• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پیشنهاد به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و جنبه آموزشی داره

دوستان در مورد شرکت قهکمت ، بعد از 40% اصلاح میتونه یه موقعیت مناسب برای کوتاه مدت ، محسوب بشه . هم توی محدوده خوبی از RSI هستیم ، بنیادی شرکت هم که خوبه اگه تو تله بیوفتید مشکل ساز نمیشه . خیلی هم ارزنده نیست که بگیم بعدا با فروشش فرصت از دست میره
وضعیت خوبی داره . تقریبا از نظر من ارزش شرکت همین 49 هزار از اونورم حوالی 35 هزار هستش . موقعیت کم ریسکی محسوب میشه ( نظر شخصی )
کف کاناله 2 ساله خودشه . تارگت سود نمیدم ، چون از نظر من موقعیت خرید تو شرکت مناسب مهم تره . تارگت سودش مشخصه هم میتونه سقف کانال باشه هم میتونه از طریق سطوح فیبو ، اهدافی رو براش بگیرید . مثل همون زفکا که گفته بودم
در صورت صعودی بودن وضعیت ممکنه فردا یه منفی 10% به خاطر جو بخوره و مثبت بشه ، ممکن هم هست که آروم آروم مثبت بشه

مشاهده پیوست 1198528

سلام ، نظرت در مورد خودرو چیه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بعد از بازار میام پستا رو میخونم ، فعلا یکم درگیرم ، میام :D

دوستان قبل از تعطیلات گفتم صورت وبوعلی رو نگاه بندازید ، انداختید ؟:p
الان تابلوشو یه نیگا بندازید ، قدرت خریدار رو ببینید که بازار چطوری به بنیاد و اتفاقات خوب حتی توی شرایط کلی بازار که جو منفی داره ، واکنش مثبت نشون میده !

سلام ، نظرت در مورد خودرو چیه
سلام
نظرمو همیشه در مورد خودرویی ها گفتم :D
نخریدم ، نمیخرم ، نخواهم خرید نه بنیادیشون رو قبول دارم نه به بازیگراشون اعتماد دارم
شناختی هم روی این سهما ندارم و هر تحلیلی بکنم خط خطیه باید ببینی ، بازیگر چه خط خطی هایی کرده:rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان قدرت خریداران امین رو ببینید !
بیشتر از 100 هزار نفر به 4000 نفر میفروشن !
چرا ؟
به خاطر این نیست که این شرکت " تامین سرمایه امین " هستش ؟ و وظیفه شرکت تامین سرمایه چیه ؟! و این وظیفه خطییییییر چه هدفی تو بازار داره ؟!
یادتون باشه دو ماه قبل 100 هزار نفر از 4000 نفر میخریدن :p

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بعد از بازار میام پستا رو میخونم ، فعلا یکم درگیرم ، میام :D

دوستان قبل از تعطیلات گفتم صورت وبوعلی رو نگاه بندازید ، انداختید ؟:p
الان تابلوشو یه نیگا بندازید ، قدرت خریدار رو ببینید که بازار چطوری به بنیاد و اتفاقات خوب حتی توی شرایط کلی بازار که جو منفی داره ، واکنش مثبت نشون میده !

سلام
نظرمو همیشه در مورد خودرویی ها گفتم :D
نخریدم ، نمیخرم ، نخواهم خرید نه بنیادیشون رو قبول دارم نه به بازیگراشون اعتماد دارم
شناختی هم روی این سهما ندارم و هر تحلیلی بکنم خط خطیه باید ببینی ، بازیگر چه خط خطی هایی کرده:rolleyes:

این وسپهر که فردا عرضه میشه برای خرید یکماهه خوبه ؟

اگر خوبه کی خرید بزنم ؟

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127

اگر خوبه کی خرید بزنم ؟
نقل قول:

سرمایه گذاری سپهر صورت وضعیت پرتفوی خود برای ماههای تیر و مرداد را منتشر کرد که در این 2 ماه تقریبا هزار میلیارد تومان سود حاصل از فروش شناسایی کرد.

جدول NAV محاسباتی خود را بر اساس پرتفوی مرداد به روز کردیم که نتایج آن به شرح ذیل است:

پرتفوی بورسی:

ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت 14142 میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ 100174 می باشد.

مهمترین شرکتهای بورسی آن عبارتند از:بانک صادرات ايران - سرمايه گذاري خوارزمي - سرمايه گذاري مسکن و ايران ترانسفو.

پرتفوی غیر بورسی:

ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت 27553 میلیارد تومان و ارزش افزوده غیر بورسی شرکت مبلغ 249741 می باشد.

بدین ترتیب NAV هر سهم #وسپهر 13276 ریال و نسبت P/NAV روز شرکت 79 درصد می باشد.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

اگر خوبه کی خرید بزنم ؟
در مورد شرکتش اطلاعی ندارم ولی عرضه اولیه ها بین مردم این مدلی جا افتاده که بخری سود میده ...
تا 20 یا 30 درصد سود منطقیه ولی بیشتر به خاطر اقبال بازاره که شاید اشتباه باشه . اقبال بازار میتونه عرضه ها رو تا بالای 50 درصد یا 100 درصد هم ببره
:Dرقمش زیاد نیست . من همیشه عرضه ها رو میخرم حتی گدنا که کلا 6 تا سهم رسید :p

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
در مورد شرکتش اطلاعی ندارم ولی عرضه اولیه ها بین مردم این مدلی جا افتاده که بخری سود میده ...
تا 20 یا 30 درصد سود منطقیه ولی بیشتر به خاطر اقبال بازاره که شاید اشتباه باشه . اقبال بازار میتونه عرضه ها رو تا بالای 50 درصد یا 100 درصد هم ببره
:Dرقمش زیاد نیست . من همیشه عرضه ها رو میخرم حتی گدنا که کلا 6 تا سهم رسید :p

الان خرید بزنم ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان خرید بزنم ؟

من هیچوقت توصیه به خرید یا فروش ندارم . فقط نظر شخصی میدم
154fs232528.gif

سیگنال دادن هم مسئولیت شخصی داره هم کل ماهیت پرشین تولز رو به راحتی به خطر میندازه و برای مدیران پی تی مشکلات جدی درست میکنه . حتی برای عرضه اولیه هم نمیگم بخرید یا بفروشید
bav3_154fs759111.gif

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من هیچوقت توصیه به خرید یا فروش ندارم . فقط نظر شخصی میدم
154fs232528.gif

سیگنال دادن هم مسئولیت شخصی داره هم کل ماهیت پرشین تولز رو به راحتی به خطر میندازه و برای مدیران پی تی مشکلات جدی درست میکنه . حتی برای عرضه اولیه هم نمیگم بخرید یا بفروشید
bav3_154fs759111.gif

ممنون ، خرید زدم ؛ ببینم چند سهم بهم میرسه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عشقای دل
افق رو یه نیگا بکنید
قیمت سهمش 70.000 هستش
حقش امروز تا 62 هزار اومد ، 1000 تا روش میندازیم 63 هزار میشه
یعنی 11% از سهمش پایینتره و فردا یا پس فردا دقیقش رو نمیدونم ، قضیه حق تموم میشه ! میتونستن پایین ترم بیارنش ولی احتمالا اونجاها فشار خرید بالا رفته باشه . من خودم روند حقش رو امروز پیگیر نبودم
حق که تموم میشه ، حق خوری هم تموم میشه :p
شوخی میکنم . تضمینی برای رشد نیست . صورت های عالی داره خودتون میتونید ببینید که 3 ماهه اول 99 اندازه کل سال 98 سود ساخته تکنیکالیش هم قبلا گذاشته بودم باز میزارم
قبلا کانالیش رو گذاشتم الان این مدلیشو میزارم ، یه بررسی بکنید
به هیچ وجه توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بنده هستش . صحبت هایی که میشه صرفا جنبه آموزشی داره
افق.png
خطوط روند رو ببینید از کجا اومده حالا یه زوم میکنیم :

افق کوروش.png

خط مشکی بشکنه آبیه ، آبی بشکنه قرمزه ! تراکم خطوط روند توی یه شرکت که بنیادیش مناسبه ، اصلاح خورده ، سطح فیبو رو هم خودتون رسم بکنید روی سطح مناسبیه . حق تقدمش هم یکی دو روز دیگه تمومه

اون خطوط افقی قیمتی سبز و زرد و قرمز خروجی کاناله

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قیمت بعضی از سهمها به نفت رسیدن
بازم شاخص اصلاحی باشه پایین تر هم میرن چ.ن فشار فروش دیگه با اسم سهم کاری نداره میره پایین
نفت که هیچی
بعضی سهم ها به ماگما رسیدن
bav3_154fs759111.gif

ولی اسم سهم مهمه ! زفکا رو یادته روی 45 الی 48 باید برگشت میزد !
نزد !
هم ما خریدیم هم بازیگر ، اون قدرت خریدی که ایجاد شد کلا 5 یا 6 روز کاری سهم رو درسته پایانیشو پر میکرد و از 45 الی 48 تا 37800 اینطورا رسید ولی سریعا حرکت صعودیشو شروع کرد ! البته از 38 نمیخواستیم پایین تر بره
bav3_154fs759111.gif

هم موقعیت تکنیکالیش خوب بود ، هم اطلاعیه های به شدت جذاب کدالش مناسب بود
وبوعلی مثبت
وصنعت روزی که گفتم P/E خنده داری داشت بعد از اون رشد کرد و بعد الان آروم شده

اشتباهات همیشه توی تحلیل ها وجود داره مهم اینه اشتباهات کم باشه ولی بعضی موقعیت های خرید هرجوری نگاهشون بکنی اشتباه هستن و هنوزم با وجود رسیدن به نفت اشتباهن اونا مسیر خودشون رو میرن

آریای گوگولی رو نیگا کنید
crazy.gif
130 هزار نفر به 11 هزار نفره . یعنی قدرت خرید 11 هزار نفر 500 میلیارد تومنه ! 50 برابر مبنا !

هیچ کدوم اینا توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظرات شخصی بنده هستش

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اینم تیر خلاص به کل بازار با باز شدن منفی پالایشی ها !
هیچ امیدی حتی به سر به سر شدن ندارم من امیدوارم اشتباه کنم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هم ما خریدیم هم بازیگر ، اون قدرت خریدی که ایجاد شد کلا 5 یا 6 روز کاری سهم رو درسته پایانیشو پر میکرد و از 45 الی 48 تا 37800 اینطورا رسید ولی سریعا حرکت صعودیشو شروع کرد ! البته از 38 نمیخواستیم پایین تر بره
bav3_154fs759111.gif
:D :D :D :D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اینم تیر خلاص به کل بازار با باز شدن منفی پالایشی ها !
هیچ امیدی حتی به سر به سر شدن ندارم من امیدوارم اشتباه کنم
منفی باز بشن
دارا دوم به شخ میره
و چون این به شخ میره، دارا سوم هم مالیده میشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان يه مشورت ميخواستم
تو اين مدت كه بازار اصلاح داشت ديديم كه تو هر گروهي مثلا فلزات ، تا فملي مثبت ميشد فولاد هم مثبت بود و بالعكس
حالا من ١٠٠ تومن به فرض ميخوام از گروه فلزات خريد كنم به نظرتون ٢ تا سهم بگيرم يا مثلا ١٠٠ تومن رو فقط رو يك سهم سرمايه گذاري كنم ؟
ميخوام پرتفوي رو مرتب كنم و از گروه فلزات بانكي چند رشته اي پتروشيمي و پالايشي داشته باشم
حالا تو اين گروه ها تك سهم بشم يا از هر گروه ٢ يا ٣ سهم بگيرم به فرض اينكه تو هر گروه ١٠٠ تومن خريد كنم
دوتاش بکنی به نظر من بهتره
هم تو شرایط بحرانی اگه یکی خراب شد اون یکی مثبت میشه هم بالعکس
البته اگه من باشم اون دوتایی که میخوام جفتشون بکنم اگه با دید بلند مدت باشه یه جوری جفت میکنم که یا تقدم تاخر داشته باشن یعنی اگه سهم 1 کم شد سهم 2 دیرتر کم بشه و بالعکس
یا اینکه از نظر همبستگی به نوعی رفتار بکنن که اگه یکی کم شد اون یکی زیاد بشه

از دوتا سهم بیشتر توی 1 گروه به نظرم دیگه شلوغ کاریه و بازدهی سبد رو هم پایین میاره
اگ شرکت کوچیک یا متوسط باشه و سرمایه زیاد شاید بگم سهم کوچیک یا متوسط بهتره ، اما شرکت بزرگ اهمیت پیدا نمیکنه
من خودم ومعادن کارم توی فلزی ها و استخراج کانه های فلزی کلا نیازم رو برطرف میکنه . تاصیکو هم این مدلیه
crazy.gif

بالا