• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
زمان سفارش‌گيری و شروع معاملات در كليه بازارهای فرابورس ايران امروز سه‌شنبه مورخ 15 مهرماه متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
لطفاً از ارسال سفارش روی نمادهای فرابورسی تا باز شدن هسته معاملات فرابورس خودداری نمایید.

:rolleyes:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همراه را من اوایل ورود به بورس روی تقریبا همین قله ی قریبنده با قیمت 7500 خریدم . کم کم آمد پایین تا اینکه رسید به 5 تومان . میانگین کم کردم سر به سر شدم 5700 . صبر کردم ببینم به 5700 میرسد یا نه که دیدم ریزش دنباله دارد و همینطور آمد پایین . حالا هم قصد میانگین کم کردن داشتم که شما گفتید احتمال دارد تا 1500 تومان هم پایین بیاید . پس فعلا صبر می کنیم ببینیم چه بر سر ما و خودش می آورد . از لحاظ بنیاد که واقعا کمتر سهمی با درآمد داخلی وجود دارد که مثل همراه باشد ولی خوب عملکرد سهم به نظرم به هم ریخته است . اگر پول نقد باشد که می شود با یک درصدی ریسک میانگین ها را کم کرد و سهم های آزاردهنده را سر به سر کرد و فروخت ولی مشکل اینجاست که هم باید ریسک را بپذیری و هم پول آزاد داشته باشی که فعلا پولی در بساط نیست . اگر هم پیدا شود باید دوچرخه برای بچه بخریم . فعلا ساکت کردن بچه از میانگین کم کردن همراه اول واجب تر است . هر شب که در خانه 2 ساعت مخم را می خورد .
ایشالا که خیره
بله سهم فوق العاده کم ریسک بوده
یادمه فرموده بودید که یه سود چند درصدی هم داده بوده . گفتم یه بررسی بکنید ، فکر کردم بررسی کردید و احتمالا فروختین :(
توی این شرایط که سهم روند ریزشی به خودش گرفته ، به هیچ وجه میانگین کم کردن توصیه نمیشه
زمانی میانگین کم بکنید که سهم یکبار یک کف محکم میسازه ، صعود میکنه و دوباره کف میسازه میخواد صعود بکنه
روی 27500-2600 مراقب باشید که فریب نخورید چون احتمالا اونجا یه روند صعودی شروع بشه ولی احساسم بهم میگه موقتیه

از اونجایی که همراه یه شرکت قوی ولی با رشد ملایمه ، نباید از اون انتظار رشدهای شارپی ای که توی شرکت های با محصولات دلاری دیده میشه ، داشت . رشد همیشگی و پایدار داره . شاید تا 2 سال یا حداکثر 2.5 سال دیگه به قیمت فعلی برسه بدون هیچ حبابی در اون زمان . چه بازار راکد باشه چه نباشه ! از این بابت میتونه خیالتون راحت باشه .
مشکل اینه که تا اون زمان به سر به سر نمیرسید ولی اگه زمانی که به محدوده جذاب ( از نظر بنده ) که توی نمودار نشون دادم ، برسه و اونجا میانگین کم بشه و دیگه سهم روند نزولی نداشته باشه ، با خریدی معادل حجم اولیه توی کمتر از 2 سال و با حجم خریدی معادل 2 برابر حجم اولیه توی کمتر از 1 سال سر به سر میشید
اونم سر به سر با قیمت واقعی سهم و بدون حباب و روی شرکتی که بنیاد عالی داره;)

شرکت بزرگی هم هست و طرح های توسعه شرکت به صورت ناگهانی رشد سود آوری شرکت رو هدف نمیگیره و بنابراین وقتی به اون ناحیه 27500 تا 26000 رسید اگه با صف های خرید مواجه شدید ، به نظرم ( نظر شخصی ) میانگین کم نکنید چون اگه روند نزولی ادامه پیدا بکنه ضرر های سنگین تری میکنید

اینا نظرات شخصی بندست و شاید اشتباه باشه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ولی اگه خودم بودم و روی قله خارج نشده بودم ، مبنای عملکردم این بود

یه توصیه هم برای دوستانی که سهمی رو بلند مدتی خریدن ولی الان قیمتش خیلی پایین اومده و کف محسوب میشه :
دیدتون برای سهم های بلند مدتی همیشه این مدلی باشه که یک دارایی رو در اختیار دارید . دارایی هم قیمت داره . قیمت معاملاتیش بالا پایین بشه مهم نیست . کسی دارایی شما رو نمیبره . شما فرض کن یه پراید به قیمت 100 تومن خریدی و میدونی الان 80 تومن میارزه ولی من پرایدم رو به یکی به قمت 50 میلیون میفروشم ! شما میدونی 80 میارزه و 50 خیلی پایینه . اگه داشته باشی میخری ولی اگه نداشته باشی به خاطر من که 50 فروختم ، شما 50 نمیفروشی ...

سهام داراییه . ارزش ذاتی داره مثل طلا ، ملک ، خودرو ، زمین

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان چند تا سهم که اصلاح خوبی داشتن معرفی کنید
خودم یک بررسی انجام میدم ......
با تشکر
همون سهم هایی که معرفی کردم
سپ/فکا/قهکمت/صبا هم وضعیتش خوبه تقریبا
امین/سیتا
اینارو بررسی بکن :p
البته اصلاح خوب هم الزاما دلیل بر خوب بودن سهم یا خالی شدن حبابش نیست . مثل همین همراه که نظرم رو دادم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ایشالا که خیره
بله سهم فوق العاده کم ریسک بوده
یادمه فرموده بودید که یه سود چند درصدی هم داده بوده . گفتم یه بررسی بکنید ، فکر کردم بررسی کردید و احتمالا فروختین :(
توی این شرایط که سهم روند ریزشی به خودش گرفته ، به هیچ وجه میانگین کم کردن توصیه نمیشه
زمانی میانگین کم بکنید که سهم یکبار یک کف محکم میسازه ، صعود میکنه و دوباره کف میسازه میخواد صعود بکنه
روی 27500-2600 مراقب باشید که فریب نخورید چون احتمالا اونجا یه روند صعودی شروع بشه ولی احساسم بهم میگه موقتیه

از اونجایی که همراه یه شرکت قوی ولی با رشد ملایمه ، نباید از اون انتظار رشدهای شارپی ای که توی شرکت های با محصولات دلاری دیده میشه ، داشت . رشد همیشگی و پایدار داره . شاید تا 2 سال یا حداکثر 2.5 سال دیگه به قیمت فعلی برسه بدون هیچ حبابی در اون زمان . چه بازار راکد باشه چه نباشه ! از این بابت میتونه خیالتون راحت باشه .
مشکل اینه که تا اون زمان به سر به سر نمیرسید ولی اگه زمانی که به محدوده جذاب ( از نظر بنده ) که توی نمودار نشون دادم ، برسه و اونجا میانگین کم بشه و دیگه سهم روند نزولی نداشته باشه ، با خریدی معادل حجم اولیه توی کمتر از 2 سال و با حجم خریدی معادل 2 برابر حجم اولیه توی کمتر از 1 سال سر به سر میشید
اونم سر به سر با قیمت واقعی سهم و بدون حباب و روی شرکتی که بنیاد عالی داره;)

شرکت بزرگی هم هست و طرح های توسعه شرکت به صورت ناگهانی رشد سود آوری شرکت رو هدف نمیگیره و بنابراین وقتی به اون ناحیه 27500 تا 26000 رسید اگه با صف های خرید مواجه شدید ، به نظرم ( نظر شخصی ) میانگین کم نکنید چون اگه روند نزولی ادامه پیدا بکنه ضرر های سنگین تری میکنید

اینا نظرات شخصی بندست و شاید اشتباه باشه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ولی اگه خودم بودم و روی قله خارج نشده بودم ، مبنای عملکردم این بود

یه توصیه هم برای دوستانی که سهمی رو بلند مدتی خریدن ولی الان قیمتش خیلی پایین اومده و کف محسوب میشه :
دیدتون برای سهم های بلند مدتی همیشه این مدلی باشه که یک دارایی رو در اختیار دارید . دارایی هم قیمت داره . قیمت معاملاتیش بالا پایین بشه مهم نیست . کسی دارایی شما رو نمیبره . شما فرض کن یه پراید به قیمت 100 تومن خریدی و میدونی الان 80 تومن میارزه ولی من پرایدم رو به یکی به قمت 50 میلیون میفروشم ! شما میدونی 80 میارزه و 50 خیلی پایینه . اگه داشته باشی میخری ولی اگه نداشته باشی به خاطر من که 50 فروختم ، شما 50 نمیفروشی ...

سهام داراییه . ارزش ذاتی داره مثل طلا ، ملک ، خودرو ، زمین
ومعادن افشا الف زده و فردا بدون دامنه نوسان باز میشه، اگر بازار فردا منفی باشه خدا به داد‌ش برسه و به نظرم برای خرید وقت مناسبی باشه اگر هم مثبت باشه فکر کنم 10 درصد مثبت بخوره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ومعادن افشا الف زده و فردا بدون دامنه نوسان باز میشه، اگر بازار فردا منفی باشه خدا به داد‌ش برسه و به نظرم برای خرید وقت مناسبی باشه اگر هم مثبت باشه فکر کنم 10 درصد مثبت بخوره
leb.gif
leb.gif
leb.gif
leb.gif

اگه نفرین افتک اثر بکنه و منفی باز بشه که من میخرم
leb.gif
leb.gif
leb.gif
leb.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
leb.gif
leb.gif
leb.gif
leb.gif

اگه نفرین افتک اثر بکنه و منفی باز بشه که من میخرم
leb.gif
leb.gif
leb.gif
leb.gif
افتک میگه فقط فملی و دی (بانک دی ،بیمه دی در خطر نیست نگران نباشید:p) رو نفرین میکنه پس امیدوار نباش به نفرین افتک :p باید از نفرین عامون استفاده کنی :D
منم امروز دارا یکم رو فروختم که فردا اگر ومعادن وضعش خراب بود به اون اضافه کنم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
داشتم حساب میکردم البته اگه درست باشه
#وسپهر
تو 8 روز....... امروز که معامله صورت نگرفت تونستن 36.7 درصد از سهم ها را از دست حقیقی خورد خارج کنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
داشتم حساب میکردم البته اگه درست باشه
#وسپهر
تو 8 روز....... امروز که معامله صورت نگرفت تونستن 36.7 درصد از سهم ها را از دست حقیقی خورد خارج کنن
از روز اول ترس انداختن که چون این عرضه اولیه رقمش بالاست مثل بقیه سود نمیده , ملت هم به سود کم راضی شدن و فروختن

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
شگویا الان تو فرابورس داره معامله میشه.رنج نوسانش هم از 15755 تا 17213 ریال هست.
جالبه که صف خرید رو 17213 هست و % سهم 0.09%- هست.قضیه چیه؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سلام
شگویا الان تو فرابورس داره معامله میشه.رنج نوسانش هم از 15755 تا 17213 ریال هست.
جالبه که صف خرید رو 17213 هست و % سهم 0.09%- هست.قضیه چیه؟
اشتباه سیستم هستش تو tse چک کردم مثبت 5 ثبت شده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از روز اول ترس انداختن که چون این عرضه اولیه رقمش بالاست مثل بقیه سود نمیده , ملت هم به سود کم راضی شدن و فروختن
بچه ها بعضی از این پیج های اینستا هم باور کنید با اینا هستنا. جو میدن به مردم عادی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بچه ها یه توضیحی میدین برای این NAV صندوق ها، مثلا NAV دارا یکم الان 258043 و قیمت هر واحدش 226000... چه جوریاست؟ قیمت زیر NAV باشه خوبه یا بالا؟
و یه سوال دیگه اینکه پورتفوی صندوق ها و شرکت های سرمایه گذاری مشترک که از چه سهم هایی تشکیل میشن رو از کجا میشه دید؟

ziro00

Registered User
لایک‌ها
587
دوستان راهنمایی بفرمایید اینجا چی وارد کنم

ssss.PNG

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستان یه مبلغی از کارگزاری اگاه میخواستم امروز زده برداشت و مبلغی واریز نشده ، واریزش نکنه بیشتر از این حرفا طول میکشه ؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بچه ها یه توضیحی میدین برای این NAV صندوق ها، مثلا NAV دارا یکم الان 258043 و قیمت هر واحدش 226000... چه جوریاست؟ قیمت زیر NAV باشه خوبه یا بالا؟
و یه سوال دیگه اینکه پورتفوی صندوق ها و شرکت های سرمایه گذاری مشترک که از چه سهم هایی تشکیل میشن رو از کجا میشه دید؟
NAV ارزش ذاتی هست یعنی ارزش پرتفوی اون صندوق هست. پس خرید زیر NAV توصیه میشه .دارا یکم معمولا 10 20 درصد زیر NAV معامله میشه.پرتفوی هم میتونی از سایت کدال ببینی.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان یه مبلغی از کارگزاری اگاه میخواستم امروز زده برداشت و مبلغی واریز نشده ، واریزش نکنه بیشتر از این حرفا طول میکشه ؟

پریروز (یکشنبه) برداشت زدی ؟ از زمان برداشت تا واریز تقریبا 2 روز کاری زمان میبره
منم یکشنبه برداشت زدم امروز حوالی ساعت 11 صبح واریز شده

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
من آخر متوجه نشدم میشه سفارش فروش رو چند تیکه کرد یا نه؟
مثلا من 10 میلیون سهم ایکس دارم سفارش فروشم رو میزارم 5 میلیون روی مثبت 3 و پنج میلیون روی مثبت پنج .هر دو سفارش هم انجام میشه.
تخلفی صورت گرفته یا نه؟ یک اطلاعیه داده بودن یک چیزایی در مورد تقسیم سفارشات فروش هم داخلش بود.
(اون قضیه t+1 را میدونم )
این بخش دوم اطلاعیه زیر:

فایل های ضمیمه

• 20200923_104244.jpg
    20200923_104244.jpg
    47.4 KB · نمایش ها: 10
Last edited:
بالا