Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
#شستا صف فروش
داستان چیه باز
داستان چیه باز
ناقلا خودت الان تو منفی زدی بردی :-Dدست فروشندگان شستا دردنکنه. اتفاقا نقد بودم حجم بالا خریدم.
مردم ما به سود سالیانه 20 درصد بانک شکایتی ندارن ولی فکر میکنن وقتی پول رو اوردن تو بورس باید طی یکماه پولشون دو برابر بشه.
سهامداری رو یاد بگیریم نه سهامبازی و از این شاخه به اون شاخه پریدن.
من سهم کگهر رو خریدم اکثریت بهم گفتن اشتباه کردی این سهم دو روز منفیه یه روز مثبت. ولی کاری به این حرفا ندارم چون این سهم رو حداقل تا یکسال نگه میدارم.
فکر کنم دوستمون @s.david.s بود میگفت یه بخشی از پورتفوم رو اصلا کاری ندارم تا دو سال دیگه. درستشم همینه. از این شاخه به اون شاخه پریدن و تو مثبت خریدن تو منفی فروختن هیچ سودی نداره.
بله موافقم در مورد بحث های امروزامروز سعی کردم از بازار دور باشم و خیلی بالا پایین نپرم
متاسفانه سهم های بسیار خوبی مثل تاپیکو و فملی و فارس و حتی وسپه که از نظر تکنیکال وضعیت خوبی داشتند درگیر هیجان شدن و البته در دولتی ها عرضه سنگین سهام عدالت هم مزید بر علت شد
باید ایستاد و نگاه کرد فعلا و حتما مسیر درست طی خواهد شد در نهایت نگران نباشیم نگرانی بزرگترین آفت تعقل هست
پ ن : پرشین تولز از قدیمی ترین اجتماعات وب فارسی هست که همیشه من چه با اکانت قبلی و چه با این اکانت جدید اینجا با افراد فرهیخته و دانایی برخورد کردم و آشنا شدم ،توی همین تاپیک هم در این مدت کوتاه که فعال هستم سعادت آشنایی با افراد دانا و البته متواضعی نصیبم شده که ارزشش برام بیشتر از هر چیز دیگه هست
متاسفانه امروز نگاه از بالا به پایین و تمسخر آمیزی وجود داشت که بسیار شبیه گروه های تلگرام و سهامیاب و ... بود
امیدوارم دوستان توجه کنند که در چه محیطی مشغول تبادل نظر هستیم و از ادبیات و سبک گفتگو مناسب استفاده کنند ،یه پرشین تولزو بزارید برای ما پیرمردها بمونه ،اینستا و تلگرام و... مال شما![]()
چند زدی #شستا رو ؟دست فروشندگان شستا دردنکنه. اتفاقا نقد بودم حجم بالا خریدم.
مردم ما به سود سالیانه 20 درصد بانک شکایتی ندارن ولی فکر میکنن وقتی پول رو اوردن تو بورس باید طی یکماه پولشون دو برابر بشه.
سهامداری رو یاد بگیریم نه سهامبازی و از این شاخه به اون شاخه پریدن.
من سهم کگهر رو خریدم اکثریت بهم گفتن اشتباه کردی این سهم دو روز منفیه یه روز مثبت. ولی کاری به این حرفا ندارم چون این سهم رو حداقل تا یکسال نگه میدارم.
فکر کنم دوستمون @s.david.s بود میگفت یه بخشی از پورتفوم رو اصلا کاری ندارم تا دو سال دیگه. درستشم همینه. از این شاخه به اون شاخه پریدن و تو مثبت خریدن تو منفی فروختن هیچ سودی نداره.
به جون بچه آیندم منفیمناقلا خودت الان تو منفی زدی بردی :-D
25 تومن به دارایی قبلیم اضافه کردمچند زدی #شستا رو ؟
دادا 44دلار کم شده نه 44درصد بمب مگه خورده تو کارخونه تسلا که 44درصد کم بشهمایکروسافت هم امروز منفی خورد یا تسلا رو نگاه 44 درصد!
اضافه کنید#شستا صف فروش
داستان چیه باز
بسته شداضافه کنید
آخ میشد سهام اینارو بخریمدادا 44دلار کم شده نه 44درصد بمب مگه خورده تو کارخونه تسلا که 44درصد کم بشه
5دقیقه دیگه بازه تا 1:35بسته شد
تا حدود ساعت یک بودش
بله.5دقیقه دیگه بازه تا 1:35