• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
حاج احسان ادرس سایتت چی هست به ماهم بده..........

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
با قمار خیلی خیلی فرق داره :thumbsdow
يه تومن دارمــ...برم بدم دست كارگذار كه بين سهام چندتا شركت پخشش كنه چقدر واسم سود داره؟!

اين بهتره يا خودم معامله كنم واسه من كه هيچ دانش بورسي اي ندارم عايا؟!

عجله نکن خودت کمی مطالعه کن در تالار بورس مجازی کمی فعالیت کن

وارد فروم های بورسی بشو از اطلاعاتشون استفاده کن بعد خودت شروع به معامله کن پولت رو به کسی نده

sombol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستانی که همچنان در این فروم فعالیت میکنند.

من به تازگی کد بورسی گرفتم و روزانه سه الی چهار ساعت در مورد بورس مطالعه میکنم اما به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم.
اطلاعات سایت tsetmc و همینطور سایت کدال برام نامفهوم هستند.

به نظر شما اگر من در ابتدای راه با سایتهایی که در ازای مبالغی، سبد سهام معرفی میکنند، شروع کنم بهتر از این نیست که خودم شروع کننده باشم؟

اگر جوابتون مثبته شما کدام سایتها رو پیشنهاد میکنید چون مبالغی که میگیرن با هم خیلی تفاوت دارند.

سوال مهم دیگه ای که دارم اینه که شما خودتون چه مدت طول کشید تا در بورس از حالت آماتور بیرون بیاید و برای این کار از چه روشی استفاده کردید؟

سوال بعدیم اینه که چون من از شغل فعلیم ناراضی هستم و به طور جد تصمیم بر تغییر شغل دارم میخوام بدونم کدام رشته دانشگاهی غیر از حسابداری و مدیریت مالی، میتونه در فعالیتهای بورسی به ما کمک کنه؟؟؟

ببخشید سوالاتم طولانی شد.
خیلی ممنون

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

من به تازگی کد بورسی گرفتم و روزانه سه الی چهار ساعت در مورد بورس مطالعه میکنم اما به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم.

به نظر شما اگر من در ابتدای راه با سایتهایی که در ازای مبالغی، سبد سهام معرفی میکنند، شروع کنم بهتر از این نیست که خودم شروع کننده باشم؟

اگر جوابتون مثبته شما کدام سایتها رو پیشنهاد میکنید چون مبالغی که میگیرن با هم خیلی تفاوت دارند.

سوال مهم دیگه ای که دارم اینه که شما خودتون چه مدت طول کشید تا در بورس از حالت آماتور بیرون بیاید و برای این کار از چه روشی استفاده کردید؟

خیلی ممنون

سلام

توقع نداشته باش که همه مفاهیم رو به صورت کامل درک کنی اون در مدت خیلی کوتاه

خیلی از افرادی که فعلا در بورس فعالیت میکنند فله ای خرید و فروش میکنند

من به هیچ عنوان سایت یا فردی که بهت سیگنال بده رو قبول ندارم داره بهت ماهی میده نه اصول و روش های ماه گیری

تقریبا از اواخر سال 2006 دربورس های مختلف کار کردم نزدیک به دو سال طول کشید تا بالا و پایین بازار دستم اومد

البته اون زمان اطلاعات ( کتاب ، سی دی ، سایت و . . . .) خیلی کم بود

اگر عجله کنید شاید بتونید وارد بورس بشید اما جزء اون دسته ای قرار میگیرد که فله ای کار هستند

کمی صبر داشته باشید مطالعه و وارد شدن با مقدار اندکی سرمایه میتواند راه چند ساله رو کوتاه تر کند

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سوال بعدیم اینه که چون من از شغل فعلیم ناراضی هستم و به طور جد تصمیم بر تغییر شغل دارم میخوام بدونم کدام رشته دانشگاهی غیر از حسابداری و مدیریت مالی، میتونه در فعالیتهای بورسی به ما کمک کنه؟؟؟

خیلی ممنون

مدیریت . اقتصاد . حسابداری . کامپیوتر . زبان انگلیسی
این 5 رشته میتونند موفق تر باشند

باید در آزمون های بازار سرمایه شرکت کنید یا برای فعالیت مجزا کتابهای مقدماتی بورس و سپس کتاب تکنیکال جان مورفی

قربانتون

milad.fx

Registered User
لایک‌ها
17

خیلی ممنون
مدیریت مالی نزدیکترین رشته به خواسته شماست
شامل دروس حسابداری اقتصاد و مدیریت هست

یه یادگاری هم میخوام تو این تاپیک بزارم سهم اخابر قیمت الان 280 تومان
چند ماه دیگه 500 تومان حداقل!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
درسته افتک !
اما همیشه آدم ماهی 30% سود نمیکنه ممککنه ماهی 30% ضرر بده

30% تقریباً بهترین شرایطه

عین قماره

والا چیزی که من از بورس فهمیدم اینه که سرمایه گذاری در سهام یه نکته ظریفی داره :D. تو این پست بهش اشاره شده
http://forum.persiantools.com/t174168-page77.html#post7826752

من 2 بار کلا در بورس تهران سهام خریدم. یبار که رانت خواری بود از اطلاعات یه شرکت پتروشیمی پولم در 6 ماه ، 6 برابر شد. بگذریم:p ، بار دوم امسال خودم فسرب رو خریدم که بالای 80 درصد سود کرد در 3-4 ماه
اما نکتش اینجاست که اگر من در این 2 خرید ، پول درست و حسابی گذاشته بودم محال بود انقدر سود کنم.بخاطر همون طمع و ترسی که توی اون پست نوشته شده. اما من مثل اون پست اعتقاد ندارم که میشه این ترس و طمع رو کنترل کرد.... وقتی سرمایه بالا میره ...وقتی سود یا ضرر یک معامله بعد از 3 روز برابر 1 ماه درآمدت میشه ... تقریبا محاله آدم خودشو کنترل کنه
حالا برای حل این مشکل میگن 10 درصد سرمایتون رو بذارید توی سهام. خب شما 10 درصد سرمایت رو بذاری ، ماهی 20 درصد هم سود کنی ...آخرش میشه 2 درصد کل سرمایه. خب کل سرمایت رو بذاری تو بانک ماهی 2 درصد بگیری که بهتره :p

یک مسئله دیگه هم هست که همه میگن اولش با سرمایه کم وارد بشید که تجربه پیدا کنید و بعد سرمایه رو زیاد کنید. مشکل اینجاست که تجربه سرمایه کم با سرمایه زیاد از زمین تا آسمون فرق داره. در سرمایه کم هیچ فشار مالی و روانی روی آدم وجود نداره

با تمام این حرفا من از بورس به عنوان تفریح و تفنن خوشم میاد . بازی میکنی تازه پول هم میگیری :D. البته به اندازه اذیت کردن دهاتیها لذتبخش نیست ، ولی خب ما قانعیم :blush:

mmzhr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
به کمک نیاز دارم
تورو خدا در حد توانتون کمک کنید

شماره حساب جام ملت
4285971285

شماره کارت ملت
6104337098907122

بنام محمد مظاهری

sombol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیلی ممنونم از آقای حسینی و آقای صادقی و آقا میلاد عزیز.

جناب آقای حسینی برای یه تازه وارد کاملا مبتدی اینکه از راهنمایی این سایتهای پولی استفاده کنه و بعد علت معرفی سهام تعیین شده رو پیدا کنه، تا بعدا خودش راه بیفته خوب نیست؟؟؟

شاید این سایتها بتونن به آدم خط بدن... والله اینقدر مطالب زیاد و گسترده هست که من فکر نمیکنم بتونم حالا حالاها خودم سهامی خریداری کنم.

درضمن یادم رفت بگم که من سال گذشته در خرید و فروش سکه نزدیک دو میلیون ضرر دادم ... می بینید در معامله ای که خیلیها سود میکنن من ضرر کردم.

تا جایی که من دیدم هیچ سایتی تحلیل اطلاعات و گزارشات کدال و سایت tsetmc رو آموزش نداده. از بد شانسی در شهرستان ما تالار بورس هم نیست که آدم از نزدیک بتونه با محیط واقعیه بورس ارتباط داشته باشه.

جناب آقای صادقی به نظرتون مدیریت بازرگانی چقدر به این هدف نزدیکه؟؟؟

آقا میلاد عزیز رشته مدیریت مالی در شهرستان و استان ما ارائه نمیشه ... کلا این رشته تو پیام نور وجود نداره.

دوستان اگه میشه رشته های تحصیلیتون رو ذکر بفرمایید.

باز هم تشکر میکنم از راهنمایی دوستان گرامی.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خیلی ممنونم از آقای حسینی و آقای صادقی و آقا میلاد عزیز.

جناب آقای حسینی برای یه تازه وارد کاملا مبتدی اینکه از راهنمایی این سایتهای پولی استفاده کنه و بعد علت معرفی سهام تعیین شده رو پیدا کنه، تا بعدا خودش راه بیفته خوب نیست؟؟؟

شاید این سایتها بتونن به آدم خط بدن... والله اینقدر مطالب زیاد و گسترده هست که من فکر نمیکنم بتونم حالا حالاها خودم سهامی خریداری کنم.

درضمن یادم رفت بگم که من سال گذشته در خرید و فروش سکه نزدیک دو میلیون ضرر دادم ... می بینید در معامله ای که خیلیها سود میکنن من ضرر کردم.

تا جایی که من دیدم هیچ سایتی تحلیل اطلاعات و گزارشات کدال و سایت tsetmc رو آموزش نداده. از بد شانسی در شهرستان ما تالار بورس هم نیست که آدم از نزدیک بتونه با محیط واقعیه بورس ارتباط داشته باشه.

جناب آقای صادقی به نظرتون مدیریت بازرگانی چقدر به این هدف نزدیکه؟؟؟

آقا میلاد عزیز رشته مدیریت مالی در شهرستان و استان ما ارائه نمیشه ... کلا این رشته تو پیام نور وجود نداره.

دوستان اگه میشه رشته های تحصیلیتون رو ذکر بفرمایید.

باز هم تشکر میکنم از راهنمایی دوستان گرامی.

اون سایت هایی که شما در نظر دارای به شما فقط میگه فلان سهام رو بخرید یا اگر سهام دار فلان شرکت هستید بفروشید

هیچ بار اموزشی نداره فقط سود یا ضرر

خب راه بهتر اینکه در صندوق های سرمایه گذاری پول خود رو قرار دهید انجا افراد متخصص زیاد هستند درضمن متوانید سابقه صندوق رو هم مشاهده کنید که قبلا چه مقدار سود بدست اورده اند

یکسری کلاس ها هم از طرف خود سامان بورس اوراق بهادار برگذار میشود که مناسب حال افراد تازه وارد هست

این سایت رو هم ببینید اطلاعات خوبی داره افراد با تجربه - مثل همین الان که از دیگران سوال کردید اونجا هم سوال کنید موردی رو متوجه نمیشوید تاپیکی ایجاد کنید و سوال خود رو مطرح کنید مطمئنا پشیمان نخواهید شد

ریسک خرید سکه و ارز با بازار بورس ایران قابل مقایسه نیست درضمن ضرر جزء جدانشدنی این بازارها محسوب میشود

عرض کردم که با سرمایه اندک مثلا زیر یک میلیون تومان و با اطلاعات اندک میتوانید وارد بورس شوید اما هیچ وقت با تمام سرمایه بدون بدست اوردن اطلاعات و تجربه کافی وارد بورس و سکه و ارز نشوید بازارهای پر ریسکی هستند

وقتی داخل سایت های مختلف بورسی فعالیت کنید متوجه خواهید شد که همشهری های شما هم در بورس فعال هستند میتوانید با مراجعه حضوری از اطلاعات اونها نیز استفاده کنید

رشته تحصیلی مهندسی نرم افزار

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
سهم پاسارگاد و وتوسم و ولغدر خریده شد
عطای فملی هم به لقایش بخشیدم

shahinfard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال که دارم اینه که با توجه به جدول زیر که بازده یکی از صندوق های سرمایه گذاری رو نشون میده - به بازده ساده ی صندوق توی 90 روز گذشته دقت کنید - یعنی اگه من سه ماه پیش توی این صندوق سرمایه گذاری میکردم، الان میتونستم پولمو + 26 درصدش بردارم درسته؟
Profit.png
ممنون میشم جواب بدید

sombol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان

میخواستم نظرتون رو در مورد خرید سهام شرکت سرمایه گذاری خوارزمی بدونم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

نماد شرکتش وخارزم هست.

Last edited:

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
فملی که همش + هست ... حیفه به خدا ؛ ازون سهم های آینده داره

آرع متوجه شدم مس گرون شده جهانی ، بعدشم میگن فملی ضعیف تکون میخوره ، خواب سرمایه پنج ماهه حداقل
اون موقع که بازار همش مثبت بود مس اومد شد 290 ، نه تونسیم بفروشیم نه تونسیم چیز دیگه ای بخرم ، جالبه 50 تومن سود داد بم خوشحال بودم :دی گرون خریده بودم

دوستان اگه سهی رو معرفی میکنن دلیل بیارن

با توجه به جدول زیر که بازده یکی از صندوق های سرمایه گذاری رو نشون میده

نمادشو بگین

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
اخابر شرکت مخابرات ، 40 میلیون صف خرید بدلیل اعلام شدن نرخ مکالمات جدید
خاور و خودرو هم +5% افزایش بدلیل اعلام خبر افزایش 42 درصدی تولید ایران خودرو

milad.fx

Registered User
لایک‌ها
17

پشت هم داره گپ میزنه کار داره هنوز.. تا 350 نباید وایسه چون حقوقی ها هم وارد شدن

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886

سلام دوست عزیز. ببخشید میشه بگید چه طوری میشه کد کارگزاری گرفت؟ بعد از طریق اینترنت هم میشه خرید و فروش کرد؟

بالا