• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام

دوستان عزیز اگر مثلا صبح سر کار باشیم و نتونیم سهام بخریم میشه به کارگزاری زنگ زد و بگیم فلان سهام مثلن بخر ؟
تا چه ساعتی کلن میشه خرید و فروش انجام داد ؟ آنلاین و ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

سلام

دوستان عزیز اگر مثلا صبح سر کار باشیم و نتونیم سهام بخریم میشه به کارگزاری زنگ زد و بگیم فلان سهام مثلن بخر ؟
تا چه ساعتی کلن میشه خرید و فروش انجام داد ؟ آنلاین و ...

بله میشه !‌
9-12 صبح
از ساعت 8:30 هم می تونی سفارش هات رو بزاری

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سعی کن طرح همکاری بااین کارمندابریزین ضرر نمیکنی .من استاد دانشگام کارمند کارگزاری بود میگفت فلان سهم خوبه...میرفتم از بیخ وبن سهام در میوردم و اگه سود تا سی درصد میکردم پنج درصدشو میدادم بهش. ولی مازادبر سی درصدو هفتصدتومن با پورسانت دودرصدبهش میدادم.....راستی سرمایتون چقدره من اولین بار سی تومن گذاشتم ده تومن سود کردم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سعی کن طرح همکاری بااین کارمندابریزین ضرر نمیکنی .من استاد دانشگام کارمند کارگزاری بود میگفت فلان سهم خوبه...میرفتم از بیخ وبن سهام در میوردم و اگه سود تا سی درصد میکردم پنج درصدشو میدادم بهش. ولی مازادبر سی درصدو هفتصدتومن با پورسانت دودرصدبهش میدادم.....راستی سرمایتون چقدره من اولین بار سی تومن گذاشتم ده تومن سود کردم

یعنی بریم به کارگزار بگیم مثلن اگر فلان سهام و میدونی خوبه بگو سودش 30 درصد بود 5 درصدش بدیم شما ؟

تقریبن میخوام با 10 میلیون وارد بشم .

یک سایتی هم بود ماهانه یه پولی میگرفت و اس ام اس میداد فلان سهام و بخرید کسی میدونه چی بود ؟

ممنون

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

راستی شما در چه مدت با 30 میلیون 10 میلیون سود کردی ؟

ممنون

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107

یعنی بریم به کارگزار بگیم مثلن اگر فلان سهام و میدونی خوبه بگو سودش 30 درصد بود 5 درصدش بدیم شما ؟

یک سایتی هم بود ماهانه یه پولیدبورس هسمیگرفت و اس ام اس میداد فلان سهام و بخرید کسی میدونه چی بود ؟

ممنون

منظورم این نیست از اول اینکاروکن ولی بعد چندوقت که خوی کارکنی بهت پیشنهادمیدن یابعد چندوقت خودت برو بهشون بگو اگه از اول همه اینجوری بودن که کسی گدانبود کسی نمیومد تو بورس سرمایهگذاری کنه اره سایت ای ار بورس هست ضمنا سه ماهه بود ماله من

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ساعت 4 صبه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

یک سایتی هم بود ماهانه یه پولی میگرفت و اس ام اس میداد فلان سهام و بخرید کسی میدونه چی بود ؟

ممنون

دنبال اینجور سایت ها نباش

کسی که بلد باشه از سهام سود بگیره نمیاد برا خودش دردسر درست کنه اون هم برای ماهی چندرغاز

معمولا اینجور افراد شکست خورده های بازار هستن

چه ربطی داشت :blink:

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
بورس هم از اون چيزاييه كه بشدت به تحولات سياسي و اقتصادي وابسته است. اين تحولاتم خيلي شديدن. منكه جرات ورود به اين كار رو هيچوقت نداشتم. حالا حالاهام فك نكنم واردش بشم.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوستان روی فملی کار کنن سهم خوبیه
فایرا هم قابل تامله

من امروز با فایرا خیلی بازی کردم رو 740 میخریدم و 760 میفروختم 3 - 4 سری نوسان گیری کردم تو 3 ساعت 4000 تا هم سهم داشتم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دوستان یه سوال :
برادر من هم بانک قبول شده و هم 3 تا مدرک گواهینامه های بازار سرمایه داره میتونه بره کارگزاری ها استخدام بشه

کدومش بهتره /؟ عمری تره ؟
شما باشید کدوم میرید ؟

خودش مگه بانک بهتره فوقش بعد سهام میخرم

من میگم برو تو بورس با پول مردم کار کنی سهام میخری کارمزد هم میگیری حقوقتم داره

لطفا این مورد و راهنمایی کنید
بانک هم پارسیان هست

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

دوستان یه سوال :
برادر من هم بانک قبول شده و هم 3 تا مدرک گواهینامه های بازار سرمایه داره میتونه بره کارگزاری ها استخدام بشه

کدومش بهتره /؟ عمری تره ؟
شما باشید کدوم میرید ؟

خودش مگه بانک بهتره فوقش بعد سهام میخرم

من میگم برو تو بورس با پول مردم کار کنی سهام میخری کارمزد هم میگیری حقوقتم داره

لطفا این مورد و راهنمایی کنید
بانک هم پارسیان هست

قسمت رنگی قرمز فکر شما کاملا اشتباه هست ( البته از نظر من )

بورس ایران فعلا رسیک زیادی نداره اما همین مقدار هم برای افراد تازه وارد ( البته تازه وارد و حرفه ای نداره همه بدون استثناء منتهی تازه واردها بیشتر ) اگر بخواهند با پول مردم کار کنند باید منتظر استرس های فوق العاد سنگین باشن

این رو کسانی متوجه میشوند که به قول معروف خاک بازار رو خوردن

من توصیه نمیکنم بره بانک یا بورس - هرکدام به نحوی دارای مزایا و معایبی هستند اما بورس همیشه رو به راه نیست بستگی بسیار شدیدی به وضع اقتصادی داره بالا و پایین فراون داره باید بلد باشی با بالا رفتن بالا بری با پایین امدن بیای پایین وگرنه درای خلاف جهت شنا میکنی که نتیجه مشخصه

چون تو بانک کار نکردم چیز خاصی به ذهنم نمیرسه الی اینکه برادر شما میتواند در کنار بانک به بورس هم نگاهی داشته باشند همانطور که خیلی از افرادی که میدونم در این بازار فعال هستند بورس رو شغل دوم خود می دانند

برای برادرتون ارزوی موفقیت میکنم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
قسمت رنگی قرمز فکر شما کاملا اشتباه هست ( البته از نظر من )

بورس ایران فعلا رسیک زیادی نداره اما همین مقدار هم برای افراد تازه وارد ( البته تازه وارد و حرفه ای نداره همه بدون استثناء منتهی تازه واردها بیشتر ) اگر بخواهند با پول مردم کار کنند باید منتظر استرس های فوق العاد سنگین باشن

این رو کسانی متوجه میشوند که به قول معروف خاک بازار رو خوردن

من توصیه نمیکنم بره بانک یا بورس - هرکدام به نحوی دارای مزایا و معایبی هستند اما بورس همیشه رو به راه نیست بستگی بسیار شدیدی به وضع اقتصادی داره بالا و پایین فراون داره باید بلد باشی با بالا رفتن بالا بری با پایین امدن بیای پایین وگرنه درای خلاف جهت شنا میکنی که نتیجه مشخصه

چون تو بانک کار نکردم چیز خاصی به ذهنم نمیرسه الی اینکه برادر شما میتواند در کنار بانک به بورس هم نگاهی داشته باشند همانطور که خیلی از افرادی که میدونم در این بازار فعال هستند بورس رو شغل دوم خود می دانند

برای برادرتون ارزوی موفقیت میکنم

ممنون از لطفتون دوست عزیزم

بله . 2-3 تاش دوستاش هم گفتن برو بانک
چون اینروزا هم زیاد تفاوتی بین بانکهای خصوصی و دولتی از نظر حقوق نیست منم فکر کردم دیدم تو این اوضاع بیکاری بد نیست
بورس هم به عنوان شغل دوم . سپاس . مرسی شما هم همچنین خودتون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امروز سغرب رو روی 790 خریدم
دیروز تاپیکو و وبصادر رو خریدم
پولم ته کشید اگر نه فولای رو هم میخریدم

DZM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیزان,
آیا همون طوریکه توی تالار مجازی Irvex.ir سهام میخریم و سودشو نشون میده
توی بورس واقعی هم به همین صورته دقیق؟
پلتفرم معاملاتش بصورت آنلاین به همین شکله؟
ومثلا الان اگه من 200 رو هر سهم سود کرده باشم توی همون بورس واقعی هم به همین شکله؟

میشه دوستان سهام کوتاه مدت رو برای نوسان گیری بصورت سیگنال معرفی کنند.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سیمان بهبهان
نکته بسیار مثبت سهم اینه که امسال نیازی برای خرید سوخت نداشته و سوخت مورد نیاز امسال رو در سال 91 تهیه کرده یعنی تنها سیمانی هست که هدفمندی یارانه ها روی هزینه هایش تاثیری ندارد.

(5) شرکت در خصوص نرخ و هزينه گاز و مازوت مصرفي اعلام نموده است" اين شرکت در ماهاي پاياني سال گذشته باخريد مازوت به نرخ 700 ريال مخازن خود را جهت ذخيره براي سال مالي 92 پر کرده و موجودي مازوت مصرفي در پايان دوره سال 91 به ميزان 10,673,246 ليتر با نرخ ميانگين 1088 ريال بوده است و در سال 92 اين شرکت هيچ گونه خريد مازوتي نداشته است و موجودي پايان دوره مخازن مازوت در پايان سه ماهه اول 8,110,246 ليتر و با همان نرخ ميانگين 1088 ريال مي باشد و لذا اين شرکت در حال حاضر هيجگونه برنامه اي جهت خريد مازوت ندارد و قابل توجه مي باشد که شرکت سيمان بهبهان هم مي تواند از سوخت گاز استفاده نمايد و هم از مازوت ولي سوخت اول اين شرکت گاز مي باشد.

نرخ سیمان صادراتی را 162000 تومان در نظر گرفته در حالی که به نرخ 185000 تومان بفروش می رساند.
اگه به میزان سال قبل صادرات داشته باشه ( 440000 تن) حداقل 360 تومن به سودش اضافه میشه(با نرخ 180000 تومان) در حالی که نرخ فروش 185000 تومان است و قرار است 6 دلار دیگر به این نرخ اضافه شود.

در سه ماهه اول 92نسبت به 3 ماهه مشابه سال قبل 15 درصد افزایش صادرات داشته حالا اگر برای امسال 10 درصد افزایش صادرات در نظر بگیریم 150 تومان دیگر به سود امسال اضافه می شود.

نرخ تیپ 2 فله را 82000 در نظر گرفته و 89000 می فروشد یعنی 18 تومان تعدیل دیگر
نرخ تیپ 5 پاکتی را 99000 تومان در نظر گرفته و 107000 تومان می فروشد یعنی 50 تومان تعدیل مثبت.
نرخ تیپ 5 فله را 84000 تومان در نظر گرفته و 91160 تومان می فروشد یعنی 20 تومان تعدیل مثبت.
در مجموع حداقل 100 تومان هم میتواند از بابت نرخ داخلی به سودش اضافه کرد.
در ضمن سبهان سهامدار عمده سفار ساروم و ابیک است که سودی که از ناحیه این شرکتها عاید سبهان میشود را محاسبه نکردم.
پس در کل خیلی ریلکس و راحت 600 تومان از بابت فروش صادراتی و داخلی به سود سیمان بهبهان اضافه خواهد شد.
خرید با دید 6 ماهه
تارگت 7500

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
عزیزان,
آیا همون طوریکه توی تالار مجازی Irvex.ir سهام میخریم و سودشو نشون میده
توی بورس واقعی هم به همین صورته دقیق؟
پلتفرم معاملاتش بصورت آنلاین به همین شکله؟
ومثلا الان اگه من 200 رو هر سهم سود کرده باشم توی همون بورس واقعی هم به همین شکله؟

میشه دوستان سهام کوتاه مدت رو برای نوسان گیری بصورت سیگنال معرفی کنند.

خیر مثل اون نیست و یه کم از نظر برنامه نویسی ضعیف تره ولی چون واقعی در ابعاد خیلی بزرگتره ، سخته تغییرات

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
دوستان من می خوام بیام تو کار سهام چقدر بای اطلاعات داشته باشم؟
و سودش چقدره؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مثلاینکه خبر رسیده شکر هم از کالهایاساسی حذف شده،درسته؟اگه درست باشه چند قیمتگذاری میشه؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دوستان کارگزاری مفید دفترش تو تهران کجاست ؟
عصرها هم باز هستند برا مشاوره بریم ؟

ممنون

بالا