• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان تقریبا روی قیمت های قبل روزی که گفتن حمایت میکنیم ، هستیم ...
همون روزی که از منفی 5 ، به مثبت 5 رفتیم و یه روز هم مثبت 5 بود

بازم هیجانی رفتار نکنید . سهم هایی که به نظرتون ارزنده هستن ، احتمالا ارزش واقعیشون خیلی پایین تر از این قیمتی که میخواید بخرید باشه
اگه قصد کم کردن میانگین دارید ، الان نه . روی هر سهمی نه . فقط روی سهم های با ارزش واقعی ( فولاد و فملی با این قیمت با ارزش نیست ... ) با این دید معامله بکنید

خرید فقط و فقط روی سطوح حمایتی یا خطوط روند معتبر که از گذشته میان
در کنارش سطوح حمایتی فیبو رو هم مد نظر قرار بدید . سطوح فیبو رو فقط روی موج صعودی بلند که از گذشته شروع شده بندازید نه روی فیبوی موج های جدید
سطوح خوب برای حمایت و میانگین کم کردن یا خرید کردن اینان :
382
5
618
786
به ترتیب اولویت از بالا به پایین
سطح 5 فیبو نیست ولی بازم خوبه
الان چون جو منفیه سطح 382 هم مناسب نیست
پس شد :
5
618
786

اونم اگه دیدتون بلند مدته و سهم واقعا بنیادیه و حبابش زیاد نیست و زیان ده هم نیست
اگه به این سطوح نرسیده و تو صف خرید قفل میشه خیالتون راحت موقتیه و پایین میاد

بازم میگم فیبو رو فققققط روی موج صعودی بلند مدت گذشته رسم بکنید نه روی ریز موج های چند ماه اخیر
به الگوهای برگشتی توجه بکنید . اگه الگوی برگشتی شناسایی کردید مطمئن باشید ریزش داره
از هر استراتژی ای استفاده میکنید به همون پایبند باشید تغییرش هم ندید

از اندیکاتور ها به عنوان سیگنال ورود استفاده نکنید !
RSI پایین الزما به معنای خرید نیست !
اندیکاتورها فقط چندتا عقربست مثل کابین هواپیما اطلاعات کلی بهتون میده . اگه RSI توی محدوده خریده میتونه چند ماه توی محدوده خرید بازی کنه !

هیجانات منفیه . وقتی بازار جو منفی داره پایین بخرید نه بالا . تخفیف بگیرید
اگه قرار بود اتفاق مثبتی بیوفته باید باید باید با همون جو روانی مثبت که دولت ایجاد کرده بود ، ایجاد میشد ! حداقل باید یکم پایدار تر میبود نه اینکه دو روز بعدش ورق برگرده

پشت دست حقوقی بازی نکنید . حقوقی برای خرید یا فروشش هزار و یک دلیل غیر از بازدهی میتونه داشته باشه
پشت دست حقیقی هم بازی نکنید ، خودتون حکم بکنید
crazy.gif
حالا یه جاهایی هم یواشکی حقیقی رو نگاه کنید ببینید قدرتش بالا میره یا نه
hugly.gif

اگه شما هم احساس میکنید بازار کلیتش منفیه ، یادتون باشه نوسانگیری تو بازار منفی ریسکش بالاست . نوسان گیری واسه بازار خنثی هستش

از فیبو هم نمیشه سیگنال خرید گرفت فقط حس بازار رو روی اون سهم نشون میده ولی اعتبار بالایی دارن
کانالای شدیدا صعودی معتبر نیستن
چنگال شدیدا صعودی معتبر نیست
شیب کانال و چنگال حتی اگه بازار هم صعودی باشه ، باید منطقی باشه

اینارو حواستون باشه
127fs1502911.gif

تایم فریم های بلند مدتی رو نگاه کنید . هفتگی ، ماهیانه . تا جایی که میتونید اسکرول بکنید و گذشته نمودار رو هم توی تحلیل تکنیکالتون بیارید

قیمت شرکت هم با سودآوری و رشد شرکت باید بخونه و با تحلیل تکنیکال هم بخونه که خیالتون راحت بشه

وقتی هم صحبت از دید بلند مدت میشه یعنی بالای 1 سال !! حالا 1 ماه و 2 ماه منفی باشه آسمون به زمین نمیاد . بلند مدت یعنی بالای 1 سال ، یعنی 2 سال ، یعنی 3 سال ....
اگه شرکت خوب خریدید حبابشم کمه دیگه ناراحت نباشید
اگه خریداتون قدیمیه هم که دیگه غمتون نباشه

در مورد دارا دوم یا همون پالایش :
دارا یکم اومد ، امید به دارا 2 بود ...
دارا 2 میاد امید به چیه ؟!
خرید دارا دوم بلند مدتی هیچ توجیهی نداره مگه با قبول این ریسک که تا 2 سال دیگه به نقطه سر به سر برسید ....
خرید دارا دوم کوتاه مدتی هم به شدت ریسکش بالاست ...

دارا یکم رو نخریدم ، دوم هم نخریدم و نخواهم خرید . چشم بسته نمیشه پذیره نویسی کرد
هیچ تضمینی نیست که بعد از باز شدن معاملات صندوق پالایش ، قیمتش ریزش نکنه
دارا یکم هم اثبات کرد که دارا دوم هیچ بازارگردانی نداره !!! صندوق سرمایه گذاری بدون بازارگردان یعنی باتلاق !!!! به خدا باتلاقه ....
نخرید ...
چند درصد سود تخمین میزنید ؟ 30% ؟ 40% ؟ 50% ؟
چند درصد زیان رو باید قبول بکنید ؟!!!!!!!
خود سهمای توی صندوق هم حبابی هستن
h01100.gif

ترسم از این بورس هوشمند هست که ازش صحبت میشه نمیدونم این چه داستانیه که میخوان علمش کنن الله اعلم
همون گشایشه فقط هوشمند عمل میکنه
bav3_154fs759111.gif

خدایا توی چه باتلاقی افتادیم ...
فردام چهارشنبه بازاره، اینجوری پیش بره شاخص کف 1600 رو هم سوراخ میکنه
نترسونمتون ولی غول شاخصی رو یادتونه ؟
اون تحلیل هویجی رو یادتونه ؟! گفتم الگوی هویج میزنه ؟! یه هویج انداخته بودم رو نمودار گفتم تا اونجا پایین میاد ؟!
همون بدترین سناریو که گفتم اتفاق میوفته و یه اصلاح قیمتی زمانی رو احتمالا شاهد خواهیم بود . هرچی بازار این مدلی کم زورتر باشه این موضوع رو بیشتر تایید میکنه
https://static.memrise.com/img/400sqf/from/uploads/course_photos/7209817000150323112907.jpg
crazy.gif
ایمان بیارید
pray.gif
همانا ما از آنانیم و به آنان باز میگردیم
tiredugly.gif

غول شاخصی :

gorg.JPG

به سر غول هم پولبک زده :

غول.JPG

نکته دیگه داخل بورس ایران به هیچ وجه سمت سهام بانکی، بیمه و خودرو نرید که مال باخته میشید
این حرفو من هرجا میگفتم ، همه میگفتن اتفاقا کلی هم سود کردیم
ugly_reversed.gif

حالا من یه چی بگم به عمق بحران بیشتر پی ببرید
من بعضی از دوستان که سهمای حبابی داشتن بهشون گفتم ( بچه های اینجا نه ) ، اینا فرصت خروجه ، تو مثبت بفروشید . چند نفر بودن ، بعد نه تنها تو مثبت ها و فرصت داده شده نفروختن ، تازه میانگین هم کم کردن
bav3_154fs759111.gif

اگر قبل از ورود به بورس ایران، چندین سال مطالعه کرده بودید و با دانش کامل وارد شده بودید الان کل پرتفوی شما هم چمنزار بود ...
برید مطالعه کنید عوام ...
توی بورس ایران دانش و مطالعه حرف اول رو میزنه ...
به شایعات دشمن در مورد دستوری بودن بورس ایران توجه نکنید، و قدردان مسئولین دلسوز باشید ...
آی اَم گرگ وال استریت[emoji41]

پ‌ن: حرف‌های تکراری که سه هفته‌ست میشنویم، و احتمالا تا ۶ماه دیکه هم هرروز خواهیم شنید:
نشونه‌های مثبت از حمایت دیده شده، فردا درست میشه
حتما آخر وقت برمیگرده و درست میشه
بذار این تازه‌واردا خارج بشن، بعدش درست میشه

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
دوست عزیز اگه از اوایل سال حتی وارد شده باشید تو سود خیلی عالی ای هستید
اگه هم چند هفته اخیر وارد شده باشید تو زیان هستید و بابت دیدن روی تاریک بازار متاسفم
43.gif

اما یه سری چیزا واضحه ...
خرید تو قله با چه هدفی ؟! خرید سهم های حبابی با چه هدفی ؟! خرید شرکت های زیان ده با چه هدفی ؟! خرید شرکتی که فقط اسم داره ولی سودی که هر سال میسازه برابر با یه کارگاه تولیدی کوچیک حومه تهرانه با چه هدفی ؟!
اینا همش به خاطر ضعف های اطلاعاتی و پایین بودن اطلاعاته وگرنه هیچ وقت تحلیل هیچ وقت خرید توی قیمت های 2 ماه گذشته رو توجیه نمیکنه ( برای بیشتر سهم ها )

و همینایی که من میگم فلان سهم ها پایین میان یا میگم این حبابیه اون حبابیه به خاطر همین تحلیل هاست که با یه نگاه میشه فهمید حبابیه ...
ولی وقتی جو خیلی مثبته متاسفانه متاسفانه کسی باور نمیکنه بعضی حرفارو
برای بعضی سهم ها تا 2 ماه قبل اگه میگفتی 1 روز منفی 5 میخوره انگار بهشون فحش داده بودی ...
یعنی من به رفیقم میگفتم حبابیه و میگفت کجاش حبابیه ، چیپس اینقدر شده ماس موسیر اونقدر شده ! دلار اینقدر شده ...
دلار از3 سال قبل تا الان از 6000 به 23000 رسیده یعنی 3.8 برابر . طی 3 سال . هیچ توجیهی برای 10 برابر ، 15 برابر و 20 برابر شدن سهم ها نیست ....
مگه تجدید ارزیابی برای سهمهایی که دارایی سنگین دارن
فقط هیجانات و تبلیغات بوده و همشون هم باید در هر صورت روند نزولی خودشون رو طی بکنن

سهم های زیان ده روندشون در هر صورت نزولیه
سهم های سود ده باید به قیمتی متناسب با سودشون باشن در غیر این صورت حمایت و اینچیزا مقطعیه و ارزشی نداره
همون ومعادن هم باید 30 الی 40 درصد دیگه پایین بیاد تازه حبابی هم نیست ! تحلیل اینو میگه من نمیگم ....
شاید تحلیلم یه جاهاییش اشتباه باشه ولی کلیت قضیه همینه
بیشتر سهم ها رو که نگاه بکنیم میشه روند نزولی رو دید

این مدل سرمایه گذاری کردن تهش ضرره
یا باید با ضرر از این مدل سهم ها خارج شد صبر کرد
برای سهم های حبابی زیان ده بالای 3 الی 4 سال
برای سهم های حبابی ولی سود ده 1 سال الی 2 سال

مگه اینکه دلار از این قیمت به سمت 30 و 40 جهش بکنه
درصورتی هم که آقای بایدن بشه افت های بیشتری رو شاهد هستیم حداقل تو کوتاه مدت

شاید از هر 10 تا حرفم 3 یا 4 تاش غلط باشه ولی بعضی از چیزا واضحه و مث بازی با آتیشه . نباید سمتشون رفت . 2 ماهه دارم هشدار میدم
bav3_154fs759111.gif

لشکر نافرمانی کرد
کشیدن بیرون :دی
فقط دادگاه نظامی
wanted[1].gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینم بگم
به این کانال مانالا اهمیت ندید
من کلا یدونه کانال دارم همون یدونه هم هر روز فقط اسم سهم میگه که صفش جمع شد و بازار برگشت و شاید حمایت حقوقی هستیم و ....
اگه کسی ندونه فکر میکنه شاخص به 3 میلیون رسیده
crazy.gif

به اینترنشنال هم اهمیت ندید
mpr.gif

خیلی خوبن !
چند روز قبل که کلا منفی بود ریزش روزانه رو میگفتن
وقتی دو روز بالا رفت ، ریزش یک هفته قبل تا اون روز رو گفتن
crazy.gif

یعنی ببینید چقدر پلشتن ! میزان مثبت رو نگفته بودن و رفتن سراغ میزان افت طی 1 هفته اخیر که منفی باشه ولی روزایی که منفی میخورد هر روز میگفتن عییین قدر واحد منفی
leb.gif

کلا هرکی به نفع خودش تحلیل میکنه
خودتون تحلیل بکنید حتی به اشتباه . این کلیپو هر چقدر میبینیم لذت میبرم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
درصورتی هم که آقای بایدن بشه افت های بیشتری رو شاهد هستیم حداقل تو کوتاه مدت

چه ترامپ چه بایدن بورس ضربه سنگینی میخوره اقتصاد ایران توی باتلاق یک وزنه 83 کیلویی هم به پاش زنجیر شده تا زمانی که وزنه جدا نشده بالا نمیاد (وزنه شخص مورد نظر)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان ببخشید من پستارو لایک نمیکنم؛ چون بعد از اینکه دیدم با عجز و التماس میخوان بازار رو بالا نگه دارن دیگه دلسرد شدم و فعلا بیننده هستم تا ببینم بعد چی میشه.

امیدوارم همه ی دوستان سالم و تندرست باشند و صبور.

7star

Registered User
لایک‌ها
280
الان که برمیگشتم خونه متوجه شدم که همسایه داره اسباب کشی میکنه، علت رو که جویا شدم، گفت: ۱۲ مرداد خونه ویلایی ام رو به قیمت ۶۰۰ میلیون فروختم و گذاشتم توی بورس و توی این ریزش اخیر ارزش پولم به ۲۸۸ میلیون رسیده! امروز هم مهلت یکماهه تخیله خونه تموم شده و دارم از خونه ویلایی ۲۶۰ متری به آپارتمان مسکن مهر ۱۰۴ متری اسباب کشی میکنم!!!

گویا ایشون هیچ چیزی از بورس نمیدونسته حتی فرق قیمت پایانی با قیمت آخرین معامله! و صرفا با سیگنال و کانال vip و پیج خرید و فروش میکرده!!! الان با ضرر سنگین خارج شده...

وضعیت همسایه بطور خلاصه:
- از مالک خونه ویلایی ۲۶۰ متری مرکز شهر رسیده به اجاره نشینی در مسکن مهر ۱۰۴ متری حاشیه شهر
- ۶۰۰ میلیون پول بابت فروش خونه شده ۲۸۸ میلیون بخاطر عدم آگاهی از سرمایه گذاری در بورس
- ارزش فعلی خونه ای که ۶۰۰ میلیون فروخته، شده ۸۵۰ !!!
- با یه حساب کتاب سرانگشتی ایشون طی 30 روز 562 میلیون ضرر کردند (850 میلیون ارزش فعلی خونه منهای 288 میلیون موجودی نقد) ویرایش:
الان که داشتم فکر میکردم با خودم میگفتم چقدر طول میکشه این ضرر 562 میلیونی رو جبران کنه؟ قاعدتا ایشون دیگه هیچ وقت از 100 کیلومتری بورس هم رد نمیشه! ایشون کارمندن و با فرض اینکه بگیم ماهیانه 5 میلیون حقوق میگیره، معادل 9 سال حقوق شون رو توی 1 ماه از دست دادن!!!

نتیجه گیری با شما...

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چون مفید و بعضی کارگزاریا عرضه اولیه خودکارو چند نمونه بوده که در گذشته نگرفته بودن بهتر نیست خودکارو غیر فعال کرد و خودمون دستی بگیریم؟

من از همون روز اول غیرفعال کردم و عرضه اولیه رو دستی خرید میکنم

وضعیت همسایه بطور خلاصه:
- از مالک خونه ویلایی ۲۶۰ متری مرکز شهر رسیده به اجاره نشین مسکن مهر ۱۰۴ متری حاشیه شهر
- ۶۰۰ میلیون پول بابت فروش خونه شده ۲۸۸ میلیون
- ارزش فعلی خونه ای که ۶۰۰ فروخته شده ۸۵۰ !!!

نتیجه گیری با شما...
متاسفانه اکثر افراد این چنینی وسوسه اعداد ارقام میشن !
وسوسه اعداد چیه ؟ طرف یه چرتکه میزنه میگه 600 میلیون دارم , 5% مثبتش میشه 30 میلیون تومن
اگر فقط ده روز مثبت بخوره میشه 300 میلیون , بدست آوردن 300 میلیون اونم فقط در ده روز هر کسی رو ممکنه وسوسه

اینطور میشه که اونطور میشه !

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اینم بگم
به این کانال مانالا اهمیت ندید
من کلا یدونه کانال دارم همون یدونه هم هر روز فقط اسم سهم میگه که صفش جمع شد و بازار برگشت و شاید حمایت حقوقی هستیم و ....
اگه کسی ندونه فکر میکنه شاخص به 3 میلیون رسیده
crazy.gif

به اینترنشنال هم اهمیت ندید
mpr.gif

خیلی خوبن !
چند روز قبل که کلا منفی بود ریزش روزانه رو میگفتن
وقتی دو روز بالا رفت ، ریزش یک هفته قبل تا اون روز رو گفتن
crazy.gif

یعنی ببینید چقدر پلشتن ! میزان مثبت رو نگفته بودن و رفتن سراغ میزان افت طی 1 هفته اخیر که منفی باشه ولی روزایی که منفی میخورد هر روز میگفتن عییین قدر واحد منفی
leb.gif

کلا هرکی به نفع خودش تحلیل میکنه
خودتون تحلیل بکنید حتی به اشتباه . این کلیپو هر چقدر میبینیم لذت میبرم
اره این صفحات اینستاگرامی و کانال های تلگرامی مفتشون گرون و تاثیر مخرب دارن روی تصمیم گیری افراد
با چهارتا تیر و تخته کشیدن که نمیشه سهمی رو تحلیل کرد
هزار و یک عامل داخل بورس ایران تاثیر گذارن، یکیشون که از همه بدتر هست همون سهام شناور شرکت که بالاترین حالتش میشه 20% (یعنی این همه مردم میزنن تو سر و کله هم برای درصدی از 20% سهم یک شرکت)

همون پولی که میزارن تو بورس رو یک فروشگاه اینترنتی بزنن بهشون 1000 برابر شرکت برمی‌گردونه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
دوستان من امروز احراز هویت سجام رو انجام دادم حالا موندم کدوم کارگزاری ثبت نام کنم؟

7star

Registered User
لایک‌ها
280
متاسفانه اکثر افراد این چنینی وسوسه اعداد ارقام میشن !
وسوسه اعداد چیه ؟ طرف یه چرتکه میزنه میگه 600 میلیون دارم , 5% مثبتش میشه 30 میلیون تومن
اگر فقط ده روز مثبت بخوره میشه 300 میلیون , بدست آوردن 300 میلیون اونم فقط در ده روز هر کسی رو ممکنه وسوسه

اینطور میشه که اونطور میشه !
کاملا درست می فرمایید. الان که داشتم فکر میکردم با خودم میگفتم چقدر طول میکشه این ضرر 562 میلیونی در 30 روز رو جبران کنه؟ قاعدتا ایشون دیگه هیچ وقت از 100 کیلومتری بورس هم رد نمیشه! ایشون کارمندن و با فرض اینکه بگیم ماهیانه 5 میلیون حقوق میگیره، ایشون معادل 9 سال حقوق شون رو توی 1 ماه از دست دادن!!!

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
الان که برمیگشتم خونه متوجه شدم که همسایه داره اسباب کشی میکنه، علت رو که جویا شدم، گفت: ۱۲ مرداد خونه ویلایی ام رو به قیمت ۶۰۰ میلیون فروختم و گذاشتم توی بورس و توی این ریزش اخیر ارزش پولم به ۲۸۸ میلیون رسیده! امروز هم مهلت یکماهه تخیله خونه تموم شده و دارم از خونه ویلایی ۲۶۰ متری به آپارتمان مسکن مهر ۱۰۴ متری اسباب کشی میکنم!!!

گویا ایشون هیچ چیزی از بورس نمیدونسته حتی فرق قیمت پایانی با قیمت آخرین معامله! و صرفا با سیگنال و کانال vip و پیج خرید و فروش میکرده!!! الان با ضرر سنگین خارج شده...

وضعیت همسایه بطور خلاصه:
- از مالک خونه ویلایی ۲۶۰ متری مرکز شهر رسیده به اجاره نشینی در مسکن مهر ۱۰۴ متری حاشیه شهر
- ۶۰۰ میلیون پول بابت فروش خونه شده ۲۸۸ میلیون بخاطر عدم آگاهی از سرمایه گذاری در بورس
- ارزش فعلی خونه ای که ۶۰۰ میلیون فروخته، شده ۸۵۰ !!!
- با یه حساب کتاب سرانگشتی ایشون طی 30 روز 562 میلیون ضرر کردند (850 میلیون ارزش فعلی خونه منهای 288 میلیون موجودی نقد) ویرایش:
الان که داشتم فکر میکردم با خودم میگفتم چقدر طول میکشه این ضرر 562 میلیونی رو جبران کنه؟ قاعدتا ایشون دیگه هیچ وقت از 100 کیلومتری بورس هم رد نمیشه! ایشون کارمندن و با فرض اینکه بگیم ماهیانه 5 میلیون حقوق میگیره، معادل 9 سال حقوق شون رو توی 1 ماه از دست دادن!!!

نتیجه گیری با شما...
وسوسه کار شیطانه...ولی به ایشون بگو قطعا ۴۰ سال دوم وضعمون خوب خواهد شد و علاوه بر اینه ضرر جبران خواهد شد، صاحب چند خونه هم میشه
تازه اب و برق و گاز اون خونه ها هم ان شاالله رایگان میشه

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
من نمیدونم این چه منطقیه یک عده میان و میگن که از فروردین به اینور بورس سود خوبی داده راضی باشید!
این چه منطقیه؟
ما سرمایه کارمون رو وارد بورس کردیم برای حفظ ارزش سرمایه
حالا سرمایه 1 ریالی ما شد 3 ریال بعد طی همین ریزش ها رسیده به 1.5-2 ریال
این از نظر شما سوده؟ تیغ اتهام رو از گردن مردم و سرمایه دار خرد بردارید، چیزی که ما امروز میبینیم دخالت مستقیم دولت (و اون بالاسری که اسمش رو خودتون میدونید) در تمامی حوزه های اقتصادی هست با شعار جهش تولید، کارگاه های تولیدی خرد جمع میشن و ادغام میشن با کارتل های بزرگ اقتصادی. ما بیست سال بدون حضور دولت کار کردیم، حالا دولت اومد گند زد به کاسبی ما، شما میایید میگید چون بورس ارزش پول شما رو حفظ کرده تا حدودی متشکر باشید؟ حقیقتا که بهترین شانس اینها اینه که در هر صورت رضایت عمومی بالاست. بیان زن و بچه مون رو هم ببرن میگیم خدا رو شکر که اون یکی بچه ام رو هنوز نبردن. من ناراضی هستم اما هیچ موقع نمیام بگم مردم ایران فلان هستن بیسار هستن، هر مردمی زیر این فشار بودن تا حالا منقرض شده بودن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
معجزه بازی با اعداد !

من برای خرید عرضه اولیه بپیوند 285 تومن حسابم رو شارژ کردم و روز قبل درخواستم رو ثبت کردم
bpeyvand2.jpg

الان چک کردم و دیدم بله مبلغ عرضه اولیه از حسابم کسر شده
از روی کنجکاوی اومدم چک کنم چقدر کارمزد کم شده که یه نکته جالب و عجیب نظرم رو جلب کردم :D

وقتی 285 هزار تومن رو از باقیمانده حسابم که 61125 کسر کردم رسیدم به عدد 2,788,875 ریال
عرضه اولیه بپیوند هر سهم 18500 ریال و تعداد 150 سهم هست که میشه 2,775,000 ریال

حالا اگر عدد 2,788,875 رو از 2,775,000 کم کنیم جواب 13,875 ریال هست که میشه همون رقم کارمزد

حالانکته جالب و عجیب ماجرا اینجاست !
وقتی همین الان بصورت دستی خواستم عرضه اولیه بپیوند رو ثبت سفارش کنم رقم کارمزد کمتر از چیزی بود که از من کسر شده !
bpeyvand3.jpg

حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !:D

دوستان من امروز احراز هویت سجام رو انجام دادم حالا موندم کدوم کارگزاری ثبت نام کنم؟
هرچی گمنام تر بهتر , نظر شخصی من اینه سمت مفید نرو
همین 10-20 صفحه آخر رو چک کنی می بینی که همه از مفید ناراضین

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
دارا یکم هم اثبات کرد که دارا دوم هیچ بازارگردانی نداره !!! صندوق سرمایه گذاری بدون بازارگردان یعنی باتلاق !!!! به خدا باتلاقه ....
نخرید
ظاهرا تصویب کردن ۵ درصد از مبلغ پذیره‌نویسی به بازارگردانی تخصیص پیدا کنه، حالا اینکه درعمل چه اتفاقی بیفته خدا میدونه
منم نمیخرم و بنظرم خریدش منطقی نمیاد

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من دیگه واقعا مغذم کار نمیکنه
چی میشه آخر این بازار
نقد بشم؟؟

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان من دیگه واقعا مغذم کار نمیکنه
چی میشه آخر این بازار
نقد بشم؟؟

همونطور که از پستهای قبلیتون معلومه، الان یکی بیاد بگه نقد شو بعد نقد بشی فردا بازار برگرده میای میگی آی شما گفتید نقد شو و تقصیر شماست و ....
اگه بگن نقد نشو فردا بازار بریزه هم همینطور

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
فقط یکبار اینجا به حرف یکی اعتماد کردم
ضرر ۸۰ میلیونی کردم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خب‌ گرگ وال استریت وارد بازار بورس شد فقط بلد نیستم کار کنم چی‌هستن اینا خخخخ.
فقط دادم به یکی از رفیقام برام عرضه اولیه خرید چه سخته توش من بلد نیستم

بالا