• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
#برای_تاریخ

این موضوع که قیمت سهم "الان" چنده تا قبل از سال ۸۳ برای خودش نوعی رانت محسوب می شد.

تا قبل از سال ۸۳ چیزی به نام سایت بورس وجود نداشت. برای اطلاع از قیمت ها دو راه وجود داشت:

سایت tse شب به شب (اونم نه هر شب) در یک صفحه قیمت های معاملات را اعلام می کرد (معمولا ساعت ۷-۸ شب) و روش دوم روزنامه های فردا صبح بود.

صفحه قیمت های دیروز صفحه مهمی در روزنامه های اقتصادی محسوب می شد که بعضی وقتها به دلیل کمبود جا فقط قیمت های سهامی که به نظر روزنامه مهم بود، اعلام می شد. برای همین اکثر افرادی که وارد تالار معاملات می شدند روزنامه هم در دست داشتند.

سال بعد، سال ۸۳، سایت irbourse ساخته شد که در ابتدا قیمت ها هر نیم ساعت یکبار و بعد تر هر ۱۵ دقیقه به روز می شد.
این سایت هیچ اطلاعاتی از مظنه ها یا اردر های خرید و فروش نمی داد فقط یه صفحه زرد رنگ بود که شرکت ها در آن لیست شده بودند و اخرین قیمت و درصد تغییر قیمت در آن نوشته شده بود.

@kamyariiii

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
من حس میکنم این وپارس احتمالا داره برع کانال نزولی
خیلی سود داد
الان یکسری اومدن میگن قراره یک سود زیادی بده که با این بازار جور در نمیاد
به نظرم تله برای ملته

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خیلی سود داد
به نظرم تله برای ملته
با شایعه بخر، با خبر بفروش

چون خبر همیشه پیش خور شده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
وپارس رو همین محدوده ی قیمت حمایت داره و چهارشنبه حقوقیش خرید سنگین زد.در ضمن یکی از زیرمجموعه هاش(اپال پارسیان)ماه بعد تو بورس عرضه میشه
خیلی سود داد
به نظرم تله برای ملته

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
افق کوروش مثل اینکه سودش رو به حساب سجام نمیریزه و باید حضوری رفت بانک:mad:
کلا سود های پرداختی را اگر در تاریخ تعیین شده به بانک مراجعه نکرد و سود رو دریافت نکرد تکلیفش چی میشه؟
به عنوان مطالبات همیشه در حسابمون میمونه یا ..؟؟؟
ویرایش:صبا هم به حساب سجام واریز نمیکنه :mad: .صبا حق تقدم هم داده برای اینکه مبلغ حق تقدم رو از مطالبات بردارن باید اقدامی کرد یا اگر مطالبات داشته باشیم خودشون مبلغ حق تقدم رو در پایان مهلت خرید و فروش حق تقدم بر میدارن و تبدیل به سهام اصلی میکنن؟

Last edited:

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
دوستانی که درمورد نماد ثشاهد سوال داشتن به صورت مالی منتشر شده توی سایت کدال مراجعه کنند...امروز منتشر شد

اطلاعات_و_صورت‌های مالی میاندوره‌ای دوره_12_ماهه منتهی به 1399/03/31 (حسابرسی نشده)

▪شرکت شاهد در دوره 12 ماهه منتهی به خرداد ماه 1399 به ازای هر سهم 271 ریال سود محقق کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل %64 افزایش یافته است؛ این تغییر عمدتاً ناشی از رشد %69 جمع درآمدهای عملیاتی بوده است.

▪«ثشاهد» با سرمایه ثبت شده 4,006,632 میلیون ریال طی عملکرد 12 ماهه سال مالی منتهی به 1399/03/31 مبلغ 1,086,530 میلیون ریال سود خالص محقق کرده است.

❇ ارزش بازار پرتفوی بورسی شرکت نسبت به ابتدای دوره 442% رشد داشته است
-----
هیچگونه توصیه برای خرید یا فروش نیست..صرفا برای اون اشخاص سوال کننده فرستادم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
گفته شما درست هست ولی خوب همین قوانین دستوپاگیر از طرف جاهایی دیگه وضع میشه
اون وقت با فیلتر کردن فروم کلا همه چی میره رو هوا

اطلاع کسب کردیم تالار بورس از چند روز قبل فیلتر شده
و اگر الان ما این گوشزده ها را نکنیم خواه ناخواه به سراغ ما هم میان

چرا من یه تایپیک زده بودم برای اعلام تبانی و رانت کارگزاری ها با آقازاده ها به همراه عکس نمودارها رو حذف کردین؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان چند تا سوال
چهارشنبه چرا بازار ساعت حدودا 10 صبح به بعد رو به منفی رفت دلیلش چی بود ؟
در مورد عرضه اولیه مگه قرار نبود تا پایان سال هفته ای یک یا دو عرضه اولیه داشته باشیم ؟ الآن شد ماهی یه دونه ؟
این عرضه اولیه "وسپهر" به خاطر تعداد تقریبا زیادش نسبت به بقیه؛ ارزش خرید داره یا خیر ؟ چون بنده خیلی وقته دیگه عرضه اولیه خرید نمیکنم

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان چند تا سوال
چهارشنبه چرا بازار ساعت حدودا 10 صبح به بعد رو به منفی رفت دلیلش چی بود ؟
در مورد عرضه اولیه مگه قرار نبود تا پایان سال هفته ای یک یا دو عرضه اولیه داشته باشیم ؟ الآن شد ماهی یه دونه ؟
این عرضه اولیه "وسپهر" به خاطر تعداد تقریبا زیادش نسبت به بقیه؛ ارزش خرید داره یا خیر ؟ چون بنده خیلی وقته دیگه عرضه اولیه خرید نمیکنم
احتمالا به دلیل نقدینگی برای خرید پالایشی، چرا که اعلام تمدید خیلی دیر انجام شد.
کدوم چیز توی این مملکت روی برنامه است؟ ما کار رو اول سال با دلار 20 تومن شروع کردیم، الان برای دلار 40 تومن واسه اخر سال پروژه میگیریم؛ خدا میدونه تهش چی میشه.
ارزش خرید رو که قطعا داره، شما مطمئن هستی که حداقل 40 درصد سوز تضمینی هست. ولی با توجه به ماهیت صندوقی، قیمتش خیلی سریع از ناو فاصله میگیره و فکر نمیکنم سودی مثل سود های قبلی در روز های متوالی بده

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یکی از دوستان این تاپیک ( فکر میکنم @Captive عزیز بود ) میگفت #فاراک یجوریه که آدم از اسمش میترسه :دی
بنده خدا کاملا درست حدس زده بود و این سهم کماکان بصورت ترمز بریده داره ته دره سقوط میکنه .
خودمم این سهم رو داشتم و چون حدضرر مدنظرم رو فعال کرده بود چند وقت پیش فروختمش. امشب که چارت قیمتش رو بررسی کردم دیدم طفلکی چقدر اوضاعش قاراشمیشه :دی و خداروشکر که ردش کردم رفت وگرنه الان از اصل پول هم تو ضرر بودم.
از نظر تکنیکالی الان تو حساسترین نقطه حمایتش هست و اگر این حمایت رو از دست بده احتمالا تا 990 تومن هم بریزه. البته شخصا بعید میدونم این حمایت رو از دست بده .
فقط یه شانس اورده که حجم مبنا رو پر نمیکنه . اگر پر میکرد بصورت رگباری -5 میخورد.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان عزیز نظر دادن راجب سهام هیچ موردی نداره.

فقط لطفا در آخر نوشته تاکید کنید : {{هیچگونه توصیه برای خرید یا فروش نیست و صرفا نظر شخصی می باشد}}

با تشکر

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عرضه اولیه وسپهر بنظرتون به هرکی چقدر حداکثر میرسه؟
تو این بازار منفی ارزش خرید داره !
با توجه به حجم عرضه زیادی که داره و تخمین 6 میلیون شرکت کننده حدودای 1000 تا سهم به هر نفر میرسه.یکم کمتر یا بیشتر..
ارزش خرید هم قطعا داره چون هم تعداد سهامش زیاده و هم تا چند وقت مرتب مثبت میخوره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
با توجه به حجم عرضه زیادی که داره و تخمین 6 میلیون شرکت کننده حدودای 1000 تا سهم به هر نفر میرسه.یکم کمتر یا بیشتر..
ارزش خرید هم قطعا داره چون هم تعداد سهامش زیاده و هم تا چند وقت مرتب مثبت میخوره
قیمت هر سهم چنده؟

light67

Registered User
لایک‌ها
282
گفتن تا 1 میلیون نقدینگی ، یعنی تا 500 هزار میرسه !

بالا