amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
صف چی ؟؟بگو ما هم بیایم پشت سرت تو صف بایستیم.ما ملت صف دوستیم
صف چی ؟؟بگو ما هم بیایم پشت سرت تو صف بایستیم.ما ملت صف دوستیم
http://instagr.am/p/CERJK8mh2en/اینم بگم
به این کانال مانالا اهمیت ندید
من کلا یدونه کانال دارم همون یدونه هم هر روز فقط اسم سهم میگه که صفش جمع شد و بازار برگشت و شاید حمایت حقوقی هستیم و ....
اگه کسی ندونه فکر میکنه شاخص به 3 میلیون رسیده![]()
به اینترنشنال هم اهمیت ندید![]()
خیلی خوبن !
چند روز قبل که کلا منفی بود ریزش روزانه رو میگفتن
وقتی دو روز بالا رفت ، ریزش یک هفته قبل تا اون روز رو گفتن![]()
یعنی ببینید چقدر پلشتن ! میزان مثبت رو نگفته بودن و رفتن سراغ میزان افت طی 1 هفته اخیر که منفی باشه ولی روزایی که منفی میخورد هر روز میگفتن عییین قدر واحد منفی![]()
کلا هرکی به نفع خودش تحلیل میکنه
خودتون تحلیل بکنید حتی به اشتباه . این کلیپو هر چقدر میبینیم لذت میبرم
حتما مهناز صادقی یا حسین عظیمی بوده...فقط یکبار اینجا به حرف یکی اعتماد کردم
ضرر ۸۰ میلیونی کردم
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
دقیقا !!!بایدن بیاد، ترامپ مجدد انتخاب بشه ما با امریکا سازش نداریم چون اصل ایدولوژی زیر سوال میره
کار خاصی لازم نیست انجام بدینفقط دادم به یکی از رفیقام برام عرضه اولیه خرید چه سخته توش من بلد نیستم
ظاهرا تصویب کردن ۵ درصد از مبلغ پذیرهنویسی به بازارگردانی تخصیص پیدا کنه، حالا اینکه درعمل چه اتفاقی بیفته خدا میدونه
منم نمیخرم و بنظرم خریدش منطقی نمیاد
خب گرگ وال استریت وارد بازار بورس شد فقط بلد نیستم کار کنم چیهستن اینا خخخخ.
فقط دادم به یکی از رفیقام برام عرضه اولیه خرید چه سخته توش من بلد نیستم
NAV صندوق ها رو فقط از خود تابلو TSETMC ببینیداین NAV صدور که تو رهاورد برا صندوقا میزنه چیه؟ نزدیک ناو ابطال هست ولی خیلی با قیمت تابلو فاصله داره.
من خودم حتی به این مورد شک کردم که شاید دولت هیچ طرح عملی ای واسه حمایت نداشته باشه !!@s.david.s و بقیه دوستان یک سنارو میگم یکم در موردش فکر کنید
کدوم جماعت حاضر شدن در ده روز از بازار حمایت کنند ؟ ( ده روز از چه تاریخی شروع میشه !! )
اما دولت چی داره بجای این حمایت بهشون بده ؟
دیوید جواب سوال ها رو ندادی@s.david.s و بقیه دوستان یک سنارو میگم یکم در موردش فکر کنید
کدوم جماعت حاضر شدن در ده روز از بازار حمایت کنند ؟ ( ده روز از چه تاریخی شروع میشه !! )
اما دولت چی داره بجای این حمایت بهشون بده ؟
این لامصب اخه کل یسال گذشته 120 درصد بوده سودش یعنی سال پیش شانسی یه سهم میخریدی بیشتر سود میداد هر چی بنیادی و خوبتر رشد کمتر هر چی ورشکسته و حبابی قیمت بیشتر یعنی یه نفر هر کدوم از سهامای شرکت های ورشکسته و حبابی رو خریده بود از سال پیش 500 درصد تو سود بود حالا گیریم با 40 درصد اصلاح هم خارج میشد.مثلا یکی از سهم های کلیدی من زفکاست . این سهم از قله تا الانش پایین اومده و الان به قیمت آخر سال 98 معامله میشه ولی حداقل صف فروشی پایین نیومده