یحتمل شنبه صف فروش بشهامین منم تو لیست تحریمای ثانویه بود![]()
اینقدر تحریمش بکنن تا تحریم دونشون پاره شه![]()
اینقدر دورش میزنن تا سرگیجه بگیرن![]()
تحریم ها و اون کسایی که قراره دورشون بزنن دقیقا مثل اینن :![]()
جایگزین میشن
یحتمل شنبه صف فروش بشهامین منم تو لیست تحریمای ثانویه بود![]()
اینقدر تحریمش بکنن تا تحریم دونشون پاره شه![]()
اینقدر دورش میزنن تا سرگیجه بگیرن![]()
تحریم ها و اون کسایی که قراره دورشون بزنن دقیقا مثل اینن :![]()
جایگزین میشن
از یک طرف برای بانکی ها خبر مثبت تسعیر نرخ ارز از 9 تومن به 18 تومن هست(البته انگار تایید نشده هنوز) و از یک طرف خبر منفی این تحریم ثانویهآمریکا ۱۸ بانک و موسسه مالی ایرانی را در فهرست تحریمهای خود قرار داد
شنبه دلار رفت به آسمون و بورس شد خون
بعدش نگفتن فقط دلار بخری و من یچیزیی میدونم که اگر بیان کنم بن میشم![]()
توصیه دوستان در خصوص حفظ ارزش پول
واقعا کار بعضی ها حیرت داره اون موقع که تحریم نبودیم بورس حالت عادی تری داشت من از رفتن به بورس میترسیدم، بورس سواد و ریسک پذیری بالایی داره و اکثر کسانی که میرن توش با یون گزیده میان بیرون الانم که دیگه بورس مصنوعی شده من خودم چند سال پیش هشتاد تومن داشتم با قرض و قوله یه واحد آپارتمان گرفتم...forum.persiantools.com
دوستای گل
توصیه میکنم هیچوقت هیچ جایی سعی نکنید ارزش بالای بورس رو به کسی توضیح بدید . باهاش باشید ببینید چطوری بهتون سود میرسونه ( با مطالعه و یادگیری و کسب و تجربه ) و اجازه بدید بقیه کسایی که فکر میکنن بورس جیزه ، توی جهل خودشون باشن
بعضیا عقب موندگی مالی ، حسادت و سطح فرهنگ و شعور خودشون رو توی فضای مجازی در ازای راهنمایی و توضیحات رایگان بنده اینجوری نشون میدن ، یه جوری اظهار فضل میکنن که واقعا به میزان تباهی بخشی از جامعه پی میبرم![]()
من حاضر نیستم واس زیر ساعتی 500 هزار جایی کار بکنم ، بعد بشین یه ربع بیست دقیقه وقت بزار ، با جون و دل توضیح بده ، بعدش با اون قسمتی که دورش خط کشیدم ، مواجه میشم !![]()
جامعه مثل بورس ( قیمتی ) به یه اصلاح انسانی ( جمعیتی ) نیاز داره ...
مشاهده پیوست 1201756
رانفور ، سپ ، سیستم ، پرداخت ( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )یکی از دوستان اومد پیشم و گفت سهم رانفور رو بخر ,![]()
بهم گفت از جایی بهم خبر رسیده این سهم بالا میره چون قراره اپراتور 5G در ایران باشه یا یه همچین چیزایی !![]()
@s.david.s
فک کنم همونه که توی تاپیک دلار هم با شما یکو بدو میکردبعدش نگفتن فقط دلار بخری و من یچیزیی میدونم که اگر بیان کنم بن میشم
بیخیال، امثال اینا زیاد هستن، نه تجربه دارن، نه تخصص، نه مطالعه و حتی سابقه شکست هم ندارن که ادم بگه یکبار ریسک کرده باشن داخل زندیگشون
در مورد ثشاهد بگم...فک کنم با هم تو قله و بد موقعی خریدیم منم تو 46 درصد ضررم لامصب حدود دوماهه از منفی تکون نمیخوره
اما نقد هستم به محض اینکه صف فروش بریزه یه مقدار میانگین کم کنم
چشمم رو این یه دونه سهمه![]()
استاد تحلیلت از تحریم شدن بانکا چیه،بورس با کله دوباره میاد پایین یا؟؟؟فک کنم همونه که توی تاپیک دلار هم با شما یکو بدو میکرد![]()
توی ایگنورام یه علی داشتم ، این دومیش شد . یدونه هم ساندیس دوسته که بن شده ، یدونه هم بچه زرنگ Wiseguy هستش که البته هیز نات ع ممبر آو ارگانایزد کرایم![]()
دوست عزیز قبلش میشه یه خواهش بکنم ؟استاد تحلیلت از تحریم شدن بانکا چیه،بورس با کله دوباره میاد پایین یا؟؟؟
ممنون،اخه وقتی من هیچی بلد نیستم ولی شما خلاصه تحربه خیلی داری میشی استاد از نظر من،چشم همون دیوید میگمدوست عزیز قبلش میشه یه خواهش بکنم ؟
بهم استاد نگید . همون دیوید ، داداش و چیزای عادی که همه میگن ، شمام بگو
یه چند سال کار کردن اصلا دلیل بر استادی نمیشه ، کلی هم ایراد و اشتباهات داشتم و دارم و خواهم داشت
اینایی هم که میگم وحی منزل نیست ( تیکه کلام دبیر شیمی دبیرستانمون بود)
میتونه سر تا سر ایراد باشه فقط از نظر من درسته . نظر شخصی هم که میگم همینه ! نه اینکه برای رفع مسئولیت صرفا بگم نظر شخصیه . واقعا نظر شخصیه
استاد من افتک من و افتک من استاد من عست
اما در مورد تحریم و اثرش روی بورس ، روز معاملاتی قبلی روی چندتا ( نه همه سهم های بزرگ ! ) سهم بزرگ فشار فروش درعین مثبت بودن بالا بود ( نمیدونم اینجا گفتم یا نه )
داستان تحریمام که پیش اومد
خود به خود یه اثر روانی منفی روی بورس میزاره ، اثر بنیادی ایجاد نمیکنه که سود آوری شرکت ها پایین بیاد تازه خودش تورم زاست و میان مدت اگه موضوع انتخابات امریکا در میون نبود باعث رشد سهم ها همگام با تورم میشد
ولی اینو باید یادمون باشه " بازار بورس ترسو هستش " . یعنی سهام یه شرکت به مسخره ترین چیزا هم واکنش نشون میده . همه جای دنیا همینه ...
پس انتظار دارم اول هفته یکم فشار فروش روی یکسری سهم ها زیاد باشه
ولی اینکه با کله پایین بیاد خارج از انتظاره . اون کله کردنه تموم شد رفت ( نظر شخصیمه ) . برای بخش عمده ای از بازار ارزندگی خوبی ایجاد شده
مگه اینکه دلار قیمتش مثلا 15 یا 14 13 12 اینطورا بشه ! مثلا مذاکره یا قطع نامه ای چیزی ....
پس انتظار کله شدن برای کل بازار رو دیگه ندارم همونطوری که انتظار رشد شارپی رو هم ندارم ( نظر شخصی ) . همینطوری دیگه نرم و آروم و لطیف بازار هم نوسان میده هم نم نم رشد معقول خودش رو میکنه و هر سهمی متناسب با ارزش آینده خودش وضعیت تابلوش مشخص میشه
سهم های مستعد رشد رشدشون رو میکند و مستعد نزول ، نزولشون رو ...
شاخص هم شاید یه مدت طولانی ، شاید بالای یکسال ، روی همین محدوده قیمتی باشه شایدم پایینتر بیاد ولی شدید نیست که سهم های مستعد رشد ، رشد نکنن . همینطوری روان و ملایم سهم ها توی بازار راه خودشون رو میرن
* در مورد اینکه چرا جوکلی بازار رو تخمین میزنیم یا چرا چند روز آینده رو برای کل بازار حدس میزنیم :
جو کلی بازار رو من خودم برای پیداکردن بهترین نقطه ورود به سهم استفاده میکنم . یعنی اگه سهمی به قیمتش رسیده باشه و به نظرم خریدش منطقی باشه اگه احساس بکنم طی روزهای بعدی جو منفیه و با احتمال بالایی این حس رو داشته باشم ، میزارم همون روزای بعد بخرم . به شرطی که خیلی ارزنده نشده باشه که فرصت سوخت بشه و اون نوسانی رو که میخواستم بگیرم بپره ...
منظورم رشد شارپی و که چه میدونم از سهم جا نمونیدو اینا نیست ! مثلا اگه 30% احتمال رشد بدم ولی فرصت سوخت بشه و 10% اولم بره ، برای 20% بعدی میزان ریسکم بالاتر میره و از نظر من اون فرصت سوخت شده . مگه اینکه دیدم بلند مدت باشه
اگه من بودم همچنان سهم های خودم رو که میشناسمشون اضافه میکردم ( با رعایت وزن ) وگرنه سهم خوب زیادهحاج دیوید اگه الان 1 میلیارد نقدینگی داشتی، با این اصلاح خوب سهم ها، کدوم سهمو فول وارد میشدی؟ ( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )
یعنی الان کدوم سهم به نظرت ارزش خریدش با این قیمت واقعا مفته؟( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )
نقد کردمگدنا رو فردا نقد کنید که چخزر داره میادمشاهده پیوست 1201838
احتمالا به خاطر این تحریمای جدید دو سه روز صف باشه دوباره.وسپهر این هفته رد کنم بره
اگر بازار منفی باشه.فکر کنم دیگه وقتشهوسپهر این هفته رد کنم بره
راستی شپدیس رو آخر گرفتی؟اگه من بودم همچنان سهم های خودم رو که میشناسمشون اضافه میکردم ( با رعایت وزن ) وگرنه سهم خوب زیاده![]()
افق میخریدم ، زفکا اضافه میکردم ، صندوقای آگاس و کاریس و آتیمس و فیروزا و صنوین و ثروتم رو اضافه میکردم![]()
ومعادن اگه منفی میخورد بازم میخریدم![]()
سپ ، رانفور و پرداخت ( البته اینو تو منفی ) میخریدم . سپم احتمالا باز یکم پایین بیاد![]()
سهم قهکمت رو مینداختم روی صندوق درآمد ثابتش که اگه یه وقت سهم از کنترل خارج شد باز بخرم![]()
تاصیکو یکم منفی میخورد خوب میشد![]()
آریا ، نوری روی منفی ها اضافه میکردم![]()
کهمدا میگرفتم ( البته یکم منفی بخوره )![]()
زاگرس و مبین اضافه میکردم![]()
به امین و سیتا وصبا که واس نوسانگیری دارمشون باز اضافه میکردم . البته صبا اگه فردا و پس فردا منفی بشه خیالم راحت تر میشد![]()
وخارزم هم میزاشتم 15% الی 20% منفی بخوره ، یکی دو مُشت هم از اون توی کوله پشتیم میریختم![]()
همه اینارو توی منفیا میگرفتما نه توی صف خرید![]()
صف خرید دوست ندارم![]()
ورودمم اینطوری بود که 500 نقد ، 500 صندوق درآمد ثابت ، خورد خورد اول نقد ها رو خرید میکردم بعد صندوق ها رو هم کم کم بعد از انتخابات تبدیل میکردم
هیچکدومشون هم توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
نقد کردم![]()