• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
امروز بالاخره من هم به شستا داران پیوستم :p o_O،احتمالا سودش رو دیگران بردن، ضررش رو من o_O:p
نه اصلا جای نگرانی نداره . فروشندگان بعدا سخت پشیمان خواهند شد .... شما هم به لطف خدا و روزیتان باشد سود خوبی خواهید کرد . . . فقط باید صبر کرد و منتظر ماند به آینده

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
باتوجه به اینکه در روزهای اخیر همه منتظر عرضه etf دوم بودن و پیش‌بینی استقبال بسیار بالایی ازش میشد، و با توجه به حجم نقدینگی عظیمی که
به سمت بورس قرار بود روانه بشه، قطعا شاخص کل رو یه تکون اساسی میداد ....

به همین دلیل در لحظات آخر تصمیم به لغو عرضه این صندوق گرفتن، ولی بخاطر تبعات و ریزش شدید، مجددا تصمیم به عرضه اون گرفته شد ...

ولی خب همچنان ورود اون نقدینگی عظیم سرجاشه ...
خب چاره چی بود؟

اینکه کل بازار رو ریزشی کنن ( اصطلاحا فنر رو فشرده کنن) تا رسیدن زمان عرضه صندوق دارا دوم ...
و اون موقع حجم عظیم نقدینگی با ورودش میتونه مجددا شاخص رو به کانال ۲میلیون برگردونه و توی همون رنج بازی ادامه کنه ...

اگه همچین سناریویی در کار باشه، هفته آینده هم همین آش و همین کاسه‌ست ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
فکر نکنم این کار رو بکنند، چون میخوان دارا دوم رو به قیمت بالا بفروشن

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
کله سحر بیدار شدم که وتجارت رو بفروشم بزنم به سهم دیگه , دیدم مثبته گفتم امروز رو بمونم تا ضررقبلی کمتر بشه بعد بفروشم که ناگهان همه با کله سقوط کردن ! :D

!:D

پس شما جزو این دسته‌اید [emoji16]IMG_20200812_134035.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
#شستا صف فروش
داستان چیه باز
داستان خاصی نداره
بالاخره هر سهمی اگه بهترین سهم هم باشه باید اصلاح کنه ، متاسفانه بعضیا فکر میکنن ( اصلا منظورم شما نیسیتن کلی دارم میگم ) یه سهم همش باید مثبت بخوره
شستا سهم بسیار خوبیه ولی نیاز به اصلاح داره

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
وقتی تو ذهن مون یک چیزی می سازیم و تو همه کانالها پخش می کنیم و هر سهمی را هر قیمتی می خریم نتیجه اش مشخصه چی میشه،
این چند وقت خیلی از قدیمی های بازار را دیدم که سکوت کردند،حرف هم زدند مورد هجمه قرار گرفتند. من فقط یک چیز می گم مراقب باشید چه سهمی را در چه قیمتی می خرید و چه دلایلی دارید.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
ثفارس رو کسی در موردش نظری نداره
کانال دیوید تارگت 4200 داده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پس شما جزو این دسته‌اید
نه , من چند تا سهم گرفتم برای بازه 6 ماهه , حداقل تا 6 ماه دیگه هم بهش کاری ندارم , منتها وتجارت رو اصلا قصد خرید نداشتم و فقط جوگیر شدم ! :D

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
بزرگیان - سلگی - ******* روی این سهم هستند . جهت کسب سیت

حالا اینا کی هستن D:
فقط میدونم این چند روز بدجوری منفی خورد و منی که 1800 خریدم به فنا رفتم :(
نظرتون در مورد فسپا چیه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بالاخره بعد از قرنها یه شانس کوچولو آوردیم اونم تو دقیقه ی 85 (پنج دقیقه مونده به آخر بازی)
t1337.gif

پریروز رفتم صندوق پیشرو رو بستم گفت شنبه احتمالا پولشو میرزن گفتم به قیمت امروز بیستم گفت آره چون درخواستت امروز ثبت شده
امروز 5 دقیقه مونده بود شستا ساعت معاملش تموم بشه پولو در عین ناباوری واریز کردن که منم تو منفی 5 شستا رو اضاف کردم
84.gif

فقط نامردا نو ابطال رو به قیمت دیروز حساب کردن که 4 تومن به ضررم شد ایشالله شنبه بازار درست بشه جبران بشه
18.gif

دوستان نظرتون در مورد بازار هفته بعد چیه ؟ نگران نباشیم ؟
این سه هفته ای که گذشت پیرمون کرد
lamo[1].gif

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خداییش این ملت چی میگن ! این عرضه اولیه که دیروز اومده داره میفروشه ! :D

یک نفر 32 میلیون سهم رو داره میفروشه ! حتما حقوقیه دیگه , حقیقی که هر نفر 20 سهم بود !

Untitled.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Captive

لایک‌ها
16,665
مگه تایم معاملات تموم نشده ؟ هیچ اطلاعیه ای هم تو پنل از این نیست

عرضه اولیه نماد (زملارد)
۱.دوره ثبت سفارش از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۷:۰۰ و امکان اصلاح و یا حذف سفارش در این مدت امکانپذیر است.
۲.سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر ۲۰ سهم و هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش می‌باشد.
۳.ورود سفارش در دامنه قیمتی تعیین شده (کف ۲۰۰۰۰ و سقف ۲۱۰۰۰ ریال) ، امکانپذیر است.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
عرضه اولیه نماد (زملارد)
۱.دوره ثبت سفارش از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۷:۰۰ و امکان اصلاح و یا حذف سفارش در این مدت امکانپذیر است.
۲.سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر ۲۰ سهم و هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش می‌باشد.
۳.ورود سفارش در دامنه قیمتی تعیین شده (کف ۲۰۰۰۰ و سقف ۲۱۰۰۰ ریال) ، امکانپذیر است.
این که اطلاعیه اولیه هست میدونم , منظور از اطلاعیه , اطلاعیه مشخص شدن تعداد سهم هر کد بود , هنوز داخل پنل چیزی نزده

Captive

لایک‌ها
16,665
این که اطلاعیه اولیه هست میدونم , منظور از اطلاعیه , اطلاعیه مشخص شدن تعداد سهم هر کد بود , هنوز داخل پنل چیزی نزده

در جواب این سوالتون بود:

مگه تایم معاملات تموم نشده ؟ هیچ اطلاعیه ای هم تو پنل از این نیست

تو قسمت پیام های فوری توضیح دادن تو پنل هم اومده. ( بخش سفارشات )

بالا