• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
احتمالا سوال رو درست نپرسیدم، منظورم من شرکتهای بورسی بود، شرکتهای بورسی که کارشون سرمایه گذاری تخصصی در یک صنعت خاص هست، مثلا تیپیکو که توی صنعت دارویی سرمایه گذاری میکنه، سیتا که توی صعنت سیمان سرمایه گذاری و... میخوام لیست اینجور شرکتهای بورسی (شرکتهای سرمایه گذاری) که توی صعنت خاصی سرمایه گذاری میکنن رو یکجا داشته باشم. شرکتهای سرمایه گذاری عمومی که خودشون یه دسته بندی دارند توی بورس ولی شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی ندیدم...
سلام
اگر به صورت تخصصی ندیده اید بر میگرده به سیاست های بسته دولت که تمایلی ندارم در موردشون صحبتی بکنم
به همین دلیل شرکت های مادر تخصصی خیلی کمی در ایران وجود دارند که صرفا در بخش خودشون فعالیت داشته باشند
به فرض شما یک شرکت تخصصی پیدا میکنی بعد میبینی خودش زیر مجموعه یک هلدینگ دیگه هست !!!
و اون هلدینگ مدیریت چنتا شرکت تخصصی گرفته و در بخش های مختلفی سرمایه گذاری میکنه
گاهی شرکت الف در صنعت دارو به صورت تخصصی فعالیت داره اما چون هلدینگ مدیریت اون شرکت برعهده داره مجبور بخشی در صنعت نفت و گاز سرمایه گذاری کند

به هر حال شرکت هایی که به صورت تخصصی صرفا در یک صنعت فعالیت میکند کمتر وجود داره و ممکنه هر لحظه تغییر مسیر بدهد
برای پیدا کردن چنین شرکت های باید در کدال سرچ کنید و پورتفوی شرکت مورد بررسی قرار بدهید

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
جناب حسینی عزیز نظرتون در مورد حال و احوال این روزای بورس چیه ؟
پیشنهادی, احیانا انتقادی .. :)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1599028685580.png

التماس/ دعا / تمنا / خواهش / پویش/رویش/ میانگین کم کردن و.... وقتی قرار باشه بریزه میریزه حالا بیا پویش 11:30 بذار:دی

پ.ن: نوشته: زن و مرد همگی مـَرد باشید :rolleyes:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ای حقوقی های زرنگ
باز دارن جمع میکنن :)

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
ما که امروز 3-4 تومنی خریدیم و میانگین بعضی سهم ها رو هم کم کردیم به امید خدا شنبه یکشنبه نتیجه اش مثبت باشد البته برای همه .
عجیب است سهم پترول با اینکه بسته بود توی تعطیلی منفی خورده و برای من به منفی 61% رسیده . :D
یکی از نمادهایی که واقعا آدم رو به خودش جذب میکنه افق هست که من از روی دست دوست عزیزمون آقا دیوید تقلبی کردم و خریدمش . یک سهم پویا و زنده با بنیاد قوی و خوبی است و معمولا روی صف ها قفل نمیشه حقوقی خیلی خوبی هم داره .

غزر رو هم دیروز یکی از دوستان خبر از تکه تکه شدنش داد و ما همون لحظه با 140 سود فروختیم رفت شاید اصلاحش تموم بشه دوباره بخرمش . :) دیگه تحمل نداشتم ببینم سود اونم کم بشه :cool: گفتم لااقل یه دونه سهم رو بفروشیم با سود یه کم خودمون رو دلداری بدیم :)

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جناب حسینی عزیز نظرتون در مورد حال و احوال این روزای بورس چیه ؟
پیشنهادی, احیانا انتقادی .. :)
سلام
خاطرم چندین سال قبل در بازار طلا قیمت از ۲۵ هزار تومن تا ۱۵۰ بالا اومد و از ۱۵۰ برگشت روی ۸۵
پیرمردها و پیرزن هایی میومدن درب مغازه و تقاضای ابشده میکردن !!! واقعا برام جای تعجب داشت
اصلا نمیدونستن ابشده چیه !! برای چی میخرن !!! کجا باید بفروشن و . . .
صرفا به این دلیل که برادرش خریده یا همسایه خریده این اشخاص هم باید خرید کنن

امروز فرزندان همان اشخاص در حال ورود به بازار بورس هستند !!! اما اینبار تعجبم بیشتر چون این افراد ادعای علم و دانش و . . . دارند
واما بیشترین فشار منفی امروز بازار بخاطر اینکه بیشتر از توان سرمایه گذاری کرده ایم

پیشنهاد : مراقب سلامتی خودتون باشید چیزی که با هیچ پولی نمیشه جبرانش کرد :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
قرار بود دیروز مفید یه مقدار پول بزنه به حسابم که تا امروز خبری نشد
ساعت ۸ تماس گرفتم پیگیری کردن گفتن دیروز شبا کردیم باید دیروز یا نهایتا تا امروز ۵ صبح میومده به حسابتون
ساعت ۹ تماس گرفتم دوباره پیگیری کردن گفتن همین الان برگشت خورده به حسابتون

روز قبل ترش هم یه مقدار دیگه درخواست داده بودم که ساعت ۲ونیم اومده بود به حساب ولی جدیده برگشت خورده
الان دوباره درخواست دادم برا شنبه
یه مقدار پول باید میدادم به یکی امروز، میترسم شنبه هم برگشت بخوره
میخاستم بدونم چنین مشکلی برا دوستان پیش اومده؟

Captive

لایک‌ها
16,665
قرار بود دیروز مفید یه مقدار پول بزنه به حسابم که تا امروز خبری نشد
ساعت ۸ تماس گرفتم پیگیری کردن گفتن دیروز شبا کردیم باید دیروز یا نهایتا تا امروز ۵ صبح میومده به حسابتون
ساعت ۹ تماس گرفتم دوباره پیگیری کردن گفتن همین الان برگشت خورده به حسابتون

روز قبل ترش هم یه مقدار دیگه درخواست داده بودم که ساعت ۲ونیم اومده بود به حساب ولی جدیده برگشت خورده
الان دوباره درخواست دادم برا شنبه
یه مقدار پول باید میدادم به یکی امروز، میترسم شنبه هم برگشت بخوره
میخاستم بدونم چنین مشکلی برا دوستان پیش اومده؟

برای من تاحالا برگشت نخورده، البته زیاد هم برداشت نکردم تاحالا.

به نظر من دلیلی نداره درخواست برداشت برگشت بخوره، اگر دلیلی داشته باید بهتون اطلاع بدن نه اینکه....

به نظر من این سری یکی دیگه از حساب هاتون رو برای برداشت انتخاب کنید.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
چند روزی بود نه کاری به پورتفو شخصیم داشتم و نه این تاپیک. امیدوارم حال تک تک دوستان خوب باشه و پرسود باشید ( البته حتما هستید : دی )
کارگزاری مفید هم خیلی جالبه. عرضه اولیه های 6-7 هزار تومنی رو برام میخره ولی این بار دومی بود که یه عرضه اولیه بالای 100 تومن رو برام نخرید :دی پول بپیوند رو بلوکه کرده ولی الان سفارشتم رو چک کردم خطا زده و نخریده.
کلا چند روزی هست کاری به بازار ندارم و دارم به زندگی شخصیم میرسم. بازم میگم کسی که سهام بنیادی داره نه باید نگران از دست رفتن پولش باشه نه انتظار رشد شارپ سال قبل. بمونید و سهامداری کنید و مطمئن باشید تو بازه زمانی یکساله رشد بورس از تمام بازارهای موازی بیشتره ( نظر شخصی )
ارادت...

Captive

لایک‌ها
16,665
کارگزاری مفید هم خیلی جالبه. عرضه اولیه های 6-7 هزار تومنی رو برام میخره ولی این بار دومی بود که یه عرضه اولیه بالای 100 تومن رو برام نخرید :دی پول بپیوند رو بلوکه کرده ولی الان سفارشتم رو چک کردم خطا زده و نخریده.

برای من هم خطا زده ( کلی سود پرید ) :(

1599032099667.png

#شستا

امیدوار باشیم به هفته ی آینده؟ :D

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
چند روزی بود نه کاری به پورتفو شخصیم داشتم و نه این تاپیک. امیدوارم حال تک تک دوستان خوب باشه و پرسود باشید ( البته حتما هستید : دی )
کلا چند روزی هست کاری به بازار ندارم و دارم به زندگی شخصیم میرسم. بازم میگم کسی که سهام بنیادی داره نه باید نگران از دست رفتن پولش باشه نه انتظار رشد شارپ سال قبل. بمونید و سهامداری کنید و مطمئن باشید تو بازه زمانی یکساله رشد بورس از تمام بازارهای موازی بیشتره ( نظر شخصی )
ارادت...
مفید توی این چندتا عرضه اولیه که یک ماه اخیر اومد فقط گدنا (لیدر جدید بازار:دی) رو برام گرفت بقیه خطا داد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
گویا صندوق های etf و vc مختلفی در نیمه دوم سال قرار عرضه بشوند
افرادی که به دنبال سرمایه گذاری در صندوق های درامد ثابت و . . . پیگیر اطلاعات پذیره نویسی صندوق ها باشند

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
چرا وب سرویس سایت بورس اینجوری می‌کنه
یه اکسل نوشته بودم قیمت هارو بصورت زنده دریافت میکرد
پورتفو هم بهش داده بودم که با اطلاعات زنده یه سری محاسبات انجام میداد.
الان نگاه کردم میبینم اکسل قیمت های ۹۶ رو گرفته.
یعنی وب سرویس این قیمت هارو ارسال کرده.
قبل از هرچیز باید یه فکری به حال این سایت ها بکنن

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
امروز تمام نماد های دارا دوم (پالایش یکم) منفی5 خوردن. با این شرایط اگه میخواید خرید کنید اصلا عجله نکنید و بزارید روز آخر تا ببینیم چی میشه. یعنی سهامی که دولت میگفت 6 تومن ارزش داره الان 5و700 800 میارزه 2 روز دیگه مثل امروز بازار منفی بخوره دیگه عملا میشه 5 تومن و سود 20 درصدی عملا پوچ میشه و دیگه خودمون مستقیم اون سهم هارو بخریم بهتره تا بریم صندوقی بخریم که هم پولمون توش میخوابه هم بعد عرضه احتمالا کلی آدم زیر nav میفروشن

بالا