saeed_taj
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 4,239
- لایکها
- 5,787
موافقم.به نظر منم این مقطع رد میشه و بورس باز بر مدار صعود قرار میگیره.شاید در چند ماه آینده بگیم چرا در این روزا و با این قیمتا سهم بیشتری نخریدیم.من خودم کلا ریسک زیاد میکنم.تو این چند روز حتی امروزی که بازار قرمز بود بازم سهم خریدم و حتی یک برگه سهمم نفروختم.انشالا که زودتر بورس صعودی بشه و دوستان سود ببرن
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
وقتی که به روند شاخص در سی سال اخیر نگاه میکنیم میبینیم این فراز و فرود ها همیشه بوده و خواهد بود.
اما به هر حال روند بازار همیشه صعودی بوده،مثال میزنم
سال 98 شاخص از ده مهر تا 27 ابان میره تو اصلاح ولی صعود بعدش هم ببینید
مشاهده پیوست 1195916
سال 97 شاخص از دهم مهر تا سیزدهم اسفند میره تو اصلاح ولی صعود بعدش هم ببینید
مشاهده پیوست 1195917
سال 99 هم همینه ! من خودم انتظار داشتم تو مهر این اتفاق بیوفته ولی زودتر اتفاق افتاده از مرداد رفته تو اصلاح.حالا یا امکان داره مثل 97 طولانی بشه یا مثل 98 کوتاه باشه.
نمیخوام سال 92 که خودم بعنوان تازه وارد رفتم تو بورس و کلی ضرر کردم رو بیارم مثال بزنم چون حجم نقدینگی الان با اون زمان فرق میکنه و ممکن نیست شرایط الان مثل اونموقع بشه.
ولی در کل میخوام بگم برا کسی که عجول نباشه و پولی رو که وارد بورس کرده رو حداقل برای 6 ماه لازم نداشته باشه مثلا پول فروش خونه و ماشین و اینجور چیزا نباشه،در هر حال سود خودشو خواهد کرد.
منتها سال 99 از لحاظ روانی با 97 و 98 فرق میکنه.الان همه ی نگاه ها سمت بازار بورس هستش و همین باعث شده با کوچکترین نوسان تو بازار کل رسانه های داخلی و خارجی هجوم بیارن که ای داد بیداد بورس نابود شد ولی سالهای قبل اینطور نبود و پیش نمیومد مثلا شبکه های ماهواره ای اصلا از بورس صحبت کنن.همیشه مشغول شاه و شاه بازی و به اصطلاح براندازی خودشون بودن اینهمه راجع به بازار بورس صحبت نمیکردن.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk