلی که داره اینه که حجم مبناش زیاده تو گروه بگرد شاید بتونی سهمی با این پی به ای و حجم مبنای کمتر پیدا کنی من خودم هم تحت نظرش دارم واسه خرید.
پیش بینی 92 رو هنوز نداده؟

سهم سرمایه گذاریه.معمولا پیش بینی نمیدن.ولی بسیار بعیده زیره 60 تومن بسازه.پروژه خیابان برزیل هم که احتمالا میره واسه سال مالی بعد.بین 20تا 30 تومن رو سودش تاثیر داره.امروز حدود 80 تا برداشتم.میخوام برسونمش به 250 تا(25%پرتقویم)
نظرت راجب سبدم چیه؟
وغدیر(25% با قیمت 370)فخوز(20% 2600 قبل مجمع)وسینا(20%130 قبل مجمع)فملی(20% با قیمت 560)
بقیشم کروی-فاسمین-ومعادن-کساوه-وامید-وتوسم هر کدوم بین 5تا 10%
این آخریا رو تو اردیبهشت و با قیمتای پایین خریدم.البته قبلا 30%سبدم سدور و سکرما بود که خالی کردم

ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سهم سرمایه گذاریه.معمولا پیش بینی نمیدن.ولی بسیار بعیده زیره 60 تومن بسازه.پروژه خیابان برزیل هم که احتمالا میره واسه سال مالی بعد.بین 20تا 30 تومن رو سودش تاثیر داره.امروز حدود 80 تا برداشتم.میخوام برسونمش به 250 تا(25%پرتقویم)
نظرت راجب سبدم چیه؟
وغدیر(25% با قیمت 370)فخوز(20% 2600 قبل مجمع)وسینا(20%130 قبل مجمع)فملی(20% با قیمت 560)
بقیشم کروی-فاسمین-ومعادن-کساوه-وامید-وتوسم هر کدوم بین 5تا 10%
این آخریا رو تو اردیبهشت و با قیمتای پایین خریدم.البته قبلا 30%سبدم سدور و سکرما بود که خالی کردم

ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2
وتوسم شاید بشه 170 هم خرید ولی بازگشایی شبهرن شاید یه تکونی بهش بده و نشه تو قیمتی که گفتم خرید.
سیمانیها رو قبل گزارش 6 ماهه جایگزین کن فکر کنم آخرای اصلاحشون باشه و برای صادرات مجوز افزایش نرخ گرفتن حتما حتما سیمانیها رو زیر نظر بگیر.
جای گروه شیمیایی تو لیستت خالیه .فاسمین و فملی رو با شیران به نظرم عوض کن شیران 6 ماهه 72 درصد پوشش داد ولی به خاطر معامله بلوکیش منفیش کردن که فرصت خرید بود تا مجمع یعنی تقریبا 4 ماه دیگه احتمالا 5000 رو ببینه پله ای بخر چون به خاطر معامله بلوکیش کنترلش میکنن.
غذاییها رو هم زیر نظر بگیر غمارگ و غبشهر
غمارگ رو نزدیک 1000 بتونی بخری عالیه.
وسپه و والبر رو هم زیر نظر داشته باش.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اقا سجاد نظرتون در مورد گروه قندی ها چیه ؟ قچار رو تو منفی اضافه کردم
فکر میکنم اخرای اصلاح شون باشه
در مورد شکربن نظرت چیه ؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اقا سجاد نظرتون در مورد گروه قندی ها چیه ؟ قچار رو تو منفی اضافه کردم
فکر میکنم اخرای اصلاح شون باشه
در مورد شکربن نظرت چیه ؟

سلام
رو قندیها کار نکردم ولی سیمانیها رو میدونم حداقل 100 درصد دیگه جای رشد دارن مثلا سیمان بهبهان 3 ماهه 38 درصد پوشش داده و 35 درصد هم تعدیل مثب داده و افزایش نرخی که گرفتن از اخر اردیبهشت بوده و از این 3 ماه فقط 1 ماه رو با نرخهای جدید حساب کردن حالا شما فرض کن 3 ماهه دوم که با نرخهای جدید گزارش میدن چقدر میتونن سودسازی داشته باشن.
اگه قندیها هم همچین فاندی دارن باهاشون بمون.
شکربن گزارش مورد انتطار بازار رو نداد و اگه بیاد زیر480 و تثبیت بشه خطرناک هست.
ولی اگه دل شیر داری نزدیکای 480 یک پله بخر.

Last edited:
بالا