• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان تغییر کارگزار ناظر چقدر طول میکشه ؟ تقریبا یک هفته میشه که درخواست ثبت کردم همچنان زده " در حال بررسی " !
در بعضی کارگزاری ها باید حتما توافق نامشو تایید کنید و گرنه انجام نمیشه ،تعطیلات هم البته محاسبه نمیشه و حدود ۵ روز کاری برای من طول کشید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آره همین ها قسمت سرمایه گذاری شرکت های بورسی درصد مالکیت هاش خیلی پایین هست فکر کنم بیشتر در شرکت های غیر بورسی فعالیت داره، درسته؟
ویرایش:الان قسمت صندوق ها رو دیدم بیشتر صندوق داره :p
با گوشی فعالیت کردن هم این درد سرها رو داره ;)o_O
تقریبا 5 برابر سرمایه خارج از بورس ، تو بورس داره ولی عمده بورسیش ، صندوقه !
البته خارج از بورسش به بهای تمام شدست و ارزش فعلیشون بالاتره

ویرایش:الان قسمت صندوق ها رو دیدم بیشتر صندوق داره :p
جالب نیست ؟!
شرکت سرمایه گذاری هم صندوق داره ! :p
همیشه گفتم بخشی از پورتفو رو بلا استثنا به صندوق اختصاص بدید به خاطر همینه . حتی اگه سابقه چند ساله تو بورس هم دارید
تقریبا یک سوم سبد من صندوق سهامی و مختلطه ...
اصلا شکی توش نیست که منم یه جاهایی به راحتی اشتباه میکنم ( اشتباهات محاسباتی ) که صندوق اون اشتباهات رو به احتما 99% نداره ، یه جاهایی اشتباهات احساسی میکنم ...
میگم احساسی عمل نکنید ولی دلیل نمیشه که هممون همیشه به احساساتمون غلبه بکنیم . یه جاهایی ممکنه به خاطر احساسات فروش یا خرید داشته باشیم ...
معاملات صندوق ها به هییییییییییییییییییچ وجه احساسی نیست و کاملا منطقیه

توی ریزش ها صندوق ها یا درجا میزنن یا مقدار خیلی کمتری ریزش دارن
یه سری شرکت های سرمایه گذاری تخصصی هستن مثل ومعادن که خوب حوزه فعالیتیشون مشخصه و تخصصی کار میکنن اونا نمیان صندوق سهامی بخرن
ولی شرکت های سرمایه گذاری عمومی عمدتا صندوق دارن

وجود صندوق های سرمایه گذاری بورسی ( سهامی یا مختلط ) پایه اصلی مدرن شدن بازار بورسه . نقدینگی های چشمگیری رو میارن که اکثرا بدون دید مدیریتی هستش
اصولی سبد گردانی میکنن و همیشه خیال آدم راحته
به بازار هم جهت میدن

زمانی هم که صحبت از بازی دادن سهامدار خرد ، دستوری بودن بازار و این چیزا میشه ، همراه بودن با صندوق ها یعنی کسب منفعت از از بازی خوردن سهامدار خرد و دستوری شدن بازار !!! همین شرکت های سرمایه گذاری و تامین سرمایه و صندوق ها هستن که به بازار جهت میدن

**** من چرا اینقدر املای کلمات فارسیم ضعیف شده :p انگلیسی هم همینطور:rolleyes: 9 ماه تعداد انسان هایی که دیدم به 20 نفر هم نرسیده ! میترسم حرف زدنم یادم بره :eek:

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
در بعضی کارگزاری ها باید حتما توافق نامشو تایید کنید و گرنه انجام نمیشه ،تعطیلات هم البته محاسبه نمیشه و حدود ۵ روز کاری برای من طول کشید
توافق نامه کدوم سمت ؟ کارگزاری مبدا یا مقصد ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حقوقی ها خرید هفته پیش رو دارن روانه بازار میکنن ! حمایت ! کدوم حمایت ؟ سر پول برادر به برادر رحم نمیکنه ! حقوقی رحم کنه ؟!

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کسی اینجا اعتلا داره؟
در موردش دچار یاس فلسفی و بن بست تکنیکال ،تاکتیکال ،انفورماتیکال و هر چیز کال دیگه شدم ;)
زبان هم دیگه رو نمیفهمیم
p/e نسبت به گروه بالاتره اما فکر میکردم بعد از بازگشایی به سمت پر کردن گپ حرکت کنه که اینطور نشد و حدود ۱۳ درصد هم منفی خورد ،حق تقدمش باز بشه وضع احتمالا بدتر هم میشه ،من زیاد ندارم و مهم نیست بلاخره درست میشه ، ولی یکی از دوستان که بیشتر داره نگرانه و ازم مشورت خواست ،منتها من چیزی برای گفتن ندارم :(
موقع خرید گفته بودم اینقدر نخر گوش نکرد
از دوستان اگر کسی نظری داره ممنون میشم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
و باز هم دولت مسبب اصلی منفی کردن نمادها با عرضه نماد پالایش (دارا دوم)!

به نظر امسال دیگه از این به بعد از اون سودهای نجومی و شارپی در ادامه خبری نخواهد شد.دولت با دخالتش گند زد به بازار
هرکسی از پارسال تو بورس بود سود های کلانی کرده-یکی از علت های فرعی منفی شدن بازار (و نه علت اصلی اون)همین خروج اون سهامدارانی هست که از فروردین پارسال سوار برخی سهم ها بودند و الان پولشون چند صد درصد بیشتر شده و دیگه ریسک نمی کنند و روزانه عده ایشون خروج میزنند و با این سود ملک و ماشین و مغازه و اینا میخرند برا خودشون و ما سود سهم اینا رو میخریم.خوش به حال اونا و بد به حال ما که امسال وارد شدیم.
این دولت گند زد به بورس-قراره هر هفته عرضه اولیه داشته باشیم-همین کافیه که بازار نوسانی بشه و از هر دو سه تا مثبت یدونه سهم ها منفی بخورند و درجا هم بزنند-همین سود کم هم با اتمام کار روباه بنفش پایان خواهد یافت و دولت بعدی فکر نکنم از بورس حمایت کنه-دیگه بورس هم شده یه چیز عادی که جای سود سپرده رو گرفته و در واقع از این به بعد سود چندانی نخواهد داد ولی به اجبار همه باید سهامدار بشند تا حداقل از تورم عقب نمونند.دولت مردم رو سهامدار کرد تا بتونه با سود اندکی که از بورس به سهامداران میرسه مقدار نارضایتی از تورم شدید رو کاهش بده و جلوی شورش های احتمالی رو بگیره-سهامدار خرد بیچاره هم فکر میکنه داره سود میکنه.

فکر نمیکنم دیگه ورود نقدینگی زیادی رو به بورس شاهد باشیم-مردم دیگه شدیدا بی اعتماد شدند-مردم از این به بعد بیشتر پیگیر قیمت سهام عدالت و عرضه نماد پالایش خواهند بود تا عرضه و تقاضای سهم های دیگه---اون تب بورس هم داره میخوابه کم کم و هیجانش هم رفت

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حقوقی ها خرید هفته پیش رو دارن روانه بازار میکنن ! حمایت ! کدوم حمایت ؟ سر پول برادر به برادر رحم نمیکنه ! حقوقی رحم کنه ؟!
بازار از این به بعد احتمالا نوسانی بشه و نمادها در بهترین حالت مثلا 2 تا مثبت میخورند بعد یدونه منفی باز دوباره مثلا 5 تا مثبت میخورند و 3 تا منفی و اینجور کند بالا خواهند رفت--دیگه از اون مثبت خوردنای پی در پی به مدت چند ماه خبری نخواهد شد-هر کی پارسال سهم خوب خرید و الان داره خروج میزنه بازی رو برد.با در نظر گرفتن تورم پارسال نسبت به امسال هر کی پارسال سهم خوب خرید و الان داره با چند صد درصد سود میفروشه برنده ی اصلی این بازیه نه ما-تورم امسال چندین برابر تورم پارساله-کسی که الان پولش 8 برابر بشه عین اینه که پارسال 4 برابر شده سرمایش!
اینم در نظر بگیرید مردم ما حزب باد هستند-به زودی خیلیا خسته میشند و سرمایشون رو از بورس میکشند بیرون-برخی ها تصور میکردند تو چند ماه سرمایشون تو بورس چندین برابر میشه-علت اصلیشم سودی بود که اطرافیانشون از پارسال از بورس بدست اورده بودند و به اینا تعریف کرده بودند.با مقایسه تورم پارسال نسبت به امسال باید گفت واقعا سال 98 سال طلایی بورس بود که تمام شد.
من معتقدم اگه دولت امسال وارد بورس نمیشد و میزاشت بازار بورس راه خودش رو بره امسال هم مثل پارسال جلو میرفت و سود کلانی نصیب خیلی از سهامدارا میشد ولی صد افسوس که دولت همیشه در کمین وقتی دید هرجا مردم کمی دارند عشق و حال میکنند و دارند به نون و نوایی میرسند سریع میاد توش و جلوی لذت مردم رو میگیره.اینا نمیزارند مردم یه روز خوش ببینند.

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بازار از این به بعد احتمالا نوسانی بشه و نمادها در بهترین حالت مثلا 2 تا مثبت میخورند بعد یدونه منفی باز دوباره مثلا 5 تا مثبت میخورند و 3 تا منفی و اینجور کند بالا خواهند رفت--دیگه از اون مثبت خوردنای پی در پی به مدت چند ماه خبری نخواهد شد-هر کی پارسال سهم خوب خرید و الان داره خروج میزنه بازی رو برد.با در نظر گرفتن تورم پارسال نسبت به امسال هر کی پارسال سهم خوب خرید و الان داره با چند صد درصد سود میفروشه برنده ی اصلی این بازیه نه ما-تورم امسال چندین برابر تورم پارساله-کسی که الان پولش 8 برابر بشه عین اینه که پارسال 4 برابر شده سرمایش!
اینم در نظر بگیرید مردم ما حزب باد هستند-به زودی خیلیا خسته میشند و سرمایشون رو از بورس میکشند بیرون-برخی ها تصور میکردند تو چند ماه سرمایشون تو بورس چندین برابر میشه-علت اصلیشم سودی بود که اطرافیانشون از پارسال از بورس بدست اورده بودند و به اینا تعریف کرده بودند.با مقایسه تورم پارسال نسبت به امسال باید گفت واقعا سال 98 سال طلایی بورس بود که تمام شد.
من معتقدم اگه دولت امسال وارد بورس نمیشد و میزاشت بازار بورس راه خودش رو بره امسال هم مثل پارسال جلو میرفت و سود کلانی نصیب خیلی از سهامدارا میشد ولی صد افسوس که دولت همیشه در کمین وقتی دید هرجا مردم کمی دارند عشق و حال میکنند و دارند به نون و نوایی میرسند سریع میاد توش و جلوی لذت مردم رو میگیره.اینا نمیزارند مردم یه روز خوش ببینند.
بله اما سهامدار هم دور از جون تمام دوستان احمق نیست که بیاد ببینه یا بازار نوسانی شده یا دوتا مثبت میخوره دوتا منفی اینطوری اگر بشه تا آخر همین ماه اکثرا سرمایه ها به بیرون کشیده میشه و فقط دولت هست که ضررش رو میبینه نه سهامدار و ناخواسته بازار بورس بهم بریزه و نهایتا دولت بیچاره میشه چون اگر پول بره سمت بازار ارز و مسکن و ... تورمی راه می افته که بیا و ببین
فعلا سهامدارای تازه وارد دارن خروج میزنن و سهامدارای قدیمی هم دارن صبر میکنن اما صبر اندازه ای داره که نمیدونم این دولت چرا داره خودشو به اون راه میزنه !
بنده هم شخصا مثل قدیمی ها دارم صبر میکنم و برای خودم حد ضرر گذاشتم ایشالله ببینیم کی میخواد روند متعادل بشه
ترسم از این بورس هوشمند هست که ازش صحبت میشه نمیدونم این چه داستانیه که میخوان علمش کنن الله اعلم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سر خطی هم بزنی نمیتونی بفروشی-لینک زیر برو یه نگاهی بکن در همین زمینه توضیح داده شده.
گویا فرمایشی ها تا عمق پی تی هم رسوخ کرده!این تایپیک روشنگری در مورد بورس ایران من نیست و کنسلش کردند!:eek:
15.JPG

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بله اما سهامدار هم دور از جون تمام دوستان احمق نیست که بیاد ببینه یا بازار نوسانی شده یا دوتا مثبت میخوره دوتا منفی اینطوری اگر بشه تا آخر همین ماه اکثرا سرمایه ها به بیرون کشیده میشه و فقط دولت هست که ضررش رو میبینه نه سهامدار و ناخواسته بازار بورس بهم بریزه و نهایتا دولت بیچاره میشه چون اگر پول بره سمت بازار ارز و مسکن و ... تورمی راه می افته که بیا و ببین
فعلا سهامدارای تازه وارد دارن خروج میزنن و سهامدارای قدیمی هم دارن صبر میکنن اما صبر اندازه ای داره که نمیدونم این دولت چرا داره خودشو به اون راه میزنه !
بنده هم شخصا مثل قدیمی ها دارم صبر میکنم و برای خودم حد ضرر گذاشتم ایشالله ببینیم کی میخواد روند متعادل بشه
ترسم از این بورس هوشمند هست که ازش صحبت میشه نمیدونم این چه داستانیه که میخوان علمش کنن الله اعلم
متوجه منظور من نشدید-من نگفتم بازار یا شاخص بر میگرده!!منظور من این بود که بازار همچنان صعودی خواهد بود ولی خیلی کندتر از گذشته خواهد بود-مثلا دیگه انتظار سودهای بالای 200 درصدی در خیلی از سهم ها رو نباید داشته باشیم-طوری خواهد شد که خیلی با سود سپرده بانکی توفیری نمیکنه و جوری میشه که خیلیا با خودشون میگند که تو بورس با این همه استرس همش 40 درصد بیشتر از سپرده بانکی سود میکنم خب پس چه کاریه-بدون استرس میبرم پولمو میزارم بانک و کمی سود کمتر میگیرم ولی اصل سودمم نمیره-منظورم من این بود.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بورس با این همه استرس همش 40 درصد بیشتر از سپرده بانکی سود میکنم خب پس چه کاریه-بدون استرس میبرم پولمو میزارم بانک و کمی سود کمتر میگیرم ولی اصل سودمم نمیره

دوست خوبم حتی یک درصد اضافه هم خیلی مهمه ،بعد مثلا ۴۰ درصد به چشم شما کم میاد؟
توی بازار فیزیکی صحبت از ۱۰ تا ۱۵ درصد سود خالص در هر گردش سرمایه بجز بعضی مشاغل خاص شبیه رویا میمونه بعد اینجا توی بورس اگر کسی مثلا در دو ماه ۲۰ درصد سود بگیره میگه بده ،اونم بدون فعالیت فیزیکی و دردسر اداره شغل و...

فارغ از هر افت و خیزی همچنان مسیر رو به رشد وجود خواهد داشت و کسانی که بلد باشند ،سود های خوبی خواهند گرفت ،بیش از هر بازار موازی دیگه در بلند مدت

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
خیلی از معامله گر ها پلن معاملاتی برای خودشون ندارن.
من بین دوستان و اطرافیان خودم خیلی کم دیدم سهام داری برای خودش پلن معاملاتی داشته باشه و تو فایل های اکسل برنامه ریزی های ماهانه و فصلی و سالیانه خودش رو انجام داده باشه حد سود وضرر مشخص کرده باشه که طبق اون پیش بره و تو شرایط خاص اینو ارزیابی کنه و حسب اون تصمیم بگیره و از تصمیم گیری احساسی دور بشه.
این برنامه ریزی کردنه خیلی کار خوبیه تنظیم کردنش هم یک هفته بیشتر زمان نمیبره.آدم با سلیقه ای باشه خیلی قشنگ جدول هارو طراحی میکنه بهشون فرمول میده و جوری چیدمان رو انجام میده که مرتب بتونه ازش استفاده کنه و پویایی داشته باشه.
این دست آدما معمولا موفق ترن و کمتر درگیر هیجان میشن.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
هرجا میری چهار تا نقاشی کشیدن( که اصلا معلوم نیست رو چه تحلیلی کشیدن!) گفتن فردا کل بازار بر میگرده با حرکت فضایی
4.gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
هرجا میری چهار تا نقاشی کشیدن( که اصلا معلوم نیست رو چه تحلیلی کشیدن!) گفتن فردا کل بازار بر میگرده با حرکت فضایی
4.gif
این بازاری که الان میبینیم تحلیل نمیشه.
تحلیل برای یک بازار سالم و یک اقتصاد شکوفا هست.
نه یک اقتصاد ورشکسته دولتی که چند نفر نشستن اونجا با دستور بالایی شاخص رو بالا و پایین میکنن.
به نظرم دنبال تحلیل نباشید
بیشتر به شانستون نگاه کنید تا تحلیل هایی که هیچ مبنایی نداره.
توصیه ای که دارم
سهامداری بلند مدت رو مد نظر قرار بدید.
تو هیچ صفی قرار نگیرید، چه خرید چه فروش.
اگر قصد فروش هر سهامی رو دارید باید کلا از بازار خارج بشید نه اینکه بفروشید و برید سهام دیگه بخرید و از چاله در بیاید بیوفتید تو چاه.
مطمئن باشید سهامی که دارید و خسته تون کرده و میخواید ازش خارج بشید اصلاح سنگینی داشته که فراریتون میده و ریسک کمتری به سایر نمادها داره

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوست خوبم حتی یک درصد اضافه هم خیلی مهمه ،بعد مثلا ۴۰ درصد به چشم شما کم میاد؟
توی بازار فیزیکی صحبت از ۱۰ تا ۱۵ درصد سود خالص در هر گردش سرمایه بجز بعضی مشاغل خاص شبیه رویا میمونه بعد اینجا توی بورس اگر کسی مثلا در دو ماه ۲۰ درصد سود بگیره میگه بده ،اونم بدون فعالیت فیزیکی و دردسر اداره شغل و...

فارغ از هر افت و خیزی همچنان مسیر رو به رشد وجود خواهد داشت و کسانی که بلد باشند ،سود های خوبی خواهند گرفت ،بیش از هر بازار موازی دیگه در بلند مدت
دوستمون از من اطلاعات بیشتری دارن اما بحث‌تون منو یاد اتفاق ۲ ۳ ماه پیش انداخت. به توصیه کسی ومعلم روی ۱۲۰۰ خریدم. همکارم دنبال سهم بود اونم با من خرید. روی ۱۸۰۰ خروج زدیم با ۵۰درصد سود تقریبا ۴ ۵ هفته ای. از اونجا که کلا ۲تومن خرید نزدیک ۱تومن سود کرد از نظر من سود خ خوبی کرد اما اصلن به چشم خودش نیومد، حالا با ۳۰تومنش تو بانک ماهی ۵۰۰هزار سود میگیره!!

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوستمون از من اطلاعات بیشتری دارن اما بحث‌تون منو یاد اتفاق ۲ ۳ ماه پیش انداخت. به توصیه کسی ومعلم روی ۱۲۰۰ خریدم. همکارم دنبال سهم بود اونم با من خرید. روی ۱۸۰۰ خروج زدیم با ۵۰درصد سود تقریبا ۴ ۵ هفته ای. از اونجا که کلا ۲تومن خرید نزدیک ۱تومن سود کرد از نظر من سود خ خوبی کرد اما اصلن به چشم خودش نیومد، حالا با ۳۰تومنش تو بانک ماهی ۵۰۰هزار سود میگیره!!
طول میکشه تا این فرهنگ سرمایه گذاری بین مردم جا بیوفته.
الان اکثرا تمایل دارن چیزایی مثل طلا و دلار بخرن یا پولشون تو بانک باشه یه سودی بگیرن.
درسته سودش کمتره ولی چون زحمت زیادی نداره و چیزیه که فیزیکیه و تو دستشونه،خیالشون راحته و به بورس و فارکس و .. ترجیحش میدن.
مخصوصا تو این دوره که حساسیت ها و واکنش ها نسبت به بورس زیاد شده.
مثلا پارسال و تا قبل از اینکه دولت بیاد تبلیغ بورس رو بکنه کسی کاری به کار این بازار نداشت.روال خودشو طی میکرد افت و خیز خودشو داشت سود بود ضرر بود مشکلی هم نبود.
ولی الان زمین و زمان پیله کردن به بورس،یه سری تبلیغ منفی میکنن یه سری شبکه ها و کانال های مختلف مردم رو میترسونن از اینور کل اخبار شده اخبار بورس و این بساطی که میبینید.
تا یه ذره این شاخص میاد پایین همه میخوان سکته کنن بابا چه خبره ! قیمت های مرداد ماه با قیمت های اردیبهشت ماه یکی بود تقریبا.
چطور اونموقع همه سرودست میشکوندن حالا بازار شده بد؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان نظرتون در مورد آینده بازار و شاخص تا برج ۹ یا ۱۰ امسال چیه ؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
البته امسال هم بد نبوده ولی چون چند وقته بازار خراب شده همه روز های خوبم یادشون رفته
از اول سال تا 10 شهریور شاخص هم وزن ، پارسال بازدهی 134 درصدی داشته امسال بازدهی 158 درصدی داشته !

Capture.PNG

بالا