• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان يه مشورت ميخواستم
تو اين مدت كه بازار اصلاح داشت ديديم كه تو هر گروهي مثلا فلزات ، تا فملي مثبت ميشد فولاد هم مثبت بود و بالعكس
حالا من ١٠٠ تومن به فرض ميخوام از گروه فلزات خريد كنم به نظرتون ٢ تا سهم بگيرم يا مثلا ١٠٠ تومن رو فقط رو يك سهم سرمايه گذاري كنم ؟
ميخوام پرتفوي رو مرتب كنم و از گروه فلزات بانكي چند رشته اي پتروشيمي و پالايشي داشته باشم
حالا تو اين گروه ها تك سهم بشم يا از هر گروه ٢ يا ٣ سهم بگيرم به فرض اينكه تو هر گروه ١٠٠ تومن خريد كنم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان يه مشورت ميخواستم
تو اين مدت كه بازار اصلاح داشت ديديم كه تو هر گروهي مثلا فلزات ، تا فملي مثبت ميشد فولاد هم مثبت بود و بالعكس
حالا من ١٠٠ تومن به فرض ميخوام از گروه فلزات خريد كنم به نظرتون ٢ تا سهم بگيرم يا مثلا ١٠٠ تومن رو فقط رو يك سهم سرمايه گذاري كنم ؟
ميخوام پرتفوي رو مرتب كنم و از گروه فلزات بانكي چند رشته اي پتروشيمي و پالايشي داشته باشم
حالا تو اين گروه ها تك سهم بشم يا از هر گروه ٢ يا ٣ سهم بگيرم به فرض اينكه تو هر گروه ١٠٠ تومن خريد كنم
دوست عزیز نظرات در این مورد متفاوته..خیلیا به تک سهم از هر رشته اعتقاد دارن.
من خودم اصلا اعتقادی به تک سهم در هر رشته ندارم..مثلا الان هم فملی و هم فولاد تقریبا به یک درصد مشابه دارم و در کنارشون فخوز هم دارم..تو بانکی ها هم همینطور.
تو بعضی گروهها چند تا سهم با ارزش وجود داره که واقعا نمیشه به راحتی بخاطر تک سهم در هر رشته، ازشون گذشت.
البته این نظر کاملا شخصی بنده هست و بازم نظر سایر دوستان رو جویا بشید

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان يه مشورت ميخواستم

به نظر من تک سهم شدن چه به طور کلی و چه با مقیاس کوچکتر در هر گروه ،باعث افزایش ریسکه ،ضمن اینکه قدرت نقد شوندگی هم کاهش پیدا میکنه
مثلا در هلدینگ ها ،هیچ کس نمیتونه بگه مثلا شستا بهتره یا وغدیر ،بهتره هر دوتا با هم باشن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مرجع رسمی نداره؟
2019-12-16_0859081.png
درمورد صندوق های درامد ثابت:
مگه نباید حتما سودده باشن با ریسک صفر؟
امین یکم در تاریخ 31/4 قیمتش 10770 بوده.قیمت در 25/6 هستش 10420 !
یعنی بعد از گذشت تقریبا دوماه 3 درصد ضرر !!!
همانطور که دوستمون گفتن به دلیل تقسیم سود قیمت افت کرده
در همین بخش تاپیکی برای صندوق های سرمایه گداری وجود داره مطالعه کنید اطلاعات فراوانی بدست میارید
تلفظ درسته این کلمه چیه؟ صَرف سهام یا صِرف سهام
هرکی یه چی میگه:rolleyes:
گزینه دوم
دوستان يه مشورت ميخواستم
یکی از بهترین مزیت های داشتن سبد سهام اینکه شما هرکاری کنید میانگین سود و ضرر بازار بدست میارید

در ریزش این چند وقت سهم داشتم که حدود ۷ درصد ریزش داشته سهم هم داشتم نزدیک به ۴۰ درصد افت داشته
حساب کردم سه روز بازار مثبت کامل باشه سر به سر میشم
همین مسئله در سود میتواند اتفاق بیوفته

تک سهم بودن قطعا سود و ضرر بیشتری به همراه داره باید با دقت بسیار زیادی سهم انتخاب کنی

Last edited:

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
جالبه
شستا بعد از این همه وقت که بسته بوده با یه افشای ب داره با محدودیت نوسان باز میشه.
این قضیه بوداره یا فقط این افشای ب زمان بدی رونمایی شده؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بی پدرا اگر راهشون از بورس جدا کنن نفسی میکشیم
والا من دارم خسته میشم
هیچ سال ۹۲ با اون ریزش اینهمه از بورس متنفر نشدم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
عجب بازار خر تو خری شده-شده فقط محل نوسانگیری-دی رو رو قیمت بالا خالی کردند و داره قیمتش میاد پایین دوباره-کروی هم نوسانگیرا رو مثبت 5 خالی کردن-اکثر سهم ها همین رواله فقط نوسانگیری-حتی اونی که دو ماه نیست کد گرفته هم راه افتاده برای نوسانگیری—دولت همه رو نوسانگیر کرد!
کار هر روز بورس ایران شده این:رو منفی 5 بخر رو مثبت 5 خالی کن دوباره باز همین کار رو تکرار کنه-دست حقوقی ها درد نکنه که هم خودشون دارن بزخری میکنند هم سهامدار خرد رو راه انداختند برا نوسانگیری-لعنت بر این بازار که دولت دست برد توش

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
واقعا اگه حسن حرف نمیزد کل مشکلات بورس حل میشد دولت هم که فقط داره نوسان میگیره از عمدا زمان خرید عرضه اولیه و پالایشیا رو گزاشتن تو یروز تا بازارو بهم بریزن حالا باز فردا اخر وقت میان میگن پالایشیا تا چهارشنبه تمدید شدن امیدوارم زودتر فردا که روز پیروزی ملته تموم شه ای حسن ما را با شکست بیازار ولی با پیروزی آزار مده

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سهامی که می‌گفتند لیدر گروه داروییه با سرعت نور داره به سمت صفر میل می‌کنه:rolleyes:

اگر منظور برکته ،من امروز برای اولین بار حجم قابل توجهی ازش خریدم،حدس میزنم روزهای خوبی در انتظارش باشه

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و جنبه آموزشی داره

دوستان در مورد شرکت قهکمت ، بعد از 40% اصلاح میتونه یه موقعیت مناسب برای کوتاه مدت ، محسوب بشه . هم توی محدوده خوبی از RSI هستیم ، بنیادی شرکت هم که خوبه اگه تو تله بیوفتید مشکل ساز نمیشه . خیلی هم ارزنده نیست که بگیم بعدا با فروشش فرصت از دست میره
وضعیت خوبی داره . تقریبا از نظر من ارزش شرکت همین 49 هزار از اونورم حوالی 35 هزار هستش . موقعیت کم ریسکی محسوب میشه ( نظر شخصی )
کف کاناله 2 ساله خودشه . تارگت سود نمیدم ، چون از نظر من موقعیت خرید تو شرکت مناسب مهم تره . تارگت سودش مشخصه هم میتونه سقف کانال باشه هم میتونه از طریق سطوح فیبو ، اهدافی رو براش بگیرید . مثل همون زفکا که گفته بودم
در صورت صعودی بودن وضعیت ممکنه فردا یه منفی 10% به خاطر جو بخوره و مثبت بشه ، ممکن هم هست که آروم آروم مثبت بشه

قهکمت.png

بالا