تقارن این همه اتفاق در روز شنبه و یکشنبه حس بدی به آدم میدهکلا شنبه و یکشنبه بازار خونین نشه دوباره شانس اوردیم![]()
با شایعه بخر، با خبر بفروشمن حس میکنم این وپارس احتمالا داره برع کانال نزولی
خیلی سود داد
الان یکسری اومدن میگن قراره یک سود زیادی بده که با این بازار جور در نمیاد
به نظرم تله برای ملته
من حس میکنم این وپارس احتمالا داره برع کانال نزولی
خیلی سود داد
الان یکسری اومدن میگن قراره یک سود زیادی بده که با این بازار جور در نمیاد
به نظرم تله برای ملته
گفته شما درست هست ولی خوب همین قوانین دستوپاگیر از طرف جاهایی دیگه وضع میشه
اون وقت با فیلتر کردن فروم کلا همه چی میره رو هوا
اطلاع کسب کردیم تالار بورس از چند روز قبل فیلتر شده
و اگر الان ما این گوشزده ها را نکنیم خواه ناخواه به سراغ ما هم میان
احتمالا به دلیل نقدینگی برای خرید پالایشی، چرا که اعلام تمدید خیلی دیر انجام شد.دوستان چند تا سوال
چهارشنبه چرا بازار ساعت حدودا 10 صبح به بعد رو به منفی رفت دلیلش چی بود ؟
در مورد عرضه اولیه مگه قرار نبود تا پایان سال هفته ای یک یا دو عرضه اولیه داشته باشیم ؟ الآن شد ماهی یه دونه ؟
این عرضه اولیه "وسپهر" به خاطر تعداد تقریبا زیادش نسبت به بقیه؛ ارزش خرید داره یا خیر ؟ چون بنده خیلی وقته دیگه عرضه اولیه خرید نمیکنم
با توجه به حجم عرضه زیادی که داره و تخمین 6 میلیون شرکت کننده حدودای 1000 تا سهم به هر نفر میرسه.یکم کمتر یا بیشتر..عرضه اولیه وسپهر بنظرتون به هرکی چقدر حداکثر میرسه؟
تو این بازار منفی ارزش خرید داره !
قیمت هر سهم چنده؟با توجه به حجم عرضه زیادی که داره و تخمین 6 میلیون شرکت کننده حدودای 1000 تا سهم به هر نفر میرسه.یکم کمتر یا بیشتر..
ارزش خرید هم قطعا داره چون هم تعداد سهامش زیاده و هم تا چند وقت مرتب مثبت میخوره
سقف قیمت :10100 ریالقیمت هر سهم چنده؟
گفتن تا 1 میلیون نقدینگی ، یعنی تا 500 هزار میرسه !با توجه به حجم عرضه زیادی که داره و تخمین 6 میلیون شرکت کننده حدودای 1000 تا سهم به هر نفر میرسه.یکم کمتر یا بیشتر..
ارزش خرید هم قطعا داره چون هم تعداد سهامش زیاده و هم تا چند وقت مرتب مثبت میخوره
نه با توجه به شرکت کننده های قبلی فکر کنم حداقل 900 برسهگفتن تا 1 میلیون نقدینگی ، یعنی تا 500 هزار میرسه !