سلام برادر
این کار مثل این میمونه که از ترس نیش پشه ،بری یه افعی هفت سر بیاری پیش خودت که ازت مراقبت کنه
ببینید این خبرگزاری به کجا وصله و اونا هر جا پا گذاشتن چی شده ،ببینید هر جا بگیر و ببند شده نتیجه چی شده ،ببینید همون کمپین دولتی و ملتی جرقه چه کشمکش بزرگی بین اهالی قدرت ایجاد کرد و چه بلایی سر بورس آورد که بخشی از این حال الان حاصل همین کشمکش هست ،الان حال سهام کوچک خوبه ؟ دولتی ها که تا ۶۰ درصد بعضا ریختن پس چی شد
بورس و هر چیز تخصصی دیگه ،هر چقدر افراد و نهادهای غیر متخصص بیشتری دخیلش بشن وضعش بدتر میشه ، فراموش نکنید داره پای کسی به بورس باز میشه که به چیزی بجز همه چیز راضی نیست و اگر این اتفاق بیفته یه کاسه خالی برای گدایی فقط برای سهامدارا باقی میمونه که بابتش کلی هم تبلیغ خواهد شد که ما به هر سهامدار زیان دیده یک کاسه برای گدایی هدیه دادیم و تو اخبار ساعت ۱۴ هم گزارشش پخش میشه
پ ن : در نیت خیر شما شکی نیست بزرگوار
امیر جان متاسفانه اینجا نمیشه هر حرفی رو زد خیلی دلم پره از این سالهایی که خدا بهم عمر داده اگر بخوام مطلب بنویسم شاید بیش از هزار خط مطلب دارم اما متاسفم که آزادی بیان رو ازمون گرفتن و باید دور از جون خفه شد
فقط اینو بگم برای کشوری که آروزی مرگ میکنیم یک سیاه پوست رو کشتن و الآن حدود صد روزه دارن بخاطر خون یک بیگناه تظ ا ه را ت و اعتراض میکنن
نمیدونم شما چند سالتون هست اما بنده سنی ازم گذشته تو بورس شاید آنچنان تجربه ای نداشته باشم اما تو زندگی تجربه کمی ندارم و جاهایی بودم و چیزایی دیدم که قابل گفتن نیست
حال رو روز امروز بورس اصلا و ابدا طبیعی نیست و امکان داره به یک فاجعه تبدیل بشه اما خدای ناکرده اگر بشه فکر میکنی برای آقایون مهمه ؟
به ولله که به اندازه نوک سوزن یک آخ نمیگن و دارن از دور به ریشمون میخندن
حضرت علی میگه حرف حق رو بزن حتی اگر به ضررت باشه اما .... بیخیال
ما همرو دوست داریم من یه عادت بدی دارم بیش از اینی که از حق خودم دفاع کنم از حق دیگران دفاع میکنم و میرم تو شکم بعضی ها تا حقشون تضییع نشه
و همین باعث میشه آدم بده باشم اما در عوض وژدانم راحته و شب راحت میخوابم و صحبت و ذهن اونارو دایورت میکنم رو تخم مرغا
این نامردا بازار بورس به این بزرگی رو با بازار روز اشتباه گرفتن بازار سرمایه تو هر مملکتی تو اولویت یک هست چون اقتصاد به چرخش درمیاد و نتیجش میشه رشد مملکت اما اینجا انگار نه انگار بازار و سرمایه مردم داره نابود میشه
نمیدونم بچه های آقایون مگه تو بورس نیستن مگه اوضاع فعلی بهشون گزارش نمیشه اما بیخیالن چرا ؟ الله اعلم !