• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آخرش منم بردن تو صف
6.gif

مشاهده پیوست 1195835
صف چی ؟؟بگو ما هم بیایم پشت سرت تو صف بایستیم.ما ملت صف دوستیم:rolleyes:..تنها تنها:p

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اینم بگم
به این کانال مانالا اهمیت ندید
من کلا یدونه کانال دارم همون یدونه هم هر روز فقط اسم سهم میگه که صفش جمع شد و بازار برگشت و شاید حمایت حقوقی هستیم و ....
اگه کسی ندونه فکر میکنه شاخص به 3 میلیون رسیده
crazy.gif

به اینترنشنال هم اهمیت ندید
mpr.gif

خیلی خوبن !
چند روز قبل که کلا منفی بود ریزش روزانه رو میگفتن
وقتی دو روز بالا رفت ، ریزش یک هفته قبل تا اون روز رو گفتن
crazy.gif

یعنی ببینید چقدر پلشتن ! میزان مثبت رو نگفته بودن و رفتن سراغ میزان افت طی 1 هفته اخیر که منفی باشه ولی روزایی که منفی میخورد هر روز میگفتن عییین قدر واحد منفی
leb.gif

کلا هرکی به نفع خودش تحلیل میکنه
خودتون تحلیل بکنید حتی به اشتباه . این کلیپو هر چقدر میبینیم لذت میبرم
http://instagr.am/p/CERJK8mh2en/

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
فقط یکبار اینجا به حرف یکی اعتماد کردم
ضرر ۸۰ میلیونی کردم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
حتما مهناز صادقی یا حسین عظیمی بوده...

بزار یکبار دیگه بازی کلی دولت رو شرح بدم؛
شرکت های مقروض به بانک و بانک‌های ورشسکته و بدهکار به مردم
شرکت ها با باد کردن سهم‌هاشون و فروش آن به ملت یک نقدینگی عظیمی بدست اوردن و نجات پیدا کردن، بدهی های بانکی رو دادن و تمام
بانک ها هم نجات پیدا کردن و الان بنا بر مصوبه جدید بانک مرکزی که میاد مجبورن حدود 40% نقدینگیشون رو برن اوراق غرضه بخرن از دولت
این شکلی هم تورم کنترل میشه و دولت کسری بودجه اش در میاد
پس در کل دولت اصلا نیازی به بورس نداره دیگه و شاید رهاش کنه به حال خودش

البته سوخت 20% نقدینگی در بورس و رفتنشون به جیب دولت هم باید توجه کرد

الان هم شما با عجله تصمیم نگیر، سطح های مقاومتی رو برای راهبردهات در نظر داشته باش
دلار هم فنرش جمع شده برای بالا رفن (بورس کاملا وابسته به دلار و تورم ناشی از اونِ)

باتلاق ضرر و اینا هم که مد شده صفحات اینستا میزارن برای جبران ضرر رو بزار کنار، قدرت سود مرکب به مراتب خیلی بیشتر از باتلاق ضرر هست

بایدن بیاد، ترامپ مجدد انتخاب بشه ما با امریکا سازش نداریم چون اصل ایدولوژی زیر سوال میره

به نظر من پرتفلیوت رو اصلاح کن بیشتر

این هم اضافه کنم، همون روز هم ذکر کردم
با توجه به حدد ضررم از سهامی که بهشون رسیده بودن خروج کردم (همیشه و همیشه حد ضرر و سیو سود از اصولتون باشه)
بجاشون هفته پیش حفاری گرفتم و دی (دی هم نگرفته بودم تا اینکه افزایش سرمایه اش به صورت رسمی امد داخل کدال) که هر دوشون افزایش سرمایه دارن

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بایدن بیاد، ترامپ مجدد انتخاب بشه ما با امریکا سازش نداریم چون اصل ایدولوژی زیر سوال میره
دقیقا !!!
اینو مردم بفهمن ....
ولی همیشه فراموش میکنن
به بازار ارز و بورس شوک میدن ولی مجدد همه چه مشخص میشه
دوباره یادشون میره !
سیاست های کلی آمریکا و ایران مشخص و غیر قابل تغییره
نه ایران تاحالا از مواضعش کوتاه اومده
نه آمریکا کوتاه اومده
دوئل این دوتا کشور شبیه دوئله ولی مثل نون بیار کباب ببره ، هیچکدومشون نه میبازن نه کوتاه میان :p
ببین کی گفتم
اگه بایدن بشه ، دلار یهو ممکنه تا 16 اینطورا هم پایین بیاد شایدم پایینتر
مینوسم امضا میکنم سال بعدش دلار زیر 25 نیست !

یه قسمت از شاخص جالبه . من اون موقع ها اصلا نمیدونستم دلار چی هست ، تو مدرسه تاتی تاتی میکردم ولی برام جالبه :
به تاریخا و وقایعی که اتفاق افتاده بود یا در حال وقوع بود توجه بکنید !!!
و توجه بکنید چقدر سریع برگشت !!
و توجه بکنید به اتفاق زمستون پارسال و اثرش رو بازار !!!
و توجه بکنید به اتفاق های خاص دیگه ، کرونا ، حرکات نظامی و ....
تمام اتفاقاتی که تو دنیا میوفته هدف اصلیش کسب منفعت مالیه و پشت پرده همه چی با هماهنگیه

شرح سناریو :
من : ممد من میزنم به ماشینت ، پیاده شو با هم دعوا بکنیم و معرکه بگیریم
ممد : حله
من : رضا داداش ، تا ما مردم رو سرگرم میکنیم طلا فروشی سر خیابون رو بزن
رضا : حله داداش
ممد : خسارت ماشین من چی ؟
من : یک چهارم طلا ها واس تو !

من راضی ، ممد راضی ، رضا راضی
مردم هم با گوشیاشون فیلم میگیرن و رسانه ها هم پخشش میکنن ....

وقتی یه ناو حرکت میکنه هدفی تو سرشون به غیر از کسب سود !

1345345345.JPG

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
فقط دادم به یکی از رفیقام برام عرضه اولیه خرید چه سخته توش من بلد نیستم
کار خاصی لازم نیست انجام بدین
فقط نماد رو انتخاب کنید، بعدم تعداد و قیمت خرید یا فروش رو میذارید و سفارش رو ارسال میکنید
بقیه چیزها دیگه اطلاعات مربوط به بازار و سبد سهام هستش

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
این NAV صدور که تو رهاورد برا صندوقا میزنه چیه؟ نزدیک ناو ابطال هست ولی خیلی با قیمت تابلو فاصله داره.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
قبلا یدونه سفارش گروهی ذخیره کرده بودم نمیدونم چطوری شده ارسال شده از شانس قیمتشم قیمت بازار بوده و یکی دوتا سهم در حد پنج شیش میلیون خرید زده برام :( هیچی دیگه یماه بود راحت بودیم از فردا صب 8 باید سرخطی فروش بزاریم :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ظاهرا تصویب کردن ۵ درصد از مبلغ پذیره‌نویسی به بازارگردانی تخصیص پیدا کنه، حالا اینکه درعمل چه اتفاقی بیفته خدا میدونه
منم نمیخرم و بنظرم خریدش منطقی نمیاد

5 درصد از تخفیف رو برای بازارگردانی دارا یکم هم حذف کردن ولی در عمل هیچ بازار گردانی وجود نداشت و نداره
به نظرم این 5 درصد سهم خودشون ـــه :دی
دورهمی دوستان میزنن بر بدن :دی

خب‌ گرگ وال استریت وارد بازار بورس شد فقط بلد نیستم کار کنم چی‌هستن اینا خخخخ.
فقط دادم به یکی از رفیقام برام عرضه اولیه خرید چه سخته توش من بلد نیستم

داداش هر موقع خواستی یه سهمی بخری قبل ـــش تو تاپیک بگو از اون سهم خارج بشیم :D

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
@s.david.s و بقیه دوستان یک سنارو میگم یکم در موردش فکر کنید
کدوم جماعت حاضر شدن در ده روز از بازار حمایت کنند ؟ ( ده روز از چه تاریخی شروع میشه !! )
اما دولت چی داره بجای این حمایت بهشون بده ؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
کاش از ثفارس میومدم بیرون
واقعا سهم بدیه

این وپارس میتونه بازم مثبت بشه یا اگه باز شد خارج شم؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
کاش از پست های بعضی از دوستان اسکرین شات بگیرم اخر سال دوباره پست بزارم اینجا ;) ( البته اگه زنده باشم )
بعضیام که پمپاژ نا امیدی شدن !
راستی تو این بازار با سهم هایی که صف های فروش چند میلیونی دارن ، عملا رعایت حد ضرر غیر ممکنه ! پس زیاد نمیشه روش مانور داد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این NAV صدور که تو رهاورد برا صندوقا میزنه چیه؟ نزدیک ناو ابطال هست ولی خیلی با قیمت تابلو فاصله داره.
NAV صندوق ها رو فقط از خود تابلو TSETMC ببینید
اون مرجعه
وقتی بازار نزولی میشه یا صعودی میشه به شکلی که توی صف خرید یا فروش قفل بشن ، از NAV بالاتر یا پایین تر میگیره
کدوم جماعت حاضر شدن در ده روز از بازار حمایت کنند ؟ ( ده روز از چه تاریخی شروع میشه !! )
من خودم حتی به این مورد شک کردم که شاید دولت هیچ طرح عملی ای واسه حمایت نداشته باشه !!
قیمت سهم ها تازه الان داره منطقی میشه به نظرم حقوقی هم پای منفعت خودش وسطه نمیاد بخره

ولی سهامدارای خرد واقعا حق دارن که الان یه سری سهما یه کله داره پایین میاد !!! نه فرصت خروجی نه بازارگردانی ... هیچی ... توی 2 3 هفته پولشون نصف شده ...

اینهمه تبلیغ واسه سر و سامون دادن به بازار ، واسه کمک به اقتصاد و این چیزا تهش هیچی واسه سهامدار خورد نداشت . دولت واقعا میتونست از این فرصت بهترین استفاده رو بکنه و سرمایه ها رو به سمتی ببره که به نفع اقتصاد باشه ولی قشنگ همه چیزو خراب کرد و اعتماد رو گرفت ...

ناشکر به هیچ وجه نیستم من خودم میانگین سالی 40 تا 50 درصد بگیرم ( بلند مدت ) خداروشکر میکنم و واقعا هیچ بازاری تا امروز همچین سودای شیرینی رو نداره . اما دولت قشنگ از رسانه هایی که دستشه استفاده کرد ، مردم رو بدون هیچ آموزش و سخت گیری وارد کرد . خیلیا فکر میکردن این نمودارا تا ابد صاف بالا میره . دقیقا رو قله خریدن و تموم
یه زمانی من درگیر پرونه مشاور املاک از اتحادیه بودم ... قبل از اعطای پروانه باید توی کلاس هایی که میزارن شرکت کرد . قبول دارم که با چند ساعت نمیشه به کسی چیزی رو یاد داد ولی حداقل میشه با آموزش همین یه جمله رو بگن " هر وقت دیدید سهمی یه کله بالا میره زمان اصلاحش رسیده " ، یکم در مورد اینکه قیمت شرکت باید با سود سازیش بخونه توضیح میدادن و ...
که حداقل سرمایه گذار ها یکککمممم آشنا بشن

مثلا یکی از سهم های کلیدی من زفکاست . این سهم از قله تا الانش پایین اومده و الان به قیمت آخر سال 98 معامله میشه ولی حداقل صف فروشی پایین نیومده
هرکی خریده یا فروخته راحت وارد و خارج شده . حداقل دولت نه حمایت کرده یه دخالت خداروشکر راضیم :D
حداقل دولت میتونست از این سهم هاش یکم حمایت بکنه
توی 2 هفته این حجم از فشار ذهنی و روانی برای کسایی که رو قله خرید کردن وحشتناکه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ایا این خبر زیر درسته یا فیکه؟

افشاگری رئیس کارگزاری اقتصاد نوین

ریزش های بازار دستوری است به تمام حقوقی ها از طرف دولت دستور داده شده است صف فروش تشکیل دهند

من نمی توانم سکوت کنم و واقعیت را میگویم هدف دولت تامین کسری بودجه از جیب مردم است

سهام های خودشان را در سقف قیمت فروختند و با صف فروش دستوری بازار را پایین نگه داشته ان تا سهام مردم بدبخت را مفت خریداری کنند

آن اقای که در دوربین نگاه میکند ( خواجه نصیری )و میگوید از فلان روز بازار متعادل میشود دروغ میگوید صندوق تمدن که وی مدیریت ان را در دست دارد بزرگترین حقوقی بازار است که صف فروش سنگین چند نماد بزرگ را تشکیل داده است

توصیه میکنم مردم سهام های خود را مفت نفروشند

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دیوید جواب سوال ها رو ندادی
جواب سوال میتونه یک سناریو باشه شایدم من اشتباه میکنم

دولت فعلا دارا دوم داره بجای حمایت بده به حقوقی اونم به صورت بلوکی !! اما کی میتونه دارا دوم به حقوقی بده ؟
حقوقی کی حمایت هاش قطعی میکنه ؟
و ..‌
پیدا کنید پرتغال فروش

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مثلا یکی از سهم های کلیدی من زفکاست . این سهم از قله تا الانش پایین اومده و الان به قیمت آخر سال 98 معامله میشه ولی حداقل صف فروشی پایین نیومده
این لامصب اخه کل یسال گذشته 120 درصد بوده سودش یعنی سال پیش شانسی یه سهم میخریدی بیشتر سود میداد هر چی بنیادی و خوبتر رشد کمتر هر چی ورشکسته و حبابی قیمت بیشتر یعنی یه نفر هر کدوم از سهامای شرکت های ورشکسته و حبابی رو خریده بود از سال پیش 500 درصد تو سود بود حالا گیریم با 40 درصد اصلاح هم خارج میشد.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مفید امروز قرار بود واسم واریز کنه
حواله رو زده، اما معمولا تا ساعت ۳ واریز میشد اما امروز نشده
کسی هست براش واریز نشده باشه امروز؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
متاسفانه برخی از افراد تجاهل میکنن و مدام از حباب و رشد بی رویه و لزوم اصلاح بیش از این صحبت میکنن

فرض کنیم سهمی بوده ۱۰۰ تومن در ابتدای دوره رشد ،در قله شده ۱۰۰۰ تومن ،یعنی ۱۰ برابر شده حالا موقع اصلاح میاد میشه ۵۰۰ تومن ،میشه ۵۰ درصد اصلاح

عامدانه میان به خورد عوام میدن که آقا این سهم مثلا ۱۰۰۰ درصد رشد کرده و همش ۵۰ درصد افت کرده و هنوز خیلی جا برای اصلاح داره ،خوب این در ظاهر درسته اما چیزی که مخفی میمونه و مردم متوجهش نمیشن عموما ، اینه که این ۵۰ درصد افت در واقع معادل ۵۰۰ درصد رشد قبلی سهمه ،اما چون اسمش شده ۵۰ درصد در مقابل۱۰۰۰ درصد رشد به چشم نمیاد و باعث عدم درک درست میشه ، به این میگن پوشاندن لباس حق بر تن باطل

این ها عموما چهار دسته هستند :

اول کسانی که میخان پز تخصص و من میدونستم بدن
دوم کسانی که منفعت مالی دارن از این بهم ریختگی
سوم کسانی که اغراض سیاسی دارن
چهارم کسانی که واقعا دلشون میسوزه و میخان راهنمایی کنند

هر تصمیمی که هر کس میگیره محترمه اما حواسمون باشه که گول نخوریم ،منطقی به قضایا نگاه کنیم و اون موقع هر تصمیمی که بگیریم به درستی نزدیک تره

مملکت روی هواست و تمام اجناس از دلار هم جلو زدن ، به عنوان کسی که چند سال تجربه کاسبی و مصاحبت با برخی قدیمی های بازارو داشتم میگم هیچ موقعی حتی موقع جنگ هم شرایط بازار اینطوری نبوده ،اینو شنیدم و زمان احمدی نژاد هم خودم دیدم ،تمام اجناس بدون توجه به دلار در حال گران شدن هستند و هیچ فرمولی وجود نداره ،حواس جمع باشید که دچار ضرر سنگین و کمر شکن که تا آخر عمر حسرتشو بخورید نشید، نشیم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
وقتی که به روند شاخص در سی سال اخیر نگاه میکنیم میبینیم این فراز و فرود ها همیشه بوده و خواهد بود.
اما به هر حال روند بازار همیشه صعودی بوده،مثال میزنم
سال 98 شاخص از ده مهر تا 27 ابان میره تو اصلاح ولی صعود بعدش هم ببینید
98.jpg

سال 97 شاخص از دهم مهر تا سیزدهم اسفند میره تو اصلاح ولی صعود بعدش هم ببینید
2020-09-01_213612.jpg

سال 99 هم همینه ! من خودم انتظار داشتم تو مهر این اتفاق بیوفته ولی زودتر اتفاق افتاده از مرداد رفته تو اصلاح.حالا یا امکان داره مثل 97 طولانی بشه یا مثل 98 کوتاه باشه.
نمیخوام سال 92 که خودم بعنوان تازه وارد رفتم تو بورس و کلی ضرر کردم رو بیارم مثال بزنم چون حجم نقدینگی الان با اون زمان فرق میکنه و ممکن نیست شرایط الان مثل اونموقع بشه.
ولی در کل میخوام بگم برا کسی که عجول نباشه و پولی رو که وارد بورس کرده رو حداقل برای 6 ماه لازم نداشته باشه مثلا پول فروش خونه و ماشین و اینجور چیزا نباشه،در هر حال سود خودشو خواهد کرد.
منتها سال 99 از لحاظ روانی با 97 و 98 فرق میکنه.الان همه ی نگاه ها سمت بازار بورس هستش و همین باعث شده با کوچکترین نوسان تو بازار کل رسانه های داخلی و خارجی هجوم بیارن که ای داد بیداد بورس نابود شد ولی سالهای قبل اینطور نبود و پیش نمیومد مثلا شبکه های ماهواره ای اصلا از بورس صحبت کنن.همیشه مشغول شاه و شاه بازی و به اصطلاح براندازی خودشون بودن اینهمه راجع به بازار بورس صحبت نمیکردن.

بالا