• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دست فروشندگان شستا دردنکنه. اتفاقا نقد بودم حجم بالا خریدم.
مردم ما به سود سالیانه 20 درصد بانک شکایتی ندارن ولی فکر میکنن وقتی پول رو اوردن تو بورس باید طی یکماه پولشون دو برابر بشه.
سهامداری رو یاد بگیریم نه سهامبازی و از این شاخه به اون شاخه پریدن.

من سهم کگهر رو خریدم اکثریت بهم گفتن اشتباه کردی این سهم دو روز منفیه یه روز مثبت. ولی کاری به این حرفا ندارم چون این سهم رو حداقل تا یکسال نگه میدارم.

فکر کنم دوستمون @s.david.s بود میگفت یه بخشی از پورتفوم رو اصلا کاری ندارم تا دو سال دیگه. درستشم همینه. از این شاخه به اون شاخه پریدن و تو مثبت خریدن تو منفی فروختن هیچ سودی نداره.
ناقلا خودت الان تو منفی زدی بردی :-D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
امروز سعی کردم از بازار دور باشم و خیلی بالا پایین نپرم :)
متاسفانه سهم های بسیار خوبی مثل تاپیکو و فملی و فارس و حتی وسپه که از نظر تکنیکال وضعیت خوبی داشتند درگیر هیجان شدن و البته در دولتی ها عرضه سنگین سهام عدالت هم مزید بر علت شد
باید ایستاد و نگاه کرد فعلا و حتما مسیر درست طی خواهد شد در نهایت نگران نباشیم نگرانی بزرگترین آفت تعقل هست

پ ن : پرشین تولز از قدیمی ترین اجتماعات وب فارسی هست که همیشه من چه با اکانت قبلی و ‌چه با این اکانت جدید اینجا با افراد فرهیخته و دانایی برخورد کردم و آشنا شدم ،توی همین تاپیک هم در این مدت کوتاه که فعال هستم سعادت آشنایی با افراد دانا و البته متواضعی نصیبم شده که ارزشش برام بیشتر از هر چیز دیگه هست
متاسفانه امروز نگاه از بالا به پایین و تمسخر آمیزی وجود داشت که بسیار شبیه گروه های تلگرام و سهامیاب و ... بود
امیدوارم دوستان توجه کنند که در چه محیطی مشغول تبادل نظر هستیم و از ادبیات و سبک گفتگو مناسب استفاده کنند ،یه پرشین تولزو بزارید برای ما پیرمردها بمونه ،اینستا و تلگرام و... مال شما :mad::(:confused:
بله موافقم در مورد بحث های امروز
لطفا موارد این چنینی که می تونه گفتگو و تاپیک به این خوبیو به حاشیه ببره گزارش کنید.
خدا را شاکریم استقبال خوبی داره از این بخش " بورس و بانکداری "" صورت میگیره با همت و تلاش شما دوستان و کاربران خوب پی تی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دست فروشندگان شستا دردنکنه. اتفاقا نقد بودم حجم بالا خریدم.
مردم ما به سود سالیانه 20 درصد بانک شکایتی ندارن ولی فکر میکنن وقتی پول رو اوردن تو بورس باید طی یکماه پولشون دو برابر بشه.
سهامداری رو یاد بگیریم نه سهامبازی و از این شاخه به اون شاخه پریدن.

من سهم کگهر رو خریدم اکثریت بهم گفتن اشتباه کردی این سهم دو روز منفیه یه روز مثبت. ولی کاری به این حرفا ندارم چون این سهم رو حداقل تا یکسال نگه میدارم.

فکر کنم دوستمون @s.david.s بود میگفت یه بخشی از پورتفوم رو اصلا کاری ندارم تا دو سال دیگه. درستشم همینه. از این شاخه به اون شاخه پریدن و تو مثبت خریدن تو منفی فروختن هیچ سودی نداره.
چند زدی #شستا رو ؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
ناقلا خودت الان تو منفی زدی بردی :-D
به جون بچه آیندم منفیم
003.gif

فی الواقع منفی ترین منفی پورتفوم همین کگهره
s139.gif

چند زدی #شستا رو ؟
25 تومن به دارایی قبلیم اضافه کردم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
منم ته حسابم را تکاندم شستا خریدم موجودی حساب کارگزاری=24494ریال :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
مهمترین اصل در بازار سهام، کنترل احساسات است ...

زیرا سریع‌ترین راه برای شکست، تصمیم هیجانی و فکر کردن با قلب به جای فکر کردن با مغز است!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کله سحر بیدار شدم که وتجارت رو بفروشم بزنم به سهم دیگه , دیدم مثبته گفتم امروز رو بمونم تا ضررقبلی کمتر بشه بعد بفروشم که ناگهان همه با کله سقوط کردن ! :D

قبلا کله ظهر بیدار میشدم بازار همش مثبت بود , دو روز کله سحر بیدار شدم بازار شده لاله زار !
آقا من دیگه کله سحر بیدار نمیشم ! تا دیگران بیشتر ضرر نکنن !:D

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه سری ام این وسط به بهانه آموزش بورس و تحلیل تکنیکال خیلی سود کردن.سود های بالا.
چند میلیون پول میگیرن تحلیل یاد بدن!
سرمایه گذار تازه وارد هم نمیدونه که تحلیل تکنیکال مال مرحله آخره ،خیلی چیزا رو باید یاد بگیره تا آخر سر بره تکنیکال یاد بگیره.
همین دیشب داشتم به یکی از بچه های همین سایت میگفتم تکنیکال مال اینه که تو فرضا بدونی این پاکت سیگار رو که میخوای بخری تو چه قیمتی بخری تو چه قیمتی بفروشی.
قبلش باید هزارتا نکته رو درک کنی و بفهمی تا به این نتیجه برسی که تو این شرایط پولتو باید بدی سیگار بخری نباید بری فندک بخری.بیخود نرو اول بسم الله اینهمه هزینه کن.
وقتی آموزش صحیح وجود نداشته باشه یه همچین شرایطی پیش میاد دیگه.
تو مدرسه و دانشگاه ها که درمورد مسایل پولی و مالی هیچ آموزشی داده نمیشه.خارج از اینها هم که وضع اینه.
و همه ی اینا باعث میشه ماها پول رو نشناسیم و درک درستی ازش نداشته باشیم و نتونیم بخوبی باهاش کار کنیم.
در نهایت باعث میشه خرید و فروش دلار و طلا برای مردم منطقی تر از فعالیت تو بورس باشه.چون اون یه چیزیه که فیزیکیه،دستش میگیره و لمسش می‌کنه و می‌فهمه اش.خیالش راحته که تو دستشه یا زیر بالششه.
و‌ سهام چون فیزیکی و قابل لمس نیست با ترس و‌هیجان بیشتری نسبت بهش برخورد می‌کنه.با یه کم نوسان میفروشه تا به پول نقد برسه خیالش راحت بشه‌

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
باتوجه به اینکه در روزهای اخیر همه منتظر عرضه etf دوم بودن و پیش‌بینی استقبال بسیار بالایی ازش میشد، و با توجه به حجم نقدینگی عظیمی که
به سمت بورس قرار بود روانه بشه، قطعا شاخص کل رو یه تکون اساسی میداد ....

به همین دلیل در لحظات آخر تصمیم به لغو عرضه این صندوق گرفتن، ولی بخاطر تبعات و ریزش شدید، مجددا تصمیم به عرضه اون گرفته شد ...

ولی خب همچنان ورود اون نقدینگی عظیم سرجاشه ...
خب چاره چی بود؟

اینکه کل بازار رو ریزشی کنن ( اصطلاحا فنر رو فشرده کنن) تا رسیدن زمان عرضه صندوق دارا دوم ...
و اون موقع حجم عظیم نقدینگی با ورودش میتونه مجددا شاخص رو به کانال ۲میلیون برگردونه و توی همون رنج بازی ادامه کنه ...

اگه همچین سناریویی در کار باشه، هفته آینده هم همین آش و همین کاسه‌ست ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
70 درصد صندوق های قابله معامله مثبته ولی دارا منفی آخرش میرسیم به همون 2 میلیونی که اول دادیم :))

ظاهرا کارگزاری بانک ملی بوده که شیر فلکه سهام عدالتو باز کرده

بالا