• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
مشاهده پیوست 1195994

التماس/ دعا / تمنا / خواهش / پویش/رویش/ میانگین کم کردن و.... وقتی قرار باشه بریزه میریزه حالا بیا پویش 11:30 بذار:دی

پ.ن: نوشته: زن و مرد همگی مـَرد باشید :rolleyes:
من فکر میکردم بورس دوره و اموزش دارع نمیدونستم با خواهش تمنا اداره میشه :)))

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
این وضعیت من در ریزشی ترین روزهای تاریخ بورسه. اینو میذارم که بعضی ها خیال نکنن ما اگر گفتیم میخریم خواستیم بقیه رو بندازیم تو چاه و در بریم. به قول دوستمون کسی که طعم سود بورس رو چشیده به این زودی ها ول نمیکنه. حالا یکی مثل من عجوله و زود خرید میکنه میره تو ضرر و دیرتر به سود میرسه، یکی هم هوشمندانه انقدر صبر میکنه که در کفِ نهایی جمع کنه. اگر کسی خونه و ماشین فروخته آورده تو بورس مقصر اول و آخر خودشه. به هر حال از 500 هزار تومن تا 70 میلیون تو همین بازار منفی سهم خریدم و برای هر کدوم هم دلیلی دارم. مجموعا 105 میلیون در 10 روز گذشته. یکی رو گفتم با 20% سود رد میکنم بره، یکی مثل ودی و شپدیس (که میانگینم از میانگین مدیر عامل هاشون هم کمتره!) رو همچنان اضافه میکنم. انقدر هم اعصاب خودتون رو به خاطر دلال جماعت که نونش تو سکه و دلاره داغون نکنید. این مدت همه ضرر کردیم. شاید هم ادامه دار باشه این ضررها. ما که به این راحتی ها از رو نمیریم :cool: تازه هفته دیگه میخوام ومعادن بخرم و تیپیکو و کاوه رو هم تو واچ لیست دارم.

d3v7_untitled.jpg

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
میشه لطف کنی روی اکسل هم براش برنامه‌نویسی انجام بدی تا پرتفوی رو برامون محاسبه کنه؟ واسه آنالیز بازار در روزهای آینده خیلی بدرد میخوره... [emoji1][emoji1]
ما که همچنان با دانش و مطالعه زیاد مشغول سهامداری هستیم و روز به روز بیشتر به ** میریم ...
در کنار هم پرسود باشید/م دوستان ...[emoji40]

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
این دو روز که بازار قرمز شده دوباره سروکله ات پیدا شده و تو دو سه تا پست به من تیکه انداختی منتها جواب ندادم.
ببینم مگه من بهت گفتم بیا تو بورس که اینجا و اینور اونور مثل پیرزن های شوهر مرده پستای منو بلغور میکنی؟؟
میخواستی اون کلان سرمایه ی عظیمتو ! نقد کنی بری یه جا دیگه که بهت سود میده بذاری که اینقدر نخوای بشینی با حرص پست بنویسی به من متلک بندازی،از فعالای پاتوقی اونا اکثرا از متخصصین و کار بلدای اسمی مملکتن خوب میتونن بهت کمک کنن برو ازشون مشاوره بگیر ببین چی میگن.
من قصد دارم پولامو آتیش بزنم دود کنم هوا یا بریزم تو بورس همشو ضرر کنم،پست هایی هم که میزنم در همین راستا هستن،در مسیر ضرر و ورشکستگی.
پس اون دکمه نادیده گرفتن یا ignore رو بزن تا خیالت راحت شه دیگه چرت و پرتهای منو نبینی و زحمت بازنویسی و تکرار کردنشون هم نکشی.

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
من جزوه دسته ی بدشانسام یک ماه پیش اومدم تو بورس و غیر از ضرر چیزی ندیدم،البته تقصیره خودمم بود که بدون داشتن علم و حتی اطلاعات پایه این بازار با دیدن سودای رویایی که بعضیا تو یک سال گذشته داشتن شروع کردم احساسی خرید کردن،،اما کلن ازین بازار و شغل معامله گری که بازارهای دیگه ایم براش هست خوشم اومده و‌میخوام تمام وقتم براش بزارم،،الانم هیچکدوم از سهمام نمیخوام بفروشم ولی تا زمانی اطلاعاتم کامل نشه خرید جدیدی نمیخوام داشته باشم،،فقط نیاز به راهنمایینون برای انتخاب صندوق دارم که ایا الان وقت خرید صندوق سهامی و مختلط هست؟؟اگه آره کدوم صندوق پیشنهاد میکنین؟؟چون فک میکنم حداقل برای اینکه خودم بتونم با علم خودم خریدی داشته باشم سه چهار ماه طول میشکه و نمیخوام پولم راکت بمونه،،شرمنده یکم طولانی شد.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
امروز تنها حرکتی که تونستم بزنم این بود یه نمادم امروز سربه سر شد و جالبه برای یک دقیقه صف خرید شد و تونستم رو مثبت 5 بفروشم
21.gif

(ببین به چه روزی افتادیم با یه مثبت 5 اینقدر خوشحال میشیم خدا نگذره ازتون
waycon1[1].gif
)
ایشالله تو هفته بعد اگر منفی شد که مجدد میخرم اگر منفی نشد که احتمالش کمه؛ از سهمای دیگه که ضرر رفته بالا میانگین کم میکنم تو روزای آخر
و فعلا دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم تا ایشالله بازار برگرده
این تمام کاری بود که تو این سه هفته قرمز انجام دادم و هیچوقت تو صف فروش نرفتم و نخواهم رفت
با اینکه به شدت پرسپولیس و قرمز هستم اما تو این اصلاح یه مقدار از قرمز زده شدم
87.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
الله اعلم اگر قرار باشه بازم حمایتشون مثل این چند روز باشه که بچه های همین تاپیک هم میتونن انجامش بدن نیاز به هیچ حقوقی نیست
21.gif

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من جزوه دسته ی بدشانسام یک ماه پیش اومدم تو بورس و غیر از ضرر چیزی ندیدم،البته تقصیره خودمم بود که بدون داشتن علم و حتی اطلاعات پایه این بازار با دیدن سودای رویایی که بعضیا تو یک سال گذشته داشتن شروع کردم احساسی خرید کردن،،اما کلن ازین بازار و شغل معامله گری که بازارهای دیگه ایم براش هست خوشم اومده و‌میخوام تمام وقتم براش بزارم،،الانم هیچکدوم از سهمام نمیخوام بفروشم ولی تا زمانی اطلاعاتم کامل نشه خرید جدیدی نمیخوام داشته باشم،،فقط نیاز به راهنمایینون برای انتخاب صندوق دارم که ایا الان وقت خرید صندوق سهامی و مختلط هست؟؟اگه آره کدوم صندوق پیشنهاد میکنین؟؟چون فک میکنم حداقل برای اینکه خودم بتونم با علم خودم خریدی داشته باشم سه چهار ماه طول میشکه و نمیخوام پولم راکت بمونه،،شرمنده یکم طولانی شد.
یکی از خوبی ها صندوق اینه که خیلی وقت خاصی نداره و همیشه اگر روند بازار مثبت باشه میشه خرید و نیاز به تحلیل پیچیده نداره ،به نظرم عجله نکنید و فقط وقتی احساس کردید بازار در مسیر رشد قرار داره خرید کنید ،نکته مهم اینکه به ارزش واقعی (ناو) صندوق موقع خرید توجه کنید و اگر قیمت تابلو خیلی بیشتر بود صبر کنید تا متعادل بشه ,
اگر میخاید سرمایه راکد نمونه میتونید صندوق درآمد ثابت بخرید ،سودی به اون شکل نداره ولی تا وقتی بازار برگرده حداقل خیلی ضرر نمیکنید از اصل سرمایه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خرید صندوق رو بهتره با شاخص کل هماهنگ بکنی
اگه اولین روز معاملاتی بعدی ، بازار جمع شد و مثبت شد به نظرم بازم خرید نکن ! شاید دیگه بره بالا ! میتونی یه پله وارد بشی . صندوق سهامی زیر NAV و حداقل 5% زیر NAV
اگه منفی شد که میشه صبر بکنی تا اواسط و اواخر هفته
که منفی ها قشنگ خورده باشه و همه تو اوج نا امیدی هستن و احتمالا بتونی خیلی پایین تر از NAV بازم خرید بکنی

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
الله اعلم اگر قرار باشه بازم حمایتشون مثل این چند روز باشه که بچه های همین تاپیک هم میتونن انجامش بدن نیاز به هیچ حقوقی نیست
21.gif

حمایت چند روز قبل حقوقی مشابه این بود که یه بنده خدایی رو تعمدا در آمپاس قرار بدی و بعد با هزار و یک منت چِک تاریخ دارش رو 30% زیر ارزش واقعی بخری و آخر هم ژست منجی به خود بگیری. اینکه گفتن 10 روز، روزی 10 همت به بازار تزریق خواهیم کرد یک بحث بود، اینکه 1 روز و نصفی مبلغی پول رو تزریق کردن و بعد خودشون زدن زیر میز که پایینتر دوباره جمع کنن بحثی دیگه. فعلا این حمایت، از نوع حمایت در کف به منظور جمع کردن هرچه بیشتر سهمه. البته اعتراضی نداریم. به هر حال چه حقیقی، چه حقوقی به دنبال منافع خودشون هستند و حقوقی سنبه پرزورتری داره. شاید تنها انتظار ما همدلی و همراهی بیشتر به منظور باز نکردن حداکثری شیر فلکه‌ی عرضه‌ی سهم بود. الان هم اگر بخوان، حتی به شکل صوری، با چند روز حمایت شاخص به محدوده 1.85م برمیگرده. اگر هم رفتیم زیر 1.6م فاتحه ای برای کوتاه مدت (و حتی شاید میان مدت) جاری کنید.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
image-38.png

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
این دو روز که بازار قرمز شده دوباره سروکله ات پیدا شده و تو دو سه تا پست به من تیکه انداختی منتها جواب ندادم.
ببینم مگه من بهت گفتم بیا تو بورس که اینجا و اینور اونور مثل پیرزن های شوهر مرده پستای منو بلغور میکنی؟؟
میخواستی اون کلان سرمایه ی عظیمتو ! نقد کنی بری یه جا دیگه که بهت سود میده بذاری که اینقدر نخوای بشینی با حرص پست بنویسی به من متلک بندازی،از فعالای پاتوقی اونا اکثرا از متخصصین و کار بلدای اسمی مملکتن خوب میتونن بهت کمک کنن برو ازشون مشاوره بگیر ببین چی میگن.
من قصد دارم پولامو آتیش بزنم دود کنم هوا یا بریزم تو بورس همشو ضرر کنم،پست هایی هم که میزنم در همین راستا هستن،در مسیر ضرر و ورشکستگی.
پس اون دکمه نادیده گرفتن یا ignore رو بزن تا خیالت راحت شه دیگه چرت و پرتهای منو نبینی و زحمت بازنویسی و تکرار کردنشون هم نکشی.
عجب .... :|
بازار دو روزه قرمز شده... !!!؟ :|
ملت اعصابشون بابت ریزش‌های این چند روزه به هم ریخته، به این و اون میپرن!

همه توی ضرر هستن، حالا باز خوبه شما که استادی حتما هنوز اصل پولت سر جاشه و فقط از سودت داره کم میشه، ولی ما بی‌سوادها خیلی وقته داریم ضرر میدیم، کاری به کار کسی هم نداریم ....
به اعصابت مسلط باش جانم

به هرحال آخر وقت امروز نشانه‌ها و حرکت‌های مثبتی از طرف حقوقی و حمایت دولت دیده شده، و قطعا هفته آینده بازاری مثبت را شاهد خواهیم بود. نمودارها هم همینو میگن...
پر سود باشید :)

zclient

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله سفارش شما انجام میشه چرا که نشه ( اگر قیمت های شما قیمت مجاز باشه )
در کشف قیمت هم که دامنه قیمت را آزاد میزارند
شما 1200 قیمت دادی
مابقی 1000
سهم هم 900 کشف قیمت شد
اولین نفر به شما میده و مابقی پولت را برگشت میزنه
سلام
ممنون از پاسخ
مابقی چه پولی رو؟ اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
عجب .... :|
بازار دو روزه قرمز شده... !!!؟ :|
ملت اعصابشون بابت ریزش‌های این چند روزه به هم ریخته، به این و اون میپرن!

همه توی ضرر هستن، حالا باز خوبه شما که استادی حتما هنوز اصل پولت سر جاشه و فقط از سودت داره کم میشه، ولی ما بی‌سوادها خیلی وقته داریم ضرر میدیم، کاری به کار کسی هم نداریم ....
به اعصابت مسلط باش جانم

به هرحال آخر وقت امروز نشانه‌ها و حرکت‌های مثبتی از طرف حقوقی و حمایت دولت دیده شده، و قطعا هفته آینده بازاری مثبت را شاهد خواهیم بود. نمودارها هم همینو میگن...
پر سود باشید :)

عجب....پس من میپرم به این و اون تو کاری به کار کسی نداری...روتو برم بابا.
بازار هم تا دی و بهمن برنمیگرده خیالت راحت :Dتا ضرر ها برگرده رفته برا عید.
ایشالا که دولت بیاد حمایت زودتر خلاص شی از این بازار دستوری
خوب نیس زشته آدم پرتفوی نشون بده ولی اره تازه چند روزه از سود رفتم تو ضرر از اصل پول تو این بازاری که خیلیا اصل پولشون نصف شده پس اگه هیچی واست نمونده از نابلدی خودته.

2020-09-02_223915.jpg

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تو این بازاری که خیلیا اصل پولشون نصف شده پس اگه هیچی واست نمونده از نابلدی خودته.

به نظر من بحث، بحث ِ بلدی و نابلدی نیست. بحث بحثِ دیر اومدن و زود اومدنِ...

پ.ن: به نظر من از زمانی که ریزش شروع شد اکثر سهام ها اجازه خروج دادن اگر واقعا کسی احساس میکنه که اوضاع خیطه میتونه حداقل 50% نقد بشه 50% هم بذاره واسه روز مبادا...

اگرم خییییلی نگران هست در اولین فرصت خروج کامل بزنه انشالله ضرر جای دیگه جبران بشه و اگرم موندن امیدوارم هر چه زودتر به سود برسن.

چه خودی باشه چه دشمن :دی

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این هفته رو کلا وقتش رو نداشتم بازار و پورتفو رو نگاه کنم اما چون در مورد سهمی که خریده بودم نظر مثبتی داشتم و تحقیق هم کرده بودم و بازیگردان خوبی هم داشته، اصلا نگران مقداری که تو بورس دارم نیستم. پولی هم که توش هست اصلا نیاز اساسی ندارم. شکر.
این دو سه روز رو دوباره رفتم چند تا قطعه خوشگل برای کامپیوترم خریدم چه حس خوبی بهم دست داد.
حالا هفته بعد هم قطعات دستم برسن دیگه سرم گرم اوناست و به بازار کاری ندارم . . .

بالا