با قمار خیلی خیلی فرق داره :thumbsdowعین قماره
يه تومن دارمــ...برم بدم دست كارگذار كه بين سهام چندتا شركت پخشش كنه چقدر واسم سود داره؟!
اين بهتره يا خودم معامله كنم واسه من كه هيچ دانش بورسي اي ندارم عايا؟!
سلام خدمت دوستانی که همچنان در این فروم فعالیت میکنند.
من به تازگی کد بورسی گرفتم و روزانه سه الی چهار ساعت در مورد بورس مطالعه میکنم اما به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم.
اطلاعات سایت tsetmc و همینطور سایت کدال برام نامفهوم هستند.
به نظر شما اگر من در ابتدای راه با سایتهایی که در ازای مبالغی، سبد سهام معرفی میکنند، شروع کنم بهتر از این نیست که خودم شروع کننده باشم؟
اگر جوابتون مثبته شما کدام سایتها رو پیشنهاد میکنید چون مبالغی که میگیرن با هم خیلی تفاوت دارند.
سوال مهم دیگه ای که دارم اینه که شما خودتون چه مدت طول کشید تا در بورس از حالت آماتور بیرون بیاید و برای این کار از چه روشی استفاده کردید؟
ببخشید سوالاتم طولانی شد.
خیلی ممنون
سلام خدمت دوستانی که همچنان در این فروم فعالیت میکنند.
من به تازگی کد بورسی گرفتم و روزانه سه الی چهار ساعت در مورد بورس مطالعه میکنم اما به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم.
به نظر شما اگر من در ابتدای راه با سایتهایی که در ازای مبالغی، سبد سهام معرفی میکنند، شروع کنم بهتر از این نیست که خودم شروع کننده باشم؟
اگر جوابتون مثبته شما کدام سایتها رو پیشنهاد میکنید چون مبالغی که میگیرن با هم خیلی تفاوت دارند.
سوال مهم دیگه ای که دارم اینه که شما خودتون چه مدت طول کشید تا در بورس از حالت آماتور بیرون بیاید و برای این کار از چه روشی استفاده کردید؟
سوال بعدیم اینه که چون من از شغل فعلیم ناراضی هستم و به طور جد تصمیم بر تغییر شغل دارم میخوام بدونم کدام رشته دانشگاهی غیر از حسابداری و مدیریت مالی، میتونه در فعالیتهای بورسی به ما کمک کنه؟؟؟
خیلی ممنون
مدیریت مالی نزدیکترین رشته به خواسته شماستسلام خدمت دوستانی که همچنان در این فروم فعالیت میکنند.
سوال بعدیم اینه که چون من از شغل فعلیم ناراضی هستم و به طور جد تصمیم بر تغییر شغل دارم میخوام بدونم کدام رشته دانشگاهی غیر از حسابداری و مدیریت مالی، میتونه در فعالیتهای بورسی به ما کمک کنه؟؟؟
خیلی ممنون
درسته افتک !
اما همیشه آدم ماهی 30% سود نمیکنه ممککنه ماهی 30% ضرر بده
30% تقریباً بهترین شرایطه
عین قماره
خیلی ممنونم از آقای حسینی و آقای صادقی و آقا میلاد عزیز.
جناب آقای حسینی برای یه تازه وارد کاملا مبتدی اینکه از راهنمایی این سایتهای پولی استفاده کنه و بعد علت معرفی سهام تعیین شده رو پیدا کنه، تا بعدا خودش راه بیفته خوب نیست؟؟؟
شاید این سایتها بتونن به آدم خط بدن... والله اینقدر مطالب زیاد و گسترده هست که من فکر نمیکنم بتونم حالا حالاها خودم سهامی خریداری کنم.
درضمن یادم رفت بگم که من سال گذشته در خرید و فروش سکه نزدیک دو میلیون ضرر دادم ... می بینید در معامله ای که خیلیها سود میکنن من ضرر کردم.
تا جایی که من دیدم هیچ سایتی تحلیل اطلاعات و گزارشات کدال و سایت tsetmc رو آموزش نداده. از بد شانسی در شهرستان ما تالار بورس هم نیست که آدم از نزدیک بتونه با محیط واقعیه بورس ارتباط داشته باشه.
جناب آقای صادقی به نظرتون مدیریت بازرگانی چقدر به این هدف نزدیکه؟؟؟
آقا میلاد عزیز رشته مدیریت مالی در شهرستان و استان ما ارائه نمیشه ... کلا این رشته تو پیام نور وجود نداره.
دوستان اگه میشه رشته های تحصیلیتون رو ذکر بفرمایید.
باز هم تشکر میکنم از راهنمایی دوستان گرامی.
فملی که همش + هست ... حیفه به خدا ؛ ازون سهم های آینده دارهسهم پاسارگاد و وتوسم و ولغدر خریده شد
عطای فملی هم به لقایش بخشیدم
فملی که همش + هست ... حیفه به خدا ؛ ازون سهم های آینده داره
با توجه به جدول زیر که بازده یکی از صندوق های سرمایه گذاری رو نشون میده
اخابر شرکت مخابرات ، 40 میلیون صف خرید بدلیل اعلام شدن نرخ مکالمات جدید
خاور و خودرو هم +5% افزایش بدلیل اعلام خبر افزایش 42 درصدی تولید ایران خودرو
اخابر شرکت مخابرات ، 40 میلیون صف خرید بدلیل اعلام شدن نرخ مکالمات جدید
خاور و خودرو هم +5% افزایش بدلیل اعلام خبر افزایش 42 درصدی تولید ایران خودرو