deremel400
Registered User
- نوشتهها
- 4,466
- لایکها
- 3,760
لطفا سس ماست پخش بشهقبلا کله ظهر بیدار میشدم بازار همش مثبت بود , دو روز کله سحر بیدار شدم بازار شده لاله زار !
لطفا سس ماست پخش بشهقبلا کله ظهر بیدار میشدم بازار همش مثبت بود , دو روز کله سحر بیدار شدم بازار شده لاله زار !
ته دیگ اگر نسوزه خوشمزه ترهامروز بالاخره من هم به شستا داران پیوستم![]()
،احتمالا سودش رو دیگران بردن، ضررش رو من
![]()
نه اصلا جای نگرانی نداره . فروشندگان بعدا سخت پشیمان خواهند شد .... شما هم به لطف خدا و روزیتان باشد سود خوبی خواهید کرد . . . فقط باید صبر کرد و منتظر ماند به آیندهامروز بالاخره من هم به شستا داران پیوستم![]()
،احتمالا سودش رو دیگران بردن، ضررش رو من
![]()
فکر نکنم این کار رو بکنند، چون میخوان دارا دوم رو به قیمت بالا بفروشنباتوجه به اینکه در روزهای اخیر همه منتظر عرضه etf دوم بودن و پیشبینی استقبال بسیار بالایی ازش میشد، و با توجه به حجم نقدینگی عظیمی که
به سمت بورس قرار بود روانه بشه، قطعا شاخص کل رو یه تکون اساسی میداد ....
به همین دلیل در لحظات آخر تصمیم به لغو عرضه این صندوق گرفتن، ولی بخاطر تبعات و ریزش شدید، مجددا تصمیم به عرضه اون گرفته شد ...
ولی خب همچنان ورود اون نقدینگی عظیم سرجاشه ...
خب چاره چی بود؟
اینکه کل بازار رو ریزشی کنن ( اصطلاحا فنر رو فشرده کنن) تا رسیدن زمان عرضه صندوق دارا دوم ...
و اون موقع حجم عظیم نقدینگی با ورودش میتونه مجددا شاخص رو به کانال ۲میلیون برگردونه و توی همون رنج بازی ادامه کنه ...
اگه همچین سناریویی در کار باشه، هفته آینده هم همین آش و همین کاسهست ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
داستان خاصی نداره#شستا صف فروش
داستان چیه باز
نه , من چند تا سهم گرفتم برای بازه 6 ماهه , حداقل تا 6 ماه دیگه هم بهش کاری ندارم , منتها وتجارت رو اصلا قصد خرید نداشتم و فقط جوگیر شدم !پس شما جزو این دستهاید
بزرگیان - سلگی - ******* روی این سهم هستند . جهت کسب سیتثفارس رو کسی در موردش نظری نداره
کانال دیوید تارگت 4200 داده
بزرگیان - سلگی - ******* روی این سهم هستند . جهت کسب سیت
ثفارس بازیگر کثیفی داره مراقبت باشید.ثفارس رو کسی در موردش نظری نداره
کانال دیوید تارگت 4200 داده
خداییش این ملت چی میگن ! این عرضه اولیه که دیروز اومده داره میفروشه !
یک نفر 32 میلیون سهم رو داره میفروشه ! حتما حقوقیه دیگه , حقیقی که هر نفر 20 سهم بود !
مشاهده پیوست 1192871
مگه تایم معاملات تموم نشده ؟ هیچ اطلاعیه ای هم تو پنل از این نیستداره عرضه میشه. ( تخصیص داده میشه )
مگه تایم معاملات تموم نشده ؟ هیچ اطلاعیه ای هم تو پنل از این نیست
این که اطلاعیه اولیه هست میدونم , منظور از اطلاعیه , اطلاعیه مشخص شدن تعداد سهم هر کد بود , هنوز داخل پنل چیزی نزدهعرضه اولیه نماد (زملارد)
۱.دوره ثبت سفارش از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۷:۰۰ و امکان اصلاح و یا حذف سفارش در این مدت امکانپذیر است.
۲.سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد حقیقی و حقوقی حداکثر ۲۰ سهم و هر کد معاملاتی تنها مجاز به ارسال یک سفارش میباشد.
۳.ورود سفارش در دامنه قیمتی تعیین شده (کف ۲۰۰۰۰ و سقف ۲۱۰۰۰ ریال) ، امکانپذیر است.
این که اطلاعیه اولیه هست میدونم , منظور از اطلاعیه , اطلاعیه مشخص شدن تعداد سهم هر کد بود , هنوز داخل پنل چیزی نزده
مگه تایم معاملات تموم نشده ؟ هیچ اطلاعیه ای هم تو پنل از این نیست