• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
موافقم.به نظر منم این مقطع رد میشه و بورس باز بر مدار صعود قرار میگیره.شاید در چند ماه آینده بگیم چرا در این روزا و با این قیمتا سهم بیشتری نخریدیم.من خودم کلا ریسک زیاد میکنم.تو این چند روز حتی امروزی که بازار قرمز بود بازم سهم خریدم و حتی یک برگه سهمم نفروختم.انشالا که زودتر بورس صعودی بشه و دوستان سود ببرن
وقتی که به روند شاخص در سی سال اخیر نگاه میکنیم میبینیم این فراز و فرود ها همیشه بوده و خواهد بود.
اما به هر حال روند بازار همیشه صعودی بوده،مثال میزنم
سال 98 شاخص از ده مهر تا 27 ابان میره تو اصلاح ولی صعود بعدش هم ببینید
مشاهده پیوست 1195916

سال 97 شاخص از دهم مهر تا سیزدهم اسفند میره تو اصلاح ولی صعود بعدش هم ببینید
مشاهده پیوست 1195917

سال 99 هم همینه ! من خودم انتظار داشتم تو مهر این اتفاق بیوفته ولی زودتر اتفاق افتاده از مرداد رفته تو اصلاح.حالا یا امکان داره مثل 97 طولانی بشه یا مثل 98 کوتاه باشه.
نمیخوام سال 92 که خودم بعنوان تازه وارد رفتم تو بورس و کلی ضرر کردم رو بیارم مثال بزنم چون حجم نقدینگی الان با اون زمان فرق میکنه و ممکن نیست شرایط الان مثل اونموقع بشه.
ولی در کل میخوام بگم برا کسی که عجول نباشه و پولی رو که وارد بورس کرده رو حداقل برای 6 ماه لازم نداشته باشه مثلا پول فروش خونه و ماشین و اینجور چیزا نباشه،در هر حال سود خودشو خواهد کرد.
منتها سال 99 از لحاظ روانی با 97 و 98 فرق میکنه.الان همه ی نگاه ها سمت بازار بورس هستش و همین باعث شده با کوچکترین نوسان تو بازار کل رسانه های داخلی و خارجی هجوم بیارن که ای داد بیداد بورس نابود شد ولی سالهای قبل اینطور نبود و پیش نمیومد مثلا شبکه های ماهواره ای اصلا از بورس صحبت کنن.همیشه مشغول شاه و شاه بازی و به اصطلاح براندازی خودشون بودن اینهمه راجع به بازار بورس صحبت نمیکردن.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
موافقم.به نظر منم این مقطع رد میشه و بورس باز بر مدار صعود قرار میگیره.شاید در چند ماه آینده بگیم چرا در این روزا و با این قیمتا سهم بیشتری نخریدیم.من خودم کلا ریسک زیاد میکنم.تو این چند روز حتی امروزی که بازار قرمز بود بازم سهم خریدم و حتی یک برگه سهمم نفروختم.انشالا که زودتر بورس صعودی بشه و دوستان سود ببرن

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
به نظرم باید یکماه پیش سیو سود میکردیم-دیگه الان فروش به چه درد میخوره با این همه اصلاح تو نمادها

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیوید جواب سوال ها رو ندادی
جواب سوال میتونه یک سناریو باشه شایدم من اشتباه میکنم

دولت فعلا دارا دوم داره بجای حمایت بده به حقوقی اونم به صورت بلوکی !! اما کی میتونه دارا دوم به حقوقی بده ؟
حقوقی کی حمایت هاش قطعی میکنه ؟
و ..‌
پیدا کنید پرتغال فروش
یعنی یجور گرو کشی داره میکنه ؟
bav3_154fs759111.gif

نمیدونم والا از این حقوقی ها چیزی بعید نیست
اگه قرار باشه به جای عرضه دارا ، بلوکی بفروشه ، همون بهتر دارا عرضه نشه ، پالایشگاه ها را بلوکی بفروشن
mpr.gif

اگه این مدلی که شما میگید باشه ، احتمالا واسه دارا دوم تقاضا کور بشه و کلا پذیره نویسیش به مشکل بخوره همون بلوکی بفروشن حقوقی ها هم پاشونو از روی گردن ما بردارن
mpr.gif

همچین اصلاحی توی این بازه زمانی واقعا زیاد بود . درصدیش ایراد نداره ولی زمانی خیلی سنگینه . یه جای کار میلنگه ...
25% شاخص اصلاح بزنه اونم توی کمتر از 2 هفته !!
بیشتر سهمای بزرگ شارپ توی همین زمان 50% ریزش داشتن !! قفل فروش ...

خداییش منم انتظار این مدلشو نداشتم . این مدل اصلاح باید چند هفته طول میکشید ولی آروم تر ، احتمالا همون باشه که شما میگید ولی واقعا خیلیارو از این بازار فراری داد

این لامصب اخه کل یسال گذشته 120 درصد بوده سودش یعنی سال پیش شانسی یه سهم میخریدی بیشتر سود میداد هر چی بنیادی و خوبتر رشد کمتر هر چی ورشکسته و حبابی قیمت بیشتر یعنی یه نفر هر کدوم از سهامای شرکت های ورشکسته و حبابی رو خریده بود از سال پیش 500 درصد تو سود بود حالا گیریم با 40 درصد اصلاح هم خارج میشد.
twister3.gif

قشنگ به قیمت آخر سال 98 رسیده
mpr.gif

این داستان حبابی بودن و زیان ده بودن که رشد بیشتری میکنن علت داره

چون اسم شرکتا معروفه ، بیشتر مورد توجه قرار میگیره . اصولا سهمی هم که P/E بالایی داشته باشه یکی از معنی هاش اینه که خیلی مورد توجه بازار قرار گرفته ...
وقتی هم مورد توجه بازار قرار میگیره یعنی رشدش هم میتونه بیشتر باشه

ولی خودم زیاد این مدلی معامله نمیکنم . کوتاه مدتی و میان مدتی میگیرم میزارم کنار بعد میفروشم . حالا بیشتر هم سود بده مهم نیست . اگه هم زیان بکنه بازم برام مهم نیست
فقط شرکتی که رشدی باشه و کامل درکش بکنم مثل زفکا ، از اینا بلند مدتی میگیرم
crazy.gif

کم کم دوره رشدشم میرسه ، سال 123789128912 میلادی
bav3_154fs759111.gif

zclient

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
وقت بخیر
من یه سوال دارم:
فرض کنین راس ساعت 8:30 صبح که مرحله پیش گشایش هست، شخصی در بالاترین قیمت مجاز، درخواست خرید میزنه و شخصی هم در بالاترین قیمت مجاز، درخواست فروش. راس ساعت 9، سهم بعنوان مثال با مثبت 1 باز میشه. سوال اینه که: آیا معامله ای که در بالاترین قیمت ثبت شده بود انجام میشه؟
بطور کل معاملات ثبت شده از ساعت 8:30 تا 9، چه اتفاقی براشون میفته؟
ممنونم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بطور کل معاملات ثبت شده از ساعت 8:30 تا 9، چه اتفاقی براشون میفته؟
هیچ اتفاق باقی میمونن اتفاقا این پیش گشایش عامل سو استفاده شده چون میتونن راحت صف بسازن و چند ثانیه مونده حذف کن و جهت دهی کنن تا حدودی به نماد ولی وقتی معامله آنی انجام بشه کسی جرات نمیکنه اردری که نمیخواد بزاره چون همون لحضه ممکنه سفارش انجام بشه

zclient

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هیچ اتفاق باقی میمونن اتفاقا این پیش گشایش عامل سو استفاده شده چون میتونن راحت صف بسازن و چند ثانیه مونده حذف کن و جهت دهی کنن تا حدودی به نماد ولی وقتی معامله آنی انجام بشه کسی جرات نمیکنه اردری که نمیخواد بزاره چون همون لحضه ممکنه سفارش انجام بشه
ممنون از پاسختون
یعنی ساعت 9، اول معاملات ثبت شده در ساعت 8:30 تا 9 انجام میشه بعد معاملات در قیمت کشف شده شروع میشه؟ یا من بد متوجه شدم؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ممنون از پاسختون
یعنی ساعت 9، اول معاملات ثبت شده در ساعت 8:30 تا 9 انجام میشه بعد معاملات در قیمت کشف شده شروع میشه؟ یا من بد متوجه شدم؟
فرض کن بازار از همون ساعت 8:30 شروع به کار میکنه دقیقا فقط فرقش اینکه نیم ساعت اول معامله ای انجام نمیشه همه سفارشات رو میگیره ساعت 9 هر سفارشی باقی بود و تو قیمت خرید و فروش یکسان بود انجام میشه.

zclient

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فرض کن بازار از همون ساعت 8:30 شروع به کار میکنه دقیقا فقط فرقش اینکه نیم ساعت اول معامله ای انجام نمیشه همه سفارشات رو میگیره ساعت 9 هر سفارشی باقی بود و تو قیمت خرید و فروش یکسان بود انجام میشه.
ممنونم
منظورتون از هر سفارشی که باقی بود، یعنی همون سفارشاتی که از 8:30 تا 9 ثبت شدن؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ممنونم
منظورتون از هر سفارشی که باقی بود، یعنی همون سفارشاتی که از 8:30 تا 9 ثبت شدن؟
بنظرم منظورتون اینه سفارشات ثبت شده تو پیشگشایی حذف میشن یا نه که گفتم نمیشن . شما 8:30 یه سفارش خرید مثلا وارد کردی ساعت 9 اگه فروشنده ای به اون قیمتی که شما درخواست دادی اردر فروش گذاشته باشه معامله انجام میشه و اگه یکی ساعت 9 سفارش خرید بزاره شما ازش جلوتری

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845

zclient

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بنظرم منظورتون اینه سفارشات ثبت شده تو پیشگشایی حذف میشن یا نه که گفتم نمیشن . شما 8:30 یه سفارش خرید مثلا وارد کردی ساعت 9 اگه فروشنده ای به اون قیمتی که شما درخواست دادی اردر فروش گذاشته باشه معامله انجام میشه و اگه یکی ساعت 9 سفارش خرید بزار شما ازش جلوتری
ممنونم از پاسختون.
نه من منظورم حذف شدن سفارش نیست.
ببینید اینطوری مثال بزنم:
ساعت 8:30 ، من در بالاترین قیمت مجاز روز، مثلا 1050 تومن، سفارش فروش میذارم و شخص دیگه ای هم در قیمت 1050 تومن سفارش خرید میذاره.
هیچ کدوممون سفارشمون رو حذف و ویرایش نمیکنم.
ساعت 9، سهم با قیمت 950 تومن باز میشه.

الان تکلیف سفارش ما چی میشه؟ آیا ساعت 9 انجام میشه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ممنونم از پاسختون.
ساعت 8:30 ، من در بالاترین قیمت مجاز روز، مثلا 1050 تومن، سفارش فروش میذارم و شخص دیگه ای هم در قیمت 1050 تومن سفارش خرید میذاره.

فکر کنم منظورتون کشف قیمته، یه سهم کفش هم معلومه سقفش هم باز شدن با فلان قیمت برای دامنه نوسان نامحدوده کشف قیمت اینجا بیشتر برای خریدار و فروشنده که بدونه تقاضا یا عرضه به چه صورته مثلا ممکنه شما رو 1000 سفارش فروش بزاری ولی ببینی 1200 تومنم مثلا خریدار داشته اگه پیش گشایش نباشه ممکنه این اتفاق بیوفته به هر حال راس ساعت 9 اگه اردر شما سر خط باشه و نوبت شما باشه معامله انجام خواهد شد. حالا شاید من اشتباه میکنم دوستان هم نظر بدن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با احترام فراوان به شما ،ایکاش پی تی دیسلایک داشت هزار تا برای این پست میزدم
یه تئوری هست که میگه ممکنه اقای X بیاد بازار و مثلا نجات بده و بشه قهرمان انتخابات هم که نزدیکه. (تیتر : مردم به اقای X پناه برند و او سرمایشان را نجات داد.) (ملت : بریم رای بدیم بقیه چیزار رو هم درست کنه)

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید امروز قرار بود واسم واریز کنه
حواله رو زده، اما معمولا تا ساعت ۳ واریز میشد اما امروز نشده
کسی هست براش واریز نشده باشه امروز؟
برای من چند روز پیش این مشکل پیش اومد روز بعد زمان درخواست واریز پول واریز کرد ......البته ساعت 8 صبح

7star

Registered User
لایک‌ها
280
لیست شرکتهای سرمایه گذاری تخصصی که توی صنعت خاصی سرمایه گذاری میکنن از کجا میشه دید؟ مثلا تیپیکو، ومعادن، سیتا و... (به غیر از شرکتهای سرمایه گذاری عمومی که توی گروه سرمایه گذاری قرار دارند)

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ممنونم از پاسختون.

بله سفارش شما انجام میشه چرا که نشه ( اگر قیمت های شما قیمت مجاز باشه )
در کشف قیمت هم که دامنه قیمت را آزاد میزارند
شما 1200 قیمت دادی
مابقی 1000
سهم هم 900 کشف قیمت شد
اولین نفر به شما میده و مابقی پولت را برگشت میزنه

بالا