آره همین ها قسمت سرمایه گذاری شرکت های بورسی درصد مالکیت هاش خیلی پایین هست فکر کنم بیشتر در شرکت های غیر بورسی فعالیت داره، درسته؟
ویرایش:الان قسمت صندوق ها رو دیدم بیشتر صندوق داره

با گوشی فعالیت کردن هم این درد سرها رو داره

تقریبا 5 برابر سرمایه خارج از بورس ، تو بورس داره ولی عمده بورسیش ، صندوقه !
البته خارج از بورسش به بهای تمام شدست و ارزش فعلیشون بالاتره
ویرایش:الان قسمت صندوق ها رو دیدم بیشتر صندوق داره
جالب نیست ؟!
شرکت سرمایه گذاری هم صندوق داره ! 
همیشه گفتم بخشی از پورتفو رو بلا استثنا به صندوق اختصاص بدید به خاطر همینه . حتی اگه سابقه چند ساله تو بورس هم دارید
تقریبا یک سوم سبد من صندوق سهامی و مختلطه ...
اصلا شکی توش نیست که منم یه جاهایی به راحتی اشتباه میکنم ( اشتباهات محاسباتی ) که صندوق اون اشتباهات رو به احتما 99% نداره ، یه جاهایی اشتباهات احساسی میکنم ...
میگم احساسی عمل نکنید ولی دلیل نمیشه که هممون همیشه به احساساتمون غلبه بکنیم . یه جاهایی ممکنه به خاطر احساسات فروش یا خرید داشته باشیم ...
معاملات صندوق ها به هییییییییییییییییییچ وجه احساسی نیست و کاملا منطقیه
توی ریزش ها صندوق ها یا درجا میزنن یا مقدار خیلی کمتری ریزش دارن
یه سری شرکت های سرمایه گذاری تخصصی هستن مثل ومعادن که خوب حوزه فعالیتیشون مشخصه و تخصصی کار میکنن اونا نمیان صندوق سهامی بخرن
ولی شرکت های سرمایه گذاری عمومی عمدتا صندوق دارن
وجود صندوق های سرمایه گذاری بورسی ( سهامی یا مختلط ) پایه اصلی مدرن شدن بازار بورسه . نقدینگی های چشمگیری رو میارن که اکثرا بدون دید مدیریتی هستش
اصولی سبد گردانی میکنن و همیشه خیال آدم راحته
به بازار هم جهت میدن
زمانی هم که صحبت از بازی دادن سهامدار خرد ، دستوری بودن بازار و این چیزا میشه ، همراه بودن با صندوق ها یعنی کسب منفعت از از بازی خوردن سهامدار خرد و دستوری شدن بازار !!! همین شرکت های سرمایه گذاری و تامین سرمایه و صندوق ها هستن که به بازار جهت میدن
**** من چرا اینقدر املای کلمات فارسیم ضعیف شده

انگلیسی هم همینطور

9 ماه تعداد انسان هایی که دیدم به 20 نفر هم نرسیده ! میترسم حرف زدنم یادم بره