• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
دوستان با داشتن کد معاملاتی سجام چه کارهایی میشه انجام داد؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان قیمت فردا رو بعد از اینکه از قیمت پایانی 5 درصد نوسان محاسبه کردیم برای اینکه مضرب 10 بشه از کدوم طرف روند می کنیم ؟ از منفی رو به بالا درسته ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
با احترام فراوان به شما ،ایکاش پی تی دیسلایک داشت هزار تا برای این پست میزدم
فارس هم شده حکم آقا ناظم مدارس ابتدائی
تا یه اتفاقی میفته همه به فارس میگن
سلام و ارادت
برادران این کمپین رو که من تشکل ندادم به چشمم خورد لینک کردم تو تاپیک
اصن بگین فارس من دولتیه و مال خودشونه همینکه این اعتراض به حق برای عموم به نمایش گذاشته میشه و وقتی حمایت بالا میشه بقیه رسانه ها بهش میپردازن به نظرم خوبه
اصن کاری ندارم که اینا به این کمپین ها صورت اثر میدن یا نه اما وقتی شما نمیتونی مستقیم چیزی رو بگی مجبوری به این شکل انجام بدی

ضمنا یادتون هست که کمپین هایی که برای دو خودروساز زدن چطور جواب داد و با دولتی و ملتی کردن اون دو سهم 60 درصد فعلا ریخته و ریزش اونها یکی از دلایل همین اصلاح فعلی و ادامه داری هست که نفس همرو بریده !
نگین تاثیر اصلا نداره که کاملا مخالفم
اگر شما پیشنهاد بهتری در این زمینه دارید بفرمایید تا بررسی کنیم

پ ن : منظورم اصلا به این دو عزیز و این تاپیک نیست اما احساس میکنم یکسری شرایط فعلی رو دوست دارن ادامه پیدا کنه و نمیخوان تغییری داده بشه حالا تو موازی هستن یا .. خدا میدونه !

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
خب با توجه به صفا آماده بشیم برای سقوط 2 3 درصدی شاخص :p
چرا به نفت نمیرسیم انقد میریم پایین ؟ لااقل اونو نگه داریم

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
وغدير تا حد ضررش يه منفي ٥ ديگه غير امروز ميخواد
تو اين بازار به نظرتون بايد حد ضرر رو رعايت كرد؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فردا هم ظاهرا حمایت حقوقیها رو داریم
e35edecaea07e0b700362bdaaba33c06.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
اگه این اتفاق امروز بیوفته 70 درصد سهامدارا اینو فرصت فرار میبینند و همه میفروشند سهمشون رو---
2-هر کسی تو ایران زندگی میکنه و هنوز به این اعتقاد داره که این 42 ساله ها به فکر مردم هستند احتمالا مغزش اسیب دیده

3-آب و برق هم که بالاخره مجانی شد!

روحانی: با برق مجانی، آرزوی ۴۲ساله محقق شد

رئیس جمهور با بیان اینکه ما آرزوی 42 ساله انقلاب را برآورده کردیم گفت: آنهایی که برقشان کم مصرف است از تخفیف صددرصد برخوردار خواهند شد.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
5 درصد از تخفیف رو برای بازارگردانی دارا یکم هم حذف کردن ولی در عمل هیچ بازار گردانی وجود نداشت و نداره
به نظرم این 5 درصد سهم خودشون ـــه :دی
دورهمی دوستان میزنن بر بدن :دی

داداش هر موقع خواستی یه سهمی بخری قبل ـــش تو تاپیک بگو از اون سهم خارج بشیم :D
فعلا نمیخرم که نگاه میکنم خخخ

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
فعلا بازار افتاده دست نوسان گیرا
چند روزی بورسو بذارین تو لیست سیاه و سراغش نرین

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

همچین اصلاحی توی این بازه زمانی واقعا زیاد بود . درصدیش ایراد نداره ولی زمانی خیلی سنگینه . یه جای کار میلنگه ...
اگر بخواهیم نگاه تکنیکالی داشته باشیم
موج دوم زمانی که اصلاح قیمتی انجام بده باید انتظار موج چهارم زمانی را داشته باشیم

واقعا خیلیارو از این بازار فراری داد
نگران نباش اگر یکبار سود کرده باشیم غالبا افراد طمع کاری هستیم و دوباره برمیگردیم

لیست شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی که توی صنعت خاصی سرمایه گذاری میکنن از کجا میشه دید؟ مثلا تیپیکو، ومعادن، سیتا و... (به غیر از شرکتهای سرمایه گذاری عمومی که توی گروه سرمایه گذاری قرار دارند)
چیزی که در دسترس من و شماست اطلاعات مندرج در کدال که همگی در بورس ثبت شده اند
نمیدونم هدفتون از بدست اوردن شرکت های خارج بورس چیه
اگر هدفتون بفرمایید شاید بتونم بهتر راهنمایی کنم
دوستان قیمت فردا رو بعد از اینکه از قیمت پایانی 5 درصد نوسان محاسبه کردیم برای اینکه مضرب 10 بشه از کدوم طرف روند می کنیم ؟ از منفی رو به بالا درسته ؟
مضرب ده در بورس رعایت میشه اما شامل فرابورس نمیشه
گویا ۰ تا ۵ رو به پایین و ۶ تا ۱۰ رو به بالا گرد میکنن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اکثر سهمها منفی ۵هستن ولی پایانیشون زیر ۱-هست
امیدوارم از یکشنبه بازار بهتری رو ببینیم
دلار افزایشی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
تقریبا از دیشب کل مطالب کانال هارو خوندم
یه نکته مشترک بین همه تحلیل گرا هست
تا زمانی که خودرو و خساپا حمایت نشن و برنگردن وضعیت همین خواهد بود

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

7star

Registered User
لایک‌ها
280
چیزی که برای در دسترس من و شماست اطلاعات مندرج در کدال که همگی در بورس ثبت شده اند
نمیدونم هدفتون از بدست اوردن شرکت های خارج بورس چیه
اگر هدفتون بفرمایید شاید بتونم بهتر راهنمایی کنم
سلام
احتمالا سوال رو درست نپرسیدم، منظورم من شرکتهای بورسی بود، شرکتهای بورسی که کارشون سرمایه گذاری تخصصی در یک صنعت خاص هست، مثلا تیپیکو که توی صنعت دارویی سرمایه گذاری میکنه، سیتا که توی صعنت سیمان سرمایه گذاری و... میخوام لیست اینجور شرکتهای بورسی (شرکتهای سرمایه گذاری) که توی صعنت خاصی سرمایه گذاری میکنن رو یکجا داشته باشم. شرکتهای سرمایه گذاری عمومی که خودشون یه دسته بندی دارند توی بورس ولی شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی ندیدم...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مضرب ده در بورس رعایت میشه اما شامل فرابورس نمیشه
گویا ۰ تا ۵ رو به پایین و ۶ تا ۱۰ رو به بالا گرد میکنن
چک کردم چنتا نماد رو منفی همیشه رو به بالا روند میشه از سمت مثبت هم رو به پایین !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا کف مشخص نشه حمایتی صورت نمیگیره
دفعه قبل هم همین جوری حقوقی ها خرید کردن تا مطمئن شدن بیشتر از این نمیریزه ، خریدن و این هفته با سود ریختن بازار !

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام و ارادت
برادران این کمپین رو که من تشکل ندادم به چشمم خورد لینک کردم تو تاپیک
اصن بگین فارس من دولتیه و مال خودشونه همینکه این اعتراض به حق برای عموم به نمایش گذاشته میشه و وقتی حمایت بالا میشه بقیه رسانه ها بهش میپردازن به نظرم خوبه
اصن کاری ندارم که اینا به این کمپین ها صورت اثر میدن یا نه اما وقتی شما نمیتونی مستقیم چیزی رو بگی مجبوری به این شکل انجام بدی

ضمنا یادتون هست که کمپین هایی که برای دو خودروساز زدن چطور جواب داد و با دولتی و ملتی کردن اون دو سهم 60 درصد فعلا ریخته و ریزش اونها یکی از دلایل همین اصلاح فعلی و ادامه داری هست که نفس همرو بریده !
نگین تاثیر اصلا نداره که کاملا مخالفم
اگر شما پیشنهاد بهتری در این زمینه دارید بفرمایید تا بررسی کنیم

پ ن : منظورم اصلا به این دو عزیز و این تاپیک نیست اما احساس میکنم یکسری شرایط فعلی رو دوست دارن ادامه پیدا کنه و نمیخوان تغییری داده بشه حالا تو موازی هستن یا .. خدا میدونه !

سلام برادر
این کار مثل این میمونه که از ترس نیش پشه ،بری یه افعی هفت سر بیاری پیش خودت که ازت مراقبت کنه

ببینید این خبرگزاری به کجا وصله و اونا هر جا پا گذاشتن چی شده ،ببینید هر جا بگیر و ببند شده نتیجه چی شده ،ببینید همون کمپین دولتی و ملتی‌ جرقه چه کشمکش بزرگی بین اهالی قدرت ایجاد کرد و چه بلایی سر بورس آورد که بخشی از این حال الان حاصل همین کشمکش هست ،الان حال سهام کوچک خوبه ؟ دولتی ها که تا ۶۰ درصد بعضا ریختن پس چی شد

بورس و هر چیز تخصصی دیگه ،هر چقدر افراد و نهادهای غیر متخصص بیشتری دخیلش بشن وضعش بدتر میشه ، فراموش نکنید داره پای کسی به بورس باز میشه که به چیزی بجز همه چیز راضی نیست و اگر این اتفاق بیفته یه کاسه خالی برای گدایی فقط برای سهامدارا باقی میمونه که بابتش کلی هم تبلیغ خواهد شد که ما به هر سهامدار زیان دیده یک کاسه برای گدایی هدیه دادیم و تو اخبار ساعت ۱۴ هم گزارشش پخش میشه ;)

پ ن : در نیت خیر شما شکی نیست بزرگوار

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام برادر
این کار مثل این میمونه که از ترس نیش پشه ،بری یه افعی هفت سر بیاری پیش خودت که ازت مراقبت کنه

ببینید این خبرگزاری به کجا وصله و اونا هر جا پا گذاشتن چی شده ،ببینید هر جا بگیر و ببند شده نتیجه چی شده ،ببینید همون کمپین دولتی و ملتی‌ جرقه چه کشمکش بزرگی بین اهالی قدرت ایجاد کرد و چه بلایی سر بورس آورد که بخشی از این حال الان حاصل همین کشمکش هست ،الان حال سهام کوچک خوبه ؟ دولتی ها که تا ۶۰ درصد بعضا ریختن پس چی شد

بورس و هر چیز تخصصی دیگه ،هر چقدر افراد و نهادهای غیر متخصص بیشتری دخیلش بشن وضعش بدتر میشه ، فراموش نکنید داره پای کسی به بورس باز میشه که به چیزی بجز همه چیز راضی نیست و اگر این اتفاق بیفته یه کاسه خالی برای گدایی فقط برای سهامدارا باقی میمونه که بابتش کلی هم تبلیغ خواهد شد که ما به هر سهامدار زیان دیده یک کاسه برای گدایی هدیه دادیم و تو اخبار ساعت ۱۴ هم گزارشش پخش میشه ;)

پ ن : در نیت خیر شما شکی نیست بزرگوار
امیر جان متاسفانه اینجا نمیشه هر حرفی رو زد خیلی دلم پره از این سالهایی که خدا بهم عمر داده اگر بخوام مطلب بنویسم شاید بیش از هزار خط مطلب دارم اما متاسفم که آزادی بیان رو ازمون گرفتن و باید دور از جون خفه شد
فقط اینو بگم برای کشوری که آروزی مرگ میکنیم یک سیاه پوست رو کشتن و الآن حدود صد روزه دارن بخاطر خون یک بیگناه تظ ا ه را ت و اعتراض میکنن
نمیدونم شما چند سالتون هست اما بنده سنی ازم گذشته تو بورس شاید آنچنان تجربه ای نداشته باشم اما تو زندگی تجربه کمی ندارم و جاهایی بودم و چیزایی دیدم که قابل گفتن نیست
حال رو روز امروز بورس اصلا و ابدا طبیعی نیست و امکان داره به یک فاجعه تبدیل بشه اما خدای ناکرده اگر بشه فکر میکنی برای آقایون مهمه ؟
به ولله که به اندازه نوک سوزن یک آخ نمیگن و دارن از دور به ریشمون میخندن
حضرت علی میگه حرف حق رو بزن حتی اگر به ضررت باشه اما .... بیخیال
ما همرو دوست داریم من یه عادت بدی دارم بیش از اینی که از حق خودم دفاع کنم از حق دیگران دفاع میکنم و میرم تو شکم بعضی ها تا حقشون تضییع نشه
و همین باعث میشه آدم بده باشم اما در عوض وژدانم راحته و شب راحت میخوابم و صحبت و ذهن اونارو دایورت میکنم رو تخم مرغا
این نامردا بازار بورس به این بزرگی رو با بازار روز اشتباه گرفتن بازار سرمایه تو هر مملکتی تو اولویت یک هست چون اقتصاد به چرخش درمیاد و نتیجش میشه رشد مملکت اما اینجا انگار نه انگار بازار و سرمایه مردم داره نابود میشه
نمیدونم بچه های آقایون مگه تو بورس نیستن مگه اوضاع فعلی بهشون گزارش نمیشه اما بیخیالن چرا ؟ الله اعلم !

بالا