الان تقریبا روی قیمت های قبل روزی که گفتن حمایت میکنیم ، هستیم ...
همون روزی که از منفی 5 ، به مثبت 5 رفتیم و یه روز هم مثبت 5 بود
بازم هیجانی رفتار نکنید . سهم هایی که به نظرتون ارزنده هستن ، احتمالا ارزش واقعیشون خیلی پایین تر از این قیمتی که میخواید بخرید باشه
اگه قصد کم کردن میانگین دارید ، الان نه . روی هر سهمی نه . فقط روی سهم های با ارزش واقعی ( فولاد و فملی با این قیمت با ارزش نیست ... ) با این دید معامله بکنید
خرید فقط و فقط روی سطوح حمایتی یا خطوط روند معتبر که از گذشته میان
در کنارش سطوح حمایتی فیبو رو هم مد نظر قرار بدید . سطوح فیبو رو فقط روی موج صعودی بلند که از گذشته شروع شده بندازید نه روی فیبوی موج های جدید
سطوح خوب برای حمایت و میانگین کم کردن یا خرید کردن اینان :
382
5
618
786
به ترتیب اولویت از بالا به پایین
سطح 5 فیبو نیست ولی بازم خوبه
الان چون جو منفیه سطح 382 هم مناسب نیست
پس شد :
5
618
786
اونم اگه دیدتون بلند مدته و سهم واقعا بنیادیه و حبابش زیاد نیست و زیان ده هم نیست
اگه به این سطوح نرسیده و تو صف خرید قفل میشه خیالتون راحت موقتیه و پایین میاد
بازم میگم فیبو رو فققققط روی موج صعودی بلند مدت گذشته رسم بکنید نه روی ریز موج های چند ماه اخیر
به الگوهای برگشتی توجه بکنید . اگه الگوی برگشتی شناسایی کردید مطمئن باشید ریزش داره
از هر استراتژی ای استفاده میکنید به همون پایبند باشید تغییرش هم ندید
از اندیکاتور ها به عنوان سیگنال ورود استفاده نکنید !
RSI پایین الزما به معنای خرید نیست !
اندیکاتورها فقط چندتا عقربست مثل کابین هواپیما اطلاعات کلی بهتون میده . اگه RSI توی محدوده خریده میتونه چند ماه توی محدوده خرید بازی کنه !
هیجانات منفیه . وقتی بازار جو منفی داره پایین بخرید نه بالا . تخفیف بگیرید
اگه قرار بود اتفاق مثبتی بیوفته باید باید باید با همون جو روانی مثبت که دولت ایجاد کرده بود ، ایجاد میشد ! حداقل باید یکم پایدار تر میبود نه اینکه دو روز بعدش ورق برگرده
پشت دست حقوقی بازی نکنید . حقوقی برای خرید یا فروشش هزار و یک دلیل غیر از بازدهی میتونه داشته باشه
پشت دست حقیقی هم بازی نکنید ، خودتون حکم بکنید
حالا یه جاهایی هم یواشکی حقیقی رو نگاه کنید ببینید قدرتش بالا میره یا نه
اگه شما هم احساس میکنید بازار کلیتش منفیه ، یادتون باشه نوسانگیری تو بازار منفی ریسکش بالاست . نوسان گیری واسه بازار خنثی هستش
از فیبو هم نمیشه سیگنال خرید گرفت فقط حس بازار رو روی اون سهم نشون میده ولی اعتبار بالایی دارن
کانالای شدیدا صعودی معتبر نیستن
چنگال شدیدا صعودی معتبر نیست
شیب کانال و چنگال حتی اگه بازار هم صعودی باشه ، باید منطقی باشه
اینارو حواستون باشه
تایم فریم های بلند مدتی رو نگاه کنید . هفتگی ، ماهیانه . تا جایی که میتونید اسکرول بکنید و گذشته نمودار رو هم توی تحلیل تکنیکالتون بیارید
قیمت شرکت هم با سودآوری و رشد شرکت باید بخونه و با تحلیل تکنیکال هم بخونه که خیالتون راحت بشه
وقتی هم صحبت از دید بلند مدت میشه یعنی بالای 1 سال !! حالا 1 ماه و 2 ماه منفی باشه آسمون به زمین نمیاد . بلند مدت یعنی بالای 1 سال ، یعنی 2 سال ، یعنی 3 سال ....
اگه شرکت خوب خریدید حبابشم کمه دیگه ناراحت نباشید
اگه خریداتون قدیمیه هم که دیگه غمتون نباشه
در مورد دارا دوم یا همون پالایش :
دارا یکم اومد ، امید به دارا 2 بود ...
دارا 2 میاد امید به چیه ؟!
خرید دارا دوم بلند مدتی هیچ توجیهی نداره مگه با قبول این ریسک که تا 2 سال دیگه به نقطه سر به سر برسید ....
خرید دارا دوم کوتاه مدتی هم به شدت ریسکش بالاست ...
دارا یکم رو نخریدم ، دوم هم نخریدم و نخواهم خرید . چشم بسته نمیشه پذیره نویسی کرد
هیچ تضمینی نیست که بعد از باز شدن معاملات صندوق پالایش ، قیمتش ریزش نکنه
دارا یکم هم اثبات کرد که دارا دوم هیچ بازارگردانی نداره !!! صندوق سرمایه گذاری بدون بازارگردان یعنی باتلاق !!!! به خدا باتلاقه ....
نخرید ...
چند درصد سود تخمین میزنید ؟ 30% ؟ 40% ؟ 50% ؟
چند درصد زیان رو باید قبول بکنید ؟!!!!!!!
خود سهمای توی صندوق هم حبابی هستن
اون تحلیل هویجی رو یادتونه ؟! گفتم الگوی هویج میزنه ؟! یه هویج انداخته بودم رو نمودار گفتم تا اونجا پایین میاد ؟!
همون بدترین سناریو که گفتم اتفاق میوفته و یه اصلاح قیمتی زمانی رو احتمالا شاهد خواهیم بود . هرچی بازار این مدلی کم زورتر باشه این موضوع رو بیشتر تایید میکنه
ایمان بیارید
همانا ما از آنانیم و به آنان باز میگردیم
غول شاخصی :

به سر غول هم پولبک زده :

حالا من یه چی بگم به عمق بحران بیشتر پی ببرید
من بعضی از دوستان که سهمای حبابی داشتن بهشون گفتم ( بچه های اینجا نه ) ، اینا فرصت خروجه ، تو مثبت بفروشید . چند نفر بودن ، بعد نه تنها تو مثبت ها و فرصت داده شده نفروختن ، تازه میانگین هم کم کردن
اگه هم چند هفته اخیر وارد شده باشید تو زیان هستید و بابت دیدن روی تاریک بازار متاسفم
اما یه سری چیزا واضحه ...
خرید تو قله با چه هدفی ؟! خرید سهم های حبابی با چه هدفی ؟! خرید شرکت های زیان ده با چه هدفی ؟! خرید شرکتی که فقط اسم داره ولی سودی که هر سال میسازه برابر با یه کارگاه تولیدی کوچیک حومه تهرانه با چه هدفی ؟!
اینا همش به خاطر ضعف های اطلاعاتی و پایین بودن اطلاعاته وگرنه هیچ وقت تحلیل هیچ وقت خرید توی قیمت های 2 ماه گذشته رو توجیه نمیکنه ( برای بیشتر سهم ها )
و همینایی که من میگم فلان سهم ها پایین میان یا میگم این حبابیه اون حبابیه به خاطر همین تحلیل هاست که با یه نگاه میشه فهمید حبابیه ...
ولی وقتی جو خیلی مثبته متاسفانه متاسفانه کسی باور نمیکنه بعضی حرفارو
برای بعضی سهم ها تا 2 ماه قبل اگه میگفتی 1 روز منفی 5 میخوره انگار بهشون فحش داده بودی ...
یعنی من به رفیقم میگفتم حبابیه و میگفت کجاش حبابیه ، چیپس اینقدر شده ماس موسیر اونقدر شده ! دلار اینقدر شده ...
دلار از3 سال قبل تا الان از 6000 به 23000 رسیده یعنی 3.8 برابر . طی 3 سال . هیچ توجیهی برای 10 برابر ، 15 برابر و 20 برابر شدن سهم ها نیست ....
مگه تجدید ارزیابی برای سهمهایی که دارایی سنگین دارن
فقط هیجانات و تبلیغات بوده و همشون هم باید در هر صورت روند نزولی خودشون رو طی بکنن
سهم های زیان ده روندشون در هر صورت نزولیه
سهم های سود ده باید به قیمتی متناسب با سودشون باشن در غیر این صورت حمایت و اینچیزا مقطعیه و ارزشی نداره
همون ومعادن هم باید 30 الی 40 درصد دیگه پایین بیاد تازه حبابی هم نیست ! تحلیل اینو میگه من نمیگم ....
شاید تحلیلم یه جاهاییش اشتباه باشه ولی کلیت قضیه همینه
بیشتر سهم ها رو که نگاه بکنیم میشه روند نزولی رو دید
این مدل سرمایه گذاری کردن تهش ضرره
یا باید با ضرر از این مدل سهم ها خارج شد صبر کرد
برای سهم های حبابی زیان ده بالای 3 الی 4 سال
برای سهم های حبابی ولی سود ده 1 سال الی 2 سال
مگه اینکه دلار از این قیمت به سمت 30 و 40 جهش بکنه
درصورتی هم که آقای بایدن بشه افت های بیشتری رو شاهد هستیم حداقل تو کوتاه مدت
شاید از هر 10 تا حرفم 3 یا 4 تاش غلط باشه ولی بعضی از چیزا واضحه و مث بازی با آتیشه . نباید سمتشون رفت . 2 ماهه دارم هشدار میدم
همون روزی که از منفی 5 ، به مثبت 5 رفتیم و یه روز هم مثبت 5 بود
بازم هیجانی رفتار نکنید . سهم هایی که به نظرتون ارزنده هستن ، احتمالا ارزش واقعیشون خیلی پایین تر از این قیمتی که میخواید بخرید باشه
اگه قصد کم کردن میانگین دارید ، الان نه . روی هر سهمی نه . فقط روی سهم های با ارزش واقعی ( فولاد و فملی با این قیمت با ارزش نیست ... ) با این دید معامله بکنید
خرید فقط و فقط روی سطوح حمایتی یا خطوط روند معتبر که از گذشته میان
در کنارش سطوح حمایتی فیبو رو هم مد نظر قرار بدید . سطوح فیبو رو فقط روی موج صعودی بلند که از گذشته شروع شده بندازید نه روی فیبوی موج های جدید
سطوح خوب برای حمایت و میانگین کم کردن یا خرید کردن اینان :
382
5
618
786
به ترتیب اولویت از بالا به پایین
سطح 5 فیبو نیست ولی بازم خوبه
الان چون جو منفیه سطح 382 هم مناسب نیست
پس شد :
5
618
786
اونم اگه دیدتون بلند مدته و سهم واقعا بنیادیه و حبابش زیاد نیست و زیان ده هم نیست
اگه به این سطوح نرسیده و تو صف خرید قفل میشه خیالتون راحت موقتیه و پایین میاد
بازم میگم فیبو رو فققققط روی موج صعودی بلند مدت گذشته رسم بکنید نه روی ریز موج های چند ماه اخیر
به الگوهای برگشتی توجه بکنید . اگه الگوی برگشتی شناسایی کردید مطمئن باشید ریزش داره
از هر استراتژی ای استفاده میکنید به همون پایبند باشید تغییرش هم ندید
از اندیکاتور ها به عنوان سیگنال ورود استفاده نکنید !
RSI پایین الزما به معنای خرید نیست !
اندیکاتورها فقط چندتا عقربست مثل کابین هواپیما اطلاعات کلی بهتون میده . اگه RSI توی محدوده خریده میتونه چند ماه توی محدوده خرید بازی کنه !
هیجانات منفیه . وقتی بازار جو منفی داره پایین بخرید نه بالا . تخفیف بگیرید
اگه قرار بود اتفاق مثبتی بیوفته باید باید باید با همون جو روانی مثبت که دولت ایجاد کرده بود ، ایجاد میشد ! حداقل باید یکم پایدار تر میبود نه اینکه دو روز بعدش ورق برگرده
پشت دست حقوقی بازی نکنید . حقوقی برای خرید یا فروشش هزار و یک دلیل غیر از بازدهی میتونه داشته باشه
پشت دست حقیقی هم بازی نکنید ، خودتون حکم بکنید

اگه شما هم احساس میکنید بازار کلیتش منفیه ، یادتون باشه نوسانگیری تو بازار منفی ریسکش بالاست . نوسان گیری واسه بازار خنثی هستش
از فیبو هم نمیشه سیگنال خرید گرفت فقط حس بازار رو روی اون سهم نشون میده ولی اعتبار بالایی دارن
کانالای شدیدا صعودی معتبر نیستن
چنگال شدیدا صعودی معتبر نیست
شیب کانال و چنگال حتی اگه بازار هم صعودی باشه ، باید منطقی باشه
اینارو حواستون باشه

تایم فریم های بلند مدتی رو نگاه کنید . هفتگی ، ماهیانه . تا جایی که میتونید اسکرول بکنید و گذشته نمودار رو هم توی تحلیل تکنیکالتون بیارید
قیمت شرکت هم با سودآوری و رشد شرکت باید بخونه و با تحلیل تکنیکال هم بخونه که خیالتون راحت بشه
وقتی هم صحبت از دید بلند مدت میشه یعنی بالای 1 سال !! حالا 1 ماه و 2 ماه منفی باشه آسمون به زمین نمیاد . بلند مدت یعنی بالای 1 سال ، یعنی 2 سال ، یعنی 3 سال ....
اگه شرکت خوب خریدید حبابشم کمه دیگه ناراحت نباشید
اگه خریداتون قدیمیه هم که دیگه غمتون نباشه
در مورد دارا دوم یا همون پالایش :
دارا یکم اومد ، امید به دارا 2 بود ...
دارا 2 میاد امید به چیه ؟!
خرید دارا دوم بلند مدتی هیچ توجیهی نداره مگه با قبول این ریسک که تا 2 سال دیگه به نقطه سر به سر برسید ....
خرید دارا دوم کوتاه مدتی هم به شدت ریسکش بالاست ...
دارا یکم رو نخریدم ، دوم هم نخریدم و نخواهم خرید . چشم بسته نمیشه پذیره نویسی کرد
هیچ تضمینی نیست که بعد از باز شدن معاملات صندوق پالایش ، قیمتش ریزش نکنه
دارا یکم هم اثبات کرد که دارا دوم هیچ بازارگردانی نداره !!! صندوق سرمایه گذاری بدون بازارگردان یعنی باتلاق !!!! به خدا باتلاقه ....
نخرید ...
چند درصد سود تخمین میزنید ؟ 30% ؟ 40% ؟ 50% ؟
چند درصد زیان رو باید قبول بکنید ؟!!!!!!!
خود سهمای توی صندوق هم حبابی هستن

همون گشایشه فقط هوشمند عمل میکنهترسم از این بورس هوشمند هست که ازش صحبت میشه نمیدونم این چه داستانیه که میخوان علمش کنن الله اعلم

نترسونمتون ولی غول شاخصی رو یادتونه ؟خدایا توی چه باتلاقی افتادیم ...
فردام چهارشنبه بازاره، اینجوری پیش بره شاخص کف 1600 رو هم سوراخ میکنه
اون تحلیل هویجی رو یادتونه ؟! گفتم الگوی هویج میزنه ؟! یه هویج انداخته بودم رو نمودار گفتم تا اونجا پایین میاد ؟!
همون بدترین سناریو که گفتم اتفاق میوفته و یه اصلاح قیمتی زمانی رو احتمالا شاهد خواهیم بود . هرچی بازار این مدلی کم زورتر باشه این موضوع رو بیشتر تایید میکنه

غول شاخصی :

به سر غول هم پولبک زده :

این حرفو من هرجا میگفتم ، همه میگفتن اتفاقا کلی هم سود کردیمنکته دیگه داخل بورس ایران به هیچ وجه سمت سهام بانکی، بیمه و خودرو نرید که مال باخته میشید

حالا من یه چی بگم به عمق بحران بیشتر پی ببرید
من بعضی از دوستان که سهمای حبابی داشتن بهشون گفتم ( بچه های اینجا نه ) ، اینا فرصت خروجه ، تو مثبت بفروشید . چند نفر بودن ، بعد نه تنها تو مثبت ها و فرصت داده شده نفروختن ، تازه میانگین هم کم کردن

دوست عزیز اگه از اوایل سال حتی وارد شده باشید تو سود خیلی عالی ای هستیداگر قبل از ورود به بورس ایران، چندین سال مطالعه کرده بودید و با دانش کامل وارد شده بودید الان کل پرتفوی شما هم چمنزار بود ...
برید مطالعه کنید عوام ...
توی بورس ایران دانش و مطالعه حرف اول رو میزنه ...
به شایعات دشمن در مورد دستوری بودن بورس ایران توجه نکنید، و قدردان مسئولین دلسوز باشید ...
آی اَم گرگ وال استریت[emoji41]
پن: حرفهای تکراری که سه هفتهست میشنویم، و احتمالا تا ۶ماه دیکه هم هرروز خواهیم شنید:
نشونههای مثبت از حمایت دیده شده، فردا درست میشه
حتما آخر وقت برمیگرده و درست میشه
بذار این تازهواردا خارج بشن، بعدش درست میشه
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
اگه هم چند هفته اخیر وارد شده باشید تو زیان هستید و بابت دیدن روی تاریک بازار متاسفم

اما یه سری چیزا واضحه ...
خرید تو قله با چه هدفی ؟! خرید سهم های حبابی با چه هدفی ؟! خرید شرکت های زیان ده با چه هدفی ؟! خرید شرکتی که فقط اسم داره ولی سودی که هر سال میسازه برابر با یه کارگاه تولیدی کوچیک حومه تهرانه با چه هدفی ؟!
اینا همش به خاطر ضعف های اطلاعاتی و پایین بودن اطلاعاته وگرنه هیچ وقت تحلیل هیچ وقت خرید توی قیمت های 2 ماه گذشته رو توجیه نمیکنه ( برای بیشتر سهم ها )
و همینایی که من میگم فلان سهم ها پایین میان یا میگم این حبابیه اون حبابیه به خاطر همین تحلیل هاست که با یه نگاه میشه فهمید حبابیه ...
ولی وقتی جو خیلی مثبته متاسفانه متاسفانه کسی باور نمیکنه بعضی حرفارو
برای بعضی سهم ها تا 2 ماه قبل اگه میگفتی 1 روز منفی 5 میخوره انگار بهشون فحش داده بودی ...
یعنی من به رفیقم میگفتم حبابیه و میگفت کجاش حبابیه ، چیپس اینقدر شده ماس موسیر اونقدر شده ! دلار اینقدر شده ...
دلار از3 سال قبل تا الان از 6000 به 23000 رسیده یعنی 3.8 برابر . طی 3 سال . هیچ توجیهی برای 10 برابر ، 15 برابر و 20 برابر شدن سهم ها نیست ....
مگه تجدید ارزیابی برای سهمهایی که دارایی سنگین دارن
فقط هیجانات و تبلیغات بوده و همشون هم باید در هر صورت روند نزولی خودشون رو طی بکنن
سهم های زیان ده روندشون در هر صورت نزولیه
سهم های سود ده باید به قیمتی متناسب با سودشون باشن در غیر این صورت حمایت و اینچیزا مقطعیه و ارزشی نداره
همون ومعادن هم باید 30 الی 40 درصد دیگه پایین بیاد تازه حبابی هم نیست ! تحلیل اینو میگه من نمیگم ....
شاید تحلیلم یه جاهاییش اشتباه باشه ولی کلیت قضیه همینه
بیشتر سهم ها رو که نگاه بکنیم میشه روند نزولی رو دید
این مدل سرمایه گذاری کردن تهش ضرره
یا باید با ضرر از این مدل سهم ها خارج شد صبر کرد
برای سهم های حبابی زیان ده بالای 3 الی 4 سال
برای سهم های حبابی ولی سود ده 1 سال الی 2 سال
مگه اینکه دلار از این قیمت به سمت 30 و 40 جهش بکنه
درصورتی هم که آقای بایدن بشه افت های بیشتری رو شاهد هستیم حداقل تو کوتاه مدت
شاید از هر 10 تا حرفم 3 یا 4 تاش غلط باشه ولی بعضی از چیزا واضحه و مث بازی با آتیشه . نباید سمتشون رفت . 2 ماهه دارم هشدار میدم

فقط دادگاه نظامیلشکر نافرمانی کرد
کشیدن بیرون :دی
![wanted[1].gif](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fretrosmiles.github.io%2Fretrosmiles%2FQuickSmiles%2F6%2Fwanted%5B1%5D.gif&hash=0c42863549f1df3e59a850cf23f22f8d)