• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Persia

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
718
لایک‌ها
20
چرا اين تاپيك رفت صفحه دوم؟ ;)
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
سلام
من بابت فعالیت کم چند وقت اخیرم در اینجا معذرت میخوام . واقعا محیط اینجا رو دوست دارم اما ارتباطم با جهان نت ورکینگ قطع و سرمم حسابی شلوغ میباشد .
پرشیا . من درباره این علاقه تو به ره آورد و سر در آوردن از نحوه کار کردنش و ... بهمراه اون پیشنهاد چند وقت پیشت خیلی فکر کردم و با دوستامم مشورت کردم . اگه بخوای میتونی در خرید بخش تحلیل ها از شرکت ( که منفعت شرکت هم بنحوی رعایت بشه ) و ما الان آبونه نیستی شریک بشی و از همین نسخه ما با هم استفاده کنیم . در صورت موافقت با pm اطلاع بده .
من اینقدرام شیخ نیستما ! فقط چون دوست ندارم کسی باهام اینکارو بکنه این کارو در حق این شرکته درست نمیدونستم.

اینقدرم تو کف این نرم افزارا نباش . اول و آخر اطلاع رسانی است و سرعت دسترسی به اطلاعات . که برای یه سری کله گنده که به منابع اطلاعات پنهانی دسترسی دارند سودهای در حد 500 درصد به بالا داره ! من در گروه کارم نرم افزاره وگرنه ما روی شایعات و شنیده ها هم همینقدر اهمیت قائلیم . وقتی فلان آقازاده گفته فلان حالا من چطور بیام با تحلیل ثابت کنم اینطور نیست در حالیکه میدونم با قدرتی که اون داره میتونه یه ماه بازار رو بچرخونه در حالیکه شرکت در حال رکوده .
نظرتون رو درباره طرح 2 درصدی کردن مالیات برای حقیقی ها و 5 درصد برای حقوقی ها هم میخواهم .
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
فکر کنم بخاطر این پست قبلی من بود . 2 ساعت باز بود پستش نکرده بودم . فک کنم این یه باگه نه ؟ ! بهتره به احسان بگیم .
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,285
لایک‌ها
13
خريد و فروش اينترنتي سهام بورس تا 6 ماه ديگر محقق مي‌شود
به منظور افزايش كارايي بازار بورس ، ظرف 6 ماه آينده ، بازار بورس به صورت آن لاين بر روي شبكه اينترنت قرار مي‌‏گيرد.

به گزارش بخش خبر سايت اخبار فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايلنا ، دكترمهدي كرباسيان ، قائم مقام وزارت اقتصاد و امور دارايي ، در بازديد از نمايشگاه دولت الكترونيك ، با بيان اين مطلب ،گفت: با توجه به رونق بازار بورس و استقبال مردم براي سرمايه گذاري در اين بخش ، كميته تكفا از سازمان بورس خواست براي ارتقاء كارايي بازار بورس ، طرح ICT را براي اين منظور طراحي كند.

وي ، در ادامه اظهار داشت: اين برنامه طراحي شده و طي 6 ماه آينده با تحول در بازار بورس افراد مي‌‏توانند از طريق رايانه هاي شخصي خود اقدام به خريد و فروش سهام كنند.

قائم مقام وزارت اقتصاد و امور دارايي ، با اشاره به مشكلات توسعه ICT در كشور، اظهار داشت: اگرچه كشورهاي ديگر جهان ، گام‌‏هاي بلندي در زمينه ICT برداشته‌‏اند ؛ اما ايران در اين زمينه بسيار عقب‌‏تر از دنيا است.

دكتر كرباسيان ، با استقبال از حضور گسترده بخش‌‏هاي خصوصي در نهمين نمايشگاه الكامپ ، توانمندي‌‏ها و فعاليت‌‏هاي صورت گرفته را مثبت ارزيابي كرد.

وي، با اشاره به فعاليت‌‏هاي IT وزارت اقتصاد و دارايي ، گفت: طرح تكفا كه يك تحول جدي در زمينه IT كشور محسوب مي‌‏شود ، با توجه خاصي در وزارت اقتصاد و دارايي پيگيري مي‌‏شود.
دكتر كرباسيان ، همچنين تصريح كرد: سال گذشته 14 ميليارد ريال بودجه از طريق طرح تكفا در اختيار وزارت اقتصاد و دارايي قرار گرفت كه اين رقم امسال به 20 ميليارد ريال افزايش يافته است.

قائم مقام وزارت اقتصاد و امور دارايي، با اشاره به فعاليت هاي انجام شده در توسعه دولت الكترونيك ، تصريح كرد: گمرك كشور در بخش IT در ميان كشورهاي منطقه پيشتاز بوده و سازمان جهاني گمرك ، سازمان گمرك ايران را طراح و برنامه ريز امور گمرك الكترونيكي در كشورهاي افغانستان ، سودان و يمن معرفي كرده است.

وي به بخش خزانه‌‏داري كل كشور اشاره كرد و گفت: با تلاش‌‏هاي صورت گرفته در اين بخش در نيمه اول سال آينده ، طرح خزانه‌‏داري الكترونيكي ، عملياتي و اجرا مي شود.

قائم مقام وزارت اقتصاد و امور دارايي، در ادامه افزود: در بخش امور بانكي نيز اقداماتي صورت گرفته تا عقب ماندگي اين بخش از حركت دولت به سوي دولت الكترونيك جبران شود.
وي همچنين تصريح كرد: به بانك‌‏ها اجازه داده شده با خروج از انحصار خدمات الكترونيكي شركت انفورماتيك به صورت خود محور ، به دنبال گسترش فناوري IT در ارائه خدمات به مردم باشند.

قائم مقام وزارت اقتصاد و امور دارايي، مشكل ديگر عدم توسعه ICT در كشور را ناشي از مشكلات ساختاري دانست و گفت: شبكه مخابراتي كشور پشتيباني لازم را از اين حركت دولت نمي‌‏كند.
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
سلام
خوبی جان تو خبر نگاری ؟ یا سایت خبرگزاریهارو تو update میکنی ؟ ماشالله اطلاعات !
دوستان چی خبر ؟ کوشین ؟ x پرشیا آرش خ !
 

Persia

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
718
لایک‌ها
20
سلام. همينجاييم! در خدمت دوستان! كجا رو داريم بريم؟ ضمنا آقا ما تو صفحه قبل كلي مطلب نوشتيم اما هيشكي تحويلمون نگرفت! :(
 

Persia

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
718
لایک‌ها
20
اين مطلب توسط آقاي مهرداد خجسته براي من ايميل شده است.


10 نكته در مورد سهام

براي سرمايه گذاري در بورس توجه به برخي نكات مي تواند مفيد باشد و مارا در رسيدن به اهدافمان ياري دهد .......موارد زير از جمله نكات مهمي هستند كه برخي از آنها از اصول مهم و پايه اي سرمايه گذاري در اين حيطه اند.
1- انتخاب صنعت برتر : در ميان صنايع مختلف صنايعي هستند كه ميانگين بازده آنها از ميانگين بازده بازار بيشتر است.
پس چرا آنها را انتخاب نكنيد......؟

2- انتخاب شركت برتر : پس از گزينش صنعت برتر حالا به سراغ شركتهايي برويد كه بازده آنها از ميانگين بازده صنعت بالاتر است .

منظور از بازده ، كليه سودهاي منتفع از شركت اعم از EPS ، اختلاف قيمت ،سهام جايزه و... در يك مدت معين مي باشد .

3- ميزان نقد شوندگي : هيچگاه سهمي نخريد كه در فروش آن دچار مشكل شويد . نقد شوندگي عامل بسيار مهمي است كه هرگز نبايد مورد غفلت قرار گيرد . اين فاكتور متاثر از پارامترهايي مثل حجم معاملات شركت ، تعداد سهام معامله شده ، دفعات معامله ، تعداد خريدار و... مي باشد . نقد شوندگي به صورت رتبه اي مطرح مي شود و رتبه 1 به معناي بالاترين ميزان نقد شوندگي است و رتبه هاي 2 و 3 و 4 و ..... به ترتيب نقد شوندگي كمتري دارند .
برخي از افراد تا رتبه 100 را قابل قبول مي دانند . بعضي ها بيشتر از 50 نمي روند و عده اي هم به بيشتر از 20 رضايت نمي دهند. به هرحال بسته به استراتژي و هدف سرمايه گذاري تان ، ملاكي را براي خودتان قرار دهيد .
لازم به ذكر است كه رتبه نقد شوندگي در يك محدوده زماني قابل محاسبه است مثلا يكساله ، شش ماهه ، يكماهه و... اما در بيشتر موارد از نقد شوندگي 3 ماهه استفاده مي شود .

4- ميزان سهام در دست سهامداران عمده : هر چه اين ميزان كمتر باشد و سهم يك شركت بيشتر در دست مردم و سهامداران جز باشد ، بهتر است . چرا كه در اينجا عرضه و تقاضاي و اقعي است كه ميزان قيمت را تعيين مي كند .در صورتيكه قسمت اعظمي از سهام يك شركت در دست سهامداران عمده باشد به همان نسبت آنها مي توانند كنترل بيشتر ي را بر آن سهم اعمال كنند. و در اين بين سهامدار جز است كه ضرر مي كند .

5- اخبار اقتصادي –سياسي : همواره به اخبار داخلي و خارجي توجه داشته باشيد .فكر نمي كنم روزانه 15 دقيقه گوش دادن به اخبار يا مطالعه روزنامه ها وقت زيادي بگيرد اما كمك بزرگي به شما خواهد كرد تا بتوانيد در برخي موارد روند بازار را پيش بيني كنيد و همينطور صنايع خاصي را مورد توجه قرار دهيد .

6- /E P : اين شاخص مطالب بسيار زيادي به ما مي گويد . مثلا به ما مي گويد كه حو بازار از يك سهم بخصوص چه انتظاري دارد . ميزان بالاي اين شاخص مي تواند نشاندهنده اين واقعيت باشد كه سهامداران چشم اميد به آن سهم بسته اند و باور دارند كه پيشرفت قابل ملاحظه اي خواهد داشت .
ميزان رشد P/E را نيز فراموش نكنيد سالهاي مختلف را باهم مقايسه كنيد شركتهاي يك صنعت را نيز با يكديگر مقايسه كنيد .

7- اخبار طرح و توسعه شركت :به دنبال اخبار و اطلاعات شركت مورد نظرتان بر آييد .آيا شركت طرح تو سعه ، افزايش سرمايه ،پروژه هاي آتي دارد يا خير؟مسلما انتخاب شركتي كه موارد مذكور را دارد به جاي شركتي كه مدتها است افزايش سرمايه نداده ، پروژه جديدي اجرا نكرده و طرحي براي آينده ندارد عاقلانه تر است . مخصوصا سرمايه گذاري كه تصميم به استمرار و ادامه سرمايه گذاري دارد حتما بايد به اين مطلب تو جه كند.

8- ميزان رشدEPS : كدام شركتها رشد EPS بيشتري داشته اند ؟ كدام شركتها معمولا در اول سال مالي EPS پايينتري اعلام كرده و در طول سال مرتبا آنرا تعديل مثبت مي كنند؟
آنها را از نظر دور نداريد

9- سبد سهام : هميشه سبد سهام درست كنيد .با اين كار ريسكتان را پايين مي آوريد .به قول يك مثل قديمي همه تخم مرغها را داخل يك سبد نگذاريد. در تشكيل سبد ، تعدد و تنوع شركت و صنعت را فراموش نكنيد .

10- استراتژي : همواره يك استراتژي داشته باشيد . و خود را مقيد به پيروي از آن بدانيد .متاسفانه اكثر ما دنباله رو ديگران هستيم بدون اينكه خودمان برنامه مشخصي داشته باشيم و فقط با تقليد از ديگران پي آنها مي رويم . البته تقصير هم نداريم چون اطلاعات كافي وجود ندارد و بطور تخصصي به سهامداري كه در خيلي از جاها يك شغل است و يك تخصص پيچيده ( و البته پر سود ) ، نپرداخته ايم

قبل از اينكه سرمايه و پول خود را به خطر بياندازيد ، روي كاغذ (البته در دنياي تكنو لوژيكي امروز كامپيوتر ) روشها و استراتژيهاي مختلف را در طول زمان امتحان كنيد و آنها را با يكديگر مقايسه كرده و معايبشان را رفع كنيد و سيستم خاص خودتان را پرورش دهيد .حتي اگر مدت زيادي روي اين كار ( خريد و فروش فرضي ) وقت صرف كنيد يقينا با دستي پر تر وارد بازار واقعي بورس مي شويد. بهتر و مو فقتر ا ز كسي كه ساليان سال در بازار بورس است و بدون هيچ استراتژيي چشم به دهان ديگران دوخته تا ببيند آنها چه مي گويند و آن كاري را بكند كه ديگران مي كنند .

در نوشته قبل كه سعي كردم تا RSI رامعرفي كنم اين مطلب را نيز متذكر شدم كه اين تنها روش و بهترين روش نيست . اين يكي از هزاران روشي است كه مورد استفاده قرار مي گيرد و باز خاطر نشان مي كنم كه هرگز از يك تكنيك به تنهايي استفاده نكنيد چون بازاز به آن اندازه ساده نيست كه متاثر از يك يا چند عامل ساده باشد بلكه عوامل مختلف و متعدد و گاها پيچيده و غير قابل پيش بيني و جود دارند كه علاوه بر آن كه خودشان به تنهايي يك فاكتور تاثير گذارند ، تعامل آنها با يكديگر نيز نتايج متفاوتي را باعث مي شود .
RSI يكي از روشهاي مكتب تكنيكالها است . در اين مكتب به موضوعات پايه اي و بنيادي مثل فروش ،EPS ،P/E ، بودجه ، درصد پوشش ، هزينه ها ،نسبتهاي مالي و .... كاري ندارند و آنها از روي رفتار گذشته يك سهم دست به پيش بيني آينده آن مي زنند و چو ن اكثر آنها با چارت و نمودارها و جداول كار مي كنند به آنها چارتيست ها هم مي گويند . در اين مكتب مدلهاي مختلفي وجود دارد مثل Moving Averages ,
ADX ,
Accumulation/Distribution ,
MACD ,
ATR ,
Bollinger bands ,
PVO ,
Commodity Chanel Index(CCI) ,
Chaikin Money Flow ,
VIX ,
Zig Zag ,
………………..

اميدوارم كه مسمر ثمر باشد ................با آرزوي موفقيت براي همه شما عزيزان ....
 

majid75

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2003
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
0
سلام :specool:

در جواب به اين پست http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=46420&postcount=120

1-بله منظورم اكسل و نرم افزارهاي مشابهه.
2-نبايد تحليلهاشون زياد تفاوت داشته باشه.
3-چشم . بزودي در حد سوات و وقتم يه مطالبي مينويسم.
4-نه اصلا تحليلها از پايه و اساس فرق ميكنن .
5-ببين تو اين برنامه شما ميتونيد با يه كليك تمام اطلاعات سهام بورسهاي خارجي رو از اينترنت دريافت كني.ولي براي سهامهاي بورس تهران همچين امكاني وجود نداره.پس خود شما بصورت دستي بايد اطلاعات رو توي يه فايل بريزي بعد به برنامه import كني.حالا اين يه نمونه از سختي هاش بود. بعضي كارهاي ديگه هم زحمت داره.
 

majid75

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2003
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
0
Technical Analysis

بطور كلي دو روش براي پيش بيني وضعيت آينده سهام يك شركت وجود دارد:

1-Fundamental Analysis
2-Technical Analysis

در روش فاندامنتال تحليلگر بر اساس متغيرهاي مختلف اقتصادي و سياسي و ... وضعيت صنعت/طبقه/شركت مورد نظر را تحليل ميكند.بعد با استفاده از اين تحليل ارزش ذاتي(intrinsic value ) شركت مورد نظر را تعيين مينمايند.اگر قيمت فعلي شركت از ارزش ذاتي آن كمتر بود اقدام به خريد مي كند تا در آينده وقتي قيمت به ارزش ذاتي رسيد سهام را بفروشد.

ولي در روش تكنيكال تحليلگران دو فرض كلي را در نظر ميگيرند:
1-تمام اطلاعات اقتصادي و سياسي و ... به نحوي تاثير خود را در قيمت وحجم معامله سهام يك شركت منعكس ميكنند.
2-حركت قيمت يك شركت از الگوهاي نسبتا معين و تكرار شونده تبعيت ميكند.پس با بررسي روند گذشته قيمت سهام ميتوان تا حدودي آينده آنرا پيش بيني كرد.

به اين ترتيب تحليلگران روش تكنيكال براي پيش بيني آينده يك شركت فقط از نمودارهاي قيمت و حجم استفاده ميكنند و به اخبار اقتصادي و شايعات و ..... توجه زيادي ندارند.

ابزارهايي كه يك تحليلگر تكنيكال از آنها بهره ميبرد عبارتند از:
--------------------------------------
1- انواع نمودار يا چارت شامل :
bar chart
line chart
point & figure chart
Candle stick chart
به دليل استفاده از اين چارتها به تحليلگران تكنيكال -"چارتيست"- هم گفته ميشود.
تحليلگر سعي ميكند بر روي اين چارتها الگوهاي مختلف قيمتي را تشخيص دهد و بر اساس اين الگوها آينده را پيش بيني كند.بعضي از اين الگوها عبارتند از:Cup and Handle - Head and Shoulders - Double Bottom و.....
مثلا الگوي Head and Shoulders نشانه اي از كاهش قيمت در آينده نزديك مي باشد.
------------------------------------
2- انواع مدلهاي رياضي
در طول تاريخ تقريبا صد ساله Technical Analysis صدها مدل رياضي مختلف براي بررسي و پيش بيني آينده سهام يك شركت ارائه شده است. به اين مدلهاي رياضي نشانگر (indicator) هم گفته ميشود. در يك تقسيم بندي كلي ميتوان اين نشانگرها را به چهار دسته تقسيم كرد:
1-Trend Indicators
Moving Averages
Macd
Bollinger Bands
Directional Movement system
Parabolic SAR
,......

2-Momentum Indicators
Momentum oscillator
Rate of change
Relative Strength Index
Stochastic
,.....

3- Volume Indicators
On balance volume
Force Index
Accumulation Distribution
Chaikin oscillator
Money flow index
,.....

4-Volatility Indicators
Chaikin Volatility
volatility ratio
Average true Range
,....
--------------------------------------

3-مدلهاي رفتاري از قبيل Elliot Wave , Cycles,....
ميدانيم كه نوسان قيمت يك سهام از ميزان عرضه و تقاضاي آن سهم تبعيت ميكند.مدلهاي رفتاري سعي دارند رفتار
آينده خريداران(تقاضا) و فروشندگان (عرضه) را با استفاده از رفتار گذشته آنها پيش بيني كنند.استفاده از اين مدلها سخت و پيچيده است احتياج به تجربه وتخصص زيادي دارد.

البته Technical Analysis بحث بسيار مفصل و گسترده اي دارد.كتابهاي 600 -700 صفحه اي زيادي درباره اين روش منتشر شده است.اما خوب در حد آشنايي ابتدايي فكر كنم اين مطالبي كه نوشتم مفيد باشد.(خودم هم خيلي حاليم نيست گير ندين تو رو خدا :wacko: )

در نهايت هم بايد بگويم تحليلگران موفق معمولا از هر دو روش تكنيكال و فاندامنتال در كنار هم استفاده ميكنند.
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
راستی یه روش هم هست به اسم Mpt . مدرن پرتفوليو ! چرا از اين روش اسم نميبريد ؟ بر اساس ريسك و بازدهه ! خيلي هم جالبه . هر چند تبحر خيلي زيادي ميطلبه .
اگه طلبه ايد بيشتر براتون بنويسم .
تو كلاسهاي همون پارس درس ميدندش.من جزوه هاشونو دارم .
 

Persia

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
718
لایک‌ها
20
به نقل از Kako :
راستی یه روش هم هست به اسم Mpt . مدرن پرتفوليو ! چرا از اين روش اسم نميبريد ؟ بر اساس ريسك و بازدهه ! خيلي هم جالبه . هر چند تبحر خيلي زيادي ميطلبه .
اگه طلبه ايد بيشتر براتون بنويسم .
نيكي و پرسش؟ بنويس حتما من و همه استفاده مي كنيم. هرچه كاملتر بهتر.

ممنون :rolleyes:
( اين اسمايل هاي جديد چه قشنگند :wacko: :blink: :blush: :cool: ;) )
 

Persia

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
718
لایک‌ها
20
به نقل از x :
Technical Analysis
در حد آشنايي ابتدايي فكر كنم اين مطالبي كه نوشتم مفيد باشد.
بله خيلي خوب و مفيد بود.
دستت درد نكنه! :)
راستي يه سوال: بعضيا مي گن اين روش تكنيكال براي بورس ايران جواب نميده و فايده نداره. نظر شما چيه؟
 

majid75

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2003
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
0
به نقل از Persia :
بله خيلي خوب و مفيد بود.
دستت درد نكنه! :)
راستي يه سوال: بعضيا مي گن اين روش تكنيكال براي بورس ايران جواب نميده و فايده نداره. نظر شما چيه؟

خواهش ميكنم.
بله درسته. اين روش براي پيش بيني كوتاه مدت اونهم تو بازارهايي كه دخالت عوامل بيروني توش كم باشه خوب جواب ميده.
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
دوستان
برگردان 10 شركت اول بلحاظنسبت نقد شوندگي و بازده در ماه گذشته رو ببينيد :
1. سيمان سپاهان 54.8%
2. تايرا 41.8%
3.چادرملو 39%
4.سيمان فارس 37.9%
5.گازلوله 30.5%
6.صدرا 25.4%
7.گروه بهمن 17.8%
8.سر بانك كلي 17.3%
9.سر ملي ايران 17.1%
10 . ايران خودرو ديزل 13.3%

مطمئنم اگر تو جو بازار ميبوديد و تحليل درستي ميداشتيد حداقل 5 تا از سهام برتر ( ليست بالا ) رو شناسايي كرده و در طول يكماه حداقل 25% سود ميكرديد.
باورتون نميشه ؟
خود ما يه بخشي از سود فوق رو برديم .
اين حرفا كه تحليلا رو بريزيم دور واسه فاتي تنبون نميشه .
من به عمل معتقدم .
 

majid75

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2003
نوشته‌ها
124
لایک‌ها
0
آقا بگو الان چي بخريم گذشته ها گذشته
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
به نقل از x :
آقا بگو الان چي بخريم گذشته ها گذشته
:D :D :D
اگه فهميدم بهتون ميگم . فعلا تايرا رو داشته باشين . مطمئنه !
راستي x ! من كشته اون امضاتم :happy:
 

Persia

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
718
لایک‌ها
20
به نقل از Kako :
راستی یه روش هم هست به اسم Mpt . مدرن پرتفوليو ! چرا از اين روش اسم نميبريد ؟ بر اساس ريسك و بازدهه ! خيلي هم جالبه . هر چند تبحر خيلي زيادي ميطلبه .
اگه طلبه ايد بيشتر براتون بنويسم .
تو كلاسهاي همون پارس درس ميدندش.من جزوه هاشونو دارم .
منتظريما!
 
بالا